veteran 1987 je napisao:
ББЛ je napisao:
Људи реално гледајући, овај говнар од феђе је нажалост у праву. Све се овде знало и прије почетка какво ће суђење да буде. А реално су месарска екипа, чак најгора у лиги. Брандаов старт над Марком је био жути, али питање да ли је онај фаул над Милојевићем за жути картон ( којем честитам на игри вечерас). Сјетите се како је нама било када смо имали оваква суђења на нашу штету, а то је било јако често. Само што она стока са са.ба коју тамо чини више од 95% форума види само када када се нама навлачи као што је то било против Радника и сад ових, а када се њима навлачи тада ништа није сумњиво.
Kakvo je to sudjenje bilo. Koje konkretno greske mozes pobrojati ako moze od onih koje su uticale na rezultat.
Скоро сваки и најситнији фаул над нашим играчем је свиран, док наши када направе прекршај он пушта да се игра настави.
Закарићев онај старт је био за жути картон, а он добио само опомену. Рекао сам реално Вележ је месарска екипа предвођена сељом феђом. Али ми буде криво када таквима као што је феђа дамо повода да нас прозива, који нас од раније очигледно не готиви из њему познатог разлога, да говори како смо оваки и онакви, а чињеница јесте да смо му вечерас са оваквим суђењем само додатно дали повода да му изјава буде онаква на крају меча. И јесте Симпатизер у праву, вјероватно и јесам један од намјађих на форуму, али се сјећам како су знали да суде дебело на нашу штету, а ви који сте старији би то требали много боље да знате од мене. Али ко јебе она говна са сс.ба и њихова пискарања. Да Вележ, Слобода, ТЦ имају свој људе у савезу ништа бољи не би они били од Пицаног, можда чак и гори.