banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 22:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4884, 4885, 4886, 4887, 4888, 4889, 4890 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Avg 2020, 12:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
A kakav god bude optimista sam.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 12:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Kukrika otisao https://sportsport.ba/fudbal/kukrika-na ... jem/372749

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 12:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Samo da Kajkut ne igra, ostalo sve moze, pokretan je ko gornja vilica...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 12:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Знам да нема он везе, него његов буразер. Али пошто је он један од оних лажних Борчеваца, који људи грб након гола, и трчи на сјевер након што да гол, а Борац воли до задње марке. Не спорим ја опростио је он новац који му је Борац дуговао прије 10ак година, али је то сада све са каматама наплатио. Вратио се у Борац тек када су га у Жељи набили ногом, а било му је нуђено да се врати у Борац прије него што је потписао за Жељану, тада му плата није одговарала, а није ријеч о малој суми. Плус када је подерао дрес. Један дан шета у мајици кик бокс клуб делије сјевер, други дан се куне у Лешинаре, Борац и Старчевицу, а трећи дан је велики Босанац коме срце куца за Бих и који је одбио да игра за репрезентацију Србије. А будући да знам да доста наших играча чита форум, а вјерујем да је и он међу њима, тако да му сигурно дигнем живац када прочита Карлеуша. Што је ништа на спрем оног што он мени диже живце својим пресеравањем. А Пицо је смећар најобичнији, а и стоји му некако.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ne znam bas sa je i jednom od vranjesa klub dugovao pare ikad!?
Druga stvar,sve ovo sto si napisao za reprezentacije,majice kik boks klubova je ognjen a ne stojan tako da pripisivati stojanu nesto sto nije uradio vec njegov brat je glupost na kvadrat.
Vico kakav god da je,da nije bilo njega i njegovih poteza ti ne bi sada pricao o sutjesci iz niksica,titulama i slicnim stvarima.
Oduvijek sam govorio,ne postoji ni jedan covjek i uprava koja nike pravila i dobre i lose stvari ledano iz navijackog ugla pa tako i vico.
Meni je nebitno ko je u klubu i sta radi dok god su rezultat kakvi se prizeljkuju.
Igracima neka je srecno veceras na pecari ko god da igra od njih

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Druze BBL nemas ti pojma, sve to sto si nabrojao je vezano za Ognjena Vranjesa. Ja ne mogu vjerovati sta citam, ti si izgleda jedan od onih koji ima potrebu samo da nesto blebeće pa makar uprazno.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:34 
Veteran
Veteran

И један и други буразер су. Пинкара, ти и твој буразер идите па пискарајте по фб, тамо ботујте за снсде. Ја пици никада нећу заборавити шта је радио, таман са њим узели пехар лш. Стока смо као народ који брзо заборавља ствари и преко свега лако пређемо само нека пара капа.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ББЛ je napisao:
Знам да нема он везе, него његов буразер. Али пошто је он један од оних лажних Борчеваца, који људи грб након гола, и трчи на сјевер након што да гол, а Борац воли до задње марке. Не спорим ја опростио је он новац који му је Борац дуговао прије 10ак година, али је то сада све са каматама наплатио. Вратио се у Борац тек када су га у Жељи набили ногом, а било му је нуђено да се врати у Борац прије него што је потписао за Жељану, тада му плата није одговарала, а није ријеч о малој суми. Плус када је подерао дрес. Један дан шета у мајици кик бокс клуб делије сјевер, други дан се куне у Лешинаре, Борац и Старчевицу, а трећи дан је велики Босанац коме срце куца за Бих и који је одбио да игра за репрезентацију Србије. А будући да знам да доста наших играча чита форум, а вјерујем да је и он међу њима, тако да му сигурно дигнем живац када прочита Карлеуша. Што је ништа на спрем оног што он мени диже живце својим пресеравањем. А Пицо је смећар најобичнији, а и стоји му некако.

ajd odmori malo... pomijesao si loncice i to dobrano.

a reci mi za to cijepanje dresa, kad, sta kako, koja utakmica... poslije sta se desavalo... posto vidim da pises kao da si bio prisutan u svim ovim prilikama, ajd malo mi priblizi konkretno ovaj dogadja u vezi dresa... kako si ti to licno vidio i dozivio...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Bio mu malen dres i jbg...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
U vezi sastava cini mi se da nam je svima zajednicko povjerenje i veliko ocekivanje od Mamadua. Ni sam ne znam na kojim osnovama ali ja u crnog brata gledam veceras koda je sam Kristijano u ekipi.
Mozda zato sto ne razumije jezik i nasa jadikovanja, jbe mu se za Siroki, tradicije, bitno mu je da utrpa neki gol i da mu karijera krene uzvodno.

P.S. Na kraju ona nesreca nece ni staviti Mamadua jer ce mu izgledati previse ofanzivno :lol:

Poslednji put menjao Borac u srcu dana 22 Avg 2020, 13:53, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:50 
Veteran
Veteran

Влакање и Пинкара, вас двојица то сигурно знате, нема ни потребе да пишем. Једно питање да ли вас двојица сједите један поред другог кад пишете на форуму?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Sine dragi,mene ne zanima ko si u stvarnom zivotu,nebitan si klinac da ne kazem balonja. Posto ocigledno znas ko sam (ni to mi nije problem samo sto te taj neko lose informisao po pitanju snsd i fb) slobodno me zaustavi sledeci put kad me vidis u gradu pa mi reci sta imas u lice. S tobom sam zavrsio drekavac maleni.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 13:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
BBl treba te banovati, jer pises gluposti i netacne stvari, pripisujes Stojanu stvari koje je Ognjen radiio. Znaci da nemas pojma i samo svoje frustracije ovde prosipas i remetis neku normalnu raspravu i pisanja.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 14:33 
Veteran
Veteran

pinkara je napisao:
Sine dragi,mene ne zanima ko si u stvarnom zivotu,nebitan si klinac da ne kazem balonja. Posto ocigledno znas ko sam (ni to mi nije problem samo sto te taj neko lose informisao po pitanju snsd i fb) slobodno me zaustavi sledeci put kad me vidis u gradu pa mi reci sta imas u lice. S tobom sam zavrsio drekavac maleni.

Од тебе јесам млађи, вјероватно сам чак и намјађи на овом форуму, сем можда умјетника.
Није ми никакав проблем, а прићићу вам сигурно уколико вас примјетим на истоку, када буде дозвољен улаз на стадион.
Знам да ти немаш фб, ту ти се извињавам, моја грешка. Ово не пишем као неко ко подржава опозицију, гаде ми се и и једни и други. чак сам мало и исхитрено реаговао у вези вас двојице, а вас двојица би сте требали најбоље да знате какав нам је капитен, тако да вама двојици нема потребе да објашњавам. Гади ми се Вицо због доста разлога, моје поштовање неће никада имати, нити ћу му икада заборавити све пријетње од његових батинаша лично упућених мени. Таман нам донио пехар ЛШ, за мене ће увијек да буде говно.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
A tvoje postovanje znaci nekom u pm..pogotovo Vici. Daleko od toga da nije imao svojih gresaka, ali opet je napravljena pozitivna prica. I na krqju krajrva,vise nije u klubu. S tim u vezi, mislim da je Borac ovdje najvazniji, njegov status i rezultati a ne pojedinci. Tako da, dosta vise te suplje price.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 15:03 
Veteran
Veteran

supersonic je napisao:
A tvoje postovanje znaci nekom u pm..pogotovo Vici. Daleko od toga da nije imao svojih gresaka, ali opet je napravljena pozitivna prica. I na krqju krajrva,vise nije u klubu. S tim u vezi, mislim da je Borac ovdje najvazniji, njegov status i rezultati a ne pojedinci. Tako da, dosta vise te suplje price.

:lol:
Поштовање у смислу, како је сада свима добар, када Борцу иде. Сви сте овде очиглено заборавили шта је тај исти Вицо радио, како и на који начин се опходио према навијачима, и како и на који начин је отјерао за мене јединог правог и искреног капитена Бориса Распудића. Тада вам је свима Вицо био одвратни накурчени, љигави сестрић, пљували сте га овде сви најстрашније. А сада када је упумпао паре све сте врло лако заборавили све. А сада вам кажем, слободно да сам вам лично свима гузице спасио од Деле, ма да сада видим да сам требао да пустим да вас, овде добар дио нашамара. Јебем ја овакав народ, ништа ми боље нисмо ни заслужили него да нам овакви људи као што је Вицо руководе како клубом тако и државом.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
ББЛ je napisao:
supersonic je napisao:

:lol:
Поштовање у смислу, како је сада свима добар, када Борцу иде. Сви сте овде очиглено заборавили шта је тај исти Вицо радио, како и на који начин се опходио према навијачима, и како и на који начин је отјерао за мене јединог правог и искреног капитена Бориса Распудића. Тада вам је свима Вицо био одвратни накурчени, љигави сестрић, пљували сте га овде сви најстрашније. А сада када је упумпао паре све сте врло лако заборавили све. А сада вам кажем, слободно да сам вам лично свима гузице спасио од Деле, ма да сада видим да сам требао да пустим да вас, овде добар дио нашамара. Јебем ја овакав народ, ништа ми боље нисмо ни заслужили него да нам овакви људи као што је Вицо руководе како клубом тако и државом.

Sta si spasio ? Msm ne znam za to, pitam samo

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 15:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
BBL spusti malo loptu. Nema potrebe da na dan utakmice pišete o Vici, Deli, Ognjnu i snsd-u. Pokrećeš bezpotrebno neke stare teme. Imamo trenutno stabilnu finansijsku situaciju u klubu što je svakako bolje nego da smo bankrot. U tom smislu ljudi kažu da je nečiji rad donio neki rezultat. Sad kako je to izvedeno mene stvarno ne zanima. Nekakav rezultat postoji. To je činjenica. Vi e više nema i nemoj pokretati tu temu pogotovo na dan utakmice. Nadam se da je ovo najveći razlog za današnju raspravu i da ćemo poslije utakmice biti svi zadovoljni. Aj Borac

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 15:53 
Veteran
Veteran

Слажем се, претјерао сам највише из разлога, што сам споменуо неке форумаше како знам ко су, и за снсд. Није било моје да то овде говорим. Ушло се у неке расправе којима овде није мјесто. supersonic, дуга је то прича, овде су неки на форуму почели да шире муда по форуму док сте мрзили сви ову урпаву, па вас је то могло озбиљно да кошта.

Poslednji put menjao ББЛ dana 22 Avg 2020, 16:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2020, 16:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
BBL složiš se pa onda ponovo nastavljaš po starom, napadima na forumaše ("počeli da šire muda"). Prekini, molim te. Reci ti meni hoće li biti prenosa utakmice sa Sutjeskom i hoće li Suba i Kruz danas početi? Koji rezultat očekuješ? Kontaš, to je tema foruma?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120070 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4884, 4885, 4886, 4887, 4888, 4889, 4890 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]