banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 03:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4879, 4880, 4881, 4882, 4883, 4884, 4885 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Avg 2020, 18:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Sa ovakvom lošom igrom pobijedili smo jednu od najboljih ekipa u BiH. To je dobra stvar.

Loša stvar je što igramo jako loše već dve utakmice zaredom, posjed lopte nam je bio oko 30%.

Sad da pitaš Jagodića i on će naravno reći da nije zadovoljan igrom i bla bla... Ja sam ubijeđen da ova ekipa može igrati duplo bolje i ovakva kakva je.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Protiv Sirokog bih ubacio crnog brata umjesto Zakarica, a ovog cuvao za Sutjesku. Jos nije na dobrom nivou, mozda bi se napalio na evropsku utakmicu. :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 18:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Avg 2020, 11:37
Srecni zbog 3 boda.Jovanovic,Ziljkic,Vranjes odlicni.Imamo to nesto

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Vojinovic se malo opustio, ima on prodor, brzinu, šut. Volio bih da Jovu mijenja Markovic oko 65. min i da nekad za promjenu krene Mamadu od pocetka.
Danas su izmjene isle prekasno, kad je citav tim crko. Nadam se da smo prodali Brtana

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 19:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/jagodic-garantujem-vam-da-je-ova-pobjeda-zasluzena/

Jagodić poslije Zrinjskog.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
“Znamo da je ovo bila rovovska borba i samo tako se može pobijediti Zrinjski. Nadigravanje njima odgovara, mi imamo igrače za nadigravanje, ali danas je koncept bio sačuvati rezultat ako postignemo prvi gol. Pohvaljujem svoju ekipu jer su uradili sve što sam zamislio. Vratili smo se na drugu poziciju i poslije reprezentativne pauze ćemo biti onaj Borac koji svi želimo. Bilo je bitno pobijediti večeras i mi se od sutra ujutru okrećemo utakmici u Širokom Brijegu”.

Svaka ce ovakva biti....ako se desi da damo go, eto taktike.... jebi se Vlado!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 20:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Dobro, upisali bodove i igrali puno borbenije nego na termitnjaku, briga me za ljepotu, zanimaju me bodovi...
Sudjenje kriminalno lose...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 20:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Мислим да би сви навијачи Борца потписали, да на Пецари играмо овако као данас против Зриње и да их узмемо. Него да будемо бољи а изгубимо. Сви смо били свјесни шта нас чека са Јагодићем. Само што никако не могу да смислим, и дигну ми се длаке када видим како се Борац брани на Градском. 38% посјед лопте играча Борца данас, добро је па смо побједили, па се онда и овај посјед лопте лакше преболи :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Данас смо побједили, ал да уђе она глава за 1-1 друга би пјесма пјевала. С оваквом игром само чекаш кад ћемо примити гол, без икакве контроле лопте...пресликано као са грбавице. Закарића Владо не зна да користи, свака му лопта иде у ноге.

Јагодић изгледа живи у некој паралелној реалности кад даје овакве изјаве, само се бламира лик. Има ли новинара да му постави питање зашто уводи ветерана Кајкута кад трпимо притисак и играмо на контре??? Зашто држи у игри Врањеша до 80 мин ако човјек може трчати 30.

Против Широког не очекујем бод/ове...традиционално губимо доле, а Владо ће намонтирати бункер и рећи да смо пали због 5 мин лоше игре.. а и Сутјеска нам је утакмица године одмах послије.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa proljetos smo dole odigrali nikad bolje poluvrijeme. Naravno, usrali smo se u drugom. Eto, neka opet bude 2-2.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 21:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Danas smo pobjedili sa ovakvom igrom, al iduci put necemo.. Moglo se igrati malo ofanzivnije, u par navrata u drugom poluvremenu se to i pokazalo, daj Vlado misli o tome! Niko ne spori da se nekada treba braniti, ali nemoj da nam to ide "pod moranje" kad god povedemo protiv neke jace ekipe..

Kajkut nakon 5-6 minuta igre izgledao kao da je igrao 75 minuta u najmanju ruku.. da mi je vidjeti samo jednom Markovica u igri, bar 15ak minuta..

Konacno jedan Ziljkicev prodor zavrsen uspjesno.. ovakve situacije uigravati na treningu, jer svaku utakmicu imamo desetine takvih prodora..

Drago mi je sto ga je vranjes dao da malo povrati samopouzdanje..

I po ko zna koji put da se kaze, Jovanovic je zmaj nevidjeni, koliko samo znaci za ekipu.. svaka cast, pravi Borac!

3 boda se pisu, cestitke igracima.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 21:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
Јовановић игра у клубу који му одговара карактеру, мајстор свог заната.
Ћина данас одличан, страховита борбеност, спасио вјероватно гол у провом полувремену, када је изблокирао.
Милојевић ће бити сјајан штопер, има грешака наравано, али има од кога да учи, тако да се не сикирам за њега, биће он све бољи и бољи.
Кујунџа, добар, има брзину, фино се снашао у пар ситација, било је и његових испада, али нема сумње да ће Борац имати сјајног лијевог бека у будућности. Док десног бека имамо само Ћину, и ту под хитно довести играча за замјену.
Војиновић, фино то изгледа, био је асистент на Грбавици, штета за оно данас када је шутао имао је Зиљку самог, могао је ту да дода.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Rangarok je napisao:
da mi je vidjeti samo jednom Markovica u igri, bar 15ak minuta..

Mislim da je većina njega očekivala da uđe umjesto Lukića pred kraj utakmice, kad smo već prepustili svjesno igru Zrinjskom i opredijelili se za kontre, brz je (ili eventualno Mamadu).

Ali koliko vidim Jagodiću nije bilo ni na pameti da probamo da zabijemo drugi gol, on uvodi Ćosića, Bosančića, Kruza... jebeš kontre, svi iza lopte i moli boga da ne uđe neka frljoka.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 21:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Meni je nejasno da sad ozivljava bosancica koji skoro nista nije igrao na pripremama.
S druge strane,kajkut ima vise minuta od markovica koji je na generalci protiv rudara do dva gola i sto neko rece,u ovakvim situacijama kada ganjs nesto na kontru i kada treba trcati uvodis kajkuta koji to moze 10 min.pusti klinca da igra bar moze vise trcati od njega ako krenemo od pretpostavke da ni jedan nece dati go :-)

Ali nebitno,neka se pobijedilo ostalo za zaborav

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi problem je sto je Jagodic najveci trenerski uspjeh postigao na takvoj defanzivnoj postavci. I to je postala njegova karakteristika i tako se osjeca najlagodnije. I ne trebamo se zavaravati dok ga rezultati drze on ce biti tu a dok je tu bice taktika ova i to je to. Dzaba pricati. On ce najaviti ofanzivu u Sirokom, citavu sedmicu ce to trubiti ali poslije utakmice ce reci nije bilo pametno zalijetati se... Da zlo bude vece mi smo najefikasnija ekipa u ligi :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2020, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali uprkos svemu ovome ja sam optimista i cini mi se da nakon sto smo pregrmili relativno dobro Zelju i Zrinjski kojih se u nekom smislu boje, da ce biti ozbiljnih problema jos samo protiv Tuzle i Sarajeva. Jedni nam ne leze ovih drugih se isto bojimo ili ljepse receno pretjerano ih respektujemo. Sirokog se oni ne boje i mislim cak da mozemo pobijediti. Isto i sa ovom Sutjeskom. Ne cvikaju ni od njih. Vidjecemo ali mislim da ce naredna dva susreta biti apsolutno u nasu korist.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2020, 08:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Široki jako dobar fudbal, najbolji od početka sezone, ali ih zeza mladost tima, pa primaju neke baš naivne golove, kao mi drugi na grbavici.
Izuzezno su brzi.
Ja sam batalio "pecaru" samo se mogu pozitivno iznenaditi.

kao što je već rečeno, Sutjeska je utakmica polusezone, i treba ekipi spremiti za tu utamicu.

Žuti je naš najbolji igrač od početka sezone, uz Jovanovića i Ćinu.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2020, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Mislio sam da je Lukić tip igrača kao Koljić, koji je stalno trčao, pritiskao protivničku zadnju liniju i golmana. Međutim, Lukić je dosta trom i ni blizu tako pokretan. Na Grbavici je djelovao dosta agilniji. Juče je više Vranješ trčao i pritiskao njihove defanzivce nego Lukić.
Jovo je bio zreo za izaći još prije 60. minute i da uđe Marković. Na kraju uđe Kajkut u 85 minuti. Markovića ni u priči. Vlado magija. :roll:

Što se tiče očajnog posjeda lopte, ista situacije je bila i prošle sezone u prvih par kola kad su sredinu igrali Danilović i Bosančić (Zvijezda 09 u prvom kolu nam sakrila loptu u sred Banjaluke). Kad je sa Žutim uparen Milutinović odmah smo počeli igrati, i napravili smo onaj niz od ko zna koliko utakmica bez poraza. Pošto sad nema Zokija, jedini igrač koji ima njegove karakteristike je Radulović, da stane na loptu, da razigra, da da pas na krilo... Ako on ne bude igrao sa Žutim u tandemu, nikad nećemo imati posjed, ni kući protiv slabijih ekipa. Brtan, Vojnović ili Bosančić u tandemu sa Danilovićem je posjed lopte 38% i igra ne postoji, jer sve kreće od sredine.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2020, 12:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Da li ima novih dresova u Juventi?
Mogli su to malo ispromovisati..

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2020, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa jel moguće da je protiv Sutjeske termin u 16:30???
Danac nam sudi. To nije loše, volimo udariti. :D

https://scsport.ba/odredjeni-arbitri-za ... ljeznicar/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4879, 4880, 4881, 4882, 4883, 4884, 4885 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]