banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 23:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879, 4880 ... 6004  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 11 Avg 2020, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Pa tacno debil, ovo vise nije ni za sprdnje. Pa ko da gine na terenu za takvog covjeka nakon ovakvih izjava.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 19:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
Nijedan igrac ne gine za trenera vec treba da gine za svetinju, za grb

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
A trener treba da pisa po tebi, jel tako. Pa ti gini, popisan.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 19:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 07:15
Da, ali kada ti trener kaže da hoće od tebe da napravi igrača... a ti imaš 37 g. onda je to preseravanje. Tipična Jagodićeva igra i izjava. Slušaj Amara kako je skenirao utakmicu. Nazove ti igru mlitavom, čitaj posere ti se u usta, a ti kuliraš i složiš se sa njim. Alooo praviš igrače a s druge strane kažeš da igraju mlitavo. Zbog koga tako igraju? Sve su ovo progesionalci a ne amateri ne trebaš ti praviti igrača od njih već postaviti taktiku a ne da sereš.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 19:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Evo izgura Dudić sa Vrapčićima X. E to su muda kod trenera. Poginuo na Grbavici sad i na Pecari ali igrači mu igraju a čisto sumnjam da imaju veće plate od naših.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Velez je u Sirokom i na Grbavici uzeo bod. Kuci tukli Zrinjski. Znaci, ni kikseva ni brejkova, prosjek. Siroki prvi kiksic. Sarajevo veliki kiks. Borac ko i Velez ali imao lakse rivale, Zrinjski isto bez kiksa i bez brejka, Tuzla isto.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Garantujem da bi imali 5 bodova iz tri meca da smo imali raspored ko Velez. Ovako imamo 6 ali protiv amatera.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

Tema posta: ФК Борац
PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Borac u srcu je napisao:
Velez je u Sirokom i na Grbavici uzeo bod. Kuci tukli Zrinjski. Znaci, ni kikseva ni brejkova, prosjek. Siroki prvi kiksic. Sarajevo veliki kiks. Borac ko i Velez ali imao lakse rivale, Zrinjski isto bez kiksa i bez brejka, Tuzla isto.

Velez je izgubio na Grbavici.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Velež je popušio na Grbavici 3:0 ali ostavio srce na terenu.
Napao Želju ali s mudima izgubio. Mijenjao bih se sa njima. Ovih 2:1 za 3:0 ali sa igrom. Nego gdje je nama danas crni flor za Jovicu. Eeee moji Borčevci.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Фасцинира колико смо ми физички инфериорни у односу на све екипе из врха ПЛ, већ другу сезону заредом!

Далеко стојимо од играча, чекамо њихов потез, повлачимо се до шеснаестерца за њима.
Ниједне уигране акције за 90 мин, без резервног плана, без пресинга након примљених голова, без корнера...са катастрофалним измјенама, да не причам о капитену...уопште не играмо ФУДБАЛ.

Ми очекујемо да прођемо Сутјеску са оваквим тимом?!
Отријежњени смо на вријеме, има довољно времена да се све поправи са квалитетна 3 играча.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
BOSS66 je napisao:
Borac u srcu je napisao:

Velez je izgubio na Grbavici.

Rekao sam to, nakon Sirokog i Grbavice uzeli bod. Bez obzira sto ginu, ali bodovi i gol razlika se racunaju. Svaka utakmica nosi jednako bodova.
Na kraju kad odigra svako sa svakim ce se vidjeti i uporedni saldo. Za sad Sarajevo veliki kiks i Siroki mali kiksic. Ostalo ocekivano

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

AndiamoBL je napisao:
Фасцинира колико смо ми физички инфериорни у односу на све екипе из врха ПЛ, већ другу сезону заредом!

Далеко стојимо од играча, чекамо њихов потез, повлачимо се до шеснаестерца за њима.
Ниједне уигране акције за 90 мин, без резервног плана, без пресинга након примљених голова, без корнера...са катастрофалним измјенама, да не причам о капитену...уопште не играмо ФУДБАЛ.

Ми очекујемо да прођемо Сутјеску са оваквим тимом?!
Отријежњени смо на вријеме, има довољно времена да се све поправи са квалитетна 3 играча.

Potpisujem sve osim igrača. Nama treba trener da razdrma ove igrače. Možemo mi dovesti Ronalda ali kada stručnjak sjedne sa njim ovaj ne bi znao na koju stranu da šutira. Ubi čovjek u pojam i izjavama i postavkom igre. Da se mi ne lažemo, niko nije očekivao 3 boda protiv sarajeva osim Vlade budale, ali smo svi očekivali derbi, borbu, zalaganje, igru.... a ne hronično čekanje da neko od igrača bljesne. Evo Danilović danas pretrča pola terena i ljubi grb. E to je pravo. To se traži. Kupio me za sva vremena. Sve mu opraštam. Ali Jagodi sam oprostio 100 puta i više ne mogu. Sve je od njega davno viđeno. Krunić je gubio muški za njega... Potentniji trener... Ovaj je jednostavno bidala. Pa za šta on nas smatra? Kretenima. Najavi da će napasti Želju i parkira autobus pred naš gol. Doduše brendiran autobus. 5x si trener Borca, znamo te u dušu i misliš da ćemo opet pušiti tvoju priču. U subotu očekujem 2:0 za nas, posjed lopte, prekršaje na našoj strani itd. A ne da do 25 min. napraviš jedan prekršaj. Tako je bilo. Ako ne možeš to obezbijediti u subotu tjeraj se u trimpizde materine.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Treba nam kvalitetan trener i tu je kraj price Vlado je izlizana prica...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Vranješ,Kajkut,Crnov to su igrači za RS lige,napadati vrh sa njima i parirati ozbiljnijim ekipama je šuplja priča.Bili su nekada kvalitet to niko ne spori ali jednostavno godine čine svoje.Mladost i brzina to nam treba,Zakaric jako spor,zna sa loptom ali je poluteska kat.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Mar 2020, 22:34
Vranjes ima ugovor jos 3 godine ja mislim i tesko da cemo ga se rijesiti prije, Janicic,Kajkut,Crnov,Radulovic, sa njima se treba razici sto prije jer nisu oni vise igraci za Borca.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Radulović zna lopte, za Brtana i Vojinovića je Xavi.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako je Dragan skup neka naprave rokadu ovog stručnjaka neka vrate u Laktaše a nama dovedu Darka Maletića. Bio je pomoćni trener Kuniću. Željan dokazivanja. Borčevac. Ili pokušati sa Vuletom nešto uraditi... Ili ako Boka ima neke ambicije da bude trener. Tako nekog ko se dokazao kao igrač i ima želju da se dokaže kao trener. Da im jebe mater zbog igre i zalaganja. Da ih digne i da je Borčevc. Do sada mi je Marić bio omražen ali od večeras je to Vlado. Pa sa njim uvijek isto. Otjeraju te 4x i ti opet svoje guraš umjesto da staviš prst na čelo. Malo, reda radi. Pa ja ovdje pišem 4 sata zbog kretena bezmudog... Izvinjavam se. Baš me iznervirao izjavama. Kao da sa Amarom igra šah a ne fidbal sa 11 živih ljudi. I još mu Amar ubaci muvu da je mudar... Jooooj. Pa to je za njega pobjeda jebeš 3 boda. Imponuje mu. Klasičan budala samoživa.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 20:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Ja ne mogu docekati utakmicu protiv zrinjskog!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Sto kaze onaj komentator danas, postali smo im redovna musterija.

Zamisli Boka na klupi kao trener, nesto kao Gatuzo da ne kazem Lalatovic u Vosi, kontam da ima tu energiju i znacenje kluba za koji igras da bi se tekme i kad si los dobijale na neku energicnost...

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2020, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Željo je odigrao jednu i više nego solidnu utakmicu, sa njihove strane. A naša "igra" danas se ne može ni nazvati igrom, mi veći dio utakmice nismo ni postojali na terenu.
I izgubili smo samo 2:1.
E zato mi je toliko krivo. Pa šta bi bilo da smo bar malo zaigrali, da smo zagrizli bar malo. Ali šta bi bilo kad bi bilo...
Treba se okrenuti Zrinjskom, Jagodiću pobjeda ti je pod moranje. Jer ne mogu da prihvatim da su Vranješ, Zakarić, Radulović loši igrači. Nisu loši igrači. Koga ima Dudić u Veležu, Harisa Ovčinu i Fejsala Mulića, daj nemojte me zajebavati. Ali Veležovih jedanaest grize kao jedan na tetenu, i pobijede, u stvari ne da pobijede nego nadigraju Zrinjskog. Zato što su dobro motivisani.
Naši su danas izgledali kao iscijeđene krpe, vidjelo se čim su izašli na postrojavanju, bez žara u očima, bez napetosti. To što si im danas pričao u svlačionici pred utakmicu nemoj više nikad pričati, jer si napravio kontraefekat. Sto puta motivisaniji su bili protiv Mladosti nego danas, a trebalo bi da je obrnuto.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120074 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4874, 4875, 4876, 4877, 4878, 4879, 4880 ... 6004  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]