AndiamoBL je napisao:
Фасцинира колико смо ми физички инфериорни у односу на све екипе из врха ПЛ, већ другу сезону заредом!
Далеко стојимо од играча, чекамо њихов потез, повлачимо се до шеснаестерца за њима.
Ниједне уигране акције за 90 мин, без резервног плана, без пресинга након примљених голова, без корнера...са катастрофалним измјенама, да не причам о капитену...уопште не играмо ФУДБАЛ.
Ми очекујемо да прођемо Сутјеску са оваквим тимом?!
Отријежњени смо на вријеме, има довољно времена да се све поправи са квалитетна 3 играча.
Potpisujem sve osim igrača. Nama treba trener da razdrma ove igrače. Možemo mi dovesti Ronalda ali kada stručnjak sjedne sa njim ovaj ne bi znao na koju stranu da šutira. Ubi čovjek u pojam i izjavama i postavkom igre. Da se mi ne lažemo, niko nije očekivao 3 boda protiv sarajeva osim Vlade budale, ali smo svi očekivali derbi, borbu, zalaganje, igru.... a ne hronično čekanje da neko od igrača bljesne. Evo Danilović danas pretrča pola terena i ljubi grb. E to je pravo. To se traži. Kupio me za sva vremena. Sve mu opraštam. Ali Jagodi sam oprostio 100 puta i više ne mogu. Sve je od njega davno viđeno. Krunić je gubio muški za njega... Potentniji trener... Ovaj je jednostavno bidala. Pa za šta on nas smatra? Kretenima. Najavi da će napasti Želju i parkira autobus pred naš gol. Doduše brendiran autobus. 5x si trener Borca, znamo te u dušu i misliš da ćemo opet pušiti tvoju priču. U subotu očekujem 2:0 za nas, posjed lopte, prekršaje na našoj strani itd. A ne da do 25 min. napraviš jedan prekršaj. Tako je bilo. Ako ne možeš to obezbijediti u subotu tjeraj se u trimpizde materine.