Brigate BL je napisao:
A sve je pocelo kad je brat vehabija

usao u tim
Ziljkic je stvarno talija donio je brzinu neophodnu ekipu
Takodje Cina je odigrao veoma dobru polusezonu jos od priprema se vidi da je u pravoj formi.
Cosic je najprijatnije iznenadjenje
Ono sto treba uraditi je da se ne gomila igracki kadar, bukvano u svakoj liniji po jedan igrac i to je to
jedan stoper koji moze da zamijeni Marka i Nemanju , te napadač umjesto Vujaklije.
Prvo se zahvaliti 4, 5 igraca pa na osnovu toga dovoditi nove. Mislim da je borac konacno dosao u poziciju da mu se igraci sami nude i da ne mora dovoditi skart.
Ako se dovede napadac koji ce biti prva opcija onda kajkuta ostaviti kao rezervu a violini reci hvala vidimo se.
Iako je jakupovic dao go u zenici mislim da i njega treba pustiti jer realno nema kvalitet za nesto ozbiljnije.
Markovic i bosancic ako vec nece imati minutazu na proljece poslati da igraju negdje pola godine tipa rudar,kozara zeljeznicar da ne stagniraju.
Od pojacanja ne bih volio fedora da se vrati ne zato sto mislim da je nekvalitetan vec zato sto u borcu nije dobio pravu sansu plus sto u borcu nije ni sjenka igraca kakva je u stanisicu ili dok je bio u sloveniji, jednostavno kao da je pod blokadom pa djeluje kao amater. Njemu sve najbolje u karijeri ali dalje od borca ukoliko zeli da napreduje.
Od napadaca vec se spominjalo bilbija ili handzic (ne oba), stoper ima onaj sto je dobio otkaz u tuzlac bio je standardan i jedan od boljih, zaboravi mu ime.