davorr3 je napisao:
Nažalost, sad se vidi koliko znači dobar trener.
Očigledno je da je Krunić tanak, i sa taktikom i sa psihologijom. Jasno, čovjek je početnik u trenerskim vodama i treba mu dati šansu, uči se.
Po običaju, uprava je na početku sezone stavila previsoke ciljeve. Za mene lično, sve iznad borbe za opstanak je dobro. Pozicija u prvih 6 bi bila pravi uspjeh, ali od toga nema ništa.
Mislim da je glavno pitanje u klubu trenutno, da li mijenjati Krunića?
Da, griješi. Ali svi mi griješimo u svom poslu, i učimo iz svojih grešaka, pa nadam se da tako i on. Moje mišljenje je, ostaviti ga bar do kraja sezone, dati mu šansu nek' se pokaže. I onda na osnovu rezultata na kraju sezone odlučiti šta i kako dalje.
Ne možemo biti ozbiljan klub ako ćemo mijenjati trenera svako malo.
Prijatelju,
samim tim što mu je data šansa da postane trener Borca ispred "mnogih" borčevaca koji skupljaju zanat po Gradiškama, Prijedorima i ostalim okolnim gradovima i mjestima, mislim da je velikodušno, da ne kažem ludost od početka bila (budući da se Kruna ni u jednoj Krupi nije "snašao"). Da ga se stavilo za pomoćnog, to je ok, ovako mora snositi odgovornosti.
Nismo mi seoski klub, pa ako Kruna šta napravi dobro je , ako ne opet dobro. Voditi Borac je zajebano i to je valjda svima jasno, bili prva druga ili ne znam ni ja koja liga.
Da se mene pita, Kruna ostaviti u klubu, a već od Veleža na utakmici treba da nas vodi drugi čovjek.
Mozda gospodin Petrović nije loše rješenje, možda Vule ...