banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707, 4708 ... 6002  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Feb 2019, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ti si najgori.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 21:04 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
shakal je napisao:
Može l' jedno pitanje ovako sa strane, objektivno (da ne mislite da je neka provokacija)

Zašto ekipa koja je izgubila licencu zbog para i koja je stalno u minusu i pred blokadom i suspenzijom zbog para i koja od Dodika svako malo dobija neke pare za pomoć, ide na pripreme u Antaliju, koje sigurno nisu jeftine, a igra jebenu ligu RS u kojoj su završili manje više sve utakmice do kraja?

Ajd da je to na ljeto, pa se spremaš za PL, pa razumijem. Al' ovako mi je totalno nelogično.

Pa znas kako, ove pripreme su isto bitne, jer je kod nas ljetna pauza minimalna, posebno ako uzmes da ova pauza traje stvarno predugo...
Mozda je Antalija nesto skuplja od destinacija tipa CG ili HR, ali su i uslovi sigurno bolji i veci izbor kvalitetnijih sparing partnera, a mozda i igrace prati veci broj menadzer itd itd itd...
Cini mi se da je i Sloga GC u Antaliji...
E sad oko dugova, to je vec teska prica...

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
shakal je napisao:
Zašto ekipa koja je izgubila licencu zbog para i koja je stalno u minusu i pred blokadom i suspenzijom zbog para i koja od Dodika svako malo dobija neke pare za pomoć, ide na pripreme u Antaliju, koje sigurno nisu jeftine, a igra jebenu ligu RS u kojoj su završili manje više sve utakmice do kraja?

Ajd da je to na ljeto, pa se spremaš za PL, pa razumijem. Al' ovako mi je totalno nelogično.

И ја се питам. Ваљда да се по медијима пицо шири како му клуб иде у Анталију.
Schlager je napisao:
Hebo pripreme i rezultate na njima..Hebo i upravu,daj malo zacutite i radite...Zrinjski je tri godine uzastopno prvak BH u fudbalu,a siguran sam da 0,01 % forumasa ne zna nijednog clana uprave Zrinjskog mislite o ovome...Ja znam Danka Sulentu preko nekih drugih relacija, a ne zato sto se ikad pojavljuje u medijima,ko sam,ja sam..... vecina mislim da ne zna nikoga :(

To сам и ја говорио јесенас, умјесто да се на играчки кадар усмјери пажња, свако мало по медијима и на сајту клуба се појављује управа, те донаторска вечера, те којекакве конференције, па пицо отишао на маракану, пицо отишао у Британију... О је*ем те животе :angry1: Управу чине обични техничари, рачуновође, они што ударају печате што би се рекло... А фудбалски клуб чине играчи, игра на терену, спорт. Какве везе са фудбалом и спортом имају печати и компјутери из канцеларија? Свим срцем се надам да ће се мање гушити простор у новинама везан за спорт са отпадом из управе.

Војводићу, охани мало. Хтио бих и ја да Борац смета, али једино је теби у твојој глави засметало што је Марибор понио камере на утакмицу, никокме ништа више не смета. Не бих га подносио уопште да не заводи дисциплину међу играчима и да не постиже колико-толико ок резултате.

Фејсбук администрација ради пуном паром, на објави пише 10 коментара, можеш видјети само 2, а судећи по ријечима из истих, ни та 2 се неће видјети :lol:

Kaко год, надам се и ја да ће нам кренути на боље, побједа за побједом, колико год титула већ била договорена и судије програмиране, желим да кренемо једном ка врху, да заиста сметамо свима, да будемо моћни...

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Pisam ti se na sparing partnere, kad ljudi prekinu utakmicu na polivremenu. Jebote tito, citav dan se negdje izvrti prica ok toga, ljudi sprdnju prave od nas. Kod jalije na portalima ne smijem ni zamisliti sta se desava

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 23:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29
Neko moje vidjenje situacije. Gradski smo klub sa seoskim manirima pocev od uprave preko trenera. Ova prica da nisu izasli sa mladjim, kakvi mladji, prvi tim ili drugi, izasli sa drugim timom, mozda 1-2 ce upasti u prvu postavu a svi drugi su klupa. Na kraju krajeva ako si Vojvoda seljacino trazio da Maribor izvede mladje a oni nisu ispostovali, onda nemoj ni pocinjati utakmicu, nego kad si vidio da nas nabijaju onda se napravis pametan ( u stvari ispadnes glup ) i ne nastavis drugo pol. Da smo kojim slucajem imali egal ili gubili minimalno onda bi nastavio utakmicu. Ko si ti da povlacis ekipu, danas si trener sutra vise nisi, a ovu bruku Borca ko ce da opere, niko, osramotili smo se. Hvalimo se kako smo pobjedili Akhmat, pa i oni su igrali sa drugim timom. Sve ukupno super rezultati na pripremama osim ove blamaze sa Mariborom.
Da li je trebalo ici na pripreme, pored svih predstojecih blokada, mislim da ne ali izgleda se moraju malo pare oprati, sta ce nam pripreme i jaki protivnici kad ni upola nemas takve u ligi Rs, bacanje para. Razumio bih da je ljeto i pripreme za PL a ovako...i da nikoga nismo doveli, opet bi usli u ligu preko sudija.
Na ljeto podmladiti tim, jer smo prestara ekipa za Pl.
Fudbalerima srecan povratak kuci

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 23:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Citiraj:
„Sve ovo što smo pobijedili na pripremema sada ne znači ništa. Podigli smo malo ugled kluba i to je to. Nama znači to da se dobro spremimo i mislim da smo na pravom putu“, zaključio je Vojvodić.

izvor: mondo.ba

Zajebava li se Vojvodić?

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2019, 23:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Nije on uredan nikako.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2019, 00:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ovo brisanje komentara na stranici samo tjera narod jos dalje od kluba i stadiona.. tako se ne vraca publika na stadion sigurno.. samo se drzite seoskih manira, nece ni mene stadion vidjeti jos.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2019, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Стил писања чланака и стил давања интервјуа је толико самохвалан, неодољиво подсјећа на нека страначка хвалисања, онолико се нису истицали "хајлајтови" ни кад смо освојили куп или титулу. Колико се само наглашава да смо остварили 3 побједе и један реми (што није потпуна истина, узгред), колико уздизања у небеса како ћемо се прошетати лигом, како смо супериорни...

Тачно видиш да нешто не ваља, вришти само од себе.

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2019, 17:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Avg 2018, 07:56
Svi mozete da imate svoja misljenja i stavove i to je sasvim uredu da imate, jedini je problem sto se ovde me zna ko sta pise i nema tezinu kao kad se zna ko sta govori.
Moje misljenje je da je sportski sektor odradio dobar prelazni rok, ova ekipa Borca ko prati i razumije se u igru je dobra ekipa, dobra za igrati PL sigurno, sa jos 3-4 extra pojacanja na ljeto, realno je da je to ekipa koja nece samo ucestvovati, vec moze da ima ambicije za nesto vise da uradi.
Al najbitnije od svega i najvaznije od svega, ma sta god ovde pojedini pisali pricali, je cinjenica da je atmosfera u ekipi medju igracima odlicna i to se vidi, a od njih zavisi sve, jer zbog njih se i prica o Borcu, a ne o upravama itd , vazni su jedino igraci i struka, a tu je vidno raspolozenje i atmosfera extra i to je najvaznije od svega, to pobija sve komentare koji postoje i moje i vase i buduce dok bude takva atmosfera u ekipi. Mi smo svi nebitni oni su ti koji ce predstavljati Borac i dobro to rade trenutno i to je to

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2019, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Jel ista ta prica bila i prije godinu ipo, pa gdje smo sad ? Nema se tu sta puno pricati, samo mi reci razlog zbog kojeg smo ispali i to je to.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2019, 20:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Nov 2017, 22:23
povratnik1926 je napisao:
Svi mozete da imate svoja misljenja i stavove i to je sasvim uredu da imate, jedini je problem sto se ovde me zna ko sta pise i nema tezinu kao kad se zna ko sta govori.
Moje misljenje je da je sportski sektor odradio dobar prelazni rok, ova ekipa Borca ko prati i razumije se u igru je dobra ekipa, dobra za igrati PL sigurno, sa jos 3-4 extra pojacanja na ljeto, realno je da je to ekipa koja nece samo ucestvovati, vec moze da ima ambicije za nesto vise da uradi.
Al najbitnije od svega i najvaznije od svega, ma sta god ovde pojedini pisali pricali, je cinjenica da je atmosfera u ekipi medju igracima odlicna i to se vidi, a od njih zavisi sve, jer zbog njih se i prica o Borcu, a ne o upravama itd , vazni su jedino igraci i struka, a tu je vidno raspolozenje i atmosfera extra i to je najvaznije od svega, to pobija sve komentare koji postoje i moje i vase i buduce dok bude takva atmosfera u ekipi. Mi smo svi nebitni oni su ti koji ce predstavljati Borac i dobro to rade trenutno i to je to

U ovom prvom dijelu posta si me podsjetio na Boku kada on sam sebe hvali i pise o sebi u superlativu :D.
I da se slazem s'tobom sa svim sto si napisao, mozes li mi odgovoriti samo na jedno pitanje, zbog koga se igra fudbal?

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2019, 22:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jan 2017, 22:29

Samo da ti kazem da atmosfera u ekipi nije uopste dobra a samo se dobro maskira zarad rezultata, raspitaj se malo okolo ili indirektno ima li klanova, ja cu ti reci da ima i sva sreca da igramo ligu Rs i necemo gubiti pa ce biti mir u kuci a da je PL poslije poraza dva bi eksplodiralo, napusavanjem od Vojvode pa do igraca izmedju sebe

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2019, 22:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2018, 15:22
imali medjusobno raspravu prije 3 dana oko kapitenske trake lik kaze atmosfera medju igracima odlicna :D

odu na pripreme u Antaliju i jos povedu ove cevap novinare kao dizu rejting kluba-epilog izblamiraju i sebe i ime kluba i naprave sramotu kakvu Borac u istoriji nije dozivio da se povlaci sa terena

ne ide na silu pa to ti je...dzaba clanci,novinari,satro medijski ispracene pripreme,Antalija,kupljene utakmice,pokusaj kupovine pojedinih grupacija navijaca....kad si seljacko stranacko govedo upakovano u odijelo dzaba sve ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2019, 00:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Dec 2017, 00:34
Uprava napolje!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2019, 01:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
3-4 pojačanja? Znači na ljeto niko ne ide iz ekipe? Živi bili pa vidjeli.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2019, 10:38 
Početnik
Početnik

disidentbl je napisao:

U ovom prvom dijelu posta si me podsjetio na Boku kada on sam sebe hvali i pise o sebi u superlativu :D.
I da se slazem s'tobom sa svim sto si napisao, mozes li mi odgovoriti samo na jedno pitanje, zbog koga se igra fudbal?

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2019, 10:42 
Početnik
Početnik

Ako je zadovoljna ekipa, igraci, ako je dobra, a jeste dobra atmosfera i uz to sve prate rezultati u svim takmicenjima pa i na pripremama i prijateljskim utakmicama, a pored toga vi neki pljujete ili 1 2 vas sa 10 profila, vi mora da imate nefudbalske razloge za tako nesto u ovom trenutku.

Dalje, da ista imas i mozes provjeriti znao bi da nije nikakva svadja oko trake bila, lupas gluposti, Kajkut je po dolasku Vranjesa, sam pozelio da mu preda traku, jer je momak sa karijerom da mu pozavide svi iz BIH, a to je samo jos jedan dokaz kakva atmosfera vlada dobra u ekipi.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2019, 13:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Чекај, ти зовеш добрим резултатима то што смо уз помоћ судија 3 бода испред Горњег Црњелова? И резултат на припремним утакмицама ти нешто значи? Дјечаче... Учи још пуно о животу и фудбалу :roll:

Ја лично пишем само са овог акаунта, ови остали су од других људи, блефираш. Да је добра ситуација не би имали празан стадион, играли би ПЛ коју смо, успут, резултатима ОБЕЗБИЈЕДИЛИ. Запитај се...
Gojko 123 je napisao:
Uprava napolje!!!

+1

вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2019, 15:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Nov 2017, 22:23
Ako je zadovoljna ekipa, igraci, ako je dobra, a jeste dobra atmosfera i uz to sve prate rezultati u svim takmicenjima pa i na pripremama i prijateljskim utakmicama, a pored toga vi neki pljujete ili 1 2 vas sa 10 profila, vi mora da imate nefudbalske razloge za tako nesto u ovom trenutku.

Dalje, da ista imas i mozes provjeriti znao bi da nije nikakva svadja oko trake bila, lupas gluposti, Kajkut je po dolasku Vranjesa, sam pozelio da mu preda traku, jer je momak sa karijerom da mu pozavide svi iz BIH, a to je samo jos jedan dokaz kakva atmosfera vlada dobra u ekipi.

Po pisanju se vidi kao sto neko gore napisa da si neko iz uprave , neko blizak upravi ili neko sa rtrs-a ili atv-a. Odprilike to bi trebalo da opise ona "vjerujte meni, nevjerujte svojim ocima".
Ja te opet pitam zbog koga se igra fudbal? Zar je toliko tesko odgovoriti?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120021 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4702, 4703, 4704, 4705, 4706, 4707, 4708 ... 6002  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]