shakal je napisao:
Zašto ekipa koja je izgubila licencu zbog para i koja je stalno u minusu i pred blokadom i suspenzijom zbog para i koja od Dodika svako malo dobija neke pare za pomoć, ide na pripreme u Antaliju, koje sigurno nisu jeftine, a igra jebenu ligu RS u kojoj su završili manje više sve utakmice do kraja?
Ajd da je to na ljeto, pa se spremaš za PL, pa razumijem. Al' ovako mi je totalno nelogično.
И ја се питам. Ваљда да се по медијима пицо шири како му клуб иде у Анталију.
Schlager je napisao:
Hebo pripreme i rezultate na njima..Hebo i upravu,daj malo zacutite i radite...Zrinjski je tri godine uzastopno prvak BH u fudbalu,a siguran sam da 0,01 % forumasa ne zna nijednog clana uprave Zrinjskog mislite o ovome...Ja znam Danka Sulentu preko nekih drugih relacija, a ne zato sto se ikad pojavljuje u medijima,ko sam,ja sam..... vecina mislim da ne zna nikoga

To сам и ја говорио јесенас, умјесто да се на играчки кадар усмјери пажња, свако мало по медијима и на сајту клуба се појављује управа, те донаторска вечера, те којекакве конференције, па пицо отишао на маракану, пицо отишао у Британију... О је*ем те животе

Управу чине обични техничари, рачуновође, они што ударају печате што би се рекло... А фудбалски клуб чине играчи, игра на терену, спорт. Какве везе са фудбалом и спортом имају печати и компјутери из канцеларија? Свим срцем се надам да ће се мање гушити простор у новинама везан за спорт са отпадом из управе.
Војводићу, охани мало. Хтио бих и ја да Борац смета, али једино је теби у твојој глави засметало што је Марибор понио камере на утакмицу, никокме ништа више не смета. Не бих га подносио уопште да не заводи дисциплину међу играчима и да не постиже колико-толико ок резултате.
Фејсбук администрација ради пуном паром, на објави пише 10 коментара, можеш видјети само 2, а судећи по ријечима из истих, ни та 2 се неће видјети

Kaко год, надам се и ја да ће нам кренути на боље, побједа за побједом, колико год титула већ била договорена и судије програмиране, желим да кренемо једном ка врху, да заиста сметамо свима, да будемо моћни...
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!