bigman je napisao:
Laganica je napisao:
Stanje u klubu je nikad losije. Uprave nema, ne dolazi na stadion. Nezadovoljni treneri u omladinskoj skoli, radna zajednica, igraci bez plata, teren pomocni pod snijegom a glavni da ne spominjem. Alo pa imamo li upravu, sta se desava, vico imbecilu sta si uradio sa svojim debilima. Pucamo po savovima. Zadnji primjer je, Danilovic produzio ugovor i obecali mu na ruke nesto i naravno ispalili ga i svadja i napusavanje sa upravom, zavlacenje. Dolaze tuzbe, bice zajebano,
Od Grahovca imamo za kompenzaciju navodno 75000€ a imamo pravo i za Babica jer ga je Zvezda kupila od Sosijedada 30 000 ali uprava ne spominje nista kao da hoce da zavrnu sebi kesh?
Srecno u Srijedu momcima i za mene je bod ko Sehovi.
Значи да се у 3-4 реченице стрпа више промашаја и лажи, тешко да је могуће.
Врхунац је: украли 20-30.000КМ Вицо и управа. Ево цијели мандат смишљају свој паклени план да узму од Борца новац силни.
Једно је прича и критика управе за рад, прелазне рокове, игру, тренере, али карикати овакве глупости, то свакоме на образ иде, ко га има. Свака информација о платама која се овде појавила је била лаж, па и ова, опет, најновија. Само што се више на то не пецам. Објашњавао сам сваки пут, нећу више. 100 пута је било горе стање него што је данас.
dobro pošto svi lažu, evo neki laži koji su mi ljudi rekli (ja ne znam je li to istina ali evo pitam Vas), nakon što je taj gospodin tukao djecu na zapadu, a policija okretala leđa da ne vidi.
Da li je isitina da je taj na platnom spisku kluba?
Da li je istina da je manadzer trojici igraca?
Da li je istina da je on "prebijao" dugove sa igračima ?
Da li je istina da Vulturesi ne idu na utakmice jer im je on zabranio da pjevaju protiv uprave? O metodama ne trebamo pricati, jer sam vidio svojim ocima na zapadnoj tribini...
Da li postoji komesar za sigurnost? Sta je u njegovim oposu posla ako ne sogurnost publike?