banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4618, 4619 ... 6005  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 06 Mar 2018, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Kakva je to utakmica bila...

Sad 5 golova ne mozemo dati ekipama iz beton lige.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 12:41 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 25 Feb 2018, 23:11
bigman je napisao:
Laganica je napisao:
Stanje u klubu je nikad losije. Uprave nema, ne dolazi na stadion. Nezadovoljni treneri u omladinskoj skoli, radna zajednica, igraci bez plata, teren pomocni pod snijegom a glavni da ne spominjem. Alo pa imamo li upravu, sta se desava, vico imbecilu sta si uradio sa svojim debilima. Pucamo po savovima. Zadnji primjer je, Danilovic produzio ugovor i obecali mu na ruke nesto i naravno ispalili ga i svadja i napusavanje sa upravom, zavlacenje. Dolaze tuzbe, bice zajebano,
Od Grahovca imamo za kompenzaciju navodno 75000€ a imamo pravo i za Babica jer ga je Zvezda kupila od Sosijedada 30 000 ali uprava ne spominje nista kao da hoce da zavrnu sebi kesh?
Srecno u Srijedu momcima i za mene je bod ko Sehovi.

Значи да се у 3-4 реченице стрпа више промашаја и лажи, тешко да је могуће.

Врхунац је: украли 20-30.000КМ Вицо и управа. Ево цијели мандат смишљају свој паклени план да узму од Борца новац силни. :lol:

Једно је прича и критика управе за рад, прелазне рокове, игру, тренере, али карикати овакве глупости, то свакоме на образ иде, ко га има. Свака информација о платама која се овде појавила је била лаж, па и ова, опет, најновија. Само што се више на то не пецам. Објашњавао сам сваки пут, нећу више. 100 пута је било горе стање него што је данас.

dobro pošto svi lažu, evo neki laži koji su mi ljudi rekli (ja ne znam je li to istina ali evo pitam Vas), nakon što je taj gospodin tukao djecu na zapadu, a policija okretala leđa da ne vidi.

Da li je isitina da je taj na platnom spisku kluba?
Da li je istina da je manadzer trojici igraca?
Da li je istina da je on "prebijao" dugove sa igračima ?
Da li je istina da Vulturesi ne idu na utakmice jer im je on zabranio da pjevaju protiv uprave? O metodama ne trebamo pricati, jer sam vidio svojim ocima na zapadnoj tribini...

Da li postoji komesar za sigurnost? Sta je u njegovim oposu posla ako ne sogurnost publike?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 12:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
bigman je napisao:
Laganica je napisao:
Stanje u klubu je nikad losije. Uprave nema, ne dolazi na stadion. Nezadovoljni treneri u omladinskoj skoli, radna zajednica, igraci bez plata, teren pomocni pod snijegom a glavni da ne spominjem. Alo pa imamo li upravu, sta se desava, vico imbecilu sta si uradio sa svojim debilima. Pucamo po savovima. Zadnji primjer je, Danilovic produzio ugovor i obecali mu na ruke nesto i naravno ispalili ga i svadja i napusavanje sa upravom, zavlacenje. Dolaze tuzbe, bice zajebano,
Od Grahovca imamo za kompenzaciju navodno 75000€ a imamo pravo i za Babica jer ga je Zvezda kupila od Sosijedada 30 000 ali uprava ne spominje nista kao da hoce da zavrnu sebi kesh?
Srecno u Srijedu momcima i za mene je bod ko Sehovi.

Значи да се у 3-4 реченице стрпа више промашаја и лажи, тешко да је могуће.

Врхунац је: украли 20-30.000КМ Вицо и управа. Ево цијели мандат смишљају свој паклени план да узму од Борца новац силни. :lol:

Једно је прича и критика управе за рад, прелазне рокове, игру, тренере, али карикати овакве глупости, то свакоме на образ иде, ко га има. Свака информација о платама која се овде појавила је била лаж, па и ова, опет, најновија. Само што се више на то не пецам. Објашњавао сам сваки пут, нећу више. 100 пута је било горе стање него што је данас.

Tacno se trudim biti koliko toliko kulturan ovdje ali da me neko nazove lazovom onda te samo mogu nabiti na kurac i tebe i svu tu jaliju u upravi!!! Sad po prvi put ti kazem da sam STRIC Boki Raspudicu i ako kazem da mu niste sve isplatili onda je to 101% tacno supci jedni i seljacici....i banujte me ovde jebe mi se vala....ionako su seljacici usrali sve u klubu ni ovaj forum nema svrhe!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 13:22 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2011, 13:08
mozda dobija dnevnicu da brani upravu na forumu
sta frajer pise da nije zalosno bilo mi smjesno
a od cega mujo daje dejanu kosticu ramadaniju 300 km za taj ugovor sto mu je ovaj famozni menadzer sredio
koliku on to platu ima
daj nam provjerene info posto sve znas

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ја сам одговорио на пост који сам цитирао. Све и једна болдирана реченица је нетачна или лаж. Бока Распудић није играч Борца, колико ја знам, момак је написао играчи немају плата. Нетачно.
1. Стање било сто пута горе, нпр. кад су дошли ови.
2. Управе има, долазе на стадион.
3. Терен помоћни је очишћен јуче.
4. Ово за узимање пара од компензација је тужно да неко помисли уопште. Ако неко у мандату донесе милион марака у клуб, на овај или онај начин, баш ће трчати да узме 20.000. А да не причам о томе колико је то за већину чланова смијешан новац. Финансијски интерес у њиховом понашању и вођењу клуба, нећете наћи, шта год ви сви писали и колико вријеђали.

Ја нисам никад, али никад бранио игру, играче, тренере, прелазни рок. Сви знају и виде да то није било добро. Ја браним намјеру, јер ту нико није дошао да узме паре, бар не сад, јер је свакоме јасно да од тога нема ништа. То да ли о ни знају или не знају, то свако има право да каже. На крају ће се подвући црта. С друге стране, овде се такве бљувотине пишу које немају везе са животом и ја кад то видим, ја напишем. Нека неко нађе када сам ја рекао за неког играча да је одличан, или да сам бранио неког тренера.
Поједини треба да се запитају колико су само увреда изнијели овде, какве прљавштине уопште говоре. Страшно. Да не причам о овима што су се јуче регистровали да би пљували. Проћи ће и ова управа, остаће сва пљувачина, неки ниво је требало држати.
Мене увреде на форуму не дотичу, знам ко сам и шта сам, има их пар који ме одавде знају лично. Везе немам са том причом.
Понављам, ја браним намјеру, ништа више.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 13:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2011, 13:08
kakva je namjera dati dejanu kosticu odrijesene ruke da radi sta hoce

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 14:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ma ko ce znati ko tu kome udara kakve rekete.. haos.

Inace istok opet zatvoren za sutrasnju utakmicu.. ne znam da li je ijedna uprava ikada bila ovako bezobrazna i bez stida imalo zatvarala tribinu.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Након посљедњег пораза Борца од Зрињског у Бањалуци у фебруару 2009. године, тадашње руководство је понудило оставку...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
GanDra je napisao:
Након посљедњег пораза Борца од Зрињског у Бањалуци у фебруару 2009. године, тадашње руководство је понудило оставку...

За оставку се треба имати образ, а не ограђивати се делом и осталима да те чувају од управа напоље.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Cini mi se da stadion nije ociscen jos. Istok zatvoren za sutra.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 17:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2018, 13:04
oce li ga zatvarati i sad kad se proljepsa vrijeme,da nas ne ubije suncanica slucajno?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 17:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Feb 2018, 19:17
Glupostima kraja nema...
Otjerali zapad,razijebali istok momke koji su ginuli za grb pustili u Kozaru,Selju i da ne nabrajam
Na tribinu doveli njega da se ponasa kao i oni...
Ko su oni i sta je ovo???

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Banuj ovog Bigmena :lol:

Posjeta vikendom je katastrofa, sutra radni dan, kiša ako nastavi obaramo rekord.... i mislim da ce vise biti Ultrasa iz Mostara nego...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 19:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Pa ovi ljudi nikada nisu krocili na istok u zivotu a sada se bahate i zatvaraju vrata ispred onih 50 ljudi sto bi dosli na istok sutra.. pa cobani nije ovo vas privatni klub vec nas klub, svih nas..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Јел зна неко колико клуб има упосленика мимо тренера и играчког кадра?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Нова Варош je napisao:

To ni dragi Bog ne zna izgleda..

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 19:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
supersonic je napisao:
Нова Варош je napisao:

To ni dragi Bog ne zna izgleda..

Sa Delom ili bez njega da ti izracunam ? :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 19:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Онако, озбиљно ме занима ако неко зна бар отприлике колико те администрације има.
Немам појма имамо ли ми економисту, правника, итд....једино што знам да њих у маркетингу има 3-4, а не знам ни да ли ту неко волонтира, или су сви плаћени.
И ко све спада у радну заједницу? Видим и то се често спомиње.

Знам да тренера у млађим селекцијма има превише, ту је довљоно 3-4 тренера.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 19:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Feb 2018, 13:04
moze jos jedno ,,novinarsko'' pitanje?

koliko skola sminkanja Tamare Udovicic placa klubu iznajmljivanje sale za press 2 il 3 puta sedmicno?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2018, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Одавно сам ја то тврдио, цигане и јужну стоку ко год да је а живи у БЛ, деложацију направити, протјерати у Србију, у Београд, па тамо живи. Са доживотном забраном уласка у Републику Српску, поготово Бања Луку.

Сутра нек је Бог на помоћи играчима, а онима који су одговорни за затварање Истока се најебем мајке цркле, као и за све ово што су направили зло у клубу.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120095 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4613, 4614, 4615, 4616, 4617, 4618, 4619 ... 6005  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]