Vort_knotch je napisao:
mocnibanjalucanin je napisao:
ajd sad kad ste tolike baje da se uradi nesto
ja sam kao mali dolazio gledao borac sa caletom, a sjeca li se neko od vas PRIKE kralja ?(jel bio neko od vas spermica tad zacet uopste)
BORAC JUGOSLAVIJA SEMBERIJA MAJEVICA !???
da se cuje do tokija i nazad koji je to kralj bio
a znam i likove iz lesinara, okupice se stara raja ako treba al ajd da se nesto uradi, sta moze taj majmun koji jebe klub, koji je najveci krivac, moze imati koliko oce murije al i njima treba par minuta da dodju na mjesto
aj da ga sacekamo, polomimo noge kao sto se u moje vrjeme to radilo
kad se palila samarcina ako ne pjevas a kamoli ako ne dodjes na navijanje
ajd mudonje pa ce biti "Aj borac"
ja sam za pricu i dogovor al ako ne ide, ajd akcija, a ako necete onda i treba da bude ovako jos 100 godina dok se ne uradi nesto konkretno
Raspitaj se malo za šta je dotični osuđivan i kakav dosije ima, pa onda razmisli o lomljenju nogu i sličnim ložačkim pričama. Ili treba možda da neko zbog tjeranja uprave nastrada u pucnjavi?
Ako će se već tjerati ovi govnari, protiv njih treba pametno i hladne glave, jedino se na pamet i mogu dobiti, jer to nemaju. Sila je na njihovoj strani i ako uđemu u tu igru nećemo bog zna šta napraviti.
ne pratim ja tu pricu, nek lik i da ima oruzije, dok on posegne za njim najebao je
necu ja u detalje jer ocigledno ovde nema niko muda, imam i ja oruzije, al muda su uvjek bila glavna
a vjeruj ima bezbroj nacina da se skine taj lik, ako nista bar mu izbusite gume,kuci bacite topovski udar...
al dobro, bolje pisati ovde