banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 08:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4528, 4529, 4530, 4531, 4532, 4533, 4534 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Nov 2017, 16:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 07 Mar 2016, 16:18
https://www.nezavisne.com/sport/fudbal/ ... vic/453817

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 16:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Bigman, trebalo je kazniti sve, od igraca, jandrica pa do sefa i to par puta! I to redom, poraz od krupe u prvenstvu, pa u kupu nakon kojega su 1 ili 2 trebali dobiti ispisnice, pa makar i na stetu kluba a poslije celika ih najstrasnije kazniti i najuriti jos 2 igraca a mozda i tad trenera! Jandric je trebao da leti bas oko krupe. Sada je kasno za represiju vec pokusati uzeti 2-3 boda do kraja kako se zna i umije!

Pogotovo iz perspektive dugovanja jer to je bilo prije mjesec-dva kada duga prema niima skoro da i nije bilo!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 16:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
trazi se novi trener a sta cemo ako Igor sa ekipom uzme svih 12 bodova iz ove dvije utakmice? :D

iz inata

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
iskusniborcevac je napisao:
trazi se novi trener a sta cemo ako Igor sa ekipom uzme svih 12 bodova iz ove dvije utakmice? :D

iz inata

SMIJENITI,zato sto se inati,sta on ima uzimati bodove na koje niko ne racuna!!!!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Danas svi piju, kako 12 bodova iz dvije utakmice, jesam li ja to nesto propustio...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:28 
Veteran
Veteran

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Danas svi piju, kako 12 bodova iz dvije utakmice, jesam li ja to nesto propustio...

figurativno, ako kojim cudom pobijedimo u ove dvije utakmice zar to nece vrijediti duplo? ti ko malo dijete :D

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ako ubodemo i bod do kraja trebamo slaviti kao titulu, jer drustvance na terenu ima neke druge planove...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Možda 1.2 boda. Jedna nerješeno i 0.2 premija od FSBiH.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 17:45 
Veteran
Veteran

Hirosima je napisao:
iskusniborcevac je napisao:

iz inata

SMIJENITI,zato sto se inati,sta on ima uzimati bodove na koje niko ne racuna!!!!

dobra, dobra :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 19:07 
Veteran
Veteran

da sam znao da ce se razmazene "zvjezdice" ovako odnositi prema dresu koji nose a i prema nama vjernim navijacima, bio bi 10 puta ostriji prema njima i sav prljav ves bi iznio ovdje, kazniti prvo mene sto sam neke stvari precutao zarad mira u kuci i prevario se, da znate da ubuduce necu stedjeti ni sebe , ni igrace a ni upravu, jer je dogorjelo do noktiju, brukate svetinju, brukate grad i nasu Republiku za koju sam se borio svim silama a vi u miru ne mozete potrcati za loptom a nista drugo ne znate osim,naravno, da dramite najcesce u drami, sram vas bilo ljudi iz radne zajednice koji potrazuju 5 puta vise a sute i rade

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Igraci su bezobrazni samo onoliko koliko im se dozvoli.
Znaci trebalo se reagovati puno ranije eto vlakanje je naveo dobre primjere. Ja bih jos dodao i onu bruku sa kapitenskom trakom koja je prosla bez sankcija.
Ja sam ovde molio da se neko otjera da se ekipa malo prene ali nije niko to shvatio.
Dalje ovo guranje pojedinaca da moraju igrati takodje unosi nemir u ekipu i to je moralo prestati davno a ne da traje i danas. I jos tu ima stvari ali nije ni vrijeme ni mjesto.
A sto se tice Jovica ili Vinka daj nemojte da se provaljujemo vise jer oni doci nece. Cuju se oni znaju kakvi odnosi vladaju trenutno u i oko kluba. A to su treneri koji traze potpunu autonomiju. Meni se cini da se ovo radi smisljeno i da se priprema teren za jos jednog Srbijanca. A sve sa pricom eto probali smo nisu htjeli i sad nema drugog rjesenja.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 20:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
O mentalnom stanju ekipe ne treba trošiti riječi. Milinković je zajedno sa pojedincima zakucao ekipu. Treba takođe reći da nije u redu da se lažu igrači ali i javnost. Pričalo se, a i ovdje pisalo kako su u oktobru isplaćene tri plate igračima što se ispostavilo kao neistina.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Volio bih da nisam nista pisao protiv Vranjesa, volio bih da ne dodjemo u situaciju da se borimo za opstanak ali sa ovakvom selekcijom igraca nama je neizvjesnost sudbina. U rijeci "selekcija" krije se sav jad naseg sportskog sektora. Ljudi, pa gledajte malo bolje :(
Galesic je po meni izbor koji ce nositi drugi dio P lige, sve treba graditi oko njega

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 21:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Volio bih da nisam nista pisao protiv Vranjesa, volio bih da ne dodjemo u situaciju da se borimo za opstanak ali sa ovakvom selekcijom igraca nama je neizvjesnost sudbina. U rijeci "selekcija" krije se sav jad naseg sportskog sektora. Ljudi, pa gledajte malo bolje :(
Galesic je po meni izbor koji ce nositi drugi dio P lige, sve treba graditi oko njega

Pod uslovom da izbjegava DRAMU a boga mi kako sam cuo i ostale kafane!

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Hirosima je napisao:
Kud se ne kladih pa da provozam toyotu corollu verso :D :D :D

Понуда још важи.

Момци би да штрајкују за октобарску плату и премију за Витез. Јун се дугује само некима. Професионалци су кад је то у питању. А није им проблем да између себе не причају (ни на утакмицама), да се овако не труде и да сав веш износе из свлачионице и бацају "бомбе" по граду, кафанама, новинарима. Ја сам тешки лаик за ову лигу, али рекао сам давно да овде треба само да се гледа карактер играча. На овом нивоу, квалитет гледати тек послије тога. Атмосфера у свлачионици је никаква скоро цијелу сезону. СВИ су за то криви, свако по мало. На крају дана опет треба бити човјек и рећи да плате немају везе са овим што се дешава на терену.
Још 15 дана некако, ова два кола, а онда ће бити резова. Бар 5-6 играча неће бити ту на прољеће.

P.S. - ово јуче што је било је прављење алибија са Сарајево.

E bravo, nisam boldovao ovo u drugom parafu al na to se komentar odnosi

Gledam utakmice i primjecujem fantasticnu kolicinu tišine medju igracima, niko ne komanduje, niko ne ubrzava kombinatoriku otvaranjem uz pozivavanje da mu se doda, slabo se opominje i komunicira i u odbrani i u napadu. Koji je qurac ovim igracima, pa pa ih nije ni za prve lige RS, sta su oni sebi umislili? Da je naci lidera tima koji moze svakom odvaliti roditeljsku u svlacionici, sa istim kadrom bi bilo bar 30% bolje

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 21:14 
Veteran
Veteran

svemu je, izmedju ostalog, DRAMA kriva, pa kao posljedicu imamo dramaturgiju u svlacionici i na terenu

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mah, Drama, nije to do Drame, nego do profila sportiste i izgradjenosti karaktera. Žene su upropastile i mnoga slavna imena, kamo li nece ove suntavce. Kad banjalucka minic guzica mrdne zaborave i otkud su pošli i gdje su krenuli

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pri tome, one ih gledaju kao buduce milionere jer su glupe ko krave i ne shvataju da ljudi igraju za 1000€, a svaki drugi od njih misli da je Roko Silfredi. Tugica

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 21:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
Mah, Drama, nije to do Drame, nego do profila sportiste i izgradjenosti karaktera. Žene su upropastile i mnoga slavna imena, kamo li nece ove suntavce. Kad banjalucka minic guzica mrdne zaborave i otkud su pošli i gdje su krenuli

Kakve ZENE,ove nase DJ-evi sjebu.....

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2017, 22:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pogled sa strane

Prva greska je bila raskid sa Vuletom
On je svojeglav ali definitivno ima potencijal da bude dobar trener. Tu je napravljena prva greska jer se eto mijesao u svoj posao, odredjivao je minutazu igracima.
Meni je zao Zutog, jer je za BIH odirao puno bolje nego za Borac, znaci mali zna ali se kod nas izgubili potpuno da li je do trenera pozicije ocekivanja zaista ne znam. Tad je Vule rekao da ce ga guranjem unistiti i to se desava.
DRuga je bila ono sto smo svi prijetili a to je da su nakon rezultatski (igrom nikako) dobrog starta svi poletjeli a da su pojedinci koji su upozoravali na igru bili rusitelji dobre atmosfere.
od starta u ekipi ne stima
Na sve to dosao je Kiza sa svojim formacijama gdje je ugusio i ono malo fudbala sto su igrali
Ovo o klanovima u igri dovoljno je bilo da se pogleda neki mec i jasno vidi ko ne prica sa nekim
to se jednostavno moralo ranije rijesiti
sad je nazalost kasno za sve
i da neka neko kaze Felsi da prestane davati onakve alibi izjave
lakse je placati Krupu nego Borac :(

Ova Krupa je jedna od ekipa koja najbolje takticki stoji i za koju jasno mozes vidjeti kako ce i kad napasti jos ljudi igraju bez tri igraca sad..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4528, 4529, 4530, 4531, 4532, 4533, 4534 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]