banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 00:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 128  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Dec 2020, 06:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Нисам гледао, само сам добио резултат.

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2020, 20:54 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Feb 2020, 20:37
Vidim najavljuju se nova kapitalna pojacanja. Koliko ce to biti igraca preko planiranog budzeta ? 6-7 ?
Nigdje ni rijeci o odlasku brace Loncar kao da nisu ni postojali nikad... A ljudi djeca ovog grada i kluba i toliko godina u klubu jos kapiten kluba.
Plus sto su oni doveli ovu upravu tu i otjerali Bozica kmecuci po medijima. Karma je kucka za njih ali zar nisu zasluzili bar da se neko iz kluba oglasi i zahvali na saradnji ?

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2020, 21:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Jedno pitanje, pošto iz kluba nema odgovora: gdje su i šta je sa braćom Lončar?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2020, 21:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 14 Feb 2020, 16:36
Hajde Davis probudi se jbt, izgubicemo ovo u pm...

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2020, 21:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Добили смо Челик 72:71...

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2020, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Super, oni su konkurent za Top 5. Je l tamo igrano?

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2020, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Не, у Борику ...

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2020, 03:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/borcu-pripala-triler-zavrsnica-u-boriku/

https://meridianbetsport.ba/nikolic-borac-je-jedan-od-najvecih-srpskih-brendova/

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2020, 17:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2015, 22:20
https://meridianbetsport.ba/stefan-glogovac-sporazumno-raskinuo-ugovor-sa-borcem/

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2020, 10:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Steta za Glogovca, nesto tu nije stimalo, nije se mogao uklopiti nikako, a cim je došao Radukić bilo je jasno da ce neko otici. Sad ce tu vjerovatno doci jos jedan igrac najmanje, a raspored nam je u naredna cetiri kola strasan, ako uhvatimo jednu pobjedu bice odlicno, dvije max.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2020, 20:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jun 2020, 22:04
Ivan85 je napisao:
Donji Vakuf dobio Celika 10 razlike.
Toliko o ozbiljnosti i snazi Celika,a nazalost i nasih u ovom trenutku.

Ima li Ivan85 da baci komentar na pobjedu Čelika nad Sparsima

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2020, 07:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Босна добила Зрињски у гостима, још један доказ да је лига доста изједначена

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2020, 14:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 08 Jul 2020, 11:03
polapet je napisao:
Ivan85 je napisao:
Donji Vakuf dobio Celika 10 razlike.
Toliko o ozbiljnosti i snazi Celika,a nazalost i nasih u ovom trenutku.

Ima li Ivan85 da baci komentar na pobjedu Čelika nad Sparsima

Nema sta,kiksao sam sto se tice Celika,skroz sam pogresno ih procijenio.ma da su na pocetku izgledali kao razbijena vojska,da bi sad izrastli u pravu ekipu koja moze svakoga dobiti u ligi.Sto nazalost nije slucaj sa vama,koji nakon smjene trenera,dolaska nova 3-4 igraca i dalje izgledate kao grupa placenika,bezdusnika,koja samo ceka da zavrsi sezona i da naguli sa lovom.

Kada tako pedantno pratis sve sto pisem,onda bi trebalo da mi cestitas na ostlalim stvarima koje sam dobro predvidio,a koje si ti cvrsto negirao.kao sto su da Scekic nece docekati decembar,da je Glogovac veliki promasaj i pretplacen,da je ugovor sa Igokeom promasaj i da se Borac vise tu nista nece pitati sto se uveliko ostvarilo.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2020, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Kao prvo, nema potrebe za teškim riječima.Pratimo dobro obojica i to je ok.Razmjena mišljenja je ok, zato forum i služi svrsi.Imao si prema meni određen naboj, ali ja to oprostim.Elem ko to mi a ko to vi?U najmanju ruku steknem utisak da si neko ko KK Borac očima gledati ne možeš.A smatram da si navijač kao i ja i neko ko želi da se napravi neka priča.Promašio si sa Čelikom ok, liga je takva da svako svakog može dobiti, i rekao sam da je čelik ne toliko kvalitetna ekipa koliko je dobro vođena i dobro nabrijana u defanzivi i to je to.Šćekić dobi šansu, promašio neke stvari i ok.Šta treba čovjeku glavu skidati?Dalje, priča se priča domaći igrači i slično.Pa ljudi jel znate što nema domaćih igrača?Zato što 15 godina se sve svelo na pr škola košarke koje i to šti iznjedre usmjeravaju ka Igokei jer u BL nije bilo ništa.I onda neko postavi pitanje zašto nema domaćih igrača?Pa zato što proizodnja nije radila 15 godina i to što je u tom periodu izašlo sa kvalitetom otišlo u Igokeu jer nije imalo gdje drugo.
Saradnja sa Igokeom?Svi pišu šta ne žele.Ajd da neko ponudi rješenje.Ni ja ne mislim da je to sretno rješenje ali, saradnja na sportskom planu što da ne.Šta će se dalje dešavati, vrijeme će pokazati.Činjenica da se Borac vratio na mapu, da imamo ABA2 turnir u Boriku.Uz pomoć Igokeee?Vjerovatno da, ali trenutno je tako kako je.Ako treba da se bira između toga da Borac na konto sportske saradnje sa Igokeom ima uspon kakav takav, ili da pak, tavori u 1ligi RS i tamo se bori za opstanak, onda sam za prvu opciju.Da li ljudi shvataju koliko je teško nekog privoliti da plati 1000 km za neki tamo klub.Pogotovo u vrijeme pondemije covid 19 kad firme otpuštaju radnike i kad je situcija u društvu generalno loša.
Da li evo možemo osporiti neke pomake počevši od mlađih katergorija pa dalje.Lako je sjediti i lupati po tastaturi i hejtovati.Volio bi da vidim neke prijedloge a ne samo nevalja ovo ne valja ono.Na kraju, imamo dva kluba KK i SKK.Pa ko želi neka uporedi statuse trenutne u svakom smislu.
Pa nemamo 100 života da čekamo 50 godina da se nešto promjeni.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2020, 20:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Igraci se moraju dovesti za ovaj nivo, nemamo mi taj kvalitet u B.L., jer se sve raspadalo zadnjih desetak godina i vise i opet nam nesto ne valja sad kad je koliko toliko krenulo. Ova saradnja sa Igokeom je dobra stvar svidjalo se to nekom ili ne i naravno ako su ljudi ulozili neki novac, pa realno je ocekivati da ce traziti da o necemu odlucuju. Evo poljednji primjer je rekonstrukcija parketa u Boriku koja u ovoj situaciji nije mala stvar, a to niko ne pominje, kao da se ne desava, a koristi ce imati svi sportski kolektivi koji ovdje treniraju i igraju utakmice. Budimo realni to je Igokea isfinansirala.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sutra direktan TV prenos na Herceg TV u 17.00 casova, za one koji imaju Mtel IPTV, kanal 64.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 16:31 
Pripravnik
Pripravnik

polapet je napisao:
Kao prvo, nema potrebe za teškim riječima.Pratimo dobro obojica i to je ok.Razmjena mišljenja je ok, zato forum i služi svrsi.Imao si prema meni određen naboj, ali ja to oprostim.Elem ko to mi a ko to vi?U najmanju ruku steknem utisak da si neko ko KK Borac očima gledati ne možeš.A smatram da si navijač kao i ja i neko ko želi da se napravi neka priča.Promašio si sa Čelikom ok, liga je takva da svako svakog može dobiti, i rekao sam da je čelik ne toliko kvalitetna ekipa koliko je dobro vođena i dobro nabrijana u defanzivi i to je to.Šćekić dobi šansu, promašio neke stvari i ok.Šta treba čovjeku glavu skidati?Dalje, priča se priča domaći igrači i slično.Pa ljudi jel znate što nema domaćih igrača?Zato što 15 godina se sve svelo na pr škola košarke koje i to šti iznjedre usmjeravaju ka Igokei jer u BL nije bilo ništa.I onda neko postavi pitanje zašto nema domaćih igrača?Pa zato što proizodnja nije radila 15 godina i to što je u tom periodu izašlo sa kvalitetom otišlo u Igokeu jer nije imalo gdje drugo.
Saradnja sa Igokeom?Svi pišu šta ne žele.Ajd da neko ponudi rješenje.Ni ja ne mislim da je to sretno rješenje ali, saradnja na sportskom planu što da ne.Šta će se dalje dešavati, vrijeme će pokazati.Činjenica da se Borac vratio na mapu, da imamo ABA2 turnir u Boriku.Uz pomoć Igokeee?Vjerovatno da, ali trenutno je tako kako je.Ako treba da se bira između toga da Borac na konto sportske saradnje sa Igokeom ima uspon kakav takav, ili da pak, tavori u 1ligi RS i tamo se bori za opstanak, onda sam za prvu opciju.Da li ljudi shvataju koliko je teško nekog privoliti da plati 1000 km za neki tamo klub.Pogotovo u vrijeme pondemije covid 19 kad firme otpuštaju radnike i kad je situcija u društvu generalno loša.
Da li evo možemo osporiti neke pomake počevši od mlađih katergorija pa dalje.Lako je sjediti i lupati po tastaturi i hejtovati.Volio bi da vidim neke prijedloge a ne samo nevalja ovo ne valja ono.Na kraju, imamo dva kluba KK i SKK.Pa ko želi neka uporedi statuse trenutne u svakom smislu.

Naravno da ne treba nikome glave skidati,to sam spomenuo zato sto sam to predvidio,pa bi bilo u redu kada mi trazis greske spomenes i to :)
Dobro,svako od nas nije idealan na ovaj ili onaj nacin,ali je on u startu isao iz greske u gresku,to je sad zavrsena prica.
Sto se tice omladinskih kategorija,ocigledno da je masovnost i rad prisutna.
Zanima me ako se pojavi neki extra talenat,da li po tom ugovoru sa Igokeom oni imaju pravo na njega ili kako je to regulisano?

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 17:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

I mene je to interesovalo i pitao sam.
Dogovor o sportskoj saradnji dva nezavisna kluba postoji, ali to ne znači da talentovano djete mora u Igokeu.
Ne mora!
Na primjer Rejića su registrnvali na dvojnu registraciju.
Dakle dećko ima ugovor sa Borcem(plaćeno je čak i obeštećenje) ali su ga dali da igra za Student kad nema obaveze u matičnom klubu Borcu.Mislim da je to korisno za sve tri strane i to je i bit saradnje.Razumijem da je banjalučka javnost sumnjičava ali ovi ljudi što vode klub ne moraju ništa.A znaš zasto?
Zato sto su ekonomskhp nezavisni i njihovi poslovi ne zavise od politicke barustine i namještenih tendera.
Iz tog razloga ne moraju nista, jer nikom nista ne duguju.
Jos jedan dokaz nezavisnosthg je da imaju ozbijnu namjeru da ovu djecu što igraju 2 ligu, pokusaju izgurati u 1 ligu R.S.Tamo je Student zar ne?Pa da postoje neki sukob interesa.. ne bi guralhg djecu u 1 ligu R.S a oni ih guraju.
Dječ imaju skor 8:1 čini mi se.
Dakle budi siguran da nigdje ne piše da talentovano dijete mora u Igokeu.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 17:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ivan85 je napisao:
polapet je napisao:

Naravno da ne treba nikome glave skidati,to sam spomenuo zato sto sam to predvidio,pa bi bilo u redu kada mi trazis greske spomenes i to :)
Dobro,svako od nas nije idealan na ovaj ili onaj nacin,ali je on u startu isao iz greske u gresku,to je sad zavrsena prica.
Sto se tice omladinskih kategorija,ocigledno da je masovnost i rad prisutna.
Zanima me ako se pojavi neki extra talenat,da li po tom ugovoru sa Igokeom oni imaju pravo na njega ili kako je to regulisano?

Što se Šćeke tiče bio si u pravu, a i ja sam bio sumnjičav ali eto.. dešava se da ne ide ni mnogo boljim trenerima.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2021, 21:07 
Pripravnik
Pripravnik

polapet je napisao:
I mene je to interesovalo i pitao sam.
Dogovor o sportskoj saradnji dva nezavisna kluba postoji, ali to ne znači da talentovano djete mora u Igokeu.
Ne mora!
Na primjer Rejića su registrnvali na dvojnu registraciju.
Dakle dećko ima ugovor sa Borcem(plaćeno je čak i obeštećenje) ali su ga dali da igra za Student kad nema obaveze u matičnom klubu Borcu.Mislim da je to korisno za sve tri strane i to je i bit saradnje.Razumijem da je banjalučka javnost sumnjičava ali ovi ljudi što vode klub ne moraju ništa.A znaš zasto?
Zato sto su ekonomskhp nezavisni i njihovi poslovi ne zavise od politicke barustine i namještenih tendera.
Iz tog razloga ne moraju nista, jer nikom nista ne duguju.
Jos jedan dokaz nezavisnosthg je da imaju ozbijnu namjeru da ovu djecu što igraju 2 ligu, pokusaju izgurati u 1 ligu R.S.Tamo je Student zar ne?Pa da postoje neki sukob interesa.. ne bi guralhg djecu u 1 ligu R.S a oni ih guraju.
Dječ imaju skor 8:1 čini mi se.
Dakle budi siguran da nigdje ne piše da talentovano dijete mora u Igokeu.

Hm,sad nakon ovog tvog pisanja da bas imalju jaku zelju da udju u prvu ligu Rs,da li se tu naslucuje zelja ljudi iz Okk da opet krenu u neku pricu sami sa tim 2 timom ako bi igrao 1ligu Rs?
Da li previse fantaziram ili ima tu neke namjere?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 128  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]