polapet je napisao:
Kao prvo, nema potrebe za teškim riječima.Pratimo dobro obojica i to je ok.Razmjena mišljenja je ok, zato forum i služi svrsi.Imao si prema meni određen naboj, ali ja to oprostim.Elem ko to mi a ko to vi?U najmanju ruku steknem utisak da si neko ko KK Borac očima gledati ne možeš.A smatram da si navijač kao i ja i neko ko želi da se napravi neka priča.Promašio si sa Čelikom ok, liga je takva da svako svakog može dobiti, i rekao sam da je čelik ne toliko kvalitetna ekipa koliko je dobro vođena i dobro nabrijana u defanzivi i to je to.Šćekić dobi šansu, promašio neke stvari i ok.Šta treba čovjeku glavu skidati?Dalje, priča se priča domaći igrači i slično.Pa ljudi jel znate što nema domaćih igrača?Zato što 15 godina se sve svelo na pr škola košarke koje i to šti iznjedre usmjeravaju ka Igokei jer u BL nije bilo ništa.I onda neko postavi pitanje zašto nema domaćih igrača?Pa zato što proizodnja nije radila 15 godina i to što je u tom periodu izašlo sa kvalitetom otišlo u Igokeu jer nije imalo gdje drugo.
Saradnja sa Igokeom?Svi pišu šta ne žele.Ajd da neko ponudi rješenje.Ni ja ne mislim da je to sretno rješenje ali, saradnja na sportskom planu što da ne.Šta će se dalje dešavati, vrijeme će pokazati.Činjenica da se Borac vratio na mapu, da imamo ABA2 turnir u Boriku.Uz pomoć Igokeee?Vjerovatno da, ali trenutno je tako kako je.Ako treba da se bira između toga da Borac na konto sportske saradnje sa Igokeom ima uspon kakav takav, ili da pak, tavori u 1ligi RS i tamo se bori za opstanak, onda sam za prvu opciju.Da li ljudi shvataju koliko je teško nekog privoliti da plati 1000 km za neki tamo klub.Pogotovo u vrijeme pondemije covid 19 kad firme otpuštaju radnike i kad je situcija u društvu generalno loša.
Da li evo možemo osporiti neke pomake počevši od mlađih katergorija pa dalje.Lako je sjediti i lupati po tastaturi i hejtovati.Volio bi da vidim neke prijedloge a ne samo nevalja ovo ne valja ono.Na kraju, imamo dva kluba KK i SKK.Pa ko želi neka uporedi statuse trenutne u svakom smislu.
Pa nemamo 100 života da čekamo 50 godina da se nešto promjeni.
Naravno da ne treba nikome glave skidati,to sam spomenuo zato sto sam to predvidio,pa bi bilo u redu kada mi trazis greske spomenes i to

Dobro,svako od nas nije idealan na ovaj ili onaj nacin,ali je on u startu isao iz greske u gresku,to je sad zavrsena prica.
Sto se tice omladinskih kategorija,ocigledno da je masovnost i rad prisutna.
Zanima me ako se pojavi neki extra talenat,da li po tom ugovoru sa Igokeom oni imaju pravo na njega ili kako je to regulisano?