banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Avg 2025, 20:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120201 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3512, 3513, 3514, 3515, 3516, 3517, 3518 ... 6011  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Sep 2014, 10:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Caplar je napisao:

Три на страни,Три код куће..Борац чини немогуће ! 8)

Problem je sto smo u ta tri kod kuce bili sigurni, i ko god je ovde dosao to je vec zavrsena prica bila. Sad vec nije tako.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Kao sto sam Avduku svojevremeno kritikovao, a od tada cojek kao za inat brani bez greske :D

Na redu je Joco. Hladjenje pod hitno, svejedno je dobio treci zuti, tako da je to dobro. Ne trci, ne daje loptu, drzi sloptu predugo, nervozan je, svadja se ...itd jednstavno pauza majstore, dodji sebi , pa da trpas golcine kao u Prijedoru one evrogolove.

Nije tu do kondicije samo, tu je i do trenera, jer neke stvari koje mi radimo, kao i taktika nema veze sa kondicijom, vec sa uputama i filozofijom trenera.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ја да сам тренер мени Јоцо не би играо па макар био једини нападач у тиму, само галами, шета се, не лићи ни мало на оног Јоцу од прошле године, дјелује као да нема мотива никаквог. Ал џаба све то кад је Винко кур**на од тренера, нема ауторитет. Па слијепац види да Костић и Пилиповић немају знање фудбалско, Костић јуче на почетку утакмице кренуо на лопту главом а она га прескочи, Пилоповић сваким контактом са лоптом унесе нервозу у мене. Реално гледајући, имамо солидне играче ал немамо тренера, Јовић би с овим тимом урадио исто оно од прошле године, сигуран сам у то, јер зна човјек.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Imacemo priliku da protiv Radnika vidimo kako to izgleda bez Joce. :D
Kukala nam majka!

Ovaj tim nema kvalitet, al bar se moze boriti. To su sinoc i pokazali i ja zadovoljan.

I vidim da se pise o 17 suteva ka nasem golu. Kakvi su to udarci bili? Nikakvi.
Realno, imali su 2 sanse poslije gresaka nase odbrane i to je to.
Jebes posjed lopte, imali smo ga i mi protiv Obarske pa dobili ku*cinu medju oci.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Simpatizer je napisao:
Kukala nam majka!

Ovaj tim nema kvalitet, al bar se moze boriti. To su sinoc i pokazali i ja zadovoljan.

bolje je igrati sa igrace vise u sredini nego imati igraca (napadaca ) koji pati od teske kurcobolje. Jel Joco dobio sinoc ijedan duel?

mislim da je sada svima jasno zasto Suba igra tu gdje igra, a pilipovic silom prilika mora da igra na beku. Jebiga bolje se prodaju ofanzivni vezni koju trpaju golove nego lijevi bekovi.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
u bijeljini bi lako moglo biti,kao onda kad nas je bobo vodio tamo...0-0,bez ijedne polušanse i za njih i za nas :lol: :lol:

al valjda utrpamo jedan,kao slaviji....i dočekamo željezničar u velikom stilu 8)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Uzimajuci u obzir da radnik malo koga moze pobjediti,takvima smo mi dezurne musterije,pa ce preko nasih nejakih ledja zaraditi 3 boda

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

neću da mislim u tom pravcu,zato što se ne sjećam da su nas oni ikad pobjedili gore :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 11:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Juce nisam ocekivao ni da mi uzmemo,pa se i to desilo. Lakse mi je razmisljati ovako

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
subzero81 je napisao:
Simpatizer je napisao:
Kukala nam majka!

bolje je igrati sa igrace vise u sredini nego imati igraca (napadaca ) koji pati od teske kurcobolje. Jel Joco dobio sinoc ijedan duel?

mislim da je sada svima jasno zasto Suba igra tu gdje igra, a pilipovic silom prilika mora da igra na beku. Jebiga bolje se prodaju ofanzivni vezni koju trpaju golove nego lijevi bekovi.

Mozda nije dobijao duele, ali sam vidio da trci i trudi se. To sto laprda, mlatara rukama i slicno...Joco je uvijek takav, samo sto imamo sve losiju ekipu pa to vise bode oci.
Dok ne dovedemo kvalitetnog napadaca, tj. napadaca uopste, Joco je sve i svja. :D

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Simpatizer je napisao:
subzero81 je napisao:
Simpatizer je napisao:
Kukala nam majka!

Mozda nije dobijao duele, ali sam vidio da trci i trudi se. To sto laprda, mlatara rukama i slicno...Joco je uvijek takav, samo sto imamo sve losiju ekipu pa to vise bode oci.
Dok ne dovedemo kvalitetnog napadaca, tj. napadaca uopste, Joco je sve i svja. :D

mora da smo sa razlicitih tribina ti i ja gledali utakmicu :D :D

brate ja nisam vidio nijednom da je potrcao sa zeljom da stigne, otme, presjece loptu. al vidio sam tezak oblik kurcobolje i rekreativnog trckaranja.
cinjenica jeste da je najbolji, ali brate od stare slave se ne zivi.
moze i mora on to puno puno bolje

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Kr-DOWp4zJM[/youtube]

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ајој тек сад видим какву је моћну лопту Жижовић послао Суби, капа доле Жижовићу а и нашем Бејлу на реализацији.

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 14:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
skypostman je napisao:
Caplar je napisao:

Три на страни,Три код куће..Борац чини немогуће ! 8)

Problem je sto smo u ta tri kod kuce bili sigurni, i ko god je ovde dosao to je vec zavrsena prica bila. Sad vec nije tako.

Пријатељу ти и ја онда не пратимо исти клуб.
Не тако давно Борац се мучио са Љубићем из Прњавора,испадао из премијер лиге због гована из федерације и чувеног Жепче ЖељезниЋар дуела,чамио на средини табеле исте те лиге и једва освајао по бод на страни.Не тако давно славио се гол у гостима а за 3 освојена бода се славило седам дана.
Не тако давно играчи и управа Борца су продали две утакмице и били директно кривци за испадање СРПСКОГ клуба.

И то је Наш Борац,некад су горе а некада доле,некад те изненаде а некад разочарају,али сигурно је да нико лако не пролази на нашем стадиону и никада неће.
И на крају ти мени кажеш да није сјајан резултат да се побједи вишеструки освајач(ако се не варам) титуле и консантни учесник квалификација за неко од европских такмичења ?
У оваквом стању нашег клуба гдје су утакмице никад више непредвидиве ово је скроз океј резултат а борбеност играча на нивоу имена клуба !

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
горан je napisao:
Зна ли неко ко је летио синоћ са летјелицом изнад стадиона, хоће бити снимак негдје ? :D

У току је снимање документарца о Борцу, раде га три Енглеза и један Амер, неки дан су радили интервју са Илићем, радиће и са неким играчима, а онај ''НЛО'' је ваљда њихов :D Само сам чекао да Бјелица нареди делегату да га обори :lol:

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Caplar je napisao:
Не тако давно играчи и управа Борца су продали две утакмице и били директно кривци за испадање СРПСКОГ клуба.

Ako mislis na Prijedor, mozda bih se i slozio da nisu mozda najveci kradju ikada napravili kada su medjusobno igrali Rudar - Travnik, to je bilo strasno, a jos gore kao za inat potrefi se da navece pogledam sport, gdje su gosti bili treneri oba tima, kada sam vidio nakon onakve kradje jos seljacko ponasanje trenera Prijedora...da ne pricamo za skidanje gace Zelji...

Ziza daje gol u Bijeljini Suba asistira, za dva nula isti akteri obrnuta siuacija :D :)

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 14:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sinoc poslije utakmice zakuvali kod reportaznih kola nas igrac Ilic i jedan od fudbalera zrinjskog, cak je ovaj iz mostara skocio sa betonskog zida da se potuce, ali tad na scenu stupa Runa i zaustavlja ratobornog gosta, a onda se Runa okrece prema Ilicu i vice, daj smiri se jel hoces da te nosim? :lol: Runi svaka cast na brzoj reakciji, inace bilo bi svasta

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 14:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ucinilo mi se da je taj igrac zrinjskog bio radulovic

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 15:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
GanDra je napisao:
горан je napisao:
Зна ли неко ко је летио синоћ са летјелицом изнад стадиона, хоће бити снимак негдје ? :D

У току је снимање документарца о Борцу, раде га три Енглеза и један Амер, неки дан су радили интервју са Илићем, радиће и са неким играчима, а онај ''НЛО'' је ваљда њихов :D Само сам чекао да Бјелица нареди делегату да га обори :lol:

taj NLO sam ja vidio i pametno se ućutao, kontam ispašću levat ako kažem šta sam vidio, poslije smo skontali da je helikopter :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Sep 2014, 15:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije ni onaj na prenosu znao o čemu je riječ :lol: :lol:

ja sam kontao da je neki obični NLO 8)

ali jutros se malo raspitah kod upućenijih u problematiku,i rekoše mi da postoji već taj fazon,gdje se na ovaj način snimaju neke bogataške fancy svadbe,rođendani i sl....sve to masno košta,ali ko te pita :lol: :lol:

al evo,sad shadow pojasni za dokumentarac.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120201 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3512, 3513, 3514, 3515, 3516, 3517, 3518 ... 6011  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]