banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 158  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Istina je razbili su ih ali ne mogu biti drugi

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Какви црни здрави темељи, Бригате?
Дај свега ти, па ми смо на темељима који су климави к`о бабин зуб.

Омладинска школа нам је јадна, до скора је била и угашена...
Ја бих волио кад бисмо ми играли читави сезону са младим играчима из наше школе (коју немамо), кад ионако немамо шансу за Гудијер лигу...

Ето, шта је биланс ове сезоне?
Бићемо 4 и опет досадна и јадна лига БиХ.
Ако неки играч мало одскаче, отићи ће...
Чисто преживљвање из године у годину...

И шта смо постигли?

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

He he nisam mislio da imamo zdrave temelje vec da ih trebamo napraviti...
POcela je skola kosarke, imamo drugi mladi tim to je veoma vazno jer ce iduce sezone cetiri mlada morati biti u timu

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Можда није баш за поређења али и Звезда је бренд кошаркаши и то велики бренд а пуштена је низ воду спонзорише се Партизан. Зато је у фудбалу извршена компезација.

Нажалост тако нам је како нам је, нек иде како иде са кошарком, рукомет и фудбал имају огромну шансу за ЛШ и кв. ЛШ, треба бар њих одржати за неко прво вријеме, нек стану на чвршће ноге

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 22:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ljudi valjda je svima jasno dok je ova vlast Igokea je prva u kosarci i tu nema zbora

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Borac za vikend izgubio u sirokom 80-59 i tako okoncao sezonu na 4 mj. sa skorom 4-6.
Nakon nekoliko susnih godina konacno cemo osjetiti plej of u kojem igramo sa igokeom serija se igra na 2 pobjede

Vrh

PostPoslato: 03 Maj 2011, 19:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Drago je dao priliku mladjim igracima,a Vranjes nije ni bio u timu...
Evo ovde imate sve crno na bijelo :D

http://basket.ba/ksbih/kks/prikaz6.php? ... ndti_1=003

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2011, 13:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Губимо 1-0 синоћ изгубили 89-63(37-34)
у уторак у дв.Борик

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 18:36 
Veteran
Veteran

Борис Благојевић поднио оставку на мјесто предсједника управног одбора...

Дуг Борца износи 1 050 000 KM ...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2011, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
штета, он ми је дјеловао као особа која жечи да поправи стање које су направили његови претходници, тј. људи који су се накрали максимално

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 00:35 
Veteran
Veteran

Citiraj:
Zbog dugova i besparice KK Borac Nektar odustaje od Lige BiH

Opterećen milionskim dugom Košarkaški klub Borac Nektar naredne sezone će vjerovatno igrati u Prvoj ligi RS umjesto u Ligi BiH, zaključak je Uprave "pivara" na čijem je čelu do danas bio Boris Blagojević.
Čelnici Borca su 2010. preuzeli klub, ali i 1.050.000 KM duga. Uz velike poteškoće uspjeli su da vrate oko 96.000 KM.
"S obzirom na finansijsko stanje igranje u Prvoj ligi RS je najrealnije, ako to nije sramota za grad i one koji vole košarku. Ali, mislim da nema drugog rješenja", rekao je Blagojević koji je podnio ostavku na mjesto predsjednika i dodao:
"Dug koji smo preuzeli napravljen je od 1. septembra 2007. do 25. avgusta 2010. godine. Neki planovi i ambicije možda su se kosili s postojećim stanjem u klubu, ali oslanjajući se na obećanja ambicije su bile da se napravi solidan tim koji će igrati zapaženu ulogu u BiH. Uspjeli smo u tome, ali nažalost, dugovanja su prevelika da bi se napravilo nešto više."
Od 1.050.000 KM duga "pivari" uspjeli da vrate 96.000 KM
Miroslav Dojčinović, direktor kluba, istakao je da su najveći problem bile izvršne presude i dodao:
"Tih presuda je bilo pet, ali došlo je novih osam tužbi koje su u procesu. Prema bivšim igračima dugujemo oko 350.000 KM, s tim da na osnovu izvršnih presuda i tužbi koje su na sudu dugujemo 150.000 KM. Oko 250.000 KM dugujemo za režije, a ostalo otpada na poreze prema državi. Dosta se duguje za menadžerske provizije. Uspjeli smo oko 96.000 KM duga da vratimo iz tekućih obaveza. Ostali smo igračima dužni oko dvije i po plate, a da nismo imali stara dugovanja, to se ne bi desilo. Nismo mogli krenuti u sezonu dok KS BiH nismo platili 30.000 KM, blokada računa nam je bila oko 15.000, tu su bili i knjigovodstvene obaveze, stanarine, hrana, prevoz, plate igračima iz prethodnih sezona. Za sanaciju dvorane 'Borik' i za Gradski fudbalski savez budžet nam je smanjen za 60.000 KM. Osim toga od Ministarstva za porodicu, omladinu i sport u Vladi RS nismo dobili ništa."
Blagojević smatra da klubu nisu doprinijeli svi koji su mogli.
"Direktor Dojčinović, trener Drago Karalić i ja smo pokazali da se može dosta uraditi ako se klub istinski voli. Puno ljudi je tu iz interesa i nadam se da će se to vremenom iščistiti. Treba biti realan i reći da će se sljedeće ili naredne dvije sezone igrati Liga RS sa 50.000 KM budžeta i da će se vraćati dugovi. Po meni je to jedini način da se klub izvuče iz ovog stanja", rekao je Blagojević.
Osim što je obavijestio javnost o stanju u Borcu, Blagojević je objasnio zašto je podnio ostavku.
"Jedan od razloga zašto sam to uradio je nedostatak podrške članova UO u smislu angažovaja i donošenja novca u klub. Ne znam da li smo jednom ili dva puta uspjeli sazvati sjednicu jer oni nisu mogli ili nisu imali vremena da dođu. Na taj način ne mogu da radim, a drugi razlog su moje poslovne i privatne obaveze zbog kojih ne bih mogao da obavljam odgovorno tu funkciju kao što sam radio", istakao je Blagojević.
Problem povjerenja
Osim finansijskih problema "pivari" su se suočavali s nedostatkom povjerenja onih koji bi mogli da pomognu klubu.
"Problem povjerenja ljudi, grada, sponzora je normalan s ozbirom na dešavanja prethodnih sezona. Razumijem zašto je direktor 'Banjalučke pivare' Nikolas Peni smanjio izdvajanja za Borac jer njemu nije podnesen finansijski izvještaj za prethodne tri sezone", istakao je Blagojević.

Košarkaši osvjetlali obraz
I pored brojnih problema u Borcu mogu da budu ponosni na rezultat koji su ostvarili prošle sezone, kada su igrali plej-of bh. lige.
"Napravili smo veliki posao. Bila je dobra sezona, prije svega zbog momaka iz našeg kadra koji su pokazali da se na njih može računati, ali i zbog drugog tima koji je izborio ulazak u Prvu ligu RS i škole košarke, koja je pokrenuta. Najbitnije je da klub pokuša da se sanira i da nađe najbolje rješenje za budućnost. Krivo mi je što niko od nosilaca finansija u gradu i RS nije imao sluha da osjeti da je Borac napravio dobar pomak", rekao je trener Drago Karalić.

Neka dugovanja Borca
Joško Garma 53.000 KM
Ranko Velimirović 19.000 KM
Hrvoje Puljko 10.845 KM
Igor Josipović 10.800 KM
Stefan Atanacković 6.800 evra
Nikola Đurasović 6.500 evra
Bojan Milinović 8.500 KM
Dalibor Stupar 5.917 KM

http://www.nezavisne.com/sport/kosarka/ ... 93811.html

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
А Миле гурну у Игокеу силне милионе,али џаба. опет ће му вољени тим играти исту лигу као и Борац да није одустао.

штета,али шта је ту је. гледај ти мајмуна колики су дуг направили за само 3 године. па то треба некога тужити

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2011, 11:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ne treba tuziti,vec ubiti !!! I nije nekoga,vec SLOBODANA SIMOVICA koji je napravio toliki dug !!!

Vrh

Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 15 Jul 2011, 21:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Danilović: Borac filijala Partizana

Predsednik Partizana MTS Predrag Danilović najavio je mogućnost da najbolji srpski klub u Banjaluci formira omladinsku ekipu iz koje bi najbolji izdanci zaigrali u prvom timu Partizana.

-To je prirodno i s ljudskog i sa sportskog aspekta. Još pre nekoliko godina ostvarili smo saradnju s Igokeom, što je u punom skladu i sa sporazumom o specijalnim i paralelnim vezama Srbije i Republike Srpske. Verujemo da će iz te baze, gde će se raditi isključivo s mladim igračima, vremenom izrasti kvalitetni košarkaši na koje ćemo moći da računamo u budućnosti. S druge strane, moj odnos prema RS i ljudima koji ovde žive ima i snažnu emotivnu dimenziju, jer javnost zna da sam rođen u Sarajevu, gde sam živeo do šesnaeste godine, kao i da su moji roditelji iz Hercegovine. Veza s ovim narodom i Republikom Srpskom će uvek postojati-rekao je Danilović za list Fokus.

pa dokle vise jebote. Mi smo Banjaluka, Mi smo Borac, ****** se i vi i vasa zvezda i partizan. Jel zafali para ili bilo sta drugo vi se onda sjetite Banjaluke i srba preko drine.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 22:26 
Veteran
Veteran

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! :angry4:

Па да ли су ти људи нормални?

Па нисмо ми неки сеоски клуб,него Борац! Јбм их у уста ненормална! Који Партизан, који курац!!!

Радије нек` пропадне него да буде филијала...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 23:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ама људи, нема ово директне везе са Борцем, Партизан отвара своју школу кошарке у БЛ па ће, нажалост, узимати најталентованије клинце за себе. Индиректно има везе са Борцем јер је штета и огромна срамота што бањалучка дјеца неће играти у Борцу, већ у једном од комунистичких билизанаца, али директно нема везе са нама, ничија ми филијала не постајемо. Филијала је онај клуб који производи своје играче, па их онда уступи другом чија је филијала, а ми у овом случају то нисмо, односно не производимо ми играче за Партизан...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 23:34 
Veteran
Veteran

Ма исто срање...
Па под носом нам узимају најбољу дјецу, и то под кринком неког братства..

Ма пун ми је више клинац тог братства кад зафали талената или пара...

Али и нека, кад смо ми неспособни, нек` се други богате на наш рачун...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2011, 23:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Koju našu najbolju djecu nam uzimaju? Mi nismo izbacili dobrog košarkaša ne sjećam se više.
Košarka je kod nas propala totalno. Nekoliko godina Borac nije imao mladje kategorije. Tek ove sezone sam vidio reklame da počinje škola košarke i da se pozivaju zainteresovana djeca.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 09:13 
Veteran
Veteran

Чуј коју?!

Па узимаће, јбте!
Али нека и узму, кад ми нисмо способни да направимо нормалнан клуб и омладинску школу....

Тако нам и треба, да други тренирају дјецу, кад смо ми неспособни...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2011, 09:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2011, 23:57
Erazmo Roterdamski je napisao:
Koju našu najbolju djecu nam uzimaju? Mi nismo izbacili dobrog košarkaša ne sjećam se više.
Košarka je kod nas propala totalno. Nekoliko godina Borac nije imao mladje kategorije. Tek ove sezone sam vidio reklame da počinje škola košarke i da se pozivaju zainteresovana djeca.

град је препун добрих младих кошаркаша који једва чекају да заиграју за Борац и гарантујем да би боље за Борац било да ти клинци играју него да доводе неке као играче са стране...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3157 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 158  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]