banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 13:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3490, 3491, 3492, 3493, 3494, 3495, 3496 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:27 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Pa Mirza mu prebaci onog crnca sa strane Becelica na Pilija, onda je nastalo rasulo...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Sta kaze ne treba nam Djelmic imamo dosta igrača pu Jebem vam sve da vam jebem

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
avdukic, subic, dujakovic, grujic, zizovic, stokic, predragovic... sve te igrace je imao i jovic, pa je bio prvi na tabeli...
vinko je imao sansu da pokaze sta zna i mislim da nije kapacitet za trenera Borca, treba otici dok je jos vrijeme

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2014, 00:04
U ekipi vam je raskol, pa oni jedan drugom psuju u toku utakmice. :roll: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Pa sta ti očekuješ da bude u ekipi majke ti?

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Ljudi cemu stres,ispasti nemogu,evropu nezele (bar uprava koliko sam ja skontao),tako da nema mjesta nervozi.Sto bi rekao @Schlanger sredina tabele ove godine neminovnost.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Apr 2012, 21:14
Vinko nema autorotet ni znanje.Sve ostalo je suplja prica.Autoritet je izgubio kada su mu drugi dovodili igrace a znanje za trenera premijer lige nema.Vlado ili Jovic su za njega izmislili fudbal.Vodio je Kozaru,uspjesno i otisao u Kolubaru gdje u 8 kola mislim nije osvojio 3 boda pa ga nogirali. I odjednom eto ga nakon nekoliko godina u Borcu.Poznajem ga licno ,mnogo puta smo sjedili zajedno jos u vrijeme kada je bio igrac Zvezde i Zerminala.Dobar lik,OK covjek ali za trenera nije .Stojim iza ove moje ocjene.Limitiran u komunikaciji sa igracima.Cudi me sto mu sve to treba jer je finansijski osiguran i mogao je da se postavi od prvog dana onako generalski prema upravi i prema igracima.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
BOSS66 je napisao:
Ljudi cemu stres,ispasti nemogu,evropu nezele (bar uprava koliko sam ja skontao),tako da nema mjesta nervozi.Sto bi rekao @Schlanger sredina tabele ove godine neminovnost.

Upravo.

Relex je napisao:
U ekipi vam je raskol, pa oni jedan drugom psuju u toku utakmice. :roll: :confused2:

Ajd odleprsaj.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 18:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
BeckaSkola je napisao:
BOSS66 je napisao:

Upravo.

Relex je napisao:

Ajd odleprsaj.

Relex je u pravu i u travniku je joco subi psovao svasta znaci ne disciplina i anarhija

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 19:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
do pauze nam predstoji jos samo mec sa sirokim...najgori moguci protivnik,da vam pravo kazem,ja sam i zaboravio kad smo ih zadnji put u banjaluci pobjedili uopste :( :(

u ove 4 godine velikog uspona naseg kluba,mislim da nismo nijednom...mozda je zadnje bilo onih 3-2,bez prisustva publike zbog pilava..tamo jos negdje 2009.. :(

ali nista,sta je tu je,treba se pokusati skupiti i dobiti tu utakmicu...nisam neki strucnjak za taktike,ali volio bih da lijevog beka igra subic,a ne pilipovic,a lijevo krilo malbasic....kazem,nisam strucnjak,ali slusam sta mi pricaju ljudi koji se razumiju u fudbal,koji kazu da taj momak moze 80% vise pokazat na lijevom krilu,nego na desnom gdje su ga gurali bezveze :( ...i kao sto sam vec rekao, volio bih i da igra fedor par utakmica u kontinuitetu...ali vidjecemo..

AJ BORAC!!!

Poslednji put menjao Schlager dana 27 Avg 2014, 19:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
vidjelo se i na tv-u da se svadjaju i psuju jedni drugima i u zivom zidu i stalno.

al najjaca izjava komentatora: "GOLMAN STARTOM SPRIJECIO DUJAKOVICA DA DA SIGURAN GOL"

a cina ne da bi promasio.

pilipovic nije ni za naprijeda.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jbg, opet smo sav bijes usmjerili na neznalicu na lijevoj strani i onog duduka na klupi. Stoka opet pade u drugi plan.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ако вјерујете, ја сам тек сад упратио шта је Пилиповић урадио код другог и трећег гола, у преносу и нисам најбоље видио. Не могу наћи ријеч да опишем оне двије грешке...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
To je igra koja za sobom povlači raskid ugovora.

Inače, ko je pažljivije pratio primjetio je da Ilić u prvom poluvremenu psuje Stokića, a ovaj izgleda ne smije ništa da mu uzvrati. Zna se ko je sad gazda...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 19:15 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ma mrsko covjeku da trci...

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

За разлику од сениора, кадети и јуниори показали Олимпику неке ствари, свака част момцима.

Vrh

PostPoslato: 27 Avg 2014, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Боље од почетка утакмице играти са играчем мање него са Пилиповићем. Субића хитно на лијевог бека, а овом дати исписницу.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Juče sam poslom bio u Sarajavu, i naravno ostao da pogledam tekmu. Prvi puta sam sam bio na "Otoci", nas 50 gledaoca, atnosfera kao u... :D Uglavnom nismo loše izgledali uživo, lagano smo trebali povesti i privesti utakmicu kraju. Dobišmo onaj gol iz ničega. Malo je anosfera u ekipi čudna, Joco je nervozan, dosta je galamio na sviju bukvalano. Mada nesumljam da će biti bolje, odbrana se mora mjenjati, i neznam zašto Vinko drži Runića na klupi. Suba odskače daleko od ove lige, treba biti pametan i dobro zaraditi na njemu.
Juče sam poslje utakmice malo družio sa našima, može se fina ekipa tu napraviti i ove godine, samo malo korigovati. Mada će biti problema,ali za sada su im plate uglavnom redovne, imaju dobre uslove. Mada mi rekoše da se opet prijeti sa blokiranjem računa od raznih potraživača, a najviše zateže Džaja, a njemu smo i najviše i dužni, mada kažu da su našli riješenje i za njega :D Ništa idemo dalje, biće to dobro sve ;)

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 10:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Maj 2012, 11:31
Aaaaaa nesumljam i neznam, želudac me zaboli, ali je bitno da je banjalučki behar poslom išao pa pogledao utakmicu... Ali to nije tema naše današnje emisiji, naime tema naše današnje emisije je to da si bolji od protivnika, a da izgubiš 4-1 na vrućem gostovanju pred 17 gledalaca, uz korektno suđenje i odličan teren.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2014, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Сад мало анализирам, страшан је податак да смо 8 од 10 голова примили након грешака одбране:

први гол Сарајева: Костић ничим изазван излази са лоптом у аут, из којег до лопте долази Дуљевић и даје гол

други гол Сарајева: Пилиповић погријешио у пасу за Радиновића након чега Сарајево стиже до лопте и постиже гол

трећи гол Сарајева: Билбија надскаче Костића, пребацује за Тодоровића чији шут Пилиповић, гле чуда, није ни покушао да изблокира

гол Травника: Костић промашио лопту у жељи да је испуца, до ње долази Јусуфбашић и постиже гол

први гол Олимпика: центаршут са лијеве стране, Костић погрешно процијенио лет лопте

други гол Олимпика: Пилиповић изгубио лопту на својој половини, након тога акција Олимпика за гол

трећи гол Олимпика: Панџа пролази Костића по лијевој страни, одиграва повратни пас за Соузу који Пилиповићу бјежи иза леђа, док га овај, наравно, није ни примијетио што се може примијетити и на снимку

четврти гол Олимпика: дубински пас Соузе ка Нукићу, који бјежи двојици играча у одбрани

Са оваквим грешкама у фази одбране, против Широког са Вагнером који у 37. години игра у животној форми и Закарићем немамо чему да се надамо...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3490, 3491, 3492, 3493, 3494, 3495, 3496 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]