Ташко je napisao:
Onda sam ja ovo pogresno razumio. Em si tad napisao da je kriv za oba gola, a obe situacije 1-1.
Volim Borac je napisao:
Sve je to u redu, nists cudno ali mislum da je od njega onda posteno da sam sugestira treneru da stavi mladjeg na gol, a on da spomogne mladjem kolegi da bude sto bolji....
Mi imamo mnogo vecih problema od forme Avdukica. I od Zizovica koji se nerijetko osporava. I kad igra dobro i kad igra lose, paljba.
U odnosu na ostatak ekipe, meni Ziza pruza sasvim solidne partije.
Pilipovic generalno, forma Kostica? (forma zato sto mislim da moze bolje), tromost Grujica... Ilic i Becelic tu i tamo.
pa to je to o cemu pricam....meni je to konstruktivna kritika, znamo svi da je oslonac ove ekipe, tj. svih ekipa otkada je u Borcu, da kida, cupa itd. Covjek je bio nenormalno pao, covjek je profesionalac, mozda mu dozlogrdilo, popizdio od bajne situacije u klubu itd. zato sam napisao da ON SAM kaze , daj pustite me jednu dvije tekme, da dodjem sebi, nadjem motivaciju, volju itd.
Za Zizu ne da se slazem sa tobom, vec mislim da je uz Avduku jedan od nasih najbitnijih igraca. Slusam stalno podsmijeh na njegove neke poteze, ali Ziza je odlican igrac za nase uslove i ovu ligu. Ima sportsku inteligencije, zna dati dubinsku loptu, trci trudi se ...
Zara je bio predmet podsmjeha na ovome forumu, sada vidimo zapravo da Zara i nije bio toliko los itd.
O Grahi kojeg se cesto pljuvalo, isto se ne nikada nisam slozio, kao sto se vec krenulo pljuvati i po malom Predragovicu...To su sve igraci koji jednim pasom rijesavaju utakmicu, a takvih nazalost sve manje u nasem klubu....Gruja i Ziza trenutno, i bice Predragovic uskoro to ....