banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 04:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3482, 3483, 3484, 3485, 3486, 3487, 3488 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 24 Avg 2014, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Onda sam ja ovo pogresno razumio. Em si tad napisao da je kriv za oba gola, a obe situacije 1-1.
Volim Borac je napisao:
Sve je to u redu, nists cudno ali mislum da je od njega onda posteno da sam sugestira treneru da stavi mladjeg na gol, a on da spomogne mladjem kolegi da bude sto bolji....

Mi imamo mnogo vecih problema od forme Avdukica. I od Zizovica koji se nerijetko osporava. I kad igra dobro i kad igra lose, paljba.
U odnosu na ostatak ekipe, meni Ziza pruza sasvim solidne partije.
Pilipovic generalno, forma Kostica? (forma zato sto mislim da moze bolje), tromost Grujica... Ilic i Becelic tu i tamo.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Volim Borac je napisao:
Simpatizer je napisao:
Avduka je najmanji problem.

Ne mogu se sloziti da tobom, vec godinu dana je u teskoj latergiji,ponekad bljesne ali puno vise kiksa. Na njemu se ne vidi zelja,ne komanduje odbranom kao prije, u nekoj golmanskoj depresivi je vec duuuuuuuuuuuugoooooooo. Sve je to u redu, nists cudno ali mislum da je od njega onda posteno da sam sugestira treneru da stavi mladjeg na gol, a on da spomogne mladjem kolegi da bude sto bolji....

Od ovog boldovanog je krenulo. Kog bolan mladjeg da stavi? Necemo se zajebavati.
I kakvoj depresivi, to sa neba palo?! Gdje nece biti u depresivi kad vidi kakvi se poluigraci dovode. Na beku nam igra ovaj amater Pilipovic pored kojeg i ovaj Kostic izgleda kao teska rupetina a ipak pokazuje da mozemo imati koristi od njega, odbrana leluja na sve strane, raspali Celik nam stvori 2-3 zicer sanse...kome da komanduje? Mozes neznalici reci sta god hoces al' kad ne zna tu je kraj. Ne donosi prave odluke, petlja sa loptom, pravovremeno ne ulazi u blokove...jos uz to sepet novih igraca, pa dok se i takvi nikakvi bar malo uigraju...

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ташко je napisao:
Onda sam ja ovo pogresno razumio. Em si tad napisao da je kriv za oba gola, a obe situacije 1-1.
Volim Borac je napisao:
Sve je to u redu, nists cudno ali mislum da je od njega onda posteno da sam sugestira treneru da stavi mladjeg na gol, a on da spomogne mladjem kolegi da bude sto bolji....

Mi imamo mnogo vecih problema od forme Avdukica. I od Zizovica koji se nerijetko osporava. I kad igra dobro i kad igra lose, paljba.
U odnosu na ostatak ekipe, meni Ziza pruza sasvim solidne partije.
Pilipovic generalno, forma Kostica? (forma zato sto mislim da moze bolje), tromost Grujica... Ilic i Becelic tu i tamo.

pa to je to o cemu pricam....meni je to konstruktivna kritika, znamo svi da je oslonac ove ekipe, tj. svih ekipa otkada je u Borcu, da kida, cupa itd. Covjek je bio nenormalno pao, covjek je profesionalac, mozda mu dozlogrdilo, popizdio od bajne situacije u klubu itd. zato sam napisao da ON SAM kaze , daj pustite me jednu dvije tekme, da dodjem sebi, nadjem motivaciju, volju itd.

Za Zizu ne da se slazem sa tobom, vec mislim da je uz Avduku jedan od nasih najbitnijih igraca. Slusam stalno podsmijeh na njegove neke poteze, ali Ziza je odlican igrac za nase uslove i ovu ligu. Ima sportsku inteligencije, zna dati dubinsku loptu, trci trudi se ...
Zara je bio predmet podsmjeha na ovome forumu, sada vidimo zapravo da Zara i nije bio toliko los itd.
O Grahi kojeg se cesto pljuvalo, isto se ne nikada nisam slozio, kao sto se vec krenulo pljuvati i po malom Predragovicu...To su sve igraci koji jednim pasom rijesavaju utakmicu, a takvih nazalost sve manje u nasem klubu....Gruja i Ziza trenutno, i bice Predragovic uskoro to ....

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 11:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
potpisujem

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
naletih na ebay na Borcev dres iz 1988 godine :), cijena 350 eura
Spoiler:
Prikačeni fajl:
65956329.jpg
65956329.jpg [ 165.63 KiB | Pogledano 590 puta ]

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 11:36 
Veteran
Veteran

ajmo se mi okrenuti olimpiku jer je bilo dosta analiziranja sinocne utakmice, opet cu, kao i pred celik, napisati da ce poceti isti igraci u koje Marin ima povjerenje, ukljucujuci i Pilipovica a onda mijenjati kao sinoc, mada mislim da bi na gostovanjima trebao pokusati sa Kosticem na lijevom bocnom a ukljuciti na njegovu poziciju Runu, dobili bi na skocnosti i siguran sam da bi odbrana manje ispadala, jer Runa zna kvalitetno zatvarati pukotine i ispravljati eventualne greske

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 11:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Jasno je k'o dan ko i kad, kao i sta pise na ovom forumu..tacno se razne 'tice krestalice mogu prepoznati...

Sinoc vrlo vazna pobjeda i prije svega treba cestitati igracima i treneru. Bice ovo nazalost teska sezona, ali realno mi bez panike i frke nismo ni navikli.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 12:17 
Veteran
Veteran

prvom prilikom , kad sretnem cvjetkovica zvjezdana na stadionu, cu da ga pitam kako je mogao onako sutnuti S.Nikolica a covjek zabija golove u Zrinjskom kao nigdje, znam ja razloge zasto je tako postupio i opet ima obraza doci ponekad na zapad

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Zna li se termin odigravanja utakmice u srijedu protiv Olimpica?

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Сриједа у 5, бар за сад тако стоји.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
дуел двије очајне екипе припао је нама.
танко да тање не може бити.

https://www.youtube.com/watch?v=arE3OhjSORg

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Po meni je Runić nepravedno zapostavljen, momak je taman dobio konstantu u igri pa je zaturen u drugi plan.
Ako imamo dvojicu ili u našem slučaju četvoricu sličnog kvaliteta uvijek sam za da se gura nas domaći igrač iz milion puta pobrojanih razloga.

Cina po meni nije opravdao, godinama je tu al nikako da ispliva, i tu je ok tražiti nekog sa strane. Pilipović opet katastrofa, ozbiljan protivnik svaku onu grešku pretvara u gol. Gubi se na terenu.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 13:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OOdtTAL-ob8[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 14:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
iskusniborcevac je napisao:
ajmo se mi okrenuti olimpiku jer je bilo dosta analiziranja sinocne utakmice, opet cu, kao i pred celik, napisati da ce poceti isti igraci u koje Marin ima povjerenje, ukljucujuci i Pilipovica a onda mijenjati kao sinoc, mada mislim da bi na gostovanjima trebao pokusati sa Kosticem na lijevom bocnom a ukljuciti na njegovu poziciju Runu, dobili bi na skocnosti i siguran sam da bi odbrana manje ispadala, jer Runa zna kvalitetno zatvarati pukotine i ispravljati eventualne greske

Слажем се с тобом, мислим да би Костић био бољи од оног клена лијевом боку, једино је можда спорији, али у дефанзиви је јачи. Он би можда ишао мало мање напријед, али ту би био Субић по лијевој страни, нешто ми говори да ће то можда Винко и пробати. И да, начуо сам да је Субић повезан са Партизаном, умјесто Волкова да дође, ал не држите ме за ријеч, можда је дезинформација.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
mislim da je kostic previsok i prespor za beka... konstitucija kao djajic i runic (visina >190cm), to su klasicni stoperi

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 15:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Bilo koje nase dijete, pa makar od 15 godina, dati mu da igra na toj poziciji i nek ga krpi ko stigne, ali garantujem da gori od pilipovica nece biti. Ovaj ako nastavi igrat, dzabe svih 10 da su super kad je ovaj kriminalan.

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 16:14 
Veteran
Veteran

nije Kostic toliko ni spor, naglasio sam na gostujucem terenu kada po pravilu domaci vise kidisu ka nasem golu, uz takvu formaciju i zatvoreniju varijantu, stvorile bi se prilike za ekstra brzog Subu,a tu su i Joco i Ilic koji su prodorni a isto tako brzi, to bi bio recept koji bi osigurao bod a zasto ne i 3 jer smo uzeli zalet pa bi bila velika steta ne dobaciti daleko

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2014, 18:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Evo i malezijci kiksali protiv mladosti nermin promasio penal u 96oj..

Vrh

Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Večeras Sportski pregled, uživajte u izvještaju iz Bijeljine i penalu malog smrde u 90+ :D :D :D

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I zaplakao. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120185 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3482, 3483, 3484, 3485, 3486, 3487, 3488 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]