banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 21:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3475, 3476, 3477, 3478, 3479, 3480, 3481 ... 6010  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 21 Avg 2014, 12:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Vule Trivunovic trener BSKa 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 12:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
borac_sampion je napisao:
Vule Trivunovic trener BSKa 8)

ako je to BSK iz Borce, onda u redu, u suprotnom ostaje da gledamo kako mu Novo smanjuje konto u banci :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čitam u današnjem blicu da Zrilić kaže da više neće biti dolazaka u Borac. Nadam se da nisu skroz zatvorena vrata Đelmiću.
Takođe, Kastratović registrovan, ali neće igrati sad protiv Čelik, tj neće biti u protokolu.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Prenos na Areni u subotu. Eto Slageru ne moras dolaziti. :-P

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://sportsport.ba/bh_fudbal/radinovi ... ika/138441

Kastratovic potpisao na god dana..

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 15:00 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Schlager je napisao:
a jeste se bili raskukali,opstanak,ovo,ono :lol: ...sad fino demoliramo čelik 2-1,i eto nas u sredini,gdje ćemo i završiti,i gdje nam je objektivno i mjesto...od evrope ove sezone nema ništa,jer objektivno ima bar 5 ekipa organizaciono jačih i stabilnijih od nas...ali isto tako smo mančester junajted za ove drine,travnike,zvijezde,slavije,radnike,viteze...

dobro je ovo sve,igramo ligu opušteno,vraćamo dugove,gradimo terene...fino...

bićemo 6-10 mjesta,kako sam i pretpostavljao,ali kao jedna mala sugestija,nije isto biti 6-10 sa fedorom predragovićem,stefanom savićem,jovičićem-ili bez njih... :(

ako si u sredini kao lani,pa izguraš grahovca,subića-to je uspješna sezona...želim isto i ove godine,da guramo pokojeg mladića,na kojem se može fino keširati,jer sigurno nećemo sledećeg ljeta moći profitirati na žižoviću i grujiću :D ..

dajte ovom fedoru šansu da odigra 6-7 utakmica u kontinuitetu,a ne da počinje sa klupe,ili jadan i kad počne,samo gleda na onu tablu da li se njega mijenja...ne može igrat opušteno,i sav je istraumiran....a nije mogao zaboraviti igrati,vrijedi taj dečko...ja sam tih godina,najviše zbog grahovca,baš mnogo gledao te mlađe kategorije,i ovaj fedor je bio najbolji u biH!!....mlađi je od srđe 2 godine,ali dosta puta sam gledao i njegovu generaciju,na mene je ostavljao jači utisak nego ovaj srđan babić što je igrao sa njim,i koji sad odbija zvezdu,a pljušte milionske ponude za njega od šahtjora i ostalih :( ...može neko reći da na prelasku u seniore nije opravdao očekivanja,ali kako i da oprvada kad je sav istraumiran i boji se greške...reci mu,mali igraš sledećih 7 utakmica od-do,ako ne pokažeš ništa-ideš na klupu ili pozajmicu!!

ili brate taj jovičić...ako si ga skautirao godinu dana,i doveo iz prijedora ili odakle već,da bude budućnost borca na desnom beku,pa daj bar da ga vidimo :( :(

uglavnom,biće to sve dobro...

AJ BORAC! :D

evo i tekst koji ide u prilog schlagerovom postu vezano za fedora
Lagano se bližimo samom vrhu naše liste najtalentovanijih fudbalera u našoj zemlji. U prethodnim smo danima predstavili Semira Musića i Marka Mihojevića, Josipa Ćorluku i Kerima Memiju, Renata Gojkovića i Dženana Burekovića, a danas su na redu dva ofanzivna vezna igrača.

4. Fedor Predragović

Iako Fedor Predragović nije cijeloj bosanskohercegovačkoj javnosti toliko poznato ime, ovaj momak je bez sumnje najtalentovaniji fudbaler RS-a, a već ima i brojne nagrade koje to potvrđuju. Za Borac je debitovao u posljednjem kolu sezone 2012/2013, a prošle sezone mu je minutaža rasla kako je sezona odmicala, pa je pred sami kraj bio standardan u banjalučkom timu.

Ovaj mladić je već odbio ponude nekih znatno većih klubova od Borca jer prvo želi da se nametne u svom matičnom klubu. Predragović je član Borca od sedme godine, prošao je sve omladinske selekcije ovog kluba i prije odlaska, koji je sa njegovim talentom neminovan, želi da napravi zapažene rezultate sa Borcem.

I pored toga što je u omladinskim kategorijama gotovo uvijek bio najbolji strijelac Borca, prelaskom u seniorski tim pomjeren je više ka veznom redu, te se još uvijek nije upisao u listu strijelaca.

Predragovićevom nešto lošijem učinku u Borcu vjerovatno kumuju i brojni problemi kroz koje ovaj klub redovno prolazi, te stalne promjene u igračkom kadru, tako da ni on ne može pružiti svoj maksimum. Također, igra i na vrlo specifičnoj poziciji, za koju treneri nemaju uvijek razumijevanja. Njegov potencijal tako često ostane neiskorišten.

Borčev veznjak bio je redovno pozivan u U-19 selekciju Bosne i Hercegovine u kojoj je pružao dobre partije, a sada je uvršen na Jagodićev spisak U-21 reprezentacije, čiji bi trebao biti nosilac igre u narednih par godina.

Inače, kompilaciju njegovih poteza nismo uspjeli naći, što govori da mu nije posvećeno baš puno pažnje, ali može se reći da Predragović posjeduje odličan pregled igre, sjajan dribling kojim se sa lakoćom može rješiti svojih protivnika, naročito u 1 na 1 situacijama, te odličan spektar pasova. Fedor bi po ovim karakteristikama mogao igrati i u veznom redu, ali mu više godi ofanzivnija uloga.

Nova sezona za Predragovića nije počela obećavajuće, jer je nakon poraza od Mladosti ispao iz prvih 11, a u pobjedi nad Travnikom nije nikako učestvovao. Zbog njegovog talenta u njegovom su klubu pred njega postavljena nerealno visoka očekivanja, te se njegovi nastupi mjere drugačije od nastupa drugih igrača na njegovoj poziciji. Ipak, nema sumnje da će Predragović biti dio bilo kakvog eventualnog uspjeha koji Borac napravi, jer talentovanijeg fudbalera od njeg trenutno u Banjaluci nema.
sport033 link http://sport033.com/deset-najvecih-tale ... tvrti-dio/

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Тренирао сам са момком више година,ишао у школу гдје смо редовно играли разред против разреда,а и играли смо у насељу фудбала,углавном доста пута сам и са њим и против њега играо и гледао са стране.
Тренирао сам и са овим Срђаном Бабићем који је играо бека или штопера па смо некад играли и у тандему,никад ми није био неки баш посебан играч,али је он (и бураз му млађи)још један доказ да посвећеност и константан труд и рад могу донјети резултате без обзира да ли имао велики таленат или не.

Федор је још увијек у фази развоја,тешко је навикнути се на ову нашу говњиву лигу,на играче који играју јако прљаво,на своје играче из клуба који га сигурно малтретирају јер је он за њих још увијек клинац.
Пратим га сваку утакмицу и очигледно је да се боји кренути сам и показати сву своју лепршавост и луцидност коју је показивао док смо били клинци а коју и даље показује када је ван градског стадиона...Једноставно велик притисак је од стране других играча и стручног штаба,не говорим ово у празно,погледајте само када крене сам или када погрешно дода какви се погледи и "сугестије" упућују према њему.

И кажем вам,није он за ове наше говњиве лиге.

Момак је за великих утакмица,великих лига,гдје не може сваки дрвосјеча и индијанац да иде са тобом у дуел,руши или шта све не.
Треба му,треба му та слобода и допуштење да нешто уради сам и да му се препусти та нека иницијатива јер је на то научен и навикао,тако је било прије свих кадрова до првог тима.
Притисак,притисак и велика очекивања су учинила своје,само се надам да ће усрати свим онима који га хејтују и омаловажавају,својим головима и одласком у неки већи тим,па да се једног дана похвалим како имам слику са врхунским играчем. 8) :D

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 15:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
vidim da ga odlicno poznajes pa nam napisi da li je tremaros? ako jeste bice mu mnogo teze da se nametne, ali bez obzira na to ja jos vjerujem u njega, jer je mlad, vrijedan i ima sansu kod Vlade da pokaze sve sto zna i da je ovo trenutna kriza

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 16:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
O kome mi ovdje pričamo, dragi ljudi? Ko ne dolazi redovno na utakmice, još bi i pomislio da je momak neki supertalentovan fudbaler, ali ne možete to pričati onima koji su redovno na stadionu. Kamo sreće da su sva banjalučka djeca u Borcu talentovana i da je pred njima budućnost, pa i on među njima, ali nemojmo se lagati, malo ko tu zaista nešta vrijedi. Predragović već par godina dobija prilike, kakve - takve, neki bi ubili za toliko prilika koliko je on dobio. I nijednu nije iskoristio. Momak ima 19 godina, i koliko god to nama prdonjama sa 30 + to djelovalo malo, to su godine kad su pravi talenti već umnogome formirani i iskaču iz ostatka ekipe, vidljiv je napredak iz utakmice u utakmicu, iz sezone u sezonu. Ajd budite iskreni i recite šta to vidite novo i bolje u Predragovićevoj igri, u čemu je to kvalitativno otišao naprijed? Nema on 16 godina kao Vlašić iz Hajduka pa da, kad ga vidiš, kažeš ovaj mali će daleko dogurati. Prosto nema.
Ta priča o tome da ova govnjiva liga nije za njega, ne može se ovdje dokazati i slično. A gdje bi se mogao dokazati? U Bundesligi? Pa ako on ovdje ne može jesti malu djecu i gaziti sve pred sobom, u ovakvoj konkurenciji, šta mislite da bi u kvalitetnijoj ligi radio? Ovdje igraju mesari, a tamo balerine?
Evo, volio bih da ga uzme Dinamo, kad već pričate o tome, pa da ga pošalje na kaljenje u neki klub u Hrvatskoj, imao bi priliku da se dokaže u mnogo jačoj ligi od naše, mi bismo zaradili na njemu, a to se ne bi ni osjetilo na našoj igri, jer ništa ne pokazuje.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 16:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Федор игра под великим пристиском, то се види, боји се да ће погријешити додавање, изгубити лопту и као што је неко написао само гледа кад ће се на семафору за измјене појавити његов број, па како онда да покаже нешто, не добија довољно лопти, а кад добије одма је Жижа тражи или неко други. Федор је талентован играч и тврдим да ће успјети негдје али не у нашој лиги.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:14 
Majstor
Majstor

volfovic je napisao:
O kome mi ovdje pričamo, dragi ljudi? Ko ne dolazi redovno na utakmice, još bi i pomislio da je momak neki supertalentovan fudbaler, ali ne možete to pričati onima koji su redovno na stadionu. Kamo sreće da su sva banjalučka djeca u Borcu talentovana i da je pred njima budućnost, pa i on među njima, ali nemojmo se lagati, malo ko tu zaista nešta vrijedi. Predragović već par godina dobija prilike, kakve - takve, neki bi ubili za toliko prilika koliko je on dobio. I nijednu nije iskoristio. Momak ima 19 godina, i koliko god to nama prdonjama sa 30 + to djelovalo malo, to su godine kad su pravi talenti već umnogome formirani i iskaču iz ostatka ekipe, vidljiv je napredak iz utakmice u utakmicu, iz sezone u sezonu. Ajd budite iskreni i recite šta to vidite novo i bolje u Predragovićevoj igri, u čemu je to kvalitativno otišao naprijed? Nema on 16 godina kao Vlašić iz Hajduka pa da, kad ga vidiš, kažeš ovaj mali će daleko dogurati. Prosto nema.
Ta priča o tome da ova govnjiva liga nije za njega, ne može se ovdje dokazati i slično. A gdje bi se mogao dokazati? U Bundesligi? Pa ako on ovdje ne može jesti malu djecu i gaziti sve pred sobom, u ovakvoj konkurenciji, šta mislite da bi u kvalitetnijoj ligi radio? Ovdje igraju mesari, a tamo balerine?
Evo, volio bih da ga uzme Dinamo, kad već pričate o tome, pa da ga pošalje na kaljenje u neki klub u Hrvatskoj, imao bi priliku da se dokaže u mnogo jačoj ligi od naše, mi bismo zaradili na njemu, a to se ne bi ni osjetilo na našoj igri, jer ništa ne pokazuje.

prvo neznam o kakvih par godina pricas ali evo reci mi koliko je citavih utakmica odigrao jos kad uzmes utakmice sa zvijezdom i travnikom koje su prodane

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Poznata smo sredina po netrpeljivosti prema sopstvenim talentima. Jedna od rijetkih tradicija koje posjedujemo.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Kad smo mogli pljuvati Grahu, mozemo i Fedora.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:33 
Majstor
Majstor

Ташко je napisao:
Kad smo mogli pljuvati Grahu, mozemo i Fedora.

e tasko tasko

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Чињеница је да Федор није још добио праву шансу, дати му да повеже 3-4 утакмице па га онда евентуално оспоравати. Овако од једног момка од 19 година очекујете да води игру, без правог искуства.

У овој сезони везни ред вапи за млаћим играчем поред Жиже и Грује, ал и поред тога неки половњаци имају предност у односу на Федора. И Граховца су пљували, и више неко неке Дугиће, Милиће, Кнежевиће па момак направи понајбољи трансфер у историји Борца.

Федор је морао играти против Сарајева, морао би играти и против Челика у суботу, неће се таленат преко ноћи преобратити у играчину сједећи на клупи и чекајући шансу у задњих 10-15 минута и тако 3 сезоне. Ако смо га школовали од 7 године, онда или му дајте лопту или поједите говна па га се отарасите.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Najlakše je reći netrpeljivost, plljuvanje i slično...
Ja momka ne poznajem lično, niti me kao čovjek interesuje. Gledam ga isključivo kao igrača mog Borca i to šta daje njegovoj igri. A ne vidim da daje mnogo. Ko je shvatio šta sam htio reći, shvatio je. Volio bih da me momak već protiv Čelika demantuje i donese prevagu na terenu, zabije par golova, napravi nekoliko asistencija za gol, nebitno. Samo neka već jednom nešta uradi.
A odigrao je on dovoljno utakmica od početka, a imao je i mnogo ulazaka kao zamjena i imao je kad svoj talenat pokazati. To što nije, nije do trenera, već do njega. Ni meni ne bi igrao od prve minute dok ne vidim da zaslužuje to.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
volfovic je napisao:
Najlakše je reći netrpeljivost, plljuvanje i slično...
Ja momka ne poznajem lično, niti me kao čovjek interesuje. Gledam ga isključivo kao igrača mog Borca i to šta daje njegovoj igri. A ne vidim da daje mnogo. Ko je shvatio šta sam htio reći, shvatio je. Volio bih da me momak već protiv Čelika demantuje i donese prevagu na terenu, zabije par golova, napravi nekoliko asistencija za gol, nebitno. Samo neka već jednom nešta uradi.
A odigrao je on dovoljno utakmica od početka, a imao je i mnogo ulazaka kao zamjena i imao je kad svoj talenat pokazati. To što nije, nije do trenera, već do njega. Ni meni ne bi igrao od prve minute dok ne vidim da zaslužuje to.

Najlakše je u stvari uraditi upravo to što navodiš. O toj netrpeljivosti i govorim. Na stranu sad besmislica iz zadnje rečenice.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 17:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mene zanima kakvi su treninzi igrača? Jel ko prisustvuje počesto? Jel dobro Vinko radi, ako nije za javnog dijela, šibni te na pp

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 18:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Koja besmislica? Da momak nije nista pokazao, pa mi ne bi ni igrao?
Koliko mladih igraca je kretalo odmah u prvoj postavi? Obicno i dobijaju prilike zadnjih nekoliko minuta, kao i on. A imao je i prilike da krene od prve minute,pa nije pokazivao skoro nista.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2014, 18:21 
Majstor
Majstor

volfovic je napisao:
Koja besmislica? Da momak nije nista pokazao, pa mi ne bi ni igrao?
Koliko mladih igraca je kretalo odmah u prvoj postavi? Obicno i dobijaju prilike zadnjih nekoliko minuta, kao i on. A imao je i prilike da krene od prve minute,pa nije pokazivao skoro nista.

jel ti hoces reci da on nezna nista da nije bio najbolji igrac generacije da se nije nadavao golova u kadetskoj i juniorskoj premijer ligi da grijese treneri u reprezetaciji mediji u federaciji i sportski radnici jednostavno momak samo nije dobio sansu u klubu gdje je odrastao

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120181 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3475, 3476, 3477, 3478, 3479, 3480, 3481 ... 6010  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]