pinkara je napisao:
Volim Borac je napisao:
Avduka je najbolji igrac bio na terenu u Bijeljini, nije primio u zadnjih godinu dana makar mnogo kiks golova...tacno se vidi da je u zivotnoj formi i da vuce ekipu.
genijalac jesi zadovoljan?!
da ti kazem ko ti je genijalac???
i takav kakav jeste od njega nema boljeg!da ne treba ilic mali da brani???
da si gledao utakmicu vidio bi da je taj go plod niza gresaka kompletne desne strane a ne samo avdukica (mada i dalje smatram da je njegova krivica za taj go u odnosu na ostale igrace max 20%)
Stani malo, ti mislis da bih ja napisao sta, da nisam gledao utakmicu?!
Da si procitao moj prvi komentar, skontao bi da sam rekao jedinu prolaznu ocjenu je zasluzio novi "Graha" ...ne znam kako to sada opravdava Avduku da je po mome misljenju mogao oba gola sprijeciti.
Ako ima jake odmrambene igrace ispred sebe, onda i brani odlicno, a ako odbrana gresi onda cemo kriviti odbranu sto je igrac uopste uputio loptu prema golu. Covjek treba da vodi ovu ekipu, a njega nigdje nema, treba da vadi nemoguce lopte, a on ne skida neke lopte koji bi zmireci nekada skidao...ne pisem ja samo za ovu utakmicu, prosle sezone je imao dosta kikseva, evo sada pripreme, nova sezona, i prva tekma nije se jednostvano proslavio.
Ne pisem ja ovo, jer sam protiv Avduke, vec upravo obrnuto, bas zato sto ga cijenim, a na kraju krajeva znao on to i sam.
Inace odbrana je katastrofa, ne trebamo o tome diskutovati, fizicka spremnost losa, ovi iz Obarske su vise trcali, bili jaci u duelima itd
Isto kao sto mnogi na ovome forumu prozivaju Runu, a odigrao bi sigurno bolje nego dvojac u odbrani u Bijeljini.
P.S. Nema potrebe po forumu tim rijecnikom. Svoje misljenje cu napisati, svidjalo se tebi ili ne, ti imas pravo na svoje.
P.S. Tasko, dobro, onda je do mene da ocekujem od Avduke da skida "nemoguce"...valjda prevelika ocekivanja...sada ih vise necu imati, nesto ocekivanja kao da je Djidji na golu ...