banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 08:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120163 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3448, 3449, 3450, 3451, 3452, 3453, 3454 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Avg 2014, 17:29 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Vidi kako je stari Biki emancipovan i rjecit, bas kao na treninzima i utakmicama, super...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 17:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
evo sada procitao ovo iz Pressa, interesantno je da i ovaj iz Srpskog Sarajeva trazi nacin kako da zasititi teren na stadionu, to izgleda samo kod nas nije vazno...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 17:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
pinkara je napisao:
Volim Borac je napisao:
Simpatizer je napisao:
Avduka je najmanji problem.

Ne mogu se sloziti da tobom, vec godinu dana je u teskoj latergiji,ponekad bljesne ali puno vise kiksa. Na njemu se ne vidi zelja,ne komanduje odbranom kao prije, u nekoj golmanskoj depresivi je vec duuuuuuuuuuuugoooooooo. Sve je to u redu, nists cudno ali mislum da je od njega onda posteno da sam sugestira treneru da stavi mladjeg na gol, a on da spomogne mladjem kolegi da bude sto bolji....

izvini molim te,a u kakvom je stanju ostatak ekipe?oni svi igraju sjajno jedini on grbav!?daj ne seri ziv bio.
gdje je ostatak odbrane bio,sto se dozvolilo da covjek dva puta udje pored zivih ljudi i suta na go,pogotovo kod prvog gola,covjek vodi loptu do 16m,cina ga smeka,pa onda pas kroz CETIRI igraca odbrane i covjek izlazi 1 na 1?????

Avduka je najbolji igrac bio na terenu u Bijeljini, nije primio u zadnjih godinu dana makar mnogo kiks golova...tacno se vidi da je u zivotnoj formi i da vuce ekipu.

genijalac jesi zadovoljan?!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 17:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Volim Borac je napisao:

Avduka je najbolji igrac bio na terenu u Bijeljini, nije primio u zadnjih godinu dana makar mnogo kiks golova...tacno se vidi da je u zivotnoj formi i da vuce ekipu.

da ti kazem ko ti je genijalac???

i takav kakav jeste od njega nema boljeg!da ne treba ilic mali da brani???
da si gledao utakmicu vidio bi da je taj go plod niza gresaka kompletne desne strane a ne samo avdukica (mada i dalje smatram da je njegova krivica za taj go u odnosu na ostale igrace max 20%)

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 17:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Volim Borac je napisao:

Ti kako si napisao da je kod oba gola Avduka kriv, ja sam mislio da je bilo ala Piplica.
A ono oba gola 1-1 prakticno.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
Volim Borac je napisao:

da ti kazem ko ti je genijalac???

i takav kakav jeste od njega nema boljeg!da ne treba ilic mali da brani???
da si gledao utakmicu vidio bi da je taj go plod niza gresaka kompletne desne strane a ne samo avdukica (mada i dalje smatram da je njegova krivica za taj go u odnosu na ostale igrace max 20%)

Stani malo, ti mislis da bih ja napisao sta, da nisam gledao utakmicu?!
Da si procitao moj prvi komentar, skontao bi da sam rekao jedinu prolaznu ocjenu je zasluzio novi "Graha" ...ne znam kako to sada opravdava Avduku da je po mome misljenju mogao oba gola sprijeciti.
Ako ima jake odmrambene igrace ispred sebe, onda i brani odlicno, a ako odbrana gresi onda cemo kriviti odbranu sto je igrac uopste uputio loptu prema golu. Covjek treba da vodi ovu ekipu, a njega nigdje nema, treba da vadi nemoguce lopte, a on ne skida neke lopte koji bi zmireci nekada skidao...ne pisem ja samo za ovu utakmicu, prosle sezone je imao dosta kikseva, evo sada pripreme, nova sezona, i prva tekma nije se jednostvano proslavio.
Ne pisem ja ovo, jer sam protiv Avduke, vec upravo obrnuto, bas zato sto ga cijenim, a na kraju krajeva znao on to i sam.
Inace odbrana je katastrofa, ne trebamo o tome diskutovati, fizicka spremnost losa, ovi iz Obarske su vise trcali, bili jaci u duelima itd

Isto kao sto mnogi na ovome forumu prozivaju Runu, a odigrao bi sigurno bolje nego dvojac u odbrani u Bijeljini.

P.S. Nema potrebe po forumu tim rijecnikom. Svoje misljenje cu napisati, svidjalo se tebi ili ne, ti imas pravo na svoje.

P.S. Tasko, dobro, onda je do mene da ocekujem od Avduke da skida "nemoguce"...valjda prevelika ocekivanja...sada ih vise necu imati, nesto ocekivanja kao da je Djidji na golu ...

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 18:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
nije on supermen pa da hvata sve zivo.da je tako onda nam ne bi trebali uopste odbrambeni igraci vec dosta i jedan avdukic,ostalo guraj u napad!!!

ne stajem na njegovu stranu uopste i ne kazem da nije proslu polusezonu imao kikseva ali reci da je iskljucivi krivac za prvi go ne prihvatam.

sam kazes da nam je odbrana katastrofa,da smo nespremni i sta ja znam.slazem se ali pored svega toga sto si napisao ti prstom u avdukica.

i na kraju uopste ne sumnjam da ce se on vratiti na staro,ali sta cemo sa ostatkom ekipe?spoj nekvaliteta,nespremnosti i opste qrcobolje........jadna nam majka

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 18:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
nije on supermen pa da hvata sve zivo.da je tako onda nam ne bi trebali uopste odbrambeni igraci vec dosta i jedan avdukic,ostalo guraj u napad!!!

ne stajem na njegovu stranu uopste i ne kazem da nije proslu polusezonu imao kikseva ali reci da je iskljucivi krivac za prvi go ne prihvatam.

sam kazes da nam je odbrana katastrofa,da smo nespremni i sta ja znam.slazem se ali pored svega toga sto si napisao ti prstom u avdukica.

i na kraju uopste ne sumnjam da ce se on vratiti na staro,ali sta cemo sa ostatkom ekipe?spoj nekvaliteta,nespremnosti i opste qrcobolje........jadna nam majka

:thumbleft:

TO JE TO, imamo ista misljenja, samo znas kako trener razmislja, nekom losem igracu nece ni j.bati m.ater iako ovaj igra katastrofa, jer je svjestan da taj igrac ne moze bolje da igra, ali kada dobar igrac lose igra, sve po spisku ce mu psovati, iako taj "dobar" igrac je i dalje duplo bolji od loseg igraca....ocekivanja jbg...

Samo cu dodati da ova Obarska nije nimalo naivna ili bolje recena neka seoska ekipa, iako su iz selendre. Igraci su sa strane, para kaplje, po prici Staje, trebaju im doci jos dva pojacanja, plus Staja koji ce od treceg kola valjda igrati. Znaci nimalo naivna ekipa, koja ce mnogima pomrsiti racune, ako nista makar na "domacem" terenu.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 18:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Значи што се тиче првог гола, оно је морао одбранити, није аматер, скоро из мртвог угла га прими, нема ту приче одбрана крива, ако би се то гледало онда би било ''одбрана погријешила, ајд и ја ћу'', а други го тешко да је могао ишта, момак је разапео како треба. Ако се ово буде понављало треба тог Ружића ставити на го што прије. Видјећемо шта бити сад против Сарајева, послије тог меча требају се анализирати ствари, како се ту покажу онда знамо шта можемо очекивати у наставку сезоне. АЈ БОРАЦ!!! СВИ НА СТАДИОН!!!

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Kad protivnički igrači u dva navrata onako pretrče odbranu, posljednji na koga treba upirati prstom je golman.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 20:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Macanović Bojan zakljuĉili profesionalni
ugovor do01.06.2016.
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Dujaković Siniša zakljuĉili profesionalni
ugovor do01.06.2016.
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Radinović Uglješa zakljuĉili
profesionalni ugovor do01.06.2016.
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Malbasić Aleksandar zakljuĉili
profesionalni ugovor do01.06.2017.
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Savanović Mihajlo zakljuĉili
profesionalni ugovor do01.06.2017.
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Savić Stefan zakljuĉili profesionalni
ugovor do01.06.2018.
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Kremenović Bojan zakljuĉili amaterski
ugovor do01.06.2015.
FK "FK BORAC" BANJA LUKA i igraĉ Ruţić Branislav zakljuĉili profesionalni
ugovor do30.06.2015.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 20:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ajd Avduka napisi nesto u svoju odbranu...iz BN, salu na stranu ali od golmana njegovih kvaliteta se ocekuje da brani sto se braniti moze i ponekad koju izvuce iz nemoguce situacije, objektivno govoreci pokazuje znake nesigurnosti unazad nekoliko mjeseci, sta je tome razlog to bi trebao Gaja da sagleda, mozda visak kg ili nesto drugo, ali bez obzira na sve treba ga u nedjelju ohrabriti da bude dobar kao nikad prije

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Znaci Malbasic 3 godine ugovor. Ranicu se.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 22:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
moje misljenje: kiksevi asmira avdukica u zadnje 2 sezone se mogu nabrojati na prste jedne ruke... ali zato fantasticne odbrane se ne mogu nabrojati ni na sve prste obe ruke zajedno!
niko ne spori da je imao gresaka, ali imali su ih i buffon i casillas, jer svaki golman kiksa kad-tad... i ako iko ima kredita u Borcu onda ima on, i mislim da ga ne treba odmah gurati na klupu
a sansu u kupovima bi svakako trebalo dati i ovim mladjim golmanima

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 22:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Evo stavite Ilica sto prije na gol i da rijesimo problem. Avduka veze nema...fudbale nesreco...Ovaj ga vaze, kaze ima viska kg...sunce ti jebem, sve majstori...sve znalci...
Mada, kad bolje razmislim, dobro je. Opet cemo na stadion MI a ne oni 'da se vide'...ko shvatio, shvatio.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2014, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
mislis oni "da se slikaju"

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 07:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
kod kuće i na strani je napisao:
Evo stavite Ilica sto prije na gol i da rijesimo problem. Avduka veze nema...fudbale nesreco...Ovaj ga vaze, kaze ima viska kg...sunce ti jebem, sve majstori...sve znalci...
Mada, kad bolje razmislim, dobro je. Opet cemo na stadion MI a ne oni 'da se vide'...ko shvatio, shvatio.

Tako je Avdukicu, stani u svoju odbranu, nisam ni sumnjao da ces se javiti, lijepo citas moje postove, istrgnes jednu rijec iz recenica i pravis se mangup i veliki analiticar, da si samo shvatio zadnji dio moga posta ne bi spominjao kg

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 07:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Sami se 'oni' prepoznaju, @davorr3. Sve se kaze u postovima.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 08:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
To je golmansko prokletstvo. Branis nemoguce u nizu sve ok, jedna greska nema te vise, jer onda si rupa, imas visak kilograma, treba drugom dati sansu itd. Dok npr. napadac moze promasiti 1000 prilika a jednu da zabije i bice svjetski mega car. Jebiga tako je to

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2014, 09:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Ne mogu vjerovati da pored ovoliko problema, i skarta u klubu počevši od uprave, pa preko igrača, neko moze spomenuti Avduku.... Boze sačuvaj i sakloni.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120163 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3448, 3449, 3450, 3451, 3452, 3453, 3454 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]