banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3444, 3445, 3446, 3447, 3448, 3449, 3450 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Vinkova najveća greška je što nije spreman da pruži trun otpora ovakvom neodgovornom sklapanju ekipe. Nije baš vesela situacija kada moraš da se okreneš protiv onih koji su u situaciji da rade šta im se prohtije, ali ne može ni ovako. Propašćeš tj. otići sa klupe bez ispaljenog metka.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
pa eto,i sami kazete da nemamo dovoljno kvaliteta ove sezone,da su neki igraci nedorasli rangu takmicenja,a da su taj toni jovic i petar ilic jos gori....

kako onda kontas da vinko tu napravi igru,ili neki drugi trener?

Ja uopšte ne kontam, to je njegov problem, ne moj, za mene bi on bio laf da je u petak na presu spucao ostavku kada je vidio da praktično neće imati osam igrača na raspolaganju, fino se zahvališ i kažeš ja sada idem, sa mojim imenom se niko neće poigravati, mada, njegova negativna statistika datira iz prošle polusezone, a možda smo tada imali jači tim, dakle, govorio sam već jednom o tome, od trenera neznalice, gori je samo trener poltron...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sa tim djelom se slazem.

a ovo za proslu sezonu se ne slazem,znas i sam da se igralo preko neke stvari,a utakmice protiv slavije,zrinjskog ili travnika bolje ne komentarisat...ustvari,igralo se preko q jos otkad je saopsteno da od licence nema nista...vjerujem kad bi gandra izvukao jos ovoliko prethodnih utakmica,koje je vodio jovic,da ni to ne bi bilo nista bolje statisticki :( :(

al eto,sad kad dodju zeravica,suba,kostic,valjda bude bar malo bolje...a nadati se da je i uprava vidjela koliko smo tanki,jos nije kasno za pojacanja,pogotovo u napadu...

mozda ispostovat vinka bar do ove prve reprezentativne pauze u septembru,to je nekih 4-5 kola,pa vidjeti sta i kako...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
kitopsina je napisao:
Vinkova najveća greška je što nije spreman da pruži trun otpora ovakvom neodgovornom sklapanju ekipe.

Ovo. Ne znam da li je Vinko materijalno obezbijedjen. Ako nije onda ga mogu razumjeti, danas ce se rijetko naci neko ko ce sjeci granu na kojoj sjedi, ali ako ima bilo kakvu "odstupnicu" i cutke dopusta da se dovode svakakvi polovnjaci (neki nisu ni to) onda je obicna marioneta i podguznjak sadasnje uprave.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Da li je Zoka Dragišić materijalno obezbjeđen? Kako pomoćni trener ima hrabrosti da tu i tamo kaže ponešto, pa makar samo između redova, a glavni trener ne?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Schlager je napisao:
vjerujem kad bi gandra izvukao jos ovoliko prethodnih utakmica,koje je vodio jovic,da ni to ne bi bilo nista bolje statisticki :( :(

Ево:

Челик – Борац 1:1
Борац – Витез 1:0
Олимпик – Борац 1:1
Борац – Жељезничар 2:1
Младост ВО – Борац 2:3
Борац – Радник 2:0
Вележ – Борац 3:0
Борац – Зрињски 2:0
Сарајево – Борац 0:3 (службено)
Борац – Славија 2:0
Рудар ПД – Борац 1:2
Борац – Широки Бријег 2:2
Звијезда – Борац 1:0
Борац – Леотар 1:0
Травник – Борац 1:2
Борац – Челик 0:0
Витез – Борац 3:1
Борац – Олимпик 0:1
Жељезничар – Борац 1:0
Борац – Младост ВО 0:1
Радник – Борац 1:2
Борац – Вележ 0:0

11 побједа, 5 ремија, 6 пораза, Јовићев биланс.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma nisi me razumio,naravno da je jovic imao sto puta bolji ucinak,ali mislio sam na zadnjih 10 jovicevih utakmica,prije nego je vinko preuzeo....dobro,jeste bolji i tu,ali nije mnogo....ima tri pobjede i pet poraza...sve se raspalo negdje nakon prijedora,joviceve ostavke,vjerovatno je covjek vec tada znao da od licence nema nista i izgubio motiv i on i igraci... :(

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Schlager je napisao:
ma nisi me razumio,naravno da je jovic imao sto puta bolji ucinak,ali mislio sam na zadnjih 10 jovicevih utakmica,prije nego je vinko preuzeo....dobro,jeste bolji i tu,ali nije mnogo....ima tri pobjede i pet poraza...sve se raspalo negdje nakon prijedora,joviceve ostavke,vjerovatno je covjek vec tada znao da od licence nema nista i izgubio motiv i on i igraci... :(

Па ето, од тог фамозног Рудара, када је први пут пред камерама најавио одлазак, 3 побједе, 3 ремија и пет пораза.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa da...lose...ako tome dodas i debakl od 4-0 u kupu,to je "ucinak" kao i vinkov otprilike...propast :(

kao da je grom udario u nas nakon prijedora,nikako da se oporavimo :(

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Da li je Zoka Dragišić materijalno obezbjeđen? Kako pomoćni trener ima hrabrosti da tu i tamo kaže ponešto, pa makar samo između redova, a glavni trener ne?

Te detalje ne znam, eto nek je digao glas. Daj boze da i Vinko uradi isto.
Kad smo vec kod pomocnog, sjecam se Dragisica i njegovog ponasanja u dresu BSK-a na utakmici protiv Celika u, cini mi se, prvom zajednickom kupu. Saigrac mu u 60 i nekom minutu gura loptu u for, Zoka treba potrcati jer bi usao maltene u gol sansu ali sipak. Nije imao snage da pokrene guzicu, okrece se prema dodavacu i salje ga u p*cku materinu zato sto mu nije dao loptu u noge.
Malo je svjedoka ovog zanimljivog dogadja jer nas je bilo 50 na tribini a bilo je 35 stepeni. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bio sam ja :D

na nasem stadionu se igralo,i prosao celik.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto svjedoka. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Vidim niko ne spominje ali ja od Fedora ocekujem da bude drugi Grahovac,a ako ovako nastavi nece mu ni do koljena biti.Slabo je ono,kao da igra bez zelje.Ako se po jutru dan poznaje onda neka nam je Bog na pomoci.Mada sam i prosle godine pred utakmicu sa Celikom strijepio kao protiv Reala da igramo,pa smo kasnije jesenji prvaci bili.Sad' nek' igraci se protiv Sarajeva dokazu ko su i sta su,malezijci ce biti umorni od Grcke iskoristimo to !

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Slazem se da Vinku treba dati priliku do te rep pauze i onda napraviti neki presjek.
Medjutim mene nesto drugo zanima npr dali je iko isao da pogleda utakmice ove Mladosti na pripremama, ima li ikog veceras na kosevu i dali je bio u cetvrtak. Nekako sam siguran da nije niko. A u danasnjem fudbalu sitnice odnose prevagu.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
volfovic je napisao:
Možda će nekima zasmetati što u isti koš stavljam i Ćinu, pošto je banjalučko dijete, ali taj momak već godinama igra u klubu i nije napredovao ni korak. Prolazili su ga kao kraj panja, kao što kažu. I u napadu loš, par prolaza, obično završavali lošim centaršutem.

ovo se slazem u potpunosti, to sam govorio i prosle sezone nakon nekih njegovih kriminalnih utakmica, pa su mi neki ovde zamjerali sto napadam banjalucko dijete... pa i ja sam banjalucko dijete, pa sta... treba biti iskren pa reci... katastrofalno se postavlja, a jos je gori u igri 1 na 1, i to se ponavlja iz utakmice u utakmicu...

ps: ima li igdje ikakav snimak utakmice?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 11:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bas se osjeti da smo u nekom bedaku,ali poslije kise uvijek dodje sunce...dolazim ovdje na temu ocekujuci ne znam ni ja sta,nesto pozitivno,pojacanje,itd...a onda odem sa teme jos bespomocniji,kad vidim za to vinkovo poltronstvo,ili cujem kakav kvalitet tek na klupi imamo... :(

bolje da se i mi malo odmorimo od neta i teme,kad vec ne mozemo nista promjenit...nek pise samo ako neko ima bilo sta pozitivno,za promjenu :D

kad vidim da ima novi post,da znam da je nesto dobro 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Onda bi tema mirovala dugo cekajuci dobre vijesti.
Ma treba pisati o svemu hvaliti i kritikovati kad ima razloga.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 12:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Schlager,ako ces cekati da se desi nesto dobro da ne kazem da bi tema i zamrla.Samo mi nije jasno da za citav prelazni rok nismo mogli dovesti 4 krstena pojacanja (po strani Jocu ostavljam).Sve je ovo mlado,ove noovajlije i dalje misle da igraju za neke Slobode i da ne vrijedjam nijedan klub.Halo nosite dres Borca a igrate k'o sa one stvari.ALi necu da kritikujem vise imaju sansu u nedjleju,dokazite se !

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 12:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd,vazi..

al eto,bar cu se ja drzat pozitive,tako da kad vidite da je moj post zadnji,znajte da je nesto dobro :D

pa makar to bila i informacija o zahuktalim bagerima na nasoj novoj bausteli :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2014, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
ne bih ja jos otpisivao ni tog malbasica, a pogotovo ove koji jos nisu dobili ni priliku da se pokazu (jovic, ilic, zeravica, becelic)... vise me brine marinovic, ali dobro... ipak, ovo je tek prva utakmica, vidjecemo sta ce biti dalje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3444, 3445, 3446, 3447, 3448, 3449, 3450 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]