Ehhhhhh, ovako: Juče smo izašli na teren bez volje da uzmemo bodove, oba gola nam je zabio lijevi bek, za kojeg mi poznanik koji radi u ekipi mladosti reče da ne može da izdrži malo ozbiljniji trening, dakle desnog beka nemamo, juče bi bili daleko opasniji da je recimo ćina bio umjesto Malbašića, a da smo nazad igrali sa tri stopera, a Malbašić bio sa nama na tribinama, iako smo u protokolu imali dva igrača na klupi!? Dakle, nakon reakcija protiv Travnika, pa nepotrebnog penala u Zaprešiću Ćina je dozvolio juče da nam lijevi bek zabije dva gola skoro iz peterca, ne nakon prekida, nego nakon igre, momak nije za ovo mjesto i treba ga odmoriti, jer kada dođu mnogo kvalitetnije ekipe tek oda će da bude problema. Nadalje primjetna je evidentna nediscilina u igri, tj očigledno narušavanje sistema igre jer u zadnjih dvadeset minuta dva zadnja vezna mijenjaju, gruja i radinović mijenjaju mjesta sa fedorom i žižom, onda taktička zamisao da ljevak igra po desnoj strani tj Malbašić, nas je totalno uništila, ali momak je bio još gori kada je zamijenio mjesto u zadnjih trideset minuta i otišao na svoju prirodnu poziciju, tj lijevo... dakle ndisciplina i totalna taktička nezrelost nas je juče krasila, pa smo više djelovali kao župa iz milosavaca, nego kao klub od imena i ponosa... žao mi je što ću ovo reći, ali nije Vinko za ovog posla, možete sada da me optužujete, ali jednsotavno on nije dorastao trenutku, jer Mladost nije ekipa kojoj se ne mogu uzeti bodovi, jer na kraju krajeva ljudi ne igraju kod kuće, igrači im nisu plaćeniji nego naši, samo da se zna... Dakle treće kolo i mi ćemo imati novog trenera, vjerovatno, molio bih nekog da nam izbaci vinkovu statistiku iz p.l. od kada je na klupi. još jedan problem je taj što većina ovih igrača rijetko kada da igrala utakmicu punu naboja kakva će biti protiv sarajeva, tek tu ima da im se svežu noge...
_________________ ZATO ŠTO JE NAŠ I ZATO ŠTO JE JEDINI...
|