banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 19:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3422, 3423, 3424, 3425, 3426, 3427, 3428 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Jul 2014, 07:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
ako smo mi sa tako losom igrom pobijedili sve i jednu pripremnu utakmicu, onda momcima svaka cast, pa sta ce tek biti kad budu u formi? (gruja i zizovic su nam najstariji igraci, i od njih nije ni za ocekivati da ginu sad na ovim pripremnim utakmicama)

koliko vidim, djajic ostaje definitivno i to me bas raduje, iako su ga neki ovde davno otpisali

i jos jednom, bravo joco majstore!!

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 08:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
najvaznije je da opet imamo jaku odbranu kao u vrijeme Vlade Jagodica kad smo za cijelu sezonu, koliko se sjecam, primili svega 15 golova, samo treba dovesti jos jednog izrazitog napadaca tipa Handzica, Rascica i puna saka brade

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 09:01 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Da, štoperski par djeluje jako sigurno, tačni su, u skoku dominantni, još ako u njima dobijemo ofanzivni skok, biće odlično...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Bice veselo kad Joco ne bude mogao da igra zbog kartona (znamo da ih nerijetko dobija)...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Dosta lose je to juce izgledalo, ali nemogu a da nenapravim poredjenje sa priprema pred proslu sezonu. Poslije pripremnih utakmica u Mrkonjicu, Derventi i Srpcu mislio sam da je grcevita borba za opstanak neminovna. A najgori od svih na tim utakmicama bio je Djelmic.
Docekali smo utakmicu u Zenici sa strijepnjom da nas ceka katastrofa. A onda na Bilinom polju je krenula carolija. A taj isti Djelmic je eksplodirao.
Ipak tad smo imali Jovica na klupi.
Ono sto je vidjeno u Zapresicu sinoc je tanko skroz. Joco i onaj par stopera, naravno Avduka, ostali nezainteresovani.
Najvise ocekujes od najiskusnijih a oni podbacili totalno. Treba uzeti u obzir da se igralo po uzasnoj vrucini, ali takvi uslovi nas vjerovatno cekaju i u posavskoj ravnici na otvaranju sezone.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srđan Bečelić novi igrač Borca
Piše: M. Šljivak
Danas, 12:00
Srbijanski fudbaler Srđan Bečelić novi je igrač banjalučkog Borca.
Fudbaler koji igra na poziciji desnog beka potpisao je ugovor s bh. premijerligašem, a u redove tima iz Banja Luke dolazi iz aktuelnog prvaka Crne Gore, ekipe Sutjeske iz Nikšića.

Ovaj 22-godišnji fudbaler dres tima iz Nikšića je nosio protekle dvije sezone. U Sutjesku je stigao iz novosadske Vojvodine, a slobodan igrač je bio od 1. jula kada mu je istekao ugovor.

Dogovor s Borcem je postigao jako brzo, te će ovaj fudbaler igrati od naredne sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Odakle on iskoci?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka

ajde bar je mlad, 22 godine :)
u svakom slucaju, sad ce i sinisa dujakovic dobiti konkurenciju na desnom beku, pa neka se sad dokazuju ko je bolji od njih dvojice
izgleda da sto se tice zadnje linije imamo i 2 lijeva beka, i 2 desna beka, i oko 3-4 stopera :), mislim da nam odbrana ne bi trebala biti problem ove sezone, bar sto se tice brojnosti

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mislim da smo se olako odrekli Bečelića. Koliko sam čuo, dečko je sasvim korektno igrao u CG, a pre svega toga je i Slaninar...

Citiraj:
Prema onome sto sam pratio za crveno-belu planetu. Srdja Becelic bio je verovatno najbolji desni bek lige. Prema ocenama u novinama sto je dobijao, gotovo uvek za "bod vise" iznad ostalih saigraca. Ono sto je bitno da je vec stekao kakvo takvo iskustvo na toj poziciji

Citiraj:
Becelica recimo da poznajem i ovako privatno i krivo mi je sto nije nikada dobio pravu sansu kod nas. Momak je prosao bukvalno sve kategorije kluba. Neka mu je sa srecom i neka dogura daleko!

Citiraj:
O malom Beci (Becelic) mogu da napisem da mu je deda branio u Kabelu, da je iz sportske porodice, da mu je brat golman, da je zagrizeni Vojvodinas, da je dobar momak i da se lepo fudbalski razvija. Da li je trenutno dovoljno dobar za Vojvodinu, ne znam, ali svakako ga treba probati.

Ovo su postovi Vosinih navijaca od prije godinu i po.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
davorr3 je napisao:
u svakom slucaju, sad ce i sinisa dujakovic dobiti konkurenciju na desnom beku, pa neka se sad dokazuju ko je bolji od njih dvojice
izgleda da sto se tice zadnje linije imamo i 2 lijeva beka, i 2 desna beka, i oko 3-4 stopera :), mislim da nam odbrana ne bi trebala biti problem ove sezone, bar sto se tice brojnosti

3 десна бека, Дујаковић, Бечелић и Јовичић исто може да покрива ту позицију.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ружић: Дошао сам у велики клуб

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka

GanDra je napisao:
davorr3 je napisao:

3 десна бека, Дујаковић, Бечелић и Јовичић исто може да покрива ту позицију.

al zato napadaca ni za lijeka...
na ovim pripremama sve golove joco dade, aj znam da nije zizovic neki strijelac ali sam se nadao da ce mozda malbasic dati jedan
ima li iko od ovih novih da je spic, sta igraju jovic i ilic, koju poziciju?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 16:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Stefan Dujaković u GOŠK-u? Ne kontam nikako....

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 16:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Hajde nek neko od momaka koji su gledali Borac ovog ljeta,napise kako bi trebalo izgledati prvih 11?
Naravno,ako ne bude vise dolazaka i odlazaka u ove dve sedmice....moze li se naslutiti sta to Marin uigrava,i koja je ideja?

Iz ovoga sto pisete,i od igraca koje znam od ranije,nekako mi ne polazi za rukom da sklopim tu krizaljku.Najcesce smo igrali sa dva zadnja vezna,jer u rosteru smo imali uvijek bar 3-4 zadnja vezna,a sad koliko vidim,ostalo nam je 0,7 zadnjih veznih :lol: ...kontam da Gruja bez obzira na svoje znanje i majstorstvo,ipak ulazi u godine gdje tesko moze citavu utakmicu izdrzati,pogotovo sam,i pogotovo citavu sezonu...
Ovo ostalo mozda mogu i naslutiti....Branice,naravno Avduka,bekovi vjerovatno ovaj Becelic i Pili,stoperi Djajic i Kostic...po lijevom krilu pretpostavljam Suba (ne zelim vjerovat da ce ga Marin gurnuti na klupu :( ),po desnoj taj Malbasic (ili Cina),ofanzivni vezni Fedor,pa onda udje svjezi Ziza u zadnjih 20 minuta,naprijed Joco....ako nisam nekoga zaboravio...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 17:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Dva zadnja vezna Gruja I Radinovic

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 17:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
taj radinovic je zadnji vezni?

ajd super,nadam se da nije los...ja taman kontam sta i kako,kad nam tri igraca koji su pokrivala tu poziciju sa grujom,odose u par mjeseci....boka,graha,aco radulovic....

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
само ћу рећи:

https://www.youtube.com/watch?v=69GRP9ZFhNA

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 20:24 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
Hajde nek neko od momaka koji su gledali Borac ovog ljeta,napise kako bi trebalo izgledati prvih 11?
Naravno,ako ne bude vise dolazaka i odlazaka u ove dve sedmice....moze li se naslutiti sta to Marin uigrava,i koja je ideja?

Iz ovoga sto pisete,i od igraca koje znam od ranije,nekako mi ne polazi za rukom da sklopim tu krizaljku.Najcesce smo igrali sa dva zadnja vezna,jer u rosteru smo imali uvijek bar 3-4 zadnja vezna,a sad koliko vidim,ostalo nam je 0,7 zadnjih veznih :lol: ...kontam da Gruja bez obzira na svoje znanje i majstorstvo,ipak ulazi u godine gdje tesko moze citavu utakmicu izdrzati,pogotovo sam,i pogotovo citavu sezonu...
Ovo ostalo mozda mogu i naslutiti....Branice,naravno Avduka,bekovi vjerovatno ovaj Becelic i Pili,stoperi Djajic i Kostic...po lijevom krilu pretpostavljam Suba (ne zelim vjerovat da ce ga Marin gurnuti na klupu :( ),po desnoj taj Malbasic (ili Cina),ofanzivni vezni Fedor,pa onda udje svjezi Ziza u zadnjih 20 minuta,naprijed Joco....ako nisam nekoga zaboravio...

samo slijepac sada moze ostaviti subica na klupi
ja bih subica vise volio vidjeti na lijevom beku (kao i cijelu proslu sezonu), a na lijevom krilu zizovica, jer se zizovic i stokic odlicno razumiju na terenu... znaci prije tandem subic - zizovic po lijevoj strani, nego pilipovic - subic, ali dobro, valjda je marin skontao koji bolje funkcionise
a zadnjih vezni ima, osim gruje i radinovica, tu je i stefan savic

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 20:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Navodno Radinović je imao najbolje rezultate na onim mjerenjima

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Avduka
Pilipovic
Djajic (Runic)
Kostic
Becelic
Grujic
Radinovic
Subic
Desno krilo ?
Fedor
Stokic

Ovo ekipa ako vise niko ne dodje..

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Вјероватно уиграва овог Пилиповића сад јер Субић неће играти прва два или три кола због црвеног картона. Надам се да ће Субић бити стандардан послије суспензије.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3422, 3423, 3424, 3425, 3426, 3427, 3428 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]