banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3398, 3399, 3400, 3401, 3402, 3403, 3404 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 16 Jun 2014, 18:09 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
koliko vidim, na spisku je cijela ekipa od prosle sezone osim grahovca
a valjda ce se i od ovih 15 novih neko istaci

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 21:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Skupilo se drustvo Borcevaca do zadnje marke:Spica,Jandric... A tu je i vrsni poznavalac fudbala dosao na mjesto sportskog direktora.
Moze li Vinko biti novi Jovic pa posloziti kockice,ili je to moja pusta zelja ...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2014, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Борац je napisao:
Moze li Vinko biti novi Jovic pa posloziti kockice

Хоћеш одма да ти одговорим или..?

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 09:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
Bice nakon prvog poraza otjeran a onda slijedi borba starcevic-jandric :cry:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 10:21 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 21 Apr 2012, 13:53
Sticajem okolnosti gledao sam dosta utakmica Slobode (MG) ove sozone. Mislim da bi Radoja bio dobro pojacanje za Borac, medjutim on ne dolazi zbog posla koji radi. Kremenovic ce tesko da udje u konkurenciju, a za Savanovica garantujem da nema sta traziti u Borcu osim ako ga njegov mentor Dragisic ne bude gurao na stetu drugih igraca. Aleksandar Malbasic je jesenji dio sezone igrao za mrkonjicane a drugi za Jedinstvo Bihac i mislim da se radi o ekstra igracu, i da ce se izboriti za crveno-plavi dres. Bojim se da bar sto se tice ovih pojacanja Borac nije mnogo profitirao, ali vidjecemo... U Mrkonjicu je igralo par izuzetnih juniora kao sto su Zekanovic i Danilovic (cini mi se). Njih bi trebalo dovesti u B.Luku i stvarati igrace jer ko zna sta ce biti s njima u Mrkonjicu bez pravog trenera i pedagoga. Zna to i Dragisic ali on mnogo vise voli da gura "svoje" igrace poput ovog Savanovica.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Zekanovic je tu na probi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 19:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
0-4 i 0-6 u Bijeljini. Cestitke Bilbiji. :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 19:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Da, ovo SP malo odvlači pažnju od bitnih stvari. Nasi omladinci na turniru u Stanišićima doživjeli još jedan katastrofalan poraz. Porazio ih je zagrebački Dinamo sa 6:0.
Daleko od toga da sam očekivao da razvale Dinamo, ali ovo je katastrofalno. I drago mi je da se prenosi. Neka se vidi nerad i neznanje naših stručnjaka.
Bilbija je, a šta bi drugo, poslije utakmice svoj vizionarski pogled usmjerio na izgradnju pomoćnih terena. Kaže, kada se to završi, sve će da se okrene ka boljem. Svi talenti ima da pohrle na Gradski stadion da ih treniraju raspale vucibatine.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 20:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Страшно изгледа када се наша омладинска школа судари са реалношћу,дјеца су ту најмање крива.А Билбија својом тренерском неспосбношћу додатно урушава свој статус легенде клуба.Поштеније је признати да ниси за тај посао и бити господин,да је барем велика лова у питању па и да разумијеш али овако за сићу се брукати стварно је лоше.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 22:38 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
ovo ima veze sa temom fk borac a znamo i zasto
pioniri doigravanje za prvaka bih
cetvrtak 17h igraliste naprijeda
ofk sport team -fk zeljeznicar sarajevo

ko moze neka dode to je ista ekipa koja je pobjedila borac i na zavrsnom turniru postala prvak rs takode sest klinaca nastupa za selekciju rs koja je prije par dana igrala na gradskom i osvojila prvo mjesto na turniru

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Bolje i ne otici na onaj turnir nego kao sto smo otisli i obrukali se.Bruka i sramota,po mom misljenju najgora smo ekipa od onih tamo.
Tek nakon ovog prenosa arene covjek shvati kolika smo mi rupa i kakve promjene nam trebaju u omladinskoj skoli.
PS. Jadan li je onaj igrac koga ce Jandric skautirati...tugo i zalosti

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2014, 23:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
e da nisam ja podnio neopozivu ostavku na mjesto moderatora,ne biste sigurno citav dan na temi mogli velicati neku privatnu skolu fudbala a pljuvati po svim herojima moga djetinjstva :angry4:

zato uzivajte,doslo vasih pet minuta... :D

a vjerujem da bi mnogi drugacije pisali kad bi vidjeli kampove ovih sto su nas nabili,dinama ili vujadin boskov u novom sadu,dok se nasa djeca skidaju ispod istocne tribine i igraju na onoj zemlji iza :( :(

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 00:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Schlager je napisao:
e da nisam ja podnio neopozivu ostavku na mjesto moderatora,ne biste sigurno citav dan na temi mogli velicati neku privatnu skolu fudbala a pljuvati po svim herojima moga djetinjstva :angry4:

zato uzivajte,doslo vasih pet minuta... :D

a vjerujem da bi mnogi drugacije pisali kad bi vidjeli kampove ovih sto su nas nabili,dinama ili vujadin boskov u novom sadu,dok se nasa djeca skidaju ispod istocne tribine i igraju na onoj zemlji iza :( :(

Svaka cast na svakom tvom postu , toliko si realan da stvarno se odusevim svakim tvojim postom !

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 00:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

hvala kolega,ali stvarno mi to nije cilj ,cak najcesce i zivciram ljude...ni protiv te skole nemam nista...kolegu @zelim zelim slabije znam,mozda smo jednom,dvaput pricali,ali kitopsini vjerujem svaku rijec i zaista mislim da su u tom sporttimu dobro radi...iako bi najbolje bilo otvoriti posebnu temu o njima (ako sam ja mogao za mutavi borac 1926 :lol: :lol: ),pa pisati o njihovom radu,rezultatima,planovima,putovanjima,turnirima....ali meni nikad nije smetalo ni ovdje da se na nasoj temi pise o toj skoli,sve dok se u svakom postu uz velicanje njih nije pod obavezno pocela pljuvati neka borceva legenda,i to najstrasnije :( ...nema potrebe za tim,pogotovo na borcevoj temi,pogotovo kad znamo u kakvim uslovima borceva skola radi a da je borac ubjedljivo najvise mladih igraca imao u timu od svih premijerligasa,tek sad se nesto zeljeznicar kao priblizava....svi smo bili presrecni ovdje kad se pisalo da je citav stadion u bijeljini ustao i aplaudirao na informaciju oficijelnog spikera da fk borac igra sa 8 igraca U21!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 07:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pod "igračkim legendama" se u međuvremenu nažalost ponajviše misli na one koje su uništili Borčevu omladinsku školu i još uvijek je uništavaju. Ne daju se pomjeriti sa mjesta najprije stoga jer smatraju da je Borac njihova prćija pa može i da propadne sa njima. Samo pričaju o uslovima rada i pričaće i nakon što se naprave pomoćni tereni. Kao da se sve rješava terenima. I kao da, recimo, Sport Team ima Dinamove uslove pa je stvorio solidnu školu fudbala.
Stvar je sve gora po tom pitanju. Ako se do prije par godina po nekoj inerciji i nešto stvaralo, sada to više nije slučaj. Koga to uopšte možemo da izvučemo iz juniora i kadeta za narednih nekoliko godina? Ko se nameće? Za ovu sezonu već skoro da nema nikoga, a biće još gore. Nije poenta u branjenju heroja djetinjstva (oni su i moji heroji koliko i tvoji), nego u tome da je vremena sve manje i da ćemo se opasno srozati kada definitivno postane jasno da u stvari nemamo omladinske škole. Postoji i odgovornost prema djetinjstvu klinaca koji dolaze, kako onih koji hoće da postanu igrači tako i prema onima koji sada postaju navijači.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 08:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

biće to sve još dosta bolje od nove godine,izgradnjom pomoćnih terena i potpuno novom organizacijom rada koju najavljuje bobo starčević.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 08:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
biće to sve još dosta bolje od nove godine,izgradnjom pomoćnih terena i potpuno novom organizacijom rada koju najavljuje bobo starčević.

Nova mantra.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 08:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja ne znam zaista čemu dramaturgija...potpuno bih zadovoljan bio da i u ovoj deceniji ti koji nazivate klošarima,izbace još po jednog darka maletića,sašu kajkuta,ognjena vranješa,vuleta trivunovića,nemanju bilbiju,stojana vranješa,vladana grujića,srđana grahovca,aleksandra subića..i to bez ijednog krštenog terena ..ispade da su to neki milioneri,kime marjanović jadan gleda kako da mu uplate i spoje staž da bježi u penziju,bena,ćelo,bilbija i ostali čekaju platu po godinu dana...

ne znam stvarno,pored svih ovih govnarskih uprava koje smo imali,i koje su toj školi dali jedno veliko NIŠTA,smeta mi da se pljuje baš po bivšim legendama Borca....ima i tu svega i svačega,guranja djece bolesno ambicioznih roditelja,loših procjena,ali daleko od toga da je ta omladinska škola najgori segment Borca,a biće još sve bolja i bolja...kao najveći problem pred koji treba stati je kako da se spriječi odlazak najtalentovanije djece od 14-15 godina u vojvodinu,zvezdu i partizan.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sve je u redu, a pričamo, svako iz svog ugla, o nužnosti reorganizaciju škole...
A kvalitetnu reorganizaciju ne može da napravi ni Murinjo ako se zaposlenima ne naprave novi ugovori na dvije-tri godine. To mora da stoji na početku te priče. Sve ostalo je laganje.
Dalje, osim terena je potreban i kakav takav balon za rad sa djecom od 6-10 godina. Inače, praktično ne treniraju najmanje četiri mjeseca u godini.
Igrači koje spominješ škola je izbacila u vrijeme kada nije bilo značajnije konkurencije. Svi ostali klubovi u BL su radili skoro pod istim uslovima i na isti način ka FKB. Sada to više nije slučaj. I ta činjenica će sve više dolaziti do izražaja.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2014, 09:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd nadaćemo se da je bobo vidio kako se to radi u frajburgu,dok je bio na stažiranju onih mjesec-dva,i da nije samo blejao tamo :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3398, 3399, 3400, 3401, 3402, 3403, 3404 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]