banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 10:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3394, 3395, 3396, 3397, 3398, 3399, 3400 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Jun 2014, 06:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
mislim da nikad necemo saznati tacan iznos transfera, sumnjam da je to 200 000 KM, po meni to je mnogo veca cifra, to mozda zna samo njegov rodjak Schlager koji mudro cuti o tome

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 06:51 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
davorr3 je napisao:
srdjan je pravi primjer Borcevog dijeteta, samo mi je zao sto je otisao za tako male pare

To u opšte nisu male pare, za naše uslove, sasvim pristojne pare, ovaj transfer i čini mi se Kajkutov, sigurno su za nas najveći.
Sada dali je bio veći nemam pojma, uglavnom, obzirom da je imao propisano fiksno obeštećenje koje je duplo manje, moram reći da je ovo odličan posao, šta mislite da ga je prodavao par bivših direktora kolike pare bi dobili... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 07:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
ја док плаћам карту и пратим Борац могу да пљујем лично Иниесту самог кад дође играти за нас. а не Срђана Граховца?!
исто тако кад одигра било ко добро и сматрам да је то добро имам право да га похвалим.
и не само ја него сви ми.

драго ми је да је отишао тамо, али највише јер сматрам да ће ово бити почетак, да смо напокон пробили ту неку невидљиву баријеру и да ћемо сада лакше реализовати трансфере наших талената.
вјероватно је трансфер на папиру толики, колико су још узели Драшко и компанија на руке, то не знам, нити вјерујем да ћемо сазнати. може се само нагађати

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Da je kako dugove riješiti pa da se zajebavamo i mi po evropi iduće ljeto.
Nadam se da je krenulo nabolje, da ova gore moja rečenica nije utopija 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 14:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Opaaa, pa to ide brze nego sto sam ocekivao :angry4: :angry4: :angry4:
Nece mnogo vode Vrbasom proteci a Borac ce se fuzionisati sa Krupom, 100% :roll:

Fudbaleri Krupe pobijedili su u prvoj utakmici baraža za popunu Prve lige Republike Srpske Radnički u Karakaju sa minimalnih 1:0 i otvorili sebi vrata drugog kruga doigravanja protiv dobojske Sloge, koja je na kraju ligaškog takmičenja bila jedanaestoplasirani prvoligaš.

Jedini pogodak na utakmici trećeplasiranog tima drugoligaškog istoka i drugoplasirane ekipe drugoligaškog zapada postigao je Marko Mazalica u 56. minutu iz jedanaesterca i tako svom timu obezbijedio trijumf pred 400 gledalaca. Revanš susret igra se na Gradskom stadionu u Banjaluci u srijedu, 11. juna u 17.30 časova.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 14:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Hocemo li ici navijati za Radnicki?

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 14:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pilipovi ... lav/133209

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Odose svi, al neka jebiga, to nam sada treba, i to nam može biti jedini spas od silnih dugovanja... Graha, Subic, Avdukic, Handzic po pričama. Jos samo da je ubosti neku opasnu paru. Politika kluba-prodaj igrače i dovedi pojačanja za džaba.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
једва чекам да видим гдје ће паре од ових трансфера да заврше.
видјећемо то транспарентно пословање.

АЈ`РАДНИЧКИ!

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 15:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
handzic ce se pojaviti na prozivci jer za sada ni jednu ponudu da valja nije dobio.
koliko sam cuo,ugovor ce biti produzen i sa zizovicem,mada nikad se ne zna.

a rad uprave je vrhunski,prodaju i ovo malo mladih perspektivnih igraca a dovode fudbalski gledano matore igrace koji kao i mnogi prje njih ocekuju kraj karijere u borcu,ili na pozajmicu mlade igrace koje cemo po ko zna koji put razigravati i vracati u zivot a od cega mi nemamo nista.ne znam samo ako sad sve rasprodaju, koga ce prodavati sledeci prelazni rok,ako ostanu do tada........

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 15:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne znam sto misliš da je do uprave prodaja igrača, igrači sami žele da pobjegnu od ove bijede. Jos inostrane ponude... San snova za njih.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
znam iz prostog razloga jer neki od igraca ne zele da napuste klub a ovi iz uprave konstantno pricaju kako ti odredjeni igraci odlaze.......

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Svaka čast tim igračima, što hoće da ostanu u ovako sjebanom Borcu.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 17:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2012, 12:15
Борац доводи Симића, бившег Звездиног ђака?
http://www.zurnal.rs/2014/06/10/borac-d ... index.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
ma koje cemo dugove rijesiti?
dugovi su preko 10 miliona maraka, mi smo zaradili za naseg najskupljeg igraca 200 hiljada?
pa mi da prodamo citav prvi tim sada ne bi skupili ni milion maraka

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Uskoro: Zvezda - Vardar, Partizan - Velež

Autor: Nikola Janković

Idejni tvorac Savo Milošević, uz podršku mnogih fudbalskih asova iz regiona, organizovao je turnir u Bijeljini, koji bi mogao da ima lepu budućnost.

Savo Milošević, Husref Musemić, Turnir prijateljstva, BijeljinaFoto: Turnir prijateljstva Nešto nalik ligi bivše SFR Jugoslavije, uz gostovanje italijanskog Milana, biće održano na terenima u Bijeljini i okolini, od 16. do 21. juna.
Ideju našeg slavnog fudbalera Sava Miloševića podržali su apsolutno svi kojima se obratio, tako da će u živopisnom etno selu Stanišić u isto vreme boraviti mladi fudbaleri Crvene zvezde, Partizana, zagrebačkog Dinama, Vojvodine, Rijeke, Željezničara, Sarajeva, Veleža, Vardara...

Ceo događaj pojačaće slavni Milan.

Dve utakmice dnevno biće direktno prenošene na programima TV Arena sport i već sada je poznato da će prvog dana turnira (16. juna) svoj debi pred tako velikim auditorijumom imati dečaci Zvezde i Rijeke, odnosno Partizana i Veleža.

Drugog dana na TV ekranima će biti ekipe Dinama i banjalučkog Borca, odnosno Milana i Sarajeva itd.

Obezbeđeni su takođe prenosi trećeg kola, polufinala i finala.

Treba istaći da ove godine učestvuju momci rođeni 2000. godine i kasnije, dakle četrnaestogodišnjaci, a da je ideja da u budućnosti dolaze sve starije i starije generacije, pa jednog dana - ko zna...

Jedan od promotera, TV voditelj Igor Miklja, ispričao je zanimljivu anegdotu u etno selu Stanišić.

"Kada sam rekao mom kolegi Ivanu Ivanoviću za ovaj projekat i pitao ga da li bi gledao utakmice uživo, rekao mi je 'Gledao bih Zvezda - Dinamo i da igraju bebe'".

Time je Miklja simbolično istakao značaj takmičenja, koji je nazvan "Turnirom prijateljstva" i za koji su svi govornici, a pre svih Milošević, istakli da ima pre svega zadatak da zbliži mlade fudbalere, klubove, fudbalske saveze...

Ako se pogleda lista učesnika, jasno je da se radi o "ekipi" koja je činila okosnicu nekadašnje Prve jugoslovenske lige.

GRUPA A (Bijeljina): Crvena zvezda, Rijeka, Željezničar, Vardar.

GRUPA B (Johovac): Partizan, Osijek, Velež, Olimpija.

GRUPA C (Stanišić): Dinamo, Vojvodina, Borac Banjaluka, Budućnost.

GRUPA D (Janja): Milan, Sarajevo, Sloboda Tuzla, OFK Beograd.

Sistem takmičenja je takav da Zvezda i Partizan ne mogu da se sastanu pre finala, ali su mogući parovi Zvezda - Dinamo, Partizan - Milan i slično, pošto se ukrštaju grupe A-C i B-D.

Finale turnira je 21. juna uz direktan prenos sa stadiona u Bijeljini, a uz prisustvo, kako nam rekoše, bar 20-30 vrhunskih asova sa prostora bivše "Juge". To su: Dejan Savićević, Davor Šuker, Ivan Gudelj, Husref Musemić... možda i Nemanja Vidić.

Svi koji su pred novinarima govorili o turniru istakli su ulogu Borisa Stanišića, vlasnika istoimenog etno sela, koji ne samo da je otvorio vrata hotela za sve učesnike i goste, već je u rekordnom roku oživeo potpuno uništen teren, koji je, kao i selo, bio poplavljen 12 dana.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 18:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
iskusniborcevac je napisao:
mislim da nikad necemo saznati tacan iznos transfera, sumnjam da je to 200 000 KM, po meni to je mnogo veca cifra, to mozda zna samo njegov rodjak Schlager koji mudro cuti o tome

pa nije moje da pricam o tome,ali to je ta cifra otprilike..uglavnom,reci cu jos nesto,znam da nije popularno,ali ja nikad i nisam pisao ono sto bi neko volio procitati,pa da postanem "popularan",vec iskljucivo ono sto mislim....a to je da ljudi koji su u ime kluba vodili ove pregovore,nisu jednu kafu popili na racun ovog transfera!!

otpocetka sam bio informisan o svim detaljima,cak sam vam pisao da je skaut rapida nakon utakmice borac-zvijezda gradacac rekao da ce SIGURNO dovesti srdjana ovog ljeta,i nece dozvoliti da ode u neki drugi klub,znam ko je odradjivao transfer,znam kako su se kretale ponude i kako su se povecavale (prva je bila 100 000km + jos 50 000 ako se rapid plasira u grupnu fazu evrolige),pa je kasnije dvaput povecavana,i garantujem vam da se niko iz kluba nije ugradio ni marku,a ko hoce da vjeruje nek vjeruje,ko nece ne mora....naravno da bi sve to bilo jos neuporedivo vise da nije bilo one kaluzule koju su tadasnji srdjini manageri dogovorili sa jednom bivsom upravom...ali to je uz vranjesov i grujicev transfer i sada najveci u borcevoj istoriji,a kad se doda otpis duga,a pogotovo onih 10% od sledeceg transfera ako srdjo bude igrao kako zna,bice to ubjedljivo najjaci borcev transfer u istoriji kluba!!
uglavnom,potpisao je jutros u 11h,i on je dobio sjajne uslove,a upravo u ovim momentima traje predstavljanje i njega,i ostalih pojacanja ai nekog novog stadiona,po informacijama sa lica mjesta,uz glamur koji je nama tesko i zamisliv :D ..dali su mu 10 dana da ode na more i bar malo se odmori,pa dolazi na pripreme...
najzalije mi ga je bilo vidjeti kako place nakon travnika,jer je (znajuci da ide) i pored zabrane planirao baciti dres na istok,da ode kao covjek,a iz dobropoznatih razloga,otisao je kao pokisao,i bas je tesko podnio to....
uglavnom,ljudi,meni se vratio optimizam kad sam vidio ovu borbu Zrile da klub sto bolje prodje,i apsolutni nedostatak ikakve licne pohlepe,i sa velikim nadama gledam u buducnost...ali vidjecemo,vrijeme je najbolji sudija...

AJ BORAC!!

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

davorr3 je napisao:
dugovi su preko 10 miliona maraka, mi smo zaradili za naseg najskupljeg igraca 200 hiljada?

Da ali ne moraš vratiti 10 miliona, da bi igrao Evropu... Nego samo određene dugove sanirati. Koji i nisu toliko veliki.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 18:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
evo,ima cak i stream ako nekog interesuje :D

http://video.a1.net/streamplayer/vss/sk ... _2014.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2014, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
tatamata je napisao:
davorr3 je napisao:

Da ali ne moraš vratiti 10 miliona, da bi igrao Evropu... Nego samo određene dugove sanirati. Koji i nisu toliko veliki.

to stoji, ali mene vise brinu ovi dugorocni dugovi...
nema vise iliceve transparentnosti, mi ovde nabadamo za koliko je srdjo prodat, nema konferencija za novinare vise, zvanicno svi cute, a pitaj Boga gdje ce pare otici

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3394, 3395, 3396, 3397, 3398, 3399, 3400 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]