banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 06:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3391, 3392, 3393, 3394, 3395, 3396, 3397 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Srecno Graha, preko 100 ligaskih utakmica nije mala stvar u bilo kom rangu takmicenja.
Nadam se odsteti od barem 200 000 KM..

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
da,rapid...valjda je sad gotovo,cim su i na svom zvanicnom sajtu objavili..ali ja bih ipak sacekao taj prvi radni dan,utorak,pa da se i zvanicno stavi potpis...

http://www.skrapid.at/9609+M5863b6d0e14.html

i ja kazem da je ovo neka nebeska pravda,jer on je to zasluzio svakim svojim treningom,utakmocom i ljubavlju prema Borcu...ja najbolje znam koliko to dijete voli klub,....Clan je sampionske generacije,prve u istoriji,i moze Borac biti jos 10 puta prvak,ali ostace njegovo ime zapisano kao i ostalih momaka koji su prvu titulu donijeli...Osvojio je i kupove BIH,Rs i izborio 4 puta Evropu...!
..zelim mu svu srecu ovog svijeta,a posto je vec opstepoznato sta ja mislim o njegovim igrackim kvalitetima,skoro sam siguran da mu ovo cak nece biti ni najjaci klub ni najjaca liga u kojoj ce igrati,iako je rapid sam po sebi vec gigant,..to govorim,jer koliko znam cak ce nam pripasti i 10% od sledeceg transfera!
i jedna sitnica,ali koja meni puno znaci...kao dio kompletnog ovog aranzmana,Srdjo se odrekao i 25 000 maraka koje mu Borac duguje!
a znaci mi zato sto je zadnja stvar koju bih zelio da se nekad,bilo kad,neka utakmica Borca dovodi u pitanje zbog duga prema Srdjanu Grahovcu :(

I znam da je to trenutno nepopularno,ali pohvalio bih i ovu nasu upravu,izgleda prvi put imamo dobre trgovce tu! :D
Iako su pregovarali sa "jednom rukom",jer im je druga bila svezana posto su neke ranije Uprave napravile onu klauzulu u Srdjinom ugovoru da moze otici za 100 000 maraka + neki procenat od cifre preko,ipak su dobro istrgovali sa austrijancima i za nas klub!!
Ne znam sad sta je od svega toga tajna,od tih cifara,pa ne bih o tome,nek prica onaj ko treba,ali mislim da i pored tih ogranicavajucih uslova,nikad u svojoj 90-godisnjoj istoriji FK Borac nije vise dobio za jednog igraca,sto doduse i nije tesko,jer 200 000 maraka je dosad bilo najvise...Interesovanja ovih ostalih klubova su samo pomogla upravi da koliko-toliko dobro istrguje ovo,i siguran sam da ne bi Srdjo otisao bez pola miliona-milion,da nije bilo tih svezanih ruku...Odbili su nekoliko ponuda,cak je juce u 15h Zrila odbio i ponudu Rapida,dok je ovi nisu pojacali!! :D :D

Poslednji put menjao Schlager dana 07 Jun 2014, 14:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Schlager je napisao:
da,rapid...valjda je sad gotovo,cim su i na svom zvanicnom sajtu objavili..ali ja bih ipak sacekao taj prvi radni dan,utorak,pa da se i zvanicno stavi potpis...

Ma nema ja sam to predosjecao :lol: sad nam nema druge nego pratiti ORF.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Svaka čast Srđo..neka ti je sa srećom. Dugu i uspješnu sportsku karijeru!

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 15:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Koliko para? Graha sve najbolje, zasluzio si.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 15:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sad Schlager i moja malenkost dolaze na svoje, jer smo bili usamljeni u hvalisanju njegove igre, mozda jos par kolega, pokazali smo da znamo ocijeniti necije fudbalske sposobnosti, u ovom slucaju Grahine, Srdjane neka ti je sa srecom u Rapidu i novoj sredini i nek ti novi klub bude odskocna daska za mnogo jacu ligu nego sto je Austrijska, cim se sretnemo, ja cu castiti a ti ces poslije prve uplate novcanih jedinica

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja ne gledam na to tako,da bih nesto sad likovao...volim uvijek sa pozitivnije strane gledati na te stvari,pa sam i takve postove shvacao kao misljenja da on moze,treba i ima potencijala za nesto vise....jer kad ljudi vide da neko nema pojma,onda takvog i ne kritikuju,jer znaju da mu je to limit :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 15:40 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
koja cifra je u pitanju...
Visina ovog transfera nije objavljena, a u medijima su se pojavile informacije da bi Borac mogao inkasirati i do 250.000 eura za njegove usluge.
sa ss.ba

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 16:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Дошао је и тај дан, оде нам Граха из Борца, желим му све најбоље у наставку каријере, за њега нема замјене. Један је Граховац Срђан.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 16:11 
Veteran
Veteran

ma siguran sam da likujes, ali neces da priznas, ja sam iskreno vjerovao u Grahu i kad je ponekad losije odigrao i zato se radujem njegovom transferu i prilici da jos napreduje i postane standardni reprezentativac Srbije

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Od srca sve najbolje Grahi u nastavku karijere i hvala za sve. Nedostajace taj momak puno.
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 17:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
ma siguran sam da likujes, ali neces da priznas, ja sam iskreno vjerovao u Grahu i kad je ponekad losije odigrao i zato se radujem njegovom transferu i prilici da jos napreduje i postane standardni reprezentativac Srbije

ma ne likujem stvarno,nisam ja taj tip...a kao jedini zal mi ostaje sto ga nikad banjalucka publika nije prihvatila onako kako sam ja ocekivao...bas zato sto 40 godina gledam fudbal ovdje,i znam da je ovo skolovana publika....uvijek je cjenila dvije stvari...majstosrtvo (abid,bozur) ili borbu (spica,boka raspudic)...a ko imalo zna fudbal,po svakom grahinom primanju lopte,potezu,pasu,pregledu igre,trcanju, i svemu ostalom,mogao je vidjeti koliko to odskace od prosjeka ove lige i ostalih igraca...zato kazem,cini mi se da nije nikad bio toliko uvazen,bar koliko sam ja mislio da treba...ali opet,posto smo familija,ostavljam rezervu da mozda i nisam u pravu i da ne mogu biti objektivan,a najbolji sud ce nam biti nastavak njegove karijere,za koju bar ja ocekujem da ce biti blistava,ako ga zdravlje posluzi,sto mu je pozelila i vecina forumasa danas....

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 19:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Nisam odavno bio na stranici,obaveze oko skole... Kad' sam procitao prije 2 dana u blicu da je najblizi Rijeci zgrozio sam se,nece valjda u ustaski klub ali sad mi je lakse.Graha,sve najbolje u nastavku karijere a kada neki vedri oblaci dodju iznad Gradskog stadiona valjda nekad i ti opet obuces dres sa 11-om na ledjima. SRECNO ! Sad je na klubu da od malog Fedora napravi nesto slicno Srdji,pa da za koju godinu i njega ispratimo u bijeli svijet ovako srecni. Posto nisam bio na temi,zna li se sta ce sa Avdukom biti? Spominje se onaj golman Ocelula kao pojacanje? Ima li sta tu ozbiljnije ?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 19:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
sretno srdjo i hvala za sve

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 19:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Sretno u novom klubu Srdjane.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 19:50 
Stara kuka
Stara kuka

i ne mogu se oteti utisku da bi ga zdravko mamic prodao za mnogo vece pare, ali jbg...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 19:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Борац je napisao:
Nisam odavno bio na stranici,obaveze oko skole... Kad' sam procitao prije 2 dana u blicu da je najblizi Rijeci zgrozio sam se,nece valjda u ustaski klub ali sad mi je lakse.Graha,sve najbolje u nastavku karijere a kada neki vedri oblaci dodju iznad Gradskog stadiona valjda nekad i ti opet obuces dres sa 11-om na ledjima. SRECNO ! Sad je na klubu da od malog Fedora napravi nesto slicno Srdji,pa da za koju godinu i njega ispratimo u bijeli svijet ovako srecni. Posto nisam bio na temi,zna li se sta ce sa Avdukom biti? Spominje se onaj golman Ocelula kao pojacanje? Ima li sta tu ozbiljnije ?

ma cuti samo,ovi Rijekini emisari koji su bili bas zagrizli,su nam super dosli da Zrila istrguje jos bolje za nas :lol: :lol:

Sad cemo bar moci skoro sva dugovanja bivsim i sadasnjim igracima ispostovati,a ostace nesto i da se sklopi sasvim pristojna ekipa za sledecu sezonu...

AJ BORAC!!

Citiraj:
i ne mogu se oteti utisku da bi ga zdravko mamic prodao za mnogo vece pare, ali jbg...

ako je taj matea kovacica prodao za 13 miliona evra,uzeo bi i za grahu bar pola :lol: :lol: ..al kazem opet,decenijama pratim ove nase uprave,i prvi put sam osjetio taj trgovacki duh koji mi se svidja!!

treba ipak imati muda i u ovakvom kokuzluku odbiti ponudu rapida,koja je kasnije skoro uduplana,kad su vidjeli da su u konkurenciji i rijeka,slavija prag,sasuolo,macabi haifa i ostali...

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2011, 19:13
Moras ipak priznati da mu je pomogao i predznak kapiten mlade reprezentacije BiH :lol: .Ma nije lako prodati igraca iz BiH,drugacije se to gleda ako is iz Hrvatske,ipak Hrvatska ima neki fudbalski rejting u evropi.Neka je on otisao,a valjda ce napredovati.Sad ce zajednicko gledanje utakmnica biti u Becu :lol:,nije to daleko.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2014, 21:36 
Veteran
Veteran

ma bravo i za Zrilu i ostale koji su u tome ucestvovali, tako se stite interesi i kluba i igraca a samim tim i navijaca kluba

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2014, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka

zanimljivo, mada ne znam koliko i istinito:
http://sportbal.net/index.php/fudbal/re ... borac.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3391, 3392, 3393, 3394, 3395, 3396, 3397 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]