da,rapid...valjda je sad gotovo,cim su i na svom zvanicnom sajtu objavili..ali ja bih ipak sacekao taj prvi radni dan,utorak,pa da se i zvanicno stavi potpis...
http://www.skrapid.at/9609+M5863b6d0e14.htmli ja kazem da je ovo neka nebeska pravda,jer on je to zasluzio svakim svojim treningom,utakmocom i ljubavlju prema Borcu...ja najbolje znam koliko to dijete voli klub,....Clan je sampionske generacije,prve u istoriji,i moze Borac biti jos 10 puta prvak,ali ostace njegovo ime zapisano kao i ostalih momaka koji su prvu titulu donijeli...Osvojio je i kupove BIH,Rs i izborio 4 puta Evropu...!
..zelim mu svu srecu ovog svijeta,a posto je vec opstepoznato sta ja mislim o njegovim igrackim kvalitetima,skoro sam siguran da mu ovo cak nece biti ni najjaci klub ni najjaca liga u kojoj ce igrati,iako je rapid sam po sebi vec gigant,..to govorim,jer koliko znam cak ce nam pripasti i 10% od sledeceg transfera!
i jedna sitnica,ali koja meni puno znaci...kao dio kompletnog ovog aranzmana,Srdjo se odrekao i 25 000 maraka koje mu Borac duguje!
a znaci mi zato sto je zadnja stvar koju bih zelio da se nekad,bilo kad,neka utakmica Borca dovodi u pitanje zbog duga prema Srdjanu Grahovcu
I znam da je to trenutno nepopularno,ali pohvalio bih i ovu nasu upravu,izgleda prvi put imamo dobre trgovce tu!
Iako su pregovarali sa "jednom rukom",jer im je druga bila svezana posto su neke ranije Uprave napravile onu klauzulu u Srdjinom ugovoru da moze otici za 100 000 maraka + neki procenat od cifre preko,ipak su dobro istrgovali sa austrijancima i za nas klub!!
Ne znam sad sta je od svega toga tajna,od tih cifara,pa ne bih o tome,nek prica onaj ko treba,ali mislim da i pored tih ogranicavajucih uslova,nikad u svojoj 90-godisnjoj istoriji FK Borac nije vise dobio za jednog igraca,sto doduse i nije tesko,jer 200 000 maraka je dosad bilo najvise...Interesovanja ovih ostalih klubova su samo pomogla upravi da koliko-toliko dobro istrguje ovo,i siguran sam da ne bi Srdjo otisao bez pola miliona-milion,da nije bilo tih svezanih ruku...Odbili su nekoliko ponuda,cak je juce u 15h Zrila odbio i ponudu Rapida,dok je ovi nisu pojacali!!