banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3382, 3383, 3384, 3385, 3386, 3387, 3388 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Maj 2014, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Schlager je napisao:
kitopsina je napisao:
Tako je. Svi na rukomet!

ja hoću s tobom da idem sutra,da mi objašnjavaš koji je koji igrač,pošto tri puta nakon rata nisam bio na rukometu :D

znam samo mikaru i blaževića...i obradovića,ako se oporavio.

Ne znam ni ja puno više o igračima iako jedva da propustim koju utakmicu RK Borac.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
преносим вам дио нашег рада како би код неког можда побудио жељу и вољу да и даље помаже. циљ нам није рекламирање-никада се нисмо рекламирали па нећемо ни сада.
жеља нам је да свима приближимо размјере ове трагедије и да схатите да ћемо дуго-дуго да се боримо са овим и да ћемо сви ми требати надљудске напоре и одрицања да би колико-толико помогли најугроженијима.

пост са форума лешинари1987, написао јеша:

"Кризни штаб Лешинари 1987 јавља да је акција успјешно обављена.

Делегација Фирма и Лешинари, са комбијем и четири аута ишла је данас у пакао...

Осјећај је чудан. Са једне стране драго нам је што смо помогли људима у Добоју, али смо свакоме говорили да бисмо највише вољели да се никада нисмо срели, да се није десило то што се десило.

Улазимо у насеље, које је једним дијелом и избјегличко, које су сви заборавили. Ми смо били први људи који су донијели помоћ тамо !!!
Одједном су у свој својој муци помислили да можда има наде, да нису остављени, да неко мисли на њих. Те погледе нећу никада заборавити.
Кад смо рекли да смо из Бања Луке почели су да благосиљају као да смо им вратили уништене куће.
А нисмо им донијели ништа. За нас ништа. Који галон воде, средства за хигијену, храну, пелене, одјећу за бебе, нешто хране. Али њима је то било као да смо им донијели све...
Однијели смо колико смо имали. Колико смо скупили. Ишли смо од куће до куће. Давали смо директно у руке људима којима треба помоћ. Нисмо лагеровали на једно мјесто и на тај начин умирили савјест. Ишли смо кроз муљ и говна. Кроз неописив смрад. Читав Добој смрди као једна огромна лешина. Што на неки начин и јесте. Тај град је по мени уништен заувијек.

Срели смо Лидерсе који су чистили људима куће. Трзнули су се и они из Теслића.

Након што је помоћ подијељена, једном од Војвода чистили смо кућу.

Срби су били ту за Србе.

Међутим, то није ни приближно довољно.

Њима ће помоћ (чак и ова најосновнија) требати више мјесеци, можда чак и година.
Замислите град без струје, без воде, без телефонског сигнала. Град у којем не раде продавнице. Нема апсолутно ничега...

Знам да је већина гола к'о пиштољи. Знам да са муком зарађујете неку биједну плату. Знам да је највећи дио људи незапослен. Али морамо се цимати и даље и покушати да им барем спасимо голе животе.

Тамо за сада нема неке велике депресије јер људи раде, стално су заузети око чишћења. али, оног тренутка кад успоре, кад схвате шта се заиста десило, е тада ће наступити право срање...

Поносан сам браћо на све вас !!!"

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
d.a.

Hvala ti na Jesinom izvjestaju, nadam se da ces sarnuti jos koju recenicu o akciji. Iako se pomagalo i materijalno i fizicki ovih dana ovi tekstovi me tjeraju na jos vecu akciju i pomoc u skladu s mojim mogucnostima. Jutros rano dok neki nisu ni ustali, slucajno sam ga vidio iz firme kako preuzima neku kesu od cure (verujem pomoc) u nekim crni prljavi, teskim cizmetinama.

Bravo za momke, pokazuju veliko srce .

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Svaka cast za Lesinare.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2014, 23:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2010, 10:09
Pa onolika se pomoc skupila ispred CK,a ljudi nista ne dobijaju..DJUBRAD LOPOVSKA :angry4: . svaka cast braco.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Najmirniji sam kada stvari donesem navijačima. To je izgleda zasada jedan od najefikasnijih načina da stvari stignu direktno do najugroženijih.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 09:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
borat je napisao:
Pa onolika se pomoc skupila ispred CK,a ljudi nista ne dobijaju..DJUBRAD LOPOVSKA :angry4: . svaka cast braco.

Jel ovo provjerena info ?
ako jest treba im se najebati majke, pa da je ne znam kakva situacija.

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 12:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2014, 22:27
У просторијама Лешинара потребна вода и санитарије !
радно вријеме сваки дан од 10 -20ч
ШТО БРЖЕ!

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2014, 12:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ponesite pomoć do stadiona i pogledajte utakmicu juniora FK Borac protiv Širokog Brijega. Počinje u 15h.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 05:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Za Grahovca je danasnji dan prekretnica u zivotu...

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 06:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Juče poslijepodne kadet pobijedili ŠB sa 3:0, a juniori 3:2.
Kod kadeta je bilo nekoliko dobrih pojedinaca, a za oko mi zapade desetka (ofanzivni vezni) Trivan. Moglo bi od njega nešto biti.
Juniori djeluju raštimano. Široki je djelovao kao ozbiljnija ekipa koja zna da izradi akciju. Kod nas se sve uglavnom svodilo na oduzimanje lopte na našoj polovini i nabijanje naprijed. Tek u zadnjih pola sata je uspostavljena ravnoteža u igri. Moram reći da me razočarao Savić koji bi trebao da gospodari terenom, a on je bio jedan od lošijih. O mlađahnom Iliću na golu da ne govorim. Kakav je gol primio iz slobodnog udarca za vođstvo Širokog od 2:1... Strašno. O masi nesigurnih intervencija, ispadanja lopti iz ruku i slično da ne govorim.
U svakom slučaju dvije fine pobjede nad kvalitetnim protivnicima.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 07:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Joco Stokić, Ognjen Đelmić i Mladen Lučić samo su neke od želja čelnika Borca u prelaznom roku, koji slijedi. Sva trojica su već nosila crveno-plavi dres.
Sezona u BH Telecom Premijer ligi BiH završena je nedavno, a tim sa Gradskog stadiona je osvojio jesenju titulu, ali je na kraju zauzeo šestu poziciju. Kako bi i naredne sezone igrali bitnu ulogu u prvenstvu, čelnici su krenuli u potragu za pojačanjima, a najviše su "zagrizli" za tri igrača koja su već nosila dres Borca. Ognjen Đelmić je bio jedan od ključnih igrača koji su osvojili jesenju titulu, ali je u zimskom prelaznom roku otišao na pečalbu u Kazahstan, gdje se zadržao šest mjeseci. I sam je potvrdio mogućnost povratka na Gradski stadion.
"Bilo je razgovora, ali je ta priča još neizvjesna pošto se nadam ponudi iz inostranstva. Ukoliko se to ne desi uskoro, sješću sa ljudima u Borcu, ali moram da vidim kakva će situacija biti u klubu naredne sezone. U Borcu mi je bilo lijepo i volio bih da se vratim, ali za to moraju da se slože sve kockice", rekao je Đelmić, koji se zatim osvrnuo na kratak boravak u Kazahstanu:
"Povreda je kriva za kratki boravak u Kazahstanu. Povrijedio sam stopalo i nisam trenirao više od dva mjeseca pa smo raskinuli saradnju. Očekujem da ću za 10 dana biti spreman."
Poput Đelmića, Stokić i Lučić su Gradski stadion napustili prije šest mjeseci i sada bi mogli ponovo da zaduže crveno-plavi dres. Osim potrage za pojačanjima čelnici kluba su poslali faks na adresu Crvene zvezde i ističu da žele da odigraju humanitarni meč sa "crveno-bijelima" i ističu da će Borac nastaviti da pomaže ugroženima i apeluje na sve institucije, firme i pojedince da pokažu humanost i solidarnost u teškim trenucima, kako bi se prevazišli teški dani koji su pogodili BiH i Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 07:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta znači to što ih interesuje Lučić? Da hoće da ode Avduka?
Joco je na listi želja, ali daleko od povratka u Borac.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 07:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Imali ko u juniorima da bi mogao biti priključen timu ?

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Imali ko u juniorima da bi mogao biti priključen timu ?

Niko ne odskače posebno. A ovo juče im je jedno od boljih izdanja ove sezone.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 08:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
и јуче је кризни штаб лешинари 1987 поред рада у бањалучким насељима био и у Добоју.
превазишли смо своје физичке и материјалне могућности.
сада је на остатку града да се пробуди јер су након почетног заноса сви помало заборавили на ово што се дешава око нас.
нико не може да ми каже да људи више немају пара да донирају помоћ јер су кафићи у Бања Луци јуче били пуни од јутра до мрака.
нека се свако одрекне кафе или пива ове седмице и купи за то помоћ угроженима.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 09:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
sta su se zakacili za lucica ima boljih golmana ovdje kod nas od njega, bolje ganjati onog iz veleza

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Ја сам у неким новинама прочитао да је Авдука изјавио да се послије Свјетског Првенства неће вратити у Борац, сад да ли је то истина или не видјећемо. Било би добро да се моћни Јоцо Стокић и Ђелмић врате.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 09:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Још прије пар мјесеци у интервјуу за Независне, Авдука је рекао да сљ. сезоне неће носити дрес Борца. Добро се тога сјећам.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2014, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Neka uplate odredjenu sumu i neka ga vode

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3382, 3383, 3384, 3385, 3386, 3387, 3388 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]