banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 11:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3374, 3375, 3376, 3377, 3378, 3379, 3380 ... 6006  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 12 Maj 2014, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Već viđeno nedavno u slučaju Krunić. Lopov viče: "Držite lopova!" Oba puta ta časna uloga pripada marioneti Zriliću. Tako i sada sa ovom prijavom.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 09:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ono što je trenutno najvažnije je to da nemaju namjeru da se povuku sa funkcija. Igraće ovakve igre, zametati tragove. Obraz im je kao đon i potrebno je puno više da ih se riješimo. A moramo da ih se riješimo što prije.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
kitopsina je napisao:
Ono što je trenutno najvažnije je to da nemaju namjeru da se povuku sa funkcija. Igraće ovakve igre, zametati tragove. Obraz im je kao đon i potrebno je puno više da ih se riješimo. A moramo da ih se riješimo što prije.

Jesam li ja nesto propustio pa ne znam pa me interesuje jedna stvar:Ovi su stupili na funkciju prije mjesec dana,sta su oni to konkretno uradili pa se trazi ostavka,nazivaju lopovima i sta ti ja znam sta sve ne?Ili se to svodi na traceve i predvidjanja tipa oni su lopovi oni ce uraditi ovo ili ono,oni su poslani da urade ovo ili ono,to seljak iz Krupe.....
Da ne budem pogresno shvacen,licno mi se moze ili ne mora neko svidjati ali smo isuvise mali da bi tek tako etiketirali i trosili ljude....ma ko to bio

I drugo,koje je to ime koje treba sjesti na celo kluba da bi svima bilo potaman....

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
krol2 je napisao:
kitopsina je napisao:

Jesam li ja nesto propustio pa ne znam pa me interesuje jedna stvar:Ovi su stupili na funkciju prije mjesec dana,sta su oni to konkretno uradili pa se trazi ostavka,nazivaju lopovima i sta ti ja znam sta sve ne?Ili se to svodi na traceve i predvidjanja tipa oni su lopovi oni ce uraditi ovo ili ono,oni su poslani da urade ovo ili ono,to seljak iz Krupe.....
Da ne budem pogresno shvacen,licno mi se moze ili ne mora neko svidjati ali smo isuvise mali da bi tek tako etiketirali i trosili ljude....ma ko to bio

I drugo,koje je to ime koje treba sjesti na celo kluba da bi svima bilo potaman....

Prespavao si zadnjih par godina...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 09:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pa moze biti....Mico Milovanovic je bio predsjednik,produzena ruka Draskova,pa se ne sjecam da je Mico neki silni lopovluk uradio pa se samo slijedom logike pitam sto bi to Drasko licno radio kad je imao tudju ruku da hvata zmiju....a Robija Zrilica se ne sjecam na bilo kojoj funkciji sem kao igraca u Borcu....zato pitam

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 09:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oni su na funkciji praktično već od decembra. Treba li sad da spominjemo predistoriju Draška Ilića, njegove aktivnosti u skupštini Grada, Područnom FS, pozadinu projekta FK Krupa, izgradnje terena i tribine u Krupi, nadogradnje iste iz gradskog budžeta u situaciji kada Banjaluka već nekoliko godina nema kluba u Prvoj ligi RS? Sve to dok je isti odigrao važnu ulogu u propadanju FIFA projekta za izgradnju pomoćnih terena za FKB. Takođe i u uvom zadnjem UEFA projektu je bio kočničar, dok nije zasjeo na čelo UO FKB. Mada ni sada stvari sa tim pomoćnim terenima nisu nimalo jasne.
Onda, kakve su ovo utakmice koje gledamo ovog proljeća, šta se dešava. Nagledali smo se svakakvih budaleština, ali ovakvu seriju skandaloznih utakmica još nismo imali. Samo tračevi? Nema ozbiljnijih indicija.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
питање је шта су све обећали и нису урадили.
а обећали су крупне ствари и прије него што су сјели на то мјесто. а и кад су сјели разметали су се обећањима.
због њих је стара скупштина распуштена (Илић мало мало звао Гаврановића који је рекао "нећу дати ни марке за Борац (као да су то његове паре?!)ако се не формира нова), установљена нова и обећано да ће прво сваки одборник унијети паре, па онда (то промјенили кад им је постало јасно да нико неће дати марке) да ће се оставити 10 мјеста за оне који ће унијети 20.000 КМ.
свим тим циркусом је директно руководио Илић.
онда је формирана радна група опет на челу са њим. пробили су све рокове за формирање УО и сам је себе испред радне групе предложио.
читаво то вријеме се расипао изјавама, обећавао лиценцу (немамо је ни за премијер лигу камоли за европу), обећавао помоћне терене још у марту (још мало па ферагосто а нису ни кренули), обећавао финансијску косолидацију (ни једног спонзора нису довели-јелен је довела претходна УО) и још много тога.

сва ова обећана су медијски пропраћена. сва дешавања са скупштина су медијски пропраћена.
на крају крајева, скупштине клуба су отворене за јавност и могао је свако да дође и да види колико су то неписмени људи, који ни статут клуба не знају да прочитају, а камоли да скупштином и клубом руководе.
позивам вас све да када буде сљедећа скупштину дођете, да слушате и видите свако њихово велико обећање.

крол2 мислим да је ово доста.

на крају крајева свако ко плати карту има право да изнесе своје мишљење о клубу.
већина на стадиону (запад, сјевер и исток) га износе већ пар утакмица сложно и јединствено.
мени више од тог не треба и драго ми је да су Борчевци уједињени и да виде да ови шибицари не могу ништа добро донијети Борцу.

а ово кривично дјело намјештања (организовани криминал) које су починили у суботу је још више ујединило све Борчевце.

УПРАВА НАПОЉЕ!
лопове у затворе, неспособне напоље!

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 10:05 
Stara kuka
Stara kuka

ne znam,ocigledno vise znate od mene ali.....Ilic je covjek SNSD,izbori su uskoro,nije on slucajno sjeo na celo Borca......ja bi ih pustio do izbora,jer i navijaci Borca su biraci.......a ovi izbori ce biti u 5 deka......

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 11:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tačno je to što pričate,jer dovoljno se sjetiti ljeta pred prošle izbore 2010 i ko je sve došao 8) ...vjerovatno ću nekoga i zaboraviti

-asmir avdukić
-boris raspudić
-milan muminović
-borislav mikić
-nemanja vidaković
-vukašin benović
-stevo nikolić
-darko maletić

pa za par mjeseci još međedović i krunić!! :D

:lol: :lol:

ti igrači su nam,naravno,donijeli titulu te sezone,i to najopuštenije moguće...između ostalog,željezničar i sarajevo su u pobjeđeni sve 4 utakmice! 8)

e sad,drugo je pitanje koliko je to dobro,jer nam je to u dobroj mjeri i prisjelo...lako je dovesti,obećati,potpisati...ali treba i plaćati :( :(

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 12:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Превише лако се у медијима прешло преко овог лоповлука и бруке,владајућа гарнитура баш добро контролише медије.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 12:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Gazimestanac87 je napisao:
baki je napisao:
I ovo malo ljudi ce ovim potezom otjerati od stadiona, valjda im je to i cilj.

Evo bojim se da sam ja prvi...

Ја не знам какво ти размишљање и какав конт имаш, али знам доста људи са овог форума и приватно који ће бити уз Борац ма шта год он радио и никада му неће окренути леђа. Ја први Борац никада нећу издати ма шта год он радио и каквим се свињаријама бавио. Док год је Лешинара Борац никада неће бити сам и увијек ће тјерати оне који то заслуже! Ти ако мислиш да му требаш сад окренути леђа и отићи, самим тим помажеш стоки у управи да угасе клуб, кад би сви кренули твојим путем, Борац би се угасио у року од 20 дана. Баш сад требамо сви успротивити се гамади у управи и отјерати стоку што прије, а ти слободно путуј игумане, што се мене тиче, немој ни долазити више.

Do mene, nisam se pravilno izjasnio

Dok su ovi ljudi,uprava i kadar...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 12:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Nov 2013, 12:28
To ti drug ne mjenja nista... to oni upravo i hoce, da otjeraju sve sa stadiona, ali nece da moze. Cuce jasnu poruku dok god ne odu.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 15:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
da li je istina da se Joco vratio? ako je to tacno sta je razlog tome?

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 15:31 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Joco je slobodan, navodno je slabo savladao jezik...

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 15:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
zar poslodavcima nije dovoljno fudbalsko poznavanje jezika? u svakom slucaju dobro dosao Joco brate

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 16:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2013, 22:19
Sta sve necu cuti...nije savladao jezik pa je slobodan :lol:
Joco je u Banjaluci boravio zbog duga koji potrazuje od kluba koliko ja znam

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Vort_knotch je napisao:
Sta sve necu cuti...nije savladao jezik pa je slobodan :lol:
Joco je u Banjaluci boravio zbog duga koji potrazuje od kluba koliko ja znam

Jooooj nisi cuo za ironiju, sarkazam itd.
:lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Ту је због дуга, али посљедње информације говоре да би у наредној сезони поново могли да чујемо спикера и чувено ''Јоцоооо Стокииииић!'' :D

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Jel to opet pravimo ekipu za titulu? :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
auuu tad bi imali najjaci napad u bih, tandem handzic - stokic :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120114 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3374, 3375, 3376, 3377, 3378, 3379, 3380 ... 6006  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]