sve je ovo q..c što smo mi radili,i one akcije na big radiju,i kitopsinin natčovječanski napor,i ovo što cimate po čitavom gradu,forumu,pravite flajere
sinoć sam i ovoj našoj kolegici sa foruma rekao da je stvarno dirljivo ovo što radi i trudi se oko pozivnice za utakmice,ali sve je to dzaba..
žao mi je što moram biti ovako grub,ali ovaj grad je otišao u q krasni.......pored čitavog tog vašeg truda,na tribinama će se pojaviti 1000 ljudi
eno o jebenom krivom satu pišu 5 stranica,a niti je to izvorni sat,niti je šteta veća od 100 maraka,postaviće ga danas-sutra ponovo...a što je istinski simbol banjaluke Borac uništen,na taj račun se još sprdaju i ismijavaju lešinare.
al nije forum ni najmanji problem...prekjuče i juče,po ovim Slavama,ovako ide priča uglavnom.."Kod moje malene, curice u razredu navijaju za partizan,a dječaci za zvezdu!"...Javlja se druga,kaže kod mojih u školi obrnuto!!!
dok god ovdje ne bude nekih rezultata,malo ozbiljnijeg takmičenja,par evropskih utakmica svake godine,sav ovaj vaš trud će biti uzaludan...činjenica je da ima nešto više dječice koja vole Borac,ali taj broj je za ovoliki grad tužan i pretužan,pogotovo u odnosu kako je nekad bilo!
al evo,sve ovo pišem iz perspektive običnog građanina,simpatizera,koji nekad dođe nekad ne dođe,da vidite da ipak ima neko ko vidi i cijeni to što radite,i da vas ne ubije u pojam 1000 ljudi prekosutra na sav taj vaš trud