banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3360, 3361, 3362, 3363, 3364, 3365, 3366 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Maj 2014, 10:53 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne bih volio ako je ispalo da ja imam nesto protiv tog sport teama...otvoreno kazem da stvarno pojma nemam o njima,niti sam ikada pogledao ijedan trening...cak se ni tog Popa ne mogu sjetit kao igraca,mozda kad bih ga vidio....

nemam nista ni protiv tih saradnji,ali samo da se to postavi na realne osnove,da se zna ko sa koje pozicije ulazi..."mi smo omladinska skola fk borac,imamo visedecenijsku tradiciju,u zadnje 2 godine izbacili smo 10 igraca u prvi tim,i sa njima smo u vrhu tabele premijer lige bih...za koji mjesec imacemo i pomocne terene,tako da ocekujemo jos bolje rezultate...ko ste vi i sta nam mozete ponuditi u cilju unapredjenja nase saradnje?"

tako nekako...a oglasio sam se na temi zato sto je dosadasnje pisanje islo u skroz kontra smjeru,maltene ispalo je da bi ti ljudi iz sportteama trebali doci i reci "evo,tu smo,umjesto vase nesposobnosti,nerada i javasluka,mi vam nudimo nase savrsenstvo u svakom pogledu"

karikiram....

uglavnom,kitopsina,nadam se da si shvatio da ja nemam nista protiv nikakvih saradnji,ali da bar malo vise imamo uvazavanja i prema borcevoj skoli.....uz dosta minusa,ona je po meni ipak najbolji segment kluba!
kad pogledas ostale klupske strukture,od organizacija utakmica,travnjaka,do finansijskog poslovanja i svega ostalog sto jedan klub cini....navijaci i omladinska skola su jedino sto jos uopste i podsjeca na Borac :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Schlager je napisao:
ne bih volio ako je ispalo da ja imam nesto protiv tog sport teama...otvoreno kazem da stvarno pojma nemam o njima,niti sam ikada pogledao ijedan trening...cak se ni tog Popa ne mogu sjetit kao igraca,mozda kad bih ga vidio....

nemam nista ni protiv tih saradnji,ali samo da se to postavi na realne osnove,da se zna ko sa koje pozicije ulazi..."mi smo omladinska skola fk borac,imamo visedecenijsku tradiciju,u zadnje 2 godine izbacili smo 10 igraca u prvi tim,i sa njima smo u vrhu tabele premijer lige bih...za koji mjesec imacemo i pomocne terene,tako da ocekujemo jos bolje rezultate...ko ste vi i sta nam mozete ponuditi u cilju unapredjenja nase saradnje?"

tako nekako...a oglasio sam se na temi zato sto je dosadasnje pisanje islo u skroz kontra smjeru,maltene ispalo je da bi ti ljudi iz sportteama trebali doci i reci "evo,tu smo,umjesto vase nesposobnosti,nerada i javasluka,mi vam nudimo nase savrsenstvo u svakom pogledu"

karikiram....

uglavnom,kitopsina,nadam se da si shvatio da ja nemam nista protiv nikakvih saradnji,ali da bar malo vise imamo uvazavanja i prema borcevoj skoli.....uz dosta minusa,ona je po meni ipak najbolji segment kluba!
kad pogledas ostale klupske strukture,od organizacija utakmica,travnjaka,do finansijskog poslovanja i svega ostalog sto jedan klub cini....navijaci i omladinska skola su jedino sto jos uopste i podsjeca na Borac :( :( :(

Razumijem, sve je to u redu. Namjera mi je da prije svega pokrenem diskusiju o ovim pitanjima i da se navijači sa više pažnje i informacija uključe u reformu omladinske škole, na koji god način da se ona sprovede.
Ja se zalažem prije svega za radikalne promjene. Mislim da je to jedini ispravni put, pa bilo to kroz nove modele saradnje sa spotskim školama ili kroz potpunu reorganizaciju postojeće škole. Bitan mi je rezultat, tj. sasvim nova struktura u omladinskom pogonu (novi sistem odgovornosti itd.).
A eventualno ozvaničenje saradnje sa nekom školom fudbala mora da se izradi što je pažljivije moguće. Postoji tu stotine pitanja i začkoljica. Tu treba uključiti advokate, stručnjake, a na kraju prije potpisivanja sve detalje staviti na javnu debatu. Isključivo tako treba da se upuštamo u tu priču. (Naglasio sam da ovima iz Sport Teama takav način ostvarivanja saradnje sa FK Borac nije uopšte sporan.)
Ne slažem se da je omladinska škola bolji dio kluba. U stvari, teško je odvajati te segmente kluba kada se svi godinama mješaju u sve. Sve je to jedna zajednička zamršena priča.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 11:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ne slažem se da je omladinska škola bolji dio kluba

pa mozda nije ako stanes da pogledas trening i cujes jednog naseg bivseg centarfora kad djetetu od desetak godina govori "dodaj mu,jebo ti konju mater"! :-?

recimo,siguran sam da tih "pedagoskih" metoda u sportteamu nema.

ali ako od ovih aktivnih igraca uzmes jednog grujica,maletica,stojana vranjesa,ognjena vranjesa,sasu kajkuta,acu vukovica,vuleta trivunovica,srdjana grahovca,fedora predragovica,aleksandra subica...i jos bar 20-30 prvoligaskih igraca,slozices se da to nije ni tako lose...pogotovo kad vidis u kakvim uslovima radi skola...nadam se da se bar vise ne skidaju i presvlace ispod istocne tribine :(

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Činjenica je da se ta škola nalazi u slobodnom padu ili je bar blizu toga da se sunovrati u nepovrat. Dovoljno je da se pojavi jedna iole organizovanija škola i da svi pohrle tamo, bez obzira na cijenu članarina i ostale troškove.
Ovo se prije svega odnosi na djecu do 12 godina. Vrlo lako se može desiti da za nekih pet godina sve što vrijedi u BL dolazi iz Sport Teama. A korist od toga neće imati Borac jer zbog sujete i straha nekih ljudi odbijaju svaki oblik saradnje. Okoristiće se timovi kao što je OFK Beograd koji pokazuje interes za saradnju. Biće sve više slučajeva kao ovaj Teodorovića (2002. godište) za koga se interesuje PAOK.
To je opasnost koja vreba i nešto treba učiniti. Inače ćemo se sa nostalgijom sjećati kada je iz omladinske škole FK Borac izašao iole pristojniji igrač.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 11:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

igraju li oni neka takmicenja?

bez obzira sto ne treba uopste robovati rezultatu,ne mozes postat igrac trenirajuci samo.

i jesu li bar ti turniri cesti,koliko utakmica im odigra jedan junior,izlazno godiste, u sezoni?

pitam zato sto stvarno nemam nikakve informacije.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 11:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
igraju li oni neka takmicenja?

bez obzira sto ne treba uopste robovati rezultatu,ne mozes postat igrac trenirajuci samo.

i jesu li bar ti turniri cesti,koliko utakmica im odigra jedan junior,izlazno godiste, u sezoni?

pitam zato sto stvarno nemam nikakve informacije.

Evo zasada ovo:

(malo pompezan članak, ali baziran na istinitim događajima)
http://www.novipecat.com/index.php?opti ... Itemid=231

http://www.sport-team-ofk.com/takmicenja.html

http://www.sport-team-ofk.com/takmicenja_fsrs.html

http://www.sport-team-ofk.com/images/ta ... naliga.pdf

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 11:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Fino djeluje.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Fino djeluje.

Evo i ovo:

http://www.sport-team-ofk.com/novosti.html

Vidjeću još tačne podatke za juniore.
U svakom slučaju, kada pričam o Sport Teamu naglasak je na ovim generacijama do 2001. godišta. Tek tu će se otvoriti jaz.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A uspjeli su odigrati i utakmicu sa AC Milan (2002. godište). I izgubili, ali nema veze.

http://www.sport-team-ofk.com/index.html#

Ne znam ko je ovo posredovao, ali ko god da je, zašto to ne bi mogao da uradi i neko iz Borca za svoj omladinski pogon?

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 12:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Spominje se ime Vuleta Trivunovica kao 'pedagoga' ili tako nesto.Pa ne tako davno smi smo pisali protiv njega jer je izjavio' vratio sam se tamoi gdje mi je bilo najbolje'.Pa ako je tako slobodno nek' mu daju tamo mjesto trenera i nek' obucava sarajevsku djecu,nama takvi ne trebaju. Brzo zaboravljamo neke stvari izgleda !

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 12:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam da li se osvrces na moje pominjanje vuleta,ili na nesto drugo,ali ja vuleta nisam pominjao kao nekog pedagoga,vec kao izdanak jos jednog dobrog igraca iz omladinske skole fk borac.

iako me,evo kolega pokusava ubjediti da je i on iz Dzaje,kao Boka Raspudic,Emilko Jankovic,Dzo Damjanovic i ne znam ko je ono bio jos cetvrti iz grupe za koju nezasiti Glisa od Borca trazi milion maraka :angry4: ...Ne,on je poceo u Borcu,pa onda otisao u Obilic,koji je tih godina uzimao koga god pozeli,bez puno price i objasnjavanja :( :( ....

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 13:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Moja greska,mislio sam da si ga pomenuo kao potencijalnog trenera mladjih kategorija za koju godinu.A Glisa treba da bude opomena pred svako naredno potpisivanje ugovora sa nekom skolom fudbala da nam se ne bi za deset godina stvorio opet neki Glisa da izmislja nekih milion km .

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Прес-конференција пред Леотар (Фото/Видео)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2014, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
АМБИЦИЈЕ У ТРЕБИЊУ КРИСТАЛНО ЈАСНЕ

http://www.fkborac.net/sajt/press/ambic ... 2/05/2014/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
Schlager je napisao:
Fino djeluje.

Evo i ovo:

http://www.sport-team-ofk.com/novosti.html

Vidjeću još tačne podatke za juniore.
U svakom slučaju, kada pričam o Sport Teamu naglasak je na ovim generacijama do 2001. godišta. Tek tu će se otvoriti jaz.

Nisam jos nista nasao za juniore, ali su klinci iz ST 2004. godiste na turniru u Tuzli u cetvrtfinalu upravo otresli FK Sarajevo sa 2:0.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Част изузецима али те приватне школе спорта изничу као печурке послије кише и углавном се све своди на узимање огромне лове од родитеља а корист за дјецу никаква. Отприлике као и приватни факултети. Од њих Борац само главобољу може имати. Надам се са изградњом терена да ће и наша школа знатно узнапредовати, као што се десио бум са пливачким спортом након изградње ГОБ-а.

Данас морамо узети у Требињу. Све сем побједе би била велика брука и доказ да смо уз Леотар најлошији тим лиге.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 14:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Petarda da pukne danas ! 8)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Borac u srcu je napisao:
Част изузецима али те приватне школе спорта изничу као печурке послије кише и углавном се све своди на узимање огромне лове од родитеља а корист за дјецу никаква. Отприлике као и приватни факултети. Од њих Борац само главобољу може имати. Надам се са изградњом терена да ће и наша школа знатно узнапредовати, као што се десио бум са пливачким спортом након изградње ГОБ-а.

Данас морамо узети у Требињу. Све сем побједе би била велика брука и доказ да смо уз Леотар најлошији тим лиге.

Pričaš napamet. Koje su to još omladinske škole u BL koje uopšte zaslužuju da se pomenu? U međuvremenu postoje samo FK Borac i OFK Sport Team. O ostalome sam gore naširoko pisao i neću više da ponavljam i tušim. Ko hoće da vidi, vidjeće.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 15:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Hoce biti neki stream iz Trebinja?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Vodimo od 27. minute, Handzic strijelac ! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3360, 3361, 3362, 3363, 3364, 3365, 3366 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]