Citiraj:
1-kitopsina je jako posten i castan covjek,i vjerujem da ce se sloziti sa mnom da je malo pretjerao oko ove omladinske skole,jer borac je tu UBJEDLJIVO najjaci u ligi...nisu rijetke situacije kad u utakmici bude sedam ili 8 igraca do U21!!!!
i sa svim tim je FK Borac u vrhu tabele!!
A po ovom sto se pise,ispada da Borac nema omladinsku skolu uopste,a kamoli da je najbolja u ligi,kao sto i jeste!!

ne znam kako si tako brzo zaboravio da je citav stadion u bijeljini nagradio aplauzom fk borac,kad je oficijelni spiker procitao da borac pocinje sa 8 igraca do 21 godine!
fedor predragovic,srdjan grahovac i aleksandar subic su veliki biseri,sasvim solidni mladi igraci su nebojsa runic,dujakovic sinisa,dujakovic stefan,petar kunic,stefan savic,perovic i ne treba sad zbog nekih licnih afiniteta da omalovazavas borcevu omladinsku skolu koja je u nemogucim uslovima,bez pomocnih terena,bez para,bez deterdzenata stvorila toliko igraca za prvi tim..ponavljam,nijedan klub u ligi,pa ni zeljeznicar,nema to ni izbliza,i nemojte da grijesite dusu!!
Ne snam otkud opet to o subjektivnosti i afinitetu. Pa ne navijam ja za Sport Team niti sam emocionalno vezan zato što mi sinovac tamo trenira. To ne igra nikakvu ulogu.
I nisam tvrdio da Borac nema omladinsku školu i da nisu ništa napravili zadnjih godina, nego da potencijal nije ni blizu iskorišten, da je nedostatak terena često samo paravan za nerad i da je, što je najvažnije, trend pada kvaliteta sasvim zabrinjavajući. Ove sezone su nam juniori i kadeti u dnu tabele. Gubili su kod kuće od sarajevskih timova i još nekih, a u gostima su izgubili od Širokog Brijega 0:8! Nemojte sada o tome kako rezultati u toj konkurenciji nisu važni ili kako je riječ o smjeni generacija... Što se rezultata tiče, što je previše previše je. Smjena generacija: pa Predragović je prestao da igra za juniore. I Savić nešto kasnije. Zar je to razlog da padnu na samo dno? Broj polaznika u najmlađim kategorijama se prepolovio u zadnjih par godina (Dok se, recimo, u skupom Sport Teamu upetorostručio.). Imamo cijelu jednu ekipu vršnjaka Predragovića, Subića i drugih koji su prvom prilikom napustili Borac i otišli u Srbiju gdje sad polako ulaze u seniorske ekipe. Eto vam Babića u Vojvodini. Ima ih još koliko hoćete. A nisu svi pobjegli samo od besparice, nego većina njih od lošeg odnosa i bahatosti 'struke' u našem omladinskom pogonu. O bijesu roditelja na tu 'struku' se mogu napisati romani, a to se odnosi i na ove momke koji su ostali u Borcu.
I niko apsolutno ne preuzima odgovornost! Ne pada im na pamet da se uopšte izjasne o tome!
Pogledajte malo bolje šta se radi ne samo u Sport Teamu, nego i u regionu. Zavaravamo se malo ovim imenima koja su sad u prvoj ekipi. Sve su to dobri momci i igrači i ja isto očekujem dosta od njih. Ali dosta drugih faktora od nekog planskog uvođenja u prvu ekipu je uticalo na to da dobiju priliku. Koliko je Bobo Starčević davao priliku mlađim igračima? Pa i kod već rješenih utamica u igru uvodi u zadnjih deset minuta Žarića (ništa protiv Žare koji je trenutno jako pozitivan upravo prema mlađim igračima), a na klupi mu sjede Subić, Predragović... Kako god, pogledajte malo bolje, a ne crpite informacije uglavnom iz ćaskanja sa trenerima koji su dosta toga uprskali u zadnje vrijeme. Popričajte malo i sa onima koji velikim koracima grabe naprijed.