banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 22:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3357, 3358, 3359, 3360, 3361, 3362, 3363 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Apr 2014, 07:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Brigate BL je napisao:
Nisam dugo pisao na temi ali narednih dana ce se saznati ko su kandidati i kakva se borba vodi oko omladinske skole...
sto se tice Sport tima malo se raspitajte ljudi, kako je prosla saradnja sa Vrbasom i kako se radi...

Pa reci nam ti, kad si vec naceo temu. Mislim na saradnju ST sa Vrbasom.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 10:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Brigate BL je napisao:
Nisam dugo pisao na temi ali narednih dana ce se saznati ko su kandidati i kakva se borba vodi oko omladinske skole...
sto se tice Sport tima malo se raspitajte ljudi, kako je prosla saradnja sa Vrbasom i kako se radi...

Pa ti i ne trebas da pises na ovoj temi

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
AJracbo je napisao:
Brigate BL je napisao:

Aj sta ste krenuli tjerati ljude sa teme, tako ste i upropastili temu. BrigateBl je cigan koji dolazi na utakmice Borca i usput je novinar ako se ne varam i uvijek ima nekih korisnih stvari i informacija za napisati..

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

borac_sampion je napisao:
AJracbo je napisao:
Brigate BL je napisao:

Aj sta ste krenuli tjerati ljude sa teme, tako ste i upropastili temu. BrigateBl je cigan koji dolazi na utakmice Borca i usput je novinar ako se ne varam i uvijek ima nekih korisnih stvari i informacija za napisati..

Neka napise, naravno. Nadam se da stvar nece ostati na ubacaju zagonetnog sveznalice.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 11:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Kako ostali znalci tako i on. 8)
(nista lose ne mislim ali i ovi kao "stari" borcevci forumasi, kada nesto pisu/znaju pisu u zagonetkama)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

srdjanBL je napisao:
Kako ostali znalci tako i on. 8)
(nista lose ne mislim ali i ovi kao "stari" borcevci forumasi, kada nesto pisu/znaju pisu u zagonetkama)

Ja sam o temi koju sam naceo pisao detaljno i otvoreno. Ako neko ima nesto da doda ili kritikuje neka se spusti na taj nivo.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 12:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Daj ljudi spustite loptu na zemlju malo. Ako neko navija za neki drugi klub ne treba da pise ovoj temi? Dok kod ima sta pametno reci sto se tice Borca, neka pise.

Brigate sad kad si bacio kosku, red bi bio da zavrsis zapoceto.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 12:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
http://www.youtube.com/watch?v=2mCAGKaJXr4#t=42

Smijenjen Krunic!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 12:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
On je suspenZovan!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 13:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2014, 22:27
БУКВЛНО ОД ДАНАС ПОЧИЊЕМО ПРИЧУ ЗВАНУ "СВИ НА ТРАВНИК"
Сви на посљедњу домаћу утакмицу, задуго нећемо сви заједно имати прилику да гласну као на задњој отпјевамо УПРАВА НАПОЉЕ!
Сви они који нам руше великана не заслужују да буду у клубу јасна је порука! Није важно да буде пун ИСТОК само, нека се сви они који су у стању задуже и за пун ЗАПАД, СЈЕВЕРНА трибина нека се пуни колико смо у стању!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 13:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
On je suspenZovan!

Malo samo...poslije ce da ga rasporede na drugo radno mjesto. Sve po pravlima. :D

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
из пакла 1987 je napisao:
БУКВЛНО ОД ДАНАС ПОЧИЊЕМО ПРИЧУ ЗВАНУ "СВИ НА ТРАВНИК"
Сви на посљедњу домаћу утакмицу, задуго нећемо сви заједно имати прилику да гласну као на задњој отпјевамо УПРАВА НАПОЉЕ!
Сви они који нам руше великана не заслужују да буду у клубу јасна је порука! Није важно да буде пун ИСТОК само, нека се сви они који су у стању задуже и за пун ЗАПАД, СЈЕВЕРНА трибина нека се пуни колико смо у стању!

depresija teska, ne djeluje tablete...

MA JEBES UPRAVU, TREBA SVE PROZVATI, postenih ljudi u citavom klubu i njegovoj okolini mozes na prste jedne ruke izbrojati, a pri tome ti i ne trebaju svi prsti. zgadili su mi sve, samo prozivati...boli mi kita i za igrace , i oni su se pokazali...ljudi doktori, pravnici, ,magistri, arhitekti itd koji su se skolovali pola zivota zaradjuje da prezivljavaju ili crnce jebu ih a plate ni iz glave, pa ne stoji niko iza njih , ali bore se ...ove tetkice sa osnovnom ili maksimalno srednjom skolom (CAST IZUZECIMA, ali latergija je sve uhvatila, a nema BOKE LAVA :cry: ) kukaju li kukaju...idete u Sarajevo svi, tamo vas malezijci cekaju otvorenih vrata , a puni su para ...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Niti sam sveznalica, niti zelim da prosipam veliku pamet.

Sport tim radi po principu kvantiteta a ne kvaliteta i glavni cilj je uzimanje para. Posto sam trcao cesto na Vrbasovom gledao sam treninge i kako se radi i ne mislim da je to ono sto treba Borcu. Radi se lose, treninzi su slabi i jednostavno se nastoji nagurati sto vise djece. Ja ih razumijem jer oni Pop i kompanija od toga zive.. Medjutim kolege sa foruma koje su gledale utakmice borcevih mladjih kategorija su mi rekle da je situacija jos losija..

U klubu rade navracanju bivsih trenera u mladje kategorije ali pri tome se spominju i neki likovi kojima takodje nije mjesto na Gradskom stadionu. Uostalom u narednih sedam dana ce i sami saopstiti te promjene pa cete i sami vidjeti.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Sport tim radi po principu kvantiteta a ne kvaliteta i glavni cilj je uzimanje para. Posto sam trcao cesto na Vrbasovom gledao sam treninge i kako se radi i ne mislim da je to ono sto treba Borcu. Radi se lose, treninzi su slabi i jednostavno se nastoji nagurati sto vise djece. Ja ih razumijem jer oni Pop i kompanija od toga zive.. Medjutim kolege sa foruma koje su gledale utakmice borcevih mladjih kategorija su mi rekle da je situacija jos losija..

Kao što sam i pretpostavljao. Površno gledanje na stvar.
Ima li truna logike u tome što pričaš. Kako neko može raditi na principu masovnosti, a istovremeno imati najskuplj članarine u gradu (50km mjesečno)? Da li neko dovodi tamo djecu samo zato što je neko u školi proglasio princip masovnosti? Dovode ih upravo zbog toga što se kvalitetno radi sa djecom. Od same organizacije rada po godištima pa do samih treninga. Ali, tvoje mišljenje... Ti si ih posmatrao par puta, a masa ljudi koji ih gledaju nekoliko puta sedmično i prate na turnirima smatraju da rade odlično, što uostalom sve više potvrđuju i rezultati.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 17:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
mislis na ljude poput bobe starcevica,vlade jagodica,baje stojnica???samo pricam na pamet jer se to uklapa u sadasnju sliku

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 17:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Mozda si u pravu samo sto vecina tih ljudi prilazi subjektivno jer im djeca igraju kod njih.
Moje misljenje je takvo kakvo sam napisao (izuzimam Vukelju) i ne tvrdim da je tacno.

Problem je cinjenica da su mladje kategorije Borca lose barem prema prici kolega sa foruma (nisam ih gledao i zaista ne zelim o tome da sudim napamet).
ono sto je sigurno ne samo u fudbalu vec i u svim ostalim sportovima da te skole moraju da proizvode igrace za Borac (bilo FK, RK, OKK) a to se ne dogadja.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 17:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Mozda si u pravu samo sto vecina tih ljudi prilazi subjektivno jer im djeca igraju kod njih.
Moje misljenje je takvo kakvo sam napisao (izuzimam Vukelju) i ne tvrdim da je tacno.

Problem je cinjenica da su mladje kategorije Borca lose barem prema prici kolega sa foruma (nisam ih gledao i zaista ne zelim o tome da sudim napamet).
ono sto je sigurno ne samo u fudbalu vec i u svim ostalim sportovima da te skole moraju da proizvode igrace za Borac (bilo FK, RK, OKK) a to se ne dogadja.

Zašto bih prilazio subjektivno? Sinovac mi tamo trenira, ali bih ga (tj. moj brat) sutra prebacio u Borac da klub pruža bar približno to što dobija u ST.
Ne znam šta si ti gledao, ali pogledaj te treninge malo bolje (Zbog velikog interesa postoje naprednije i slabije grupe. One najjnaprednije je uživanje gledati.). Ne čine oni nikakva čuda, niti su bogomdani stručnjaci, nego su savim normalna škola, ali normalna po standardima nekih ozbiljnijih zemalja. Stvar je u organizaciji, zna se čija je zadnja i nema pametovanja (pitaj Bobu Starčevića).
Zašto te škole ne bi davale i igrače za FK Borac? Pa problem te škole je u stvari što nema izlaz u veće klubove. Ti pokušaji saradnji sa manjim klubovima su prelazna rješenja koja, kao u slučaju Vrbasa, propadaju jer niko u beton ligama ne razumije da može profitirati od toga da mu okosnicu prve ekipe čini dobra juniorska ekipa ovakve škole. Prioritet je da rekreativno igraju drtine i trbonje. Dakle, otud interes da se uđe u priču sa FK Borac. I Borac treba njima jer pripreme dobre mlađe selekcije, kadete i juniore, a nemaju ih gdje plasirati u seniore. A ima interesantnih igrača i biće ih još više. Sad upravo nadolaze generacije sa kojima su radili najduže vremena.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 17:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tu se slazemo

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 21:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Не дјелује лоше тај Спорт Тим као школа фудбала, која школа фудбала данас из Бања Луке стално путује негдје на турнире, прошле године су клинци у Хрватској карали вршњаке и освојили турнир, освајали су и у Мађарској и Србији турнире, па по томе не бих рекао да имају лоше тренинге и да се лоше ради с њима.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2014, 22:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2011, 21:59
Да вас мало разведрим са једним статистичким податком, наиме ФК Борац није никада примио 3 гола у једном полувремену полуфиналних утакмица ЛШ као и никада није поражен 4:0 у полуфиналу ЛШ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3357, 3358, 3359, 3360, 3361, 3362, 3363 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]