Borac u srcu je napisao:
Ова сезона је баш у кур.у тоталном. Забављамо се сами собом, сплеткаримо, пљујемо међусобно ... Била је шанса сад на Скупштини колико сам то испратио из медија да је Илић био вољан врло радо да препусти вођење клуба некој другој структури међутим нико се није јавио. Сад одједном сви имају боље кандидате само да нам је отјерати ове као да су они с марса пали. Нек раде људи који су то преузели па ћемо након одређеног времена подвући црту. Јбе ми се и за Крунићем, и за Илићем, сви су замјењиви док не дође неко ко ће повући клуб набоље.
Али мора се схватити да је дубиоза огромна, да не може на брзину нико клуб да извуче и да ко год дође мора имати барем годину, двије на располагању и не може им се дати мандат и одговорност а наметати људи које не желе за сараднике. Тако је исто и са тренерима - треба дати тренеру одрешене руке, вријеме и да сам изабере сараднике. Сељачина овај, сељачина онај, једино смо ми културни и паметни. То ми некако нарцисоидно и препотентно
to je tvoje misljenje!
tu pricu ilica sa skupstine da ce prepustiti nekom drugom mejsto je toliko smijesna i prvodina da je samo naivcine i njegovi obozavaoci mogu podijeti!
toj osobi je neostvarena kompleksaska prica i zelja bila da zasjedne u fotelju borca i nije prezao i od cega da do toga dodje.
ebe se i meni za krunicem a jos vise za ilicem,ali opravdavati ilica je smijesno i vrijedja zdrav intelekt.
imao je dovoljno vremena da obecano ispuni,svi znamo sta je obecavao i da na kraju nista od toga nije uradio!ko je ovdje lud!?
gdje su sad ti njegovi drugari mocnici puni para koji su cekali da on i zvanicno postane predsjednik pa da napune borac sa markama????
i nemojte da provejava prica da su navijaci stali iza ovog ili onog jer to nije tacno