banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120131 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3349, 3350, 3351, 3352, 3353, 3354, 3355 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Borac se mora privatizirati pod hitno, inace cemo gledati ovu agoniju jos godinama, dok ce glavni konkurenti u BiH daleko odmaci. I to prvenstveno po kapitalu i finansijskoj moci, a to bi nas odvelo u decenijsko tavorenje i gasenje. Danasnji fudbal ne igraju lijepe zelje, ideali i snovi, vec kostur tima koji kosta i uz koji se moze razvijati i domaci pogon. Sama omladinska skola, uz selekcioniranje i treniranje koje nije na vrhunskom nivou ne moze nista napraviti, nemamo mi milion registrovanih igraca pa da za sitne pare uberes stotinu vrhunskih talenata. Klubovi u koje dodje novac krenu sa akvizicijama od 30,40 hiljada km i pod kontrolom onoga koji zeli taj novac oploditi, za 5g. dodju na nivo 100, 200 milja a poslije i miliona, dok budzet za godinu bude stabilizovan na 3,5,7..milki. Za Vulturese godisnji paket 20,30 km, za ostale navijace 100,150 , jedna utkmica npr. 15 za zapad, pa da se zna da od karata ima 400,500 milja, +-100, ko voli Borac to nije puno .. pa na realnim odnosima sa gradom npr. sve komunalije, rezije i policijsko obezbjedjenje da snosi grad, zauzvrat ima turisticku i sportsku promociju, pa da se uvede red i prava u prodaji suvenira i dresova, iznajmljivanju stadiona i poslovnih prostora ...sve to privatni kapital i kontrola mogu napraviti. Zauzvrat, imacemo Borac za ponos, i kada gubi i kada pobjedjuje, a protivnici ovakvog koncepta mogu biti samo lovci u mutnom i politicki uhljebi u klubu. Zivio Borac.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
manitu uci da svira je napisao:
Borac se mora privatizirati pod hitno, inace cemo gledati ovu agoniju jos godinama, dok ce glavni konkurenti u BiH daleko odmaci. I to prvenstveno po kapitalu i finansijskoj moci, a to bi nas odvelo u decenijsko tavorenje i gasenje. Danasnji fudbal ne igraju lijepe zelje, ideali i snovi, vec kostur tima koji kosta i uz koji se moze razvijati i domaci pogon. Sama omladinska skola, uz selekcioniranje i treniranje koje nije na vrhunskom nivou ne moze nista napraviti, nemamo mi milion registrovanih igraca pa da za sitne pare uberes stotinu vrhunskih talenata. Klubovi u koje dodje novac krenu sa akvizicijama od 30,40 hiljada km i pod kontrolom onoga koji zeli taj novac oploditi, za 5g. dodju na nivo 100, 200 milja a poslije i miliona, dok budzet za godinu bude stabilizovan na 3,5,7..milki. Za Vulturese godisnji paket 20,30 km, za ostale navijace 100,150 , jedna utkmica npr. 15 za zapad, pa da se zna da od karata ima 400,500 milja, +-100, ko voli Borac to nije puno .. pa na realnim odnosima sa gradom npr. sve komunalije, rezije i policijsko obezbjedjenje da snosi grad, zauzvrat ima turisticku i sportsku promociju, pa da se uvede red i prava u prodaji suvenira i dresova, iznajmljivanju stadiona i poslovnih prostora ...sve to privatni kapital i kontrola mogu napraviti. Zauzvrat, imacemo Borac za ponos, i kada gubi i kada pobjedjuje, a protivnici ovakvog koncepta mogu biti samo lovci u mutnom i politicki uhljebi u klubu. Zivio Borac.

svasta....

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zasto, ja sam bio na desetak utakmica u zadnjih godinu dana, uvijek je na zapadu bilo po mojoj procjeni makar 1000 gledalaca, nekad i duplo vise.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
bio sam i ja na svakoj utakmici u zadnje 2 godine na zapadu
pa sad protiv sarajeva nije bio pun zapad, a ulaznica je 5km...
protiv leotara, rudara, zvijezde, mladosti, travnika ne bi bilo ni 50 ljudi na zapadu sigurno kad bi ulaznica bila 15km

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
mislim da se cijena mora odredjivati na osnovu popularnosti utakmice i rezultata Borca.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa na Leotaru je bilo makar milja. Za stalnih 1000 navijaca godisnja karta ne bi povisila cijenu, znaci kupis sezonsku kartu za sve domace i kup utakmice za stoju i to je to, izaberes stolicu i tvoja je cijelu sezonu, onih 100,200,1000 I vise, koji dolaze na derbije neka plate istok 5 a zapad 15. Naravno da to nece odjednom promjeniti strategiju navijaca ali vjerujem da za 5 godina na ovoj regiji Borac moze imati 1000,1500 pretplatnika, mozda i vise. Osnova svega je rezultat

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ima rješenje za omladinsku školu i na dohvat ruke je. (Ne radi se samo o novim terenima. Tereni su bitni, ali neće oni napraviti uspješnu školu.) Ali kako stvari stoje klika koja je sad na vlasti u klubu i neradnici i neznalice (čast izuzecima) koji već duže vremena vode našu omladinsku školu će se braniti i rukama i nogama da se nešto promijeni u tom pravcu. Ljepše je ovako dobijati kakvu takvu platu, a ne odgovarati nikome za svoje rezultate.
Omladinska škola je veoma bitan dio rješenja za budućnost kluba. Naravno, ne jedini, ali jako bitan.
Mi se u stvari ponašamo kao neko ko leži na nalazištima nafte, a uvozi benzin. Postoji toliki potencijal da se naprave naraštaji uspješnih igrača, a ne koristi se nimalo. Tu i tamo neki talenat uspije da se provuče kroz tu destrukciju i ispliva na površinu.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To i kazem, ta politika nas vodi u propast

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ima rješenje za omladinsku školu i na dohvat ruke je.

Naglasak je sad na ovome.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka

a rjesenje je...?

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 22:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
kitopsina je napisao:
Ima rješenje za omladinsku školu i na dohvat ruke je. (Ne radi se samo o novim terenima. Tereni su bitni, ali neće oni napraviti uspješnu školu.) Ali kako stvari stoje klika koja je sad na vlasti u klubu i neradnici i neznalice (čast izuzecima) koji već duže vremena vode našu omladinsku školu će se braniti i rukama i nogama da se nešto promijeni u tom pravcu. Ljepše je ovako dobijati kakvu takvu platu, a ne odgovarati nikome za svoje rezultate.
Omladinska škola je veoma bitan dio rješenja za budućnost kluba. Naravno, ne jedini, ali jako bitan.
Mi se u stvari ponašamo kao neko ko leži na nalazištima nafte, a uvozi benzin. Postoji toliki potencijal da se naprave naraštaji uspješnih igrača, a ne koristi se nimalo. Tu i tamo neki talenat uspije da se provuče kroz tu destrukciju i ispliva na površinu.

kolega samo mi daj malu asocijaciju
ako je rjesenje koje ja mislim da je ja ga podrzavam u svakom smislu i ako ima ih dosta protiv

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 22:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imate svi koji ste nešto pitali pp od mene.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka

naravno da u svakom normalnom klubu jedna od najbitnijih stvari mora da bude omladinska skola, i Borac bi trebao da ima vrlo jaku skolu
i bilo bi lijepo da nase probleme moze rijesiti omladinska skola... ali ogromni su tu dugovi, i svakim danom se povecavaju, dok mi docekamo rezultate omladinske skole mogli bi biti na nivou leotara, a njih sad ni 10 omladinskih skola ne moze spasiti, dzaba im....
opet ce nam sledece ili ono tamo kolo na red doci tuzbe bivsih igraca, trenera, dzaje (cini mi se 800 000km??), elektrokrajine... kad mi rijesimo vlasnicku strukturu, dugove, da mozemo reci da smo na nuli, onda krenuti sa nekom zdravom skolom, da Borac bude samoodrziv, a ne ovako moliti gradonacelnika ili dodika za jadnih i zalosnih 50 000km... eeej 50 000, pa to je smijesno

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 22:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
kitopsina
na to sam mislio samo mislim da je to malo teze odavno se to suska jos ako ode krunic onda je to zavrsena prica

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I bolje je sto danas tokom veceg dijela utakmice nisam imao struju...ono malo sto sam vidio bilo je ocajno. A jos mi se vise slosi kad vidim sta radi onaj Zurzinov, jebo ga onaj ko ga drzi u timu!
Vinko zbog toga ima minuscinu kod mene (vjerujem da ce ga zaboljeti :lol: ). Pa daj jbt, stavi bilo kakvog panja samo da ne gledam to ispuhano smetalo!

Kitopsina, moze i meni na pp za omladinsku?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2014, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zelim zelim je napisao:
kitopsina
na to sam mislio samo mislim da je to malo teze odavno se to suska jos ako ode krunic onda je to zavrsena prica

Da, ako ode... A ne mora da ode, ako mi to nećemo. Kao što nije morao da ode ni Jović jer mi to nismo htjeli.
Bez obzira na neke greške mislim da Krunić treba da ostane. Inače će ova seljačka bratija da upotpuni svoju ekipu sportskim direktorom po svom ukusu.

Inače, sportski direktor je prekjuče po prvi put postao tata. Čestitam i ovim putem!

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2014, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristos vaskrse!

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2014, 08:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Hristos Vaskrse.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2014, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Христос Васкрсе.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2014, 08:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Христос Васкрсе свим Борчевцима !
Нек' је срећно и Крунићу,па да нас у будућности обрадује као Шиповац својевремено. :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120131 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3349, 3350, 3351, 3352, 3353, 3354, 3355 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]