banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 13:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3348, 3349, 3350, 3351, 3352, 3353, 3354 ... 6007  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Apr 2014, 19:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Bice dole cupavo,u to sam siguran.

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2014, 22:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Остадосмо ове године и без Купа РС :-? Штета!

Тотално упропаштена сезона. Борац не смије сезону завршити без трофеја или Европе. Ово је катастрофа. Не капирам тај резон да неко може сједити на клупи или у управи Борца и одлучити да се Куп РС пушта низ воду одмах на почетку па и Куп БХ и онда до финала дође распали Челик или овамо још гори Рудар хм Сами себе смо претактичили

Vrh

PostPoslato: 18 Apr 2014, 23:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja sam davno rekao da ako vec sebe nazivamo velikanom onda svake sezone barem jedan trofej moramo osvojiti.Bio to Kup RS,ili BiH ili liga.Nemoj da neko krene pricu odakle pare bla bla.I ove sezone me niko ne moze ubijediti u to da nismo mogli osvojiti jedan pehar.Ljudi istorija se pise,a samo na nama je da li cemo u njoj biti upisani kao sto trofejniji klub ili kao vjeciti duznici koji se koprcaju a stalno dublje tonemo.Nadam se da cemo svi zajendo iduce godine u ovo vrijeme pricati o sastavu za finale kupa,ili o tome kako cemo slaviti drugu sampionsku titulu.A do te iduce godine moramo prvo ovu privesti kraja.Zato momci srecno,borite se i za mene ste pobjednici ! BORAC PROTIV SVIH

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 12:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Није само због тога називања великаном, него једноставно у једном скученом простору овој мини држави насталој након распада СФРЈ, Бањалука је постала главни град РС као што је Сарајево било главни град Репулике у бившој држави и сад смо у статусу чак и јачем према главном граду квази творевине у односу нпр. на релацију, Загреб - Сплит, и једноставно морамо да прихватимо ту улогу, оканемо се провинцијских манира и да тражимо само највише резултате и лидерство у квази творевини у свим сегментима и да градимо један урбанији дух у сваком смислу. То је процес, трајаће то годинама, јер и даље постоје реликти оне приче из бивше државе да смо чак и овој накаради од државе на неком 5,6 мјесту и тиме се задовољавамо

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Слажем се са тобом.Али нама је прво држава наопака јер Република Српска би требала сваке године да има представника на Евро сцени.Фудбал,рукомет,кошарка и да се то не доводи у питање.Ми као највећи клуб у РС без премца не можемо се задовољити оном логиком "само д ами Европу обезбиједимо".Стоји то.Али ми се морамо активно борити за трофеје.Ако хоћемо да будемо великан онда не смије да пије воду прича како имамо кратку клупу па олако пуштамо 2 купа и окрећемо се само првенству.То великани не чине.Све док се не створи прави,побједнички приступ да ми као Борац које год такмичење играли претендујемо на највише све до тад' остаје нам да се задовољавамо том вјечитом битком за Европу на коју на крају не изађемо због финансија,и том битком за голи опстанак клуба.А у међувремену ако трофејну салу украси који трофеј украси,а ако не...

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 14:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
joj vas i to stalno spominjanje "velikan".
vjerovatno veliki dio ljudi i ne zna kako se doslo do tog nadimka i sta on u stvari i predstavlja.nikakve veze nemaju trofeji i evropa sa ovim

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
evo mozda osvojimo ovaj kup BL, jos uvijek smo u igri :)
as1 trenutno prenosi milan - livorno i oni zavrsavaju oko 16:45, tako da ili necemo gledati prvih 15-20min. iz sirokog, ili ce prekinuti ovaj prenos pa ubaciti nas

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Užas, Žuržinov počinje. Izgleda je Si. Dujaković povrijeđen.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 15:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
ima li neki stream arene?

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Kako najstariji čovjek na terenu može biti najbrži?

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2013, 22:19
Sad i autogo,katastrofa

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Боље да смо као и Леотар јуниоре убацили, да не правимо нова задужења. Овима нити се игра, нити знају

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 16:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
I ti juniori Leotara skuplje prodaju kozu od ovih nasih

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 16:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
ma ovo je sve očekivano. s obzirom da se nizašta ne borimo, a široki još ganja titulu, ne mogu se ljutiti na momke.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 16:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
avduka je potpuno dezorjentisan :D

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma dajte molim vas, kakva crna opravdanja za ovakvu igru. Pola igrača krenulo na izlet. Da dupe vidi puta, pa makar to bilo i Međugorije. Nikad nisam pljuvao po igračima, ali ovo je debakl. Bolje da smo predali za zelenim stolom, nego da igraju preko kurca.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Нова Варош je napisao:
Ma dajte molim vas, kakva crna opravdanja za ovakvu igru. Pola igrača krenulo na izlet. Da dupe vidi puta, pa makar to bilo i Međugorije. Nikad nisam pljuvao po igračima, ali ovo je debakl. Bolje da smo predali za zelenim stolom, nego da igraju preko kurca.

Sto je bruka? Prosle godine kada smo se borili za Evropu i sa daleko jacim timom smo izgubili 4:0..

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 18:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Samo cu reci Zizovicu hvala ti ! Trcao,borio se,u odnosu na druge najbolji je bio po meni.Avdukica nema vec nekoliko utakmica,Grahovac vidi se da moze i zna ali kao da nece,ne zeli sve nesto ko preko one stvari.Odbranu da i ne komentarisem,Fedora nigdje nije bilo sve u svemu klasican debakl.Ostalo nam je da pruzimo ruku Sirokom i okrenemo se utakmici sa Zvijezdom.

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Apr 2014, 21:35
Уз тебе бићу ја, за тебе навијам, цијели град нек' зна да сам ти одан ја. Ај Борац!
http://www.youtube.com/watch?v=eglgNnpGF0c

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2014, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
nadam se da zurzinova necemo vise gledati u Borcevom dresu sledece sezone, jer stvarno nije nista pokazao za ovih skoro godinu dana... ispocetka sam mislio da je dosao fizicki nespreman na pocetku sezone (sto je i bio slucaj), ali je on sve i jednu utakmicu odigrao kao da je bolestan, ili tako nesto
jos je danas dosta lose odigrao i radulovic na desnom beku, iako mu to nije pozicija igrao ju je nekoliko puta do sad, ali nikada ovako lose kao danas, a podrska bas na toj desnoj strani mu je trebao biti upravo gore pomenuti zurzinov, nazalost
zacudila me reakcija (odnosno izostanak ikakve reakcije) subica kod prvog gola, stajao je pored wagnera na pola metra, i nista... pa na gol liniji grizes ako treba, ides i glavom i rukama na loptu da sprijecis gol, a on je samo gledao u wagnera... jedna od njegovih stvarno rijetkih gresaka ove sezone, nadam se da ih nece vise ponoviti, makar ne ovako u nasem petercu
grahovceva opet jedna solidno blijeda partija, poprilicno nevidljiv na terenu, mislim da on to moze puno bolje od onog sto je prikazao danas (predragovic isto tako)
razmisljao sam koga da pohvalim, ali nekako su mi svi danas igrali na 80%, umjesto na 120%... drugo poluvrijeme je bilo i Boze pomozi, ali su nas ovi rani golovi sahranili (i nesretni autogol)
najmanje su me razocarali, tako da kazem, zizovic i grujic
ne mogu da ne spomenem i, po meni, poprilicno lose sudjenje danas, ne samo protiv nas, vec na obostranu stetu

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120135 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3348, 3349, 3350, 3351, 3352, 3353, 3354 ... 6007  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]