|
nadam se da zurzinova necemo vise gledati u Borcevom dresu sledece sezone, jer stvarno nije nista pokazao za ovih skoro godinu dana... ispocetka sam mislio da je dosao fizicki nespreman na pocetku sezone (sto je i bio slucaj), ali je on sve i jednu utakmicu odigrao kao da je bolestan, ili tako nesto jos je danas dosta lose odigrao i radulovic na desnom beku, iako mu to nije pozicija igrao ju je nekoliko puta do sad, ali nikada ovako lose kao danas, a podrska bas na toj desnoj strani mu je trebao biti upravo gore pomenuti zurzinov, nazalost zacudila me reakcija (odnosno izostanak ikakve reakcije) subica kod prvog gola, stajao je pored wagnera na pola metra, i nista... pa na gol liniji grizes ako treba, ides i glavom i rukama na loptu da sprijecis gol, a on je samo gledao u wagnera... jedna od njegovih stvarno rijetkih gresaka ove sezone, nadam se da ih nece vise ponoviti, makar ne ovako u nasem petercu grahovceva opet jedna solidno blijeda partija, poprilicno nevidljiv na terenu, mislim da on to moze puno bolje od onog sto je prikazao danas (predragovic isto tako) razmisljao sam koga da pohvalim, ali nekako su mi svi danas igrali na 80%, umjesto na 120%... drugo poluvrijeme je bilo i Boze pomozi, ali su nas ovi rani golovi sahranili (i nesretni autogol) najmanje su me razocarali, tako da kazem, zizovic i grujic ne mogu da ne spomenem i, po meni, poprilicno lose sudjenje danas, ne samo protiv nas, vec na obostranu stetu
|