banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3332, 3333, 3334, 3335, 3336, 3337, 3338 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Apr 2014, 19:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2012, 21:18
Samo bih volio da ZUrzinova ne vidim u nedjelju nikako na terenu,a ako Bog da u junu da razduzi opremu i putuj igumane.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 21:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
davorr3 je napisao:
slusao sad fisera na tv-u... kaze da su za neefikasnost Borca krive lose pripreme... jer "ako igraci nisu fizicki spremni, onda nemaju ni koncentraciju u zavrsnici"...
ne znam samo koji to od napadaca nije fizicki spreman? handzic protiv sarajeva trcao kao lud, kunic protiv veleza isto tako

Na zalost moram se sloziti s njim, evidentno je da ekipa nema snage za finish utakmice, pa video si u subotu imali smo bar tri prilike za dobru kontru od 80 - 90min. plus nadoknada, ali nema ko da isprati igraca s loptom, par puta Zizovic uzima loptu ali niko ne otvara, isto tako i Grujic, ali ne ide, nema snage na bokovima. Mislim da nije on konkretno mislio na napadaca kada kazem "ako igraci nisu fizicki spremni" nego generalno na ekipu.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 21:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Оба досадашња издања емисије ''Црвено-плави сат'', као и сва наредна, убудуће ћете моћи слушату на mixcloud профилу Спортског портала Борац. Уколико пропустите неку од емисија, све ће увијек бити доступне на линку испод:

http://www.mixcloud.com/boracsport/

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
a dobro, ja sam mislio konkretno na spiceve... mada, to je i normalno da svaka ekipa pada poslije 80 minuta... pa bas se vidi i po zizovicu i grujicu koji su najstariji, da je fizicka sprema sasvim solidna, kad oni pred kraj utakmice onako trce (a vec sam spominjao handzica i kunica)...
ipak mislim, a to je bilo vidljivo i kod jovica, da mi ako ne povedemo do 65.-70. minute igra pocne polako da nam se raspada, i pocnu neki neplanski napadi, na silu... ne znam zasto je to tako, ili se to samo meni tako ucini

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 21:52 
Veteran
Veteran

E upravo je to problem, ti stihijski napadi pred kraj... mislim da je tu kljuc naseg pada u rezultatima, nema snage za dobar finis, tamo gdje bi slomili protivnka. A imali smo X prilika za to na ove tri domace utakmice ovo prolece.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2014, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka

pogotovo protiv veleza kad smo ostali sa igracem vise, tog trenutka se nasa igra raspala... svi su silno zeljeli da zabijemo taj jedan gol, makar i na silu, ali eto to se nije dogodilo... imam osjecaj da bi bolje odigrali da smo imali igraca manje...
a realno bili smo bolji i od sarajeva i od veleza
ali valjda ce i to doci na naplatu kad-tad

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 12:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Kako znamo ovu raspalu SLaviju moramo pobijediti.
Kao vjeciti optimista (iako nemam razloga za to) nadam se da ce se licenca obezbijediti.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
dzaba da je i obezbijede kad na tabeli necemo ostvariti pravo

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 12:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Proradice momci ponovo.Ako odigraju do kraja kako mogu i znaju,obzirom da imam od ovih tezih utakmica gostovanje na Pecari vrlo lako bi se mogli vratiti na sami vrh.Al' opet da mi pobijeidmo Slavije pa cemo za dalje viditi.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 13:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Ljudi od licence nema nista, budite realni!Ako se momci plasiraju na mjesto koje vodi u Evropu uprava NECE mocu da obezbjedi uslove za dobijanje licence.Koliko god to tesko zvucalo, to je tako.Ilic i ekipa iz grada su se prihvatili ove obaveze vodjenja Borca samo i iskljucivo jer idu izbori i treba ugasiti sve vatre i napraviti sliku da je sve super i divno.Ocigledno je da se niko nije htio prihvatiti ove obaveze sem cinovnika iz Gradske Uprave koji ce za uzvrat dobiti kompenzacije u vidu politicke podrske u buducnosti.Kao sto sam vec rekao, u ovoj upravi nema ko da obazbjedi sredstva niti ima taj cilj.Interesi su mnogo slozeniji nego sto se misli.Ko ne gleda usko, moze sloziti sliku u glavi za ovo sto sam napisao.Mnogo je tu cinjenica koje potkrepljuju moj stav pocevsi od pomoci svemoguceg od 50.000,00 KM, formiranje uprave 5 mjeseci pred izbore itd. itd....

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
sinedf je napisao:
Kao sto sam vec rekao, u ovoj upravi nema ko da obazbjedi sredstva niti ima taj cilj.Interesi su mnogo slozeniji nego sto se misli.Ko ne gleda usko, moze sloziti sliku u glavi za ovo sto sam napisao.Mnogo je tu cinjenica koje potkrepljuju moj stav pocevsi od pomoci svemoguceg od 50.000,00 KM, formiranje uprave 5 mjeseci pred izbore itd. itd....

... уласка Крупе у прву лигу итд итд

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 15:45 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
d.a. je napisao:
sinedf je napisao:
Kao sto sam vec rekao, u ovoj upravi nema ko da obazbjedi sredstva niti ima taj cilj.Interesi su mnogo slozeniji nego sto se misli.Ko ne gleda usko, moze sloziti sliku u glavi za ovo sto sam napisao.Mnogo je tu cinjenica koje potkrepljuju moj stav pocevsi od pomoci svemoguceg od 50.000,00 KM, formiranje uprave 5 mjeseci pred izbore itd. itd....

... уласка Крупе у прву лигу итд итд

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka

utakmica u nedelju, 16:30

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 16:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

На крају свега овога ако изборимо на терену Европу а опет не добијемо лиценцу поставља се питање има ли смисла све ово?Има ли смисла борити се двије године за нешто што на крају за столом не добијеш.Умјесто колико толико да напредујемо ми само тонемо из дана у дан...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 17:30 
Veteran
Veteran

Vrijedi se boriti da se Borac izvuce iz rupe a realno ne vrijedi se boriti za evropu jer istu ne mozemo igrati zbog dugova koji smo sami sebi napravili, nije nama niko kriv, mi smo sami kriv jer smo drzali svakakva govna u klubu godinama, koji su samo gomilalai dugove i radili reprograme istih, ali reprogram ne moze zauvjek da se pravi. Sada sve polako dolazi na naplatu, iskreno bojim se da od Borca za par godina nece ostati nista.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 17:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
najvaznije da se klub ne ugasi.. i da zadnja liga si i dalje volim te, kad rendzers moze mozemo i mi

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 17:34 
Veteran
Veteran

Tako je.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Још се није родила та мустра која ће ВЕЛИКАНА да угаси !

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 20:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
e ljudi aj mi odgovorite iako nema veze sa temom.ovaj fudbalski klub krupa,jel on postojao prije?
dok sam bio dole pratio sam sve te nize lige i ne mogu nikako da se sjetim da sam cuo za taj fk.
sto je najgore sinoc upalim simic kad ono snimak protiv tekstilca.umjetna trava,fine tribine,petko rece 500 gledalaca i vidim dosta poznatih fudbalera imaju a i fine sponzore sudeci po reklamama sa strane

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2014, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka

mandrak je napisao:
e ljudi aj mi odgovorite iako nema veze sa temom.ovaj fudbalski klub krupa,jel on postojao prije?
dok sam bio dole pratio sam sve te nize lige i ne mogu nikako da se sjetim da sam cuo za taj fk.
sto je najgore sinoc upalim simic kad ono snimak protiv tekstilca.umjetna trava,fine tribine,petko rece 500 gledalaca i vidim dosta poznatih fudbalera imaju a i fine sponzore sudeci po reklamama sa strane

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/F ... 17237.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3332, 3333, 3334, 3335, 3336, 3337, 3338 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]