banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3329, 3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 31 Mar 2014, 14:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
@d.a.

Prije da je jadno to, nego smiješno :(

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Schlager je napisao:
radojičićev zenga

Odakle ti ovo?

Nije da nije tacno, nego pitam..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 14:19 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
šta odakle mi,jbt? :(

pa radojičić je predsjednik gradskog odbora snsd,a ovaj mu je sekretar,desna ruka...i ujedno i načelnik u opštini banjaluka...ali sve sam to trpio..ovo ne mogu :( :(

sliku iz zengi sam postavio,a evo i odgovor iz hrvatskog ministarstva odbrane,šta treba još :(

Citiraj:
“Poštovani
vezano za Vaš upit možemo Vas izvijestiti da je uvidom u službenu evidenciju Ministarstva obrane Republike Hrvatske utvrđeno da Zoran Novaković, sin Laze, rođen 23. svibnja 1961. godine, ima priznat status hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata u trajanju od 56 dana, temeljem pripadnosti postrojbi VP 3099 Sisak”.
S poštovanjem
Samostalna služba za odnose s javnošću i izdavaštvo MORH-a

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
BeckaSkola je napisao:
Schlager je napisao:
radojičićev zenga

Odakle ti ovo?

Nije da nije tacno, nego pitam..

Imaš stranicu ispred, nemoj kao padobranac ulijetati za poruke koje su okačene prije par minuta.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Драшко Илић нови предсједник Борца

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 14:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Sta reci a ne zaplakati?!Pogledajte sastav skupstine i upravnog odbora?Tu su ljudi koji su godinama u Borcu i koji su Borac i doveli na tanke grane na kojima sad stoji?Koji poslovan covjek je ovde sposoban da nadje investitore?Da nece mozda ovaj "projekt-menadzer" iz izmisljenje gradske agencije naci sredstva?!Pa 90% clanova je zaposlenu u gradskoj administraciji!Ko su ovde privrednici, spasioci?Da nas nece mozda Damjanovic, Patras ili Čajic sve uspjesni biznismeni izvlaciti iz gabule?
Pa da nema politike velika vecina ovih ne bi ni za kafu imala.

Koliko ja vidim, sav plan od Ilica bice parola:" mocni vožde smiluj se i prebaci nam sa vremena na vrijeme nalo para a mi cemo stalno da kukamo da kupujemo narod i pravicemo se da nesto radimo"!

Ljudi pred nama je težak, izuzetno težak period...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:00 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Dec 2011, 17:39
Одвартан управни одбор!
Који је ово УО по реду у којем сједи Клибер?Како напријед са старим људима?Зрила,па тај да му није било тате не би судио нигдје,Дејан Травар посебна прича,и његова значка ЦЗ коју стално носи на сакоу а сад ће у УО.О усташи не би трошио ријечи.
Једно велико јебем вам маму свима од мене!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 19:05
Drašku Iliću želim da uspije,vidi se želja.Uostalom,i sam je rekao da se neće prihvatati ničega dok ne dobije obećanja da će mu biti riješena podrška da Borac ispliva.Uostalom,čovjek nije iz Laktaša da mu se ne vjeruje.
A što se tiče Novakovića,znam kako izgleda,ovaj na slici ima manje kose nego on sada,mislim da je u pitanju neka zamjena.
A baš mi je i Vasković od integriteta,pa da mu se vjeruje ??

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
о каквим обећањима говориш, кад сам данас рече да нема затворену финансијску годину.
једино сигурно је да ћемо добити мизерни остатак пара од града.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ja sam za to da se slegnu utisci pa da onda napisemo koju vise na ovu temu, pustiti ih na miru da rade,tek su izabrani, praticemo svaki njihov potez, a ako krenu stranputicom, tesko njima, i meni smeta sto je izabran novakovic, bolje bi bilo da je neki uspjesni sportski radnik tu, ili bivsi igrac borca ali mi sad ne pada napamet nijedan

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 19:05
Naravno da nema,za misliš da je neko može imati??
Ovdje se radi o milionima,ljudi su upropastili Borac!Za ovo stanje bi neko trebalo da dobro robija.
Samo kažem da je izjavio da uopšte neće sjesti na ovo mjesto ako mu ne obećaju iz grada da će pomoći,a o kojem iznosu
se radi to već mislim da niko ne zna,pa svaki dan padne neka presuda i blokada,a ukupan dug se mjeri milionima,druže!
Pošto sam nekad davno radio nešto slično,znam da je jedino rješenje skupljati pare okolo od koga stigneš i krpiti rupe kako se pojavljuju,
ili stečaj,a onda stvarno krenuti od dna.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ko je imao strpljenja i pogledao cijelo izlaganje od 45 min.Ilića neki dan, nema se čim iznenaditi nakon današnjeg dana, štaviše bilo je neizvjesno da li ćemo uopšte i danas formirati upravu ili opet neko prolongiranje.

Koliko sam čuo nigdje nije pomenuo da vlada opšta jagma za Borac kao što ne vlada ni za jedan klub sa ovih eks yu prostora, nigdje nije rekao da situacija nije teška i da dugovi nisu ogromni. Čovjek je rekao našao sam nekako 30 ljudi za skupštinu, imamo i prijedlog za upravni odbor i nekakvu viziju kako bi to trebalo izgledati ubuduće, razmisliću još malo i odlučiti da li ću se uhvatiit u klinč sa ovim. To je otprilike to što je i odrađeno. Drugih pretendenata na funkciju niti programa nije bilo.

Mislim da je velika šteta što nas i rezultati nisu poslušali, goru uvertiru od serije loših rezultata i gubitka svake šanse za Evropu nismo mogli napraviti za sjednicu Skupštine. U svakom slučaju i ja sam prvi koji bi volio da ovo sve ide brže, mnogo brže ali realnost je izgleda takva. Nema čarobnog štapića, nego polako i temeljno sticati povjerenje i sponzora ali i simpatizera koji su takođe poprilično okrenuli leđa klubu u posljednje vrijeme. Ne sjećam se praznijeg stadiona na derbiju od onog neki dan a i to malo siće što je ušlo u kasu, pirotehničari su ponovo preusmjerili ka sarajevu. Nadam se da će napraviti pomake. Da ga podržavam ili osporavam ne mogu reći ni jedno ni drugo. Nije obezbijedio licencu, ni teren, a sa druge strane uprkos svemu i lošim rezulatatima pristao je stati na čelo kluba. Vidjećemo šta će biti dalje.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Да престанемо да се надамо: од лиценце нема ништа, Џаја 836 000 КМ, Пелц 21 000, Вукеља 90 000, нису пали потписи на споразум...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Него чујем да је Илић изјавио данас да ће све о њиховом раду бити на клупском сајту :D Па добро вече предЦједниче :D

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Шта је изјављено данас након сједнице...

https://www.youtube.com/watch?v=fPs9t83BRYA

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Жижовић Грујић и Ђајић на Белу

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 16:48 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
neka je izabrana uprava, pustiti ljude da pokusaju nesto uraditi, samo neka rade transparentno, to je ono sto nikada do sada imali nismo, valjda ce sada biti drugacije...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
razmisljam stalno otkud sad drasko ilic tu, da li je on tu postavljen da sahrani Borac do kraja, ili sta je u pitanju?
evo nekog mog razmisljanja:
cinjenica je da je zadnjih par godina ljubo cubic (niskogradnja) odrzavao Borac u zivotu, i bukvalno sam svojim parama placao neke neodgodive dugove, zaostale plate (onaj strajk igraca kad je bio), koliko se sjecam na pocetku sezone je on licno iskesirao sumu, neznam koliko desetina hiljada, za pripreme, bilo je to i na tv-u... neka me neko uvjeri da ljubo cubic voli Borac, i da je to radio iz ljubavi?... naravno, zauzvrat niskodradnja je cvjetala, dobijala je poslove...
e sad, dosla je kriza, opao je posao, niskogradnja (+ rotas, +vrbas) su pali na jako niske grane, i pukla je ljubav cubic-dodik (to znam provjereno)...
od tad se vise ni ljubo ni njegov sin ne pojavljuju u Borcu, i ni marke vise nisu dali... a kako je kriza, dodik vise maltene i nema koga da ucjeni da bi malo pomogao Borcu, a i zaboli ga kurac za Borcem (ova reklama pred izbore od 50 000km je smijesna)...
tako da mislim cak da se ilic tu sam ugurao, da proba nesto da napravi sa Borcem, i da ima iskrene namjere, na konferencijama zvuci realno i iskreno (naravno, nerealno je ocekivati da on sad iz dzepa izvadi milion km i dadne Borcu, a i to nas ne bi spasilo jer su dugovi puno veci)
pa covjek je bar nazvao vodovod i elektrokrajinu i pitao da reprogramiraju milionski dug, ovi prije njega nisu bili sposobni ni to uraditi
samo zato mislim da mu se treba pruziti sansa pola godine - godinu, pa ako me nakon tog perioda on sam demantuje svojim neradom, a nadam se da nece, ja cu biti prvi koji ce ga popljuvati

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 17:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Да не буде забуне,навијачи нису прихватили његов план већ само његов финансијски извјештај по питању прихода и расхода за ову календарску годину!

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2014, 19:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
dobro je sto nije bilo jednoglasno, jer bi izbor podsjetio na sj. koreju :D , konstruktivna opozicija moze samo pomoci da se ovi odmah ne uljuljkaju

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120141 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3329, 3330, 3331, 3332, 3333, 3334, 3335 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]