banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 08:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3310, 3311, 3312, 3313, 3314, 3315, 3316 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ne zelim da se mijesam u Svetin posao, ali mozda bi trebao malo tezi valjak od onog cim trenutno valja, ima ispod sjeverne tribine neki ali mislim da je pretezak, znaci nesto izmedju je mozda rjesenje, u svakom slucaju je bolji nego protiv veleza i to bi trebalo jos vise popraviti pas igru naseg tima

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
iskusniborcevac je napisao:
ne zelim da se mijesam u Svetin posao, ali mozda bi trebao malo tezi valjak od onog cim trenutno valja, ima ispod sjeverne tribine neki ali mislim da je pretezak, znaci nesto izmedju je mozda rjesenje, u svakom slucaju je bolji nego protiv veleza i to bi trebalo jos vise popraviti pas igru naseg tima

Tezi valjak prijeti da unisti drenazu,mada je ona losa i tako na nasem terenu. Samo neka ga Sveto valja cesce i necete ga prepoznati u subotu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
@kitopsina - veliko hvala na izvjestaju, da nije bilo tebe pojma ne bi imali o nasoj igri, posto je ovde odmah krenula paljba po handzicu, a eto ispade da je momak odigrao sasvim korektno

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 11:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sad kad se raspisasmo o terenu,namjerno sam otisao tamo na velezovu temu da vidim jesam li se samo ja jezio zbog terena,i da mozda ne pretjerujem...nazalost,nisam...jutros sam prenosio pohvale iz zapadnog mostara,ali ovo za teren banjaluka mora rjesit pod hitno!!! :( :( ...prije svega ostalog!

Citiraj:
Kakav je ovo teren,,ko seoski

Citiraj:
i jos da vam kazem posto vecina vas nikada nije bila na terenu u BL ja cu vam reci da to nije oranica nego preoranica.Em je previse mekan,neravan i neizvaljan pun rupa.Ako se sve ovo ne mozete shvatiti lijep vam pozdrav i halal vam bilo

Citiraj:
los teren utico na nasu igru kratkih pasova po zemlji,jer se lopta nije mogla dobro kontrolisati

Citiraj:
Teren nimalo ravan, lopta sama skače.

Citiraj:
Samo da napomenem onaj travnjak je sramota kako za Borac tako i za Banja Luku,nisam mogao vjerovati da je onako loš.

Uglavnom,do daljnjeg zabraniti prenose iz BL..em cu dolaziti na utakmice :D ,em se necemo brukat pred gorima od nas! :(

nikakve Krupe i qurci,palci,prvo rjesit nas travnjak,zbog nas samih!!...hebe mi se sta ovi pisu,ali decenijama smo se ponosili nasim travnatim tepihom,ovo je sramota. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 11:32 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Schlager je napisao:
pa u mostaru je uglavnom uvijek i bilo korektno,osim onog poraza 3-2 kad nam je u zadnjim minutama dosudjen smijesan penal..zaboravio sam sudiju..

zao mi je ako je grahovac bio tako ,los uz avduku izgleda i najgori,ali bas si me obradovao sa ovim malim predragovicem!

da li ponovo,nakon duzeg vremena, prisustvujemo radjanju prave borceve desetke! 8)

On naprijed u špicu i Fedor iza su dobitna kombinacija. Šta su njih dvojica, potpomognuti Acom Radulovićem na desnoj strani pa i Žižovićem na lijevoj strani uzeli lopti, to je čudo

ali bas si me obradovao sa ovim malim predragovicem!
zao mi je ako je grahovac bio tako los

namjerno sam citirao kolege i drago mi je da fedor strasno napreduje i dokazuje da vrijedi
a za grahovca smo prosli put raspravljali i ponoavlja se jos losija partija .sta se sa njim desava neznam
schlager ce to uredovati da bude onaj stari protiv sarajeva

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 11:37 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
O nekom novom busenu na gradskom mozemo samo sanjati, jer je to uzasno skupo. Sa izgradnjom pomocnih terena rijesice se problem i glavnog, jer ce se jednostavno rasteretiti. A to je ono sto mu je potrebno, trenutno je u dobrom stanju koliko se na njemu radi. Utakmice prvog tima, treninzi, evo igraju i zene, to nisam ni znao, a sad bilo je govora da ce juniori svoje utakmice igrati ne BSK-ovom. Dali je to ispostovano neznam.
Negde sam procitao da trava trpi do 4h rada sedmicno ako su uslovi dobri a ako nisu onda i manje. Nas teren trpi 4-5 puta vise.

Poslednji put menjao veteran 1987 dana 23 Mar 2014, 11:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 11:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

@zelim zelim

ma dobro,sad su hladne glave,nisam onda htio kontrirat poslije veleza,ali on je meni tu utakmicu odigrao fino...nista specijalno,standardno,kako inace igra.....sigurno je po onoj oranici bio medju dva-tri najbolja,jedino mi je suba bio bas bolji od njega...ali,presudio mu je promasen penal :lol: :lol:

ovo juce,vjerujem kitopsini da je bio los,jer kitopsina je jedan od najobjektivnijih forumasa i uvijek pise bez predrasuda...uostalom,mozda ga marin protiv sarajeva ostavi i na klupi,ako je stvarno bio tako nezainteresovan..vidjecemo..

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 11:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Razlike je 5 bodova između nas i prvog.
S dvije pobjede u naredna dva susreta....?

zaboravio sam caci odgovorit na ovo pitanje :lol:

s dvije nase pobjede u naredna dva susreta,razlika izmedju nas i prvog bi i dalje bila pet bodova! 8)

vidis da imas 4 prva..najmanje jedan ce pobjedit obe te utakmice...konkretno zeljeznicar gostuje u trebinju,pa docekuje nekog,celika,obarsku,pojma nemam....a i ostali nece vise bas prosipat bodove...!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Ne znam sta je sa Grahom. U Bijeljini je zatvorio dva mjesta nakon iskljucenja Predragovica, a juce nije mogao ni ovo jedno. Mozda se bojao treceg zutog, ne znam. U situaciji u kojoj se nalazimo mislim da nema prostora za hladjenje na klupi. Vjerujem da ce on u pozitivnom smislu biti jedan od kljucnih igraca protiv Sarajeva. A trebace nam to jer ce nam za Sarajevo trebati raznovrsnija igra.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 12:08 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Schlager je napisao:
@zelim zelim

ma dobro,sad su hladne glave,nisam onda htio kontrirat poslije veleza,ali on je meni tu utakmicu odigrao fino...nista specijalno,standardno,kako inace igra.....sigurno je po onoj oranici bio medju dva-tri najbolja,jedino mi je suba bio bas bolji od njega...ali,presudio mu je promasen penal :lol: :lol:

ovo juce,vjerujem kitopsini da je bio los,jer kitopsina je jedan od najobjektivnijih forumasa i uvijek pise bez predrasuda...uostalom,mozda ga marin protiv sarajeva ostavi i na klupi,ako je stvarno bio tako nezainteresovan..vidjecemo..

ma dobro mene je onaj penal bio izbacio iz takta jer ga je bas lose izveo
a sad za klupu nisam jer mislim da samo kroz igru ce on ponovo zasijati
a i klupa koga staviti ...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 12:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

onako sam ja pucao penale dok sam igrao! :lol: :lol:

i na malom,i na velikom,svagdje sam bio zaduzen za penale,ucinak debelo preko 90% 8) ..doduse,uglavnom sam mali fudbal igrao....u golmanovu lijevu,poluvisoko,uz samu stativu..jedino sto nisam gledao u smjeru suta kao on :D

sutradan nakon toga,gledam united-liverpool,i gerard potpuno na isti nacin izvede prvi penal,i rutinski zabi!.....al,jbg,izgleda da je ostrakovic bolji od de gea-e :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka

imamo li kakvih zutih kartona protiv sarajeva, ili smo u punom sastavu?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ma meni ne smeta kad se penal promaši, al ga brate nabiji iz sve snage pa ako ti odbrani svaka mu čast.

Šlagere, neće sve ekipe dobiti obje utakmice. Mislim možda nećemo ni mi, ali se ljudski nadati :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka

golovi iz mostara: http://www.youtube.com/watch?v=V1sVPPFdfc4#t=20

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 16:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2014, 22:27
Јбг Авдука...
Загријавање пред Сарајево почиње, пунимо стадион!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Samo se nadam da neće opet otvoriti samo jedan ulaz za istok ko prošli put pa da se tribina puni do 30tog minuta utakmice.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 16:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nek se dođe malo ranije. Neće nikom ništ faliti.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ne dolazim od juče na utakmice... dok se nategnes na onoj blagajni za karte, pa onda puštanje jedno po jedno na ulazu.
Nije rješenje njhove nesposobnosti da ja dodjem 70 min prije početka, ono nema nigdje, nek osposobe i drugi ulaz da udjemo svi na vrijeme ko ljudi.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 17:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa znaš šta te čeka, ne samo ti već svi koji idu tamo.
Jebiga, ako svi porane, uće se ranije.
Znam ja da oni mogu srati opet jer im se može, ali opet će više ljudi ući ranije.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Ма хоће аигурно бити други улаз отворен, па ако је био против младости, мора и против сарајева..

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3310, 3311, 3312, 3313, 3314, 3315, 3316 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]