banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 10:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3309, 3310, 3311, 3312, 3313, 3314, 3315 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 22 Mar 2014, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Evo sad sam stigao iz Mostara. Nažalost nisam imao interneta na stadionu pa da napišem direktno nešto više za vrijeme utakmice.
Dakle, ovo nam je najbolja utakmice još od one sa Širokim Brijegom. Igrač utakmice Haris Handžić. On naprijed u špicu i Fedor iza su dobitna kombinacija. Šta su njih dvojica, potpomognuti Acom Radulovićem na desnoj strani pa i Žižovićem na lijevoj strani uzeli lopti, to je čudo. Da su ih Gruja i Graha imalo pratili na zadnjem veznom mi bi ovo danas glat dobili. Promašene šanse (prije svega Handžićeve) su vjerovatno i plod te iznuravajuće trke na protivničkoj polovini. Jbg, kad sa dušom u nosu izlaze pred golmana ili na šut. Jer malo koja dobra akcija je došla iz dubine našeg polja, nego nakon pritiska na zadnju liniju Zrinjskog. Handžić i Predragović su im jebali znanje. Nesigurnost zadnje linije se onda prenosila i na Dujkovića koji je bar tri puta odbijao neke lopte na svoj jedanaesterac. Iz jedne takve je Radulović dao gol. Radulović danas nije bio za prepoznati. Dosta je rasteretio i Ćinu na beku koji ni danas nije bio na nivou. Nije imao packi, ali ovo nije dovoljno. Štoperi su odigrali solidno. Đajić nešto sigurnije od Jevtića, ali ni ovaj nije bio loš. Subić dobar, ali bez puno prodora. Grahovac i Grujić najlošiji dio tima. Grahovac skoro bez otetih lopti, stoji daleko od čovjeka. Par puta zakomplikovao, gubio opasne lopte na sredini. Gruja bez takvih grešaka, ali i bez nekih značajnijih akcija. Žuržinov umjesto Predragovića je bila greška. Jeste se Predragović istrošio, ali i kao takav je još mogao više od nekih na terenu. Možda je trebao vaditi jednog od nepostojećih zadnjih veznih i vratiti raspoloženog Radulovića na to mjesto, a Žuržinova na desno. Ili jednostavno Dragičevića na zadnjeg veznog. Zrinjski je imao zrelije šanse tek poslije drugog vođstva. Ali tada ih je Suba zamalo zaledio. Ono je loše uradio. Da je bilo šta drugo uradio, skrenuo loptu u bliže ili dalje ćoše, sve bi bilo bolje od pucanja u golmana.
Žalim za ovom utakmicom i ovim bodovima, ali nisam razočaran. Naziru se neke stvari. Potrebna su nam krila, desni bek možda i jedan zadnji vezni, i imaćemo ekipu za vrh.
PS. O nekom doziranju igre Zrinjskog ne može biti govora. Bili smo bolji skoro cijelu utakmicu, a oni nisu ni imali igru.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2014, 22:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
hvala za izvjestaj...

pravo da ti kazem,samo sam i cekao da dodje neko iz mostara,da cujem iz prve ruke kako je bilo,pa da idem spavat.

cestitke momcima na hrabroj igri...fali nam strijelac-ubica...da i polusanse realizuje,a ne ovako da nadigramo svakog zivog,od olimpika,grbavice,veleza,zrinjskog itd,a da ne mozemo zabiti...

samo takav pristup i protiv sarajeva,i nadam se pobjedi pred nasom publikom.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2014, 22:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opet ću ponoviti za Handžića: Majstore, svaka ti čast!

Jeste da je promašio neke stvari, ali na izvještaju se samo vide ti promašaji, ali ne i da je prije svake šanse ganjao njihovu zadnju liniju minut-dva, oteo loptu, razmijenio pas, utrčao, izašao u šansu itd. Handžić možda nije i neće biti realizator kao što je Stokić, ali neka sam jednom i to vidio da centarfor praktično odradi posao za svoje zadnje vezne, tj. otme toliko lopti u sredini terena.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2014, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Свака част ако је био тако добар данас, мада мени нису мрски ни они нападачи који се практично не виде у утакмици а онда из прве шансе га завуку. То им је и посао у суштини.

И Ханџић мора играти у континуитету добро и наравно почети давати голово у противном џаба му све. За сада ово је јадно што се тиче нападача, 4 утакмице а само Кунић један гол. И рекао бих да је то сегмент који понајвише и шкрипи и због којег смо и оволико потонули. Јбо шансе, резултат се рачуна. Морамо давати голове.
Као нпр. Јоца у Приједору што је урадио - у јеку њихове велике иницијативе, и наше безидејности ниоткуда сјевну воле, гоол, 3 бода и ћао. Кога брига што нас је Рудар надиграо.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2014, 23:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Svaka cast igracima na zalaganju ali opet je nazalost izostao rezultat.Ali, otvorice se jednom,mora.Nadam se protiv Sarajeva.Sto se tice napadaca, svaka cast Handzicu na trudu ali veznjaci moraju da kreiraju sanse i pakuju loptu ka napadacu a ne da ih on sam stvara.Ovo se moze i potvrditi sa Kunicem na kojeg su u utakmicama sa Radnikom i Velezom sve visoke lopte isle i morao da pravi sebi sam akcije.Za ove dve pomenute utakmice izgovor za taktiku je bio tezak teren pa se igralo dugim loptama na napadaca ali se to mora mjenjati sad na boljim terenima ako se misle davati golovi...

Nadam se da ce se te kockice sloziti protiv Sarajeva i da ce nam se napokon ovo zalaganje i dobra igra krunisati sa golovima.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 07:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Uzimamo Sarajevo i vracamo se u borbu za Evropu, optimista sam nakon ovog poraza. :-D ajmooooooo

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 08:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
citajuci izvjestaje kitopsine a pogotovo poslije komentara trenera zrinjskog, Marin je odlicno postavio taktiku, raduje me veliko zalaganje igraca, krivo mi je zbog gubitka bodova ali malo ko je ocekivao da se bas na njima vadimo poslije prosutih bodova na domacem terenu, protiv SA ne treba posebano motivisati igrace, samo odrzati nivo zalaganja,mora se negdje otvoriti pa neka to bude u subotu uz dobro popunjeni stadion i veliku podrsku svih koji budu te veceri, jos jednom ponavljam, rijetko sam cuo slicno misljenje trenera protivnicke ekipe kako hvali vrhunsku igru suparnika kao sto je to ucinio Karacic juce, to je dokaz da je ekipa odlicno pripremljena kao sto sam pisao ranije,zato zrinjski nije ni blizu igrao kao u prethodnom mecu jer mu igraci naseg tima to nisu dozvolili

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Predragovic je u prvom poluvremenu imao dvije sjajne minijature. Najprije negdje na sredini tererna provuce liku loptu kroz noge, a da ovaj nije skoro ni primjetio. U jefnom kasdnijem napadu po desnoj strani zalomio Stojkica na rubu sesnaesterca, ali mu je lopta samo malo pobjegla pa ga je izblokirao drugi igrac koji je pratio akciju.
Jos prije utakmice sam napisao da se jedino bojim packi u odbrani, a to se nazalost potvrdilo. Samo, ocekivao sam greske od stopera, Dujakovija, a ne od Avduke. Djelovao je malo dekoncentrisano, mada nije imao puno teskog posla. Ali taj nas je covjek nebrojeno puta cupao, tako da...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

godi ovo pisanje kitopsine,a bogami i razmisljanja navijaca nk zrinjski... :D

Citiraj:
Najrealniji rezultat bi bio neriješen ili bolje rečeno Borac nije trebao izgubiti.

Citiraj:
Ali napokon da i nas sreća malo pomazi.Ovo nam je bog vratio bodove sa Grbavice.

Citiraj:
Žiža bio najbolji kod Borca uz onog krakatog ,mislim da je Handžić

Citiraj:
Borac je zaslužio bod,da još nešto,moram da se zahvalim i reprezentativnom golmanu za 3 boda,Avduke šta uradi nije dobar

Citiraj:
Borac nikad nije igrao bolje u Mostaru a niti je izgledao spremnije. Mi smo igrali onoliko kolko nam je Borac dozvolio

Citiraj:
Tri boda k'o Hum ! Nisam ocekivao ovako dobar Borac kad se pogledaju sve okolnosti u kojima se nalaze i zasluzili su barem bod.

Citiraj:
Konačno i mi jednom sa srećom do tri boda

A sto se tice utakmice protiv Sarajeva,glupo mi je da ista pisem u najavi igre,jer ono nije travnjak,vec strnjiste :( :( ...Cak mislim da se na stadionu ne moze ni steci prava slika koliko je tamo nemoguce igrati,koliko na tv ono izgleda sramotno za citav grad :( ...uglavnom,ko se bolje snadje po onom "terenu",taj ce do bodova...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Pa zar na travnjaku nije nista uradjeno zadnjih dana

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:55 
Veteran
Veteran

jest nas cupao zato sto je odlican golman,ja mu puno ne zamjerim jer je ocito imao los dan, sve ce to Avduka nadoknaditi u to sam ubijedjen, nego da te pitam kako su se kretale izmjene igraca?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
Pa zar na travnjaku nije nista uradjeno zadnjih dana

?

nisam bio,pisem ono sto sam vidio na tv protiv veleza :angry4: :angry4:

jel stvarno radjeno nesto?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka

Nece to biti ni blizu lose kao protiv Veleza. :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 09:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd,hvala Bogu dragom! :D

Vrh

Veteran
Veteran

nista nije radjeno, Sveto samo cesto valja i to je to, danas zene imaju utakmicu, daj boze da ne padne kisa

Vrh

Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

iskusniborcevac je napisao:
jest nas cupao zato sto je odlican golman,ja mu puno ne zamjerim jer je ocito imao los dan, sve ce to Avduka nadoknaditi u to sam ubijedjen, nego da te pitam kako su se kretale izmjene igraca?

U 75 Zurzinov umjesto Fedora, nesto kasnije Kunic umjesto Gruje, cini mi se.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:02 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
mi eventualno u ganjanju evrope možemo preskočiti željezničar, ali i to je pitanje jer oni imaju odličan raspored do kraja, ali gledajući ukupno sezona bi mogla biti dobra, jer napolje će sateliti iz prijedora i trebinja...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Treten je bio dobar. Sudjenje odlicno. Ne znam da li zbog nas ili drugih zainteresovanih.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa u mostaru je uglavnom uvijek i bilo korektno,osim onog poraza 3-2 kad nam je u zadnjim minutama dosudjen smijesan penal..zaboravio sam sudiju..

zao mi je ako je grahovac bio tako los,uz avduku izgleda i najgori,ali bas si me obradovao sa ovim malim predragovicem!

da li ponovo,nakon duzeg vremena, prisustvujemo radjanju prave borceve desetke! 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2014, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka

iskusniborcevac je napisao:
nista nije radjeno, Sveto samo cesto valja i to je to, danas zene imaju utakmicu, daj boze da ne padne kisa

Da to je i bio problem u utakmici sa Velezom jer nije bio ravan. A vec je krenula vegetacija i ako ga Sveto povalja kako treba bice to druga prica.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3309, 3310, 3311, 3312, 3313, 3314, 3315 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]