banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 11:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3304, 3305, 3306, 3307, 3308, 3309, 3310 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Mar 2014, 22:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
bez obzira na sva desavanja, pisanja,na sve kritike i druga sranja, ajmo ljudi sutra u 9h i 30min osokoliti momke, da im ulijemo nadu, ne bi li nesto napravili u mostaru, sad im treba podrska, lako ih je velicati kad sve stima, ja vjerujem u ove momke i siguran sam da ce nadmasiti sebe jer su i oni svjesni da sa bodom a pogotovo tri, pune stadion protiv malezijaca

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 22:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Schlager je napisao:
nista od mog sna o borcevom alexu fergusonu,sto mi je cak vaznije i od ovogodisnje evrope bilo...opet cemo svaka tri mjeseca mjenjat trenera,ko najveca provincija :( :(

onda smo isti san imali :) , i ja bih sad objerucke mijenjao evropu ove sezone za ostanak jovica u Borcu na duze staze...
ali izgleda da je to bukvalno to, san za ovaj nas napaceni Borac...
nadam se da ce i marinovic dobiti podrsku sada, i ako nas zadese ne daj Boze losi rezultati, jer je preuzeo ekipu u stvarno zajebanom trenutku

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 22:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
iskusniborcevac je napisao:
bez obzira na sva desavanja, pisanja,na sve kritike i druga sranja, ajmo ljudi sutra u 9h i 30min osokoliti momke, da im ulijemo nadu, ne bi li nesto napravili u mostaru, sad im treba podrska, lako ih je velicati kad sve stima, ja vjerujem u ove momke i siguran sam da ce nadmasiti sebe jer su i oni svjesni da sa bodom a pogotovo tri, pune stadion protiv malezijaca

dok uprava ne rijesi ovaj gordijev cvor oko beogradjanina,bolje nikoga ne zvati da daje podrsku 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 22:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
za mene je ta prica zavrsena, zato sam dao taj prijedlog, da se okrenemo onome sto dolazi,boli me vise ona stvar za tim klosarom, sam je zakuvao sam nek kusa

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 01:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2014, 22:27
Јебеш београђанина, најбоље да неко ко је ту две утакмице уноси у навијачке редове немир, питање и нервозу а поготово да квари позитивне планове.
Играли смо и без његаи наставићемо, треба га заборавити као да није постојао. Није он једини који је пљувао пуно је "хињица" што дрче по свлачионици и са њима поступити исто јер се тако односе према људима који су 24 сата у црвено-плавом конту.
Лично ми се свиђа размишљање да некада треба испратити играче пред пут и дати им подршку али колико Бања Лука има те навијачке свјести и да ли је још на тако нешто спремна стварно не знам.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
da kazem i ja koju sada kada je odluceno da oprosta nema Markovicu 8)

Mislim da se totalno pogresno prisutupa problemu i shvatanju odnosa igraci navijaci. Da se ne ljute fudbaleri, ali ne gledaju isto na fudbal oni i navijaci. Znam dosta nasih fudbalera, a znam i njihovo misljenje o navijacima, i to ulijepsano receno podcjenjivacko. Njihov kont je otprilike, ako je nase dijete i odrastao u Borcu, sta ce meni neki tamo sa istoka pricati o Borcu, ja sam igrao citav zivot u njemu, on klosar sa istoka meni da prica o ljubavi u klubu itd., a ovi stranci (pogotovo Srbijanski) su tu Markovicevog razmisljanja, iako su stvarni klosari zapravo ti igraci a ne obrnuto. Taj arogatni nastup Maarkovica je tipicna klosarska srbijanska prica (pa cak i navijacka srbijanska prica), koju je on jadnik pokupio...

Igraci, bivsi sadasnji buduci, da malo se zapitate ubuduce o navijacma i mucnete glavom...dok ste vi placenici, profesionalci koji dobijate pare za to sto raditie, navijace ne dobijaju pare od kluba. Kao sto ste vi u problemima, kada se nema para, i ti navijaci zive u teskim uslovima, niti njima ne kapaju pare na dlanu, a njima je prece prozivati ljude, grad, upravu itd zato sto ne daju VAMA pare, da klub moze funkcionisati, da vi budete zadovoljni....ne kukaju navijaci na tribini, kako oni nemaju posla, kako oni nemaju plata, kako oni tesko zivi, ali zato kukaju sto je vama lose i bore se za klub tj. za vas...prate klub i kod kuce i na strani, snalaze se kako znaju i umiju...Navijac nije zanimanje, nije posao...navijac je i klosar, i student, i doktor, i pravnik itd...sve su to navijaci...
Druga stvar koja kristalno treba da je igracima jasna, ljudi placaju da bi vas gledali...imaju vas pravo i kritikovati, makar ta kritika bila i neosnovana...hocete da se baviti tim poslom, to je jednostvna dio tog posla...vase je da saslusate, da li ce te se sloziti ili necete druga je stvar ...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 07:54 
Stara kuka
Stara kuka

lijepo napisano :-)
mada sam na prvu bio za da mu se oprosti, jer svakom treba dati drugu sansu, ljudski je...
ali, rijec lesinara se sigurno mora postovati jer su oni veliki dio Borca, i ti momci zive za Borac

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 09:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

odo ih malo ohrabrit nekom prikladnom rečenicom pred put,kako je super što sutra nema prenos,ili nešto slično,smisliću već... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Otpjevaj im ovo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a0e2h2BHq04[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 09:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

tebe juče nisam uspio "ohrabriti",iako sam ti pola sata objašnjavao da ne ideš dzaba u starMo 8)

djeco,kad ostarite, budite kitopsina,a ne šlager! 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 10:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

odoše,nek im je sa srećom...marković nije zakoračio u bus iz "poznatih razloga"... :lol: :lol:

nažalost,nisu otišli ni runa (kartoni) i mujo zbog povrede.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka

ko je mujo?

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 10:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

stefan dujaković.

živi u vrbanji,otud nadimak :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 11:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Ne zivi u vrbanji......kantar 10 000 KM,stupar 11 975 KM,vasiljevic 14 800 KM,lucic 7 000 KM,kozic 9 000 KM

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 11:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

već gdje živi..?..tamo je negdje..

nego,ako neko ima nalog na sportsport nek ode na temu nk zrinjski i pita da li će biti prenos na onom hercegovina qurac palac... :-?

utakmice širokog budu bukvalno sve na tom streamu,ali često budu i utakmice zrinjskog,a sutra im je neka euforija,kao očekuju veliku posjetu,pa možda bude i prenos..

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Schlager je napisao:
odoše,nek im je sa srećom...marković nije zakoračio u bus iz "poznatih razloga"... :lol: :lol:

nažalost,nisu otišli ni runa (kartoni) i mujo zbog povrede.

Markovića nigdje nije bilo, čak je i Vinko rekao za Zrinjski ne računa na njega zbog ovoga svega.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Прес-конференција пред Зрињски (Видео)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
psihički je bilo slično pred Zenicu u avgustu prošle godine 8)

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 14:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Imam neki šmek poslije svih ovih stvari sto su nam se desavale da bi mogli u Mostaru uzeti bodove , pa da onda još više žalimo za jebenom velikom obarskom i veležom

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2014, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
С друге стране, ја мислим да никад са слабијим саставом нисмо отпутовали у Мостар...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120149 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3304, 3305, 3306, 3307, 3308, 3309, 3310 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]