banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 05:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3303, 3304, 3305, 3306, 3307, 3308, 3309 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Mar 2014, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
AJracbo je napisao:
Ama ljudi moji jeste vi svjesni DA NIJE BILO KAMERE ne BI SE NISTA ZNALO , bil se onda izvinjavao da ga nije kamera snimila onda bi cutio i nastavio se majmunisati ! Da je dao 5 golova protiv radnika i da je odlučio utakmicu protiv Mladosti NEMA OPROSTA !!! Da je u afektu rekao jednu dve rijeci marš ili slicno pa ajde moze se oprostiti , a on je pljuvao 15-20 sekundi i pored upozorenja Avduke nastavio je . NEMA GOVORA OPROSTA NEMA KUPI STVARI I ODLAZI !!!

Па сумњам да и остали играчи нису имали неку горчину у себи након те буквице и да нису пљунули навијаче у свлачионици, само није ухваћена њихова реакција а овај несретник је то јавно испуцао. Некако не би требало бити баш толико искључив и треба оставити ошкринута врата ако је схватио грешку, каје се и пристаје на сваку казну. Сви ми гријешимо, па и најоданији навијачи јер је опет стигла казна од 2000 КМ за бакље.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 15:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
AJracbo je napisao:
Ama ljudi moji jeste vi svjesni DA NIJE BILO KAMERE ne BI SE NISTA ZNALO , bil se onda izvinjavao da ga nije kamera snimila onda bi cutio i nastavio se majmunisati ! Da je dao 5 golova protiv radnika i da je odlučio utakmicu protiv Mladosti NEMA OPROSTA !!! Da je u afektu rekao jednu dve rijeci marš ili slicno pa ajde moze se oprostiti , a on je pljuvao 15-20 sekundi i pored upozorenja Avduke nastavio je . NEMA GOVORA OPROSTA NEMA KUPI STVARI I ODLAZI !!!

Slazem se da je napravio sranje i da je klosar nevidjeni i da ga treba kazniti maksimalno, da imamo jos jednog beka kao sto je on i otjerati djubre, ali ovako....... koga staviti da igra Sinisu Dujakovica????
A ova prica za Jovica i Angola, presmjesna, za malu djecu, eto sportskom direktoru i mnogima se uslisile zelje..... i sve sto je i malo davalo svjetlosti u klubu se gasi, izdobriti nece, naravno to je moje misljenje
Samo da se ne obrukamo protiv jalije u sred BL

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 15:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
asdfg je napisao:
AJracbo je napisao:

Slazem se da je napravio sranje i da je klosar nevidjeni i da ga treba kazniti maksimalno, da imamo jos jednog beka kao sto je on i otjerati djubre, ali ovako....... koga staviti da igra Sinisu Dujakovica????
A ova prica za Jovica i Angola, presmjesna, za malu djecu, eto sportskom direktoru i mnogima se uslisile zelje..... i sve sto je i malo davalo svjetlosti u klubu se gasi, izdobriti nece, naravno to je moje misljenje
Samo da se ne obrukamo protiv jalije u sred BL

Pa ako je razlog da ostane samo zbog tog sto nema ko da igra ,onda bih radije zovnuo djidjija palerma da stane na desnog beka ..

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ПИШИТЕ ШТА ХОЋЕТЕ, ОПРОСТИТИ МУ СЕ НЕЋЕ!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Играчи сутра у 10 полазе за Мостар.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
nikako se ne slazem sa ovim gore stavom da su neke utakmice manje bitne od drugih... svaku utakmicu treba igrati kao da je zadnja u zivotu

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 17:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sve je to davore u redu,naravno da ćemo svi navijat...o sportski je tako...ali meni je za ovih 10-15 godina premijer lige,isti osjećaj išao zrinjskom ili mančester junajtedu! :(

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka

samo hrabro :) : Marinović: Želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo
http://sportsport.ba/bh_fudbal/marinovi ... evo/127168

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 17:35 
Stara kuka
Stara kuka

i naravno, sad opet malo :( : Borcu prijeti suspenzija!
http://wap.mtel.ba/preview_story/255916/

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
sve je to davore u redu,naravno da ćemo svi navijat...o sportski je tako...ali meni je za ovih 10-15 godina premijer lige,isti osjećaj išao zrinjskom ili mančester junajtedu! :(

a ok, ti onda pratis malo duze Borac nego ja... mozda si s godinama i oguglao :)
meni jos uvijek svaki poraz tesko padne, ali puno teze od toga mi pada unaprijed otpisivanje bodova protiv bilo koga...
mislim da objektivno po kvalitetu ne zaostajemo puno ni za kim ove sezone, mozda nismo najbolji, ali sigurno smo medju prvih 5 ekipa...
pogotovo u ovoj nasoj, skoro amaterskoj ligi, mislim da prevagu na terenu pravi upravo ta borbenost i isti pristup svakoj utakmici, a ne kvalitet, i to moze da znaci razliku izmedju 1. i 5. mjesta na kraju na tabeli

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 19:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

e dobri moj davore,eto srece da za zrinjski treba neko duze pamcenje :D ..dovoljno se vratiti tri,cetiri mjeseca unazad i evocirat sjecanja na laganih 4-0 za zrinjski,i to sa djelmicem,stokicem....i avdukin osvrt da je od svega vidjenog na toj utakmici najbolji-rezultat!! :lol: :lol:

a tad smo otputovali tamo kao ubjedljivo prvi,sa 5 bodova prednosti nad drugim,u idilicnoj situaciji...

sad nakon svega ovoga u zadnjih nekoliko dana,meni je samo bitno da ne primimo petardu tamo i ne obrukamo se....treba cuvati cast kluba i grba,ipak smo mi borac a ne neka talasika tamo...

nego,ima li vijesti iz kinsase? 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
0-1 u zapadnom mostaru ! HVALA !

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Sad kad ga cina uvali u mostaru bice ludilo.
Stvarno cemu pesimizam, uvijek kad je bilo najteze Borac je bio pravi tako ce i sad biti. Izgubiti necemo, zivi bili pa vidjeli

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 19:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stvarno cemu pesimizam

:lol: :lol: :lol:

stvarno,cemu pesimizam kad je sve na nasoj strani,desavanja oko kluba,kvalitet ekipa,finansije,tradicija.. 8)

ok,pobjedjujemo,ali eto,ako nekim cudom ne pobjedimo,ajd da se dogovorimo da ne pljujemo ovdje? :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šlager je to, vremenom će te shvatiti da je to ironija :lol:

Sad što se tiče same igre.
Gledao sam Zrinjski na Grbavici, po mom mišljenju nadigrali su Željezničara.
Ono što sam ja primjetio da su im stoper jako spori, a Pezo i loš na lopti, to bi morao Kunić pritiskom rješavati.
Ovdje bi nam dobro došao Đelmić, da ih pretrči :( Ja bi stavio možda na krilo Žuržinova koji je lijevo krilo, ili lijevi bek, a ne prednji vezni kao što ga Jović gura, ne znam zbog čega.
Ili ovu varijantu sa Subićem naprijed, a iza Dragičević ili SNSD.
Teško da mi možemo na brzini dobiti sa Grujićem, Žižvoićem, Acom i Grahom + Handžić i Kunić.
A Zrinjski igra 3-5-2 formaciju koja prelazi u 5-3-2 što implicira da brzo "skupe" u sredini terena, tako da bokovi ostaju prazni ili u situaciji 1-1. SAd ko to može riješiti pitanje je.
Nadam se najboljem i čvrsto vjerume u to.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 19:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Šlager je to, vremenom će te shvatiti da je to ironija

ma nije caca ironija,vise ovim pisanjem pred utakmicu protiv veleza kako necemo pobjediti,ili sada da cemo tesko do boda u mostaru,pokusavam relaksirat situaciju...

mozda se varam,ali cini mi se zaista da smo prevelika ocekivanja svalili na teret ovih momaka,i s obzirom na njihov realan kvalitet,a pogotovo na uslove u kojima rade...

cini mi se da je i vecina forumasa i ostalih (u najboljoj namjeri), progutala onu zvaku uprave kako je evropa imperativ :( ...znaci,prodas tri najbolja igraca za 50 000 evra,i ocekujes da ti ja pusim tu pricu...upravi ova situacija odgovara, "eto,i navijaci vide da smo sve obezbjedili za evropu,ali ovi kilavci na terenu su jedini problem" :( :(

mozete vi sad opet govoriti slager dalabu i smijati se,ali koliko god uprava tvrdila drugacije,meni ovaj tim nista jaci nije od onoga koji je ispao iz lige2007,a za koga su igrali stojan vranjes,milan ozren,dragan benic,bojan puzigaca,deket,boka raspudic,oliver jandric...

i zaista mislim da ovi momci daju maximum,i da ih ne trebamo i mi jebat u zdrav mozak sa pretjeranim ocekivanjima...radovat se svakoj utakmici,svaki dobar potez nagradit,opusteno...ovako im samo nabijamo nervozu i svezu im se noge jos vise...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 20:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Schlager je napisao:
Citiraj:
Šlager je to, vremenom će te shvatiti da je to ironija

ma nije caca ironija,vise ovim pisanjem pred utakmicu protiv veleza kako necemo pobjediti,ili sada da cemo tesko do boda u mostaru,pokusavam relaksirat situaciju...

mozda se varam,ali cini mi se zaista da smo prevelika ocekivanja svalili na teret ovih momaka,i s obzirom na njihov realan kvalitet,a pogotovo na uslove u kojima rade...

cini mi se da je i vecina forumasa i ostalih (u najboljoj namjeri), progutala onu zvaku uprave kako je evropa imperativ :( ...znaci,prodas tri najbolja igraca za 50 000 evra,i ocekujes da ti ja pusim tu pricu...upravi ova situacija odgovara, "eto,i navijaci vide da smo sve obezbjedili za evropu,ali ovi kilavci na terenu su jedini problem" :( :(

mozete vi sad opet govoriti slager dalabu i smijati se,ali koliko god uprava tvrdila drugacije,meni ovaj tim nista jaci nije od onoga koji je ispao iz lige2007,a za koga su igrali stojan vranjes,milan ozren,dragan benic,bojan puzigaca,deket,boka raspudic,oliver jandric...

i zaista mislim da ovi momci daju maximum,i da ih ne trebamo i mi jebat u zdrav mozak sa pretjeranim ocekivanjima...radovat se svakoj utakmici,svaki dobar potez nagradit,opusteno...ovako im samo nabijamo nervozu i svezu im se noge jos vise...

Koliko nase djece i opet tada ispadosmo.
Jaci je ovaj tim upravo za tu cinjenicu.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 21:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne znam kolega,priznajem da mi je vise tesko i pohvatat nit :-? ..cas smo ponosni kad onaj spiker u bjeljini procita da za borac pocinje 6 igraca u21 (sto niko u ligi nema ni priblizno!!),pa se pise kako trebaju nasa djeca igrat a ne markovic,sad po ovom tvom postu ispada da treba sto vise tih sa strane.....

a i medju njima isto ima svakakvih...od onih koji izgaraju na svakom treningu,sta ja znam,mikic,avdukic...pa do izdajnika tipa zivkovic,milic....pa i stanceski,koji je slagao da je bolestan da u sampionskoj sezoni ne igra u zadnjem kolu jeseni u trebinju,jer mu je amar tako rekao,vec je znao da za koji dan prelazi tamo...ili ovaj markovic....pa sjeti se da nam cak ni onaj jocin karton pred grbavicu jesenas nije sjeo.... :(

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka

dobri moj schlagere, nije sama pobjeda poenta mog izlaganja...
evo nadji moj post sad poslije veleza, u moru pljuvanja sta sam ja jedini napisao?
sve i da izgube 5:0 u mostaru, sve i jednog igraca redom ja cu pohvaliti za borbenost ako to zasluzi, kao i poslije veleza, bez obzira na rezultat

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 21:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

haha,pisao sam i ja koji minut poslije veleza da necemo izgubit pod bijelim brijegom ako ponovimo onaj pristup...ali svasta se nesto izdogadjalo nakon toga,od cega mi je kinsasa najteze pala :(

nista od mog sna o borcevom alexu fergusonu,sto mi je cak vaznije i od ovogodisnje evrope bilo...opet cemo svaka tri mjeseca mjenjat trenera,ko najveca provincija :( :(

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120148 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3303, 3304, 3305, 3306, 3307, 3308, 3309 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]