banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 17:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3302, 3303, 3304, 3305, 3306, 3307, 3308 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 20 Mar 2014, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
subzero81 je napisao:
sad ce vecina vas da meni skoci za vrat, ali napisacu moje misljenje koje sam vec napisao jednom od forumasa na pp.

Markovic je konj, pojeo je govno, postupio kako nije trebao. Navijaci su pokazali gdje mu je mjesto. Kako sam cuo izvinjavao se, samo sto nije zaplakao. Budimo bolji od majmuna. Ja imam stav da svakome treba oprostiti ako je iskreno svjestan sranja koje je napravio. Oderite ga po dzepu, ako se slican incident ponovi posaljite ga kuci bez zuba. Al dajte mu priliku da se opravda, a to moze samo na terenu. Daj da skupimo redove i da uzmemo jebeni svinjski i dodjemo do te evrope koju svi iscekujemo.
svi smo mi ljudi i ljudski je grjesiti.

AJ BORAC otresi svinjski

Нема шансе! Каже да је емотивац и реаговао у афект, па што у афекту није дао гол! И ово није ништа друго него класично курчење, Авдука га ја трипут звао да оде од навијача и тек четврти пут кад га је повукао за дрес, онда је овај дрипац отишао од истока. Само је туга да неко овакав заузима мјесто нашем клинцу.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 09:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
za mene totalno bitne utakmice i u mostaru i protiv sarajeva, ovi jebivjetri skupstinski jedva cekaju da se osramotimo i dole i ovdje, sa ostalim stvarima sam apsolutno saglasan

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ja isto mislim da je rezultat i u Mostaru i protiv jalije jako bitan za buducnost Borca, u slucaju da dobijemo obe, onda nece moci reci kako od Borca nema nista, kako je to rupa bez dna i ostale vec degutantne fore. ako poduvamo obe samo im dolijevamo ulje na vatru. ali otom potom.

I nisu samo guzonje digle ruke od Borca, digla je i Banjaluka. Koliko nas je bilo protiv Veleza. Presmjesno malo za ovakav grad. i da ne zanimaju me cuveni izgovori ovakav termin ovaj dan svadbe posao ovo ono. Ako bude i protiv jalije u subotu siguran sam da ce biti 2000 ljudi vise i da nece biti svadbi i slicnih izgovora. doce ljudi samo zato sto dolazi jalija da se pokazu. Tako da kad krene opravdano psovanje po upravi gradonacelniku skupstini i ostalim majmunima, treba prvo da podjemo od sebe. MI smo ti koji su ih doveli tu gdje jesu, mi smo ti koji ih drze tu gdje jesu, mi smo ti koji pored svega i dalje ih trpimo. Banjaluka je zaspala i nikako da se probudi. Tako da drugari podjimo prvo svi mi od sebe, a onda i dalje.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 36203.html

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Markovic treba otici i to je to. Nema praštanja! Da je bar rekao jednu rečenicu, kako on kaze u "afektu", recimo Ma jebite se, Mrs, ono izleti mu slučajno pa ajde svakom se desi, upozorenje i cao, mada momak znaci svjesna govori jebacu vam mater klosari jedni samo da vas vidim u gradu jednog po jednog! Alo kakav izletjelo mu nema to! Svjestan si sta govoris. Tu izvinjenje ne pomaze. I da li se iko zapitao šta je da nisu kamere snimile, takav smrad bi i dalje nastavio. Samo sto je glupana uhvatila kamera i sve se vidi i čuje. Jos ga Avduka sklanja... Ma daj. Putuj igumane.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 10:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
I ja sam ravnodusan sto se tice ove utakmice u Mostaru. Dole su nas nabijali kad smo bili jaci od njih dvaput, tako da nisam uopste optimista, mada lopta je okrugla.
Sto se tice jalije tu je vec druga stvar njih dobiti kao i obicno radi tradicije. O evropi nerazmisljam u ovom trenutku, mislim da je jako daleko i da se mnoge stvari moraju poklopiti da mi tamo odemo.
A o ovom Markovicu neznam sta pametno reci, ljudski je grijesiti, ljudski i izvinjavati se, a uzviseno oprostiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Citiraj:
Marinović: Želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo

Predstojećih 180 minuta u Premijer ligi odredit će sudbinu igračima Borca u njihovim nastojanjima da se dokopaju Evrope.

Dragan Jović je napustio kormilo u najnezgodnijem trenutku i to uoči utakmica protiv Zrinjskog i Sarajeva, pa njegov pomoćnik Vinko Marinović sad ima pune ruke posla.

"Pred nama su dvije najteže provjere do kraja sezone i ako ih uspješno riješimo onda nam plasman na međunarodnu scenu neće izmaći", rekao je Marinović i dodao:

"U Mostaru moramo dobro da odigramo i da osvojimo najmanje jedan bod, a onda ćemo protiv Sarajeva jurišati na sva tri boda. Također, bitno je i da imamo bolji međusobni skor, jer i to može da presudi na kraju sezone. Ukratko, želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo".

Borac je u Banjoj Luci pobijedio Zrinjski sa 2:0, a u Sarajevu su ostvarili trijumf službenim rezultatom 3:0, pošto je utakmica prekinuta i registrovana u korist banjalučke ekipe.

nesto ne mogu da se sjetim kako je Vinko vodio Kozaru. Mislim kako su igrali "samo da ne udje" ili je igra licila na nesto

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 11:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2008, 00:42
HŠK"ZRINJSKI"-FK"BORAC"
22.03.2014 15:30 h
SUDIJA: Bureković Muamer, Zenica
A-1: Drašković Dalibor, Ist.Sarajevo
A-2: Ibrišimbegović Senad, Travnik

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka

subzero81 je napisao:
Citiraj:
Marinović: Želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo

Predstojećih 180 minuta u Premijer ligi odredit će sudbinu igračima Borca u njihovim nastojanjima da se dokopaju Evrope.

Dragan Jović je napustio kormilo u najnezgodnijem trenutku i to uoči utakmica protiv Zrinjskog i Sarajeva, pa njegov pomoćnik Vinko Marinović sad ima pune ruke posla.

"Pred nama su dvije najteže provjere do kraja sezone i ako ih uspješno riješimo onda nam plasman na međunarodnu scenu neće izmaći", rekao je Marinović i dodao:

"U Mostaru moramo dobro da odigramo i da osvojimo najmanje jedan bod, a onda ćemo protiv Sarajeva jurišati na sva tri boda. Također, bitno je i da imamo bolji međusobni skor, jer i to može da presudi na kraju sezone. Ukratko, želimo pobijediti Zrinjski i Sarajevo".

Borac je u Banjoj Luci pobijedio Zrinjski sa 2:0, a u Sarajevu su ostvarili trijumf službenim rezultatom 3:0, pošto je utakmica prekinuta i registrovana u korist banjalučke ekipe.

nesto ne mogu da se sjetim kako je Vinko vodio Kozaru. Mislim kako su igrali "samo da ne udje" ili je igra licila na nesto

Ako pamtis Vladu Jagodica on je njegova skola :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Милош Марковић - од јунака побједе до омраженог међу навијачима (Видео)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 12:46 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ovo je nakon ispada Vranješa, jedan od najvećih prekršaja igrača kojeg se ja sjećam, nema njemu ovdje budućnosti, da je pametan, a vidimo da nije, sam bi tražio ispisnicu...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
ovo je nakon ispada Vranješa, jedan od najvećih prekršaja igrača kojeg se ja sjećam, nema njemu ovdje budućnosti, da je pametan, a vidimo da nije, sam bi tražio ispisnicu...

Da, ali Vranja se već narednu utakmicu popeo na šipku, izvinio se, rekao da je pogriješio i dobio aplauz od navijača.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 13:03 
Bič božji
Bič božji

pazi za mene lično je i jedan i drugi potez bez ikakvog opravdanja, znači ja lično to Vranješu nikada nisam zaboravio, a ni oprostio, iako je deset puta bolji igrač od ovog magarca, ali da je uradio glupost jeste i tu nema opravdanja...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Истина, и један и други потез су непримјерени, али знамо бар да Врања никад навијачима не би рекао што је рекао Милош.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 13:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Nov 2013, 12:28
Vranja tad nije isao svjesno sa namjerom da popljuje klub ili navijace, iako mu je potez bio maksimalno glup. Markoviceve prijetnje i psovanje ne mogu se porediti sa tim... ali opet ne znam sta da mislim, u neku ruku kad skontam da se neko izvinjava i pokusava ostati ovdje kad mu svi putevi vode nazad licno bi mu oprostio. Samo sto ne znam koliko je iskren.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 13:21 
Bič božji
Bič božji

Kesten je napisao:
Vranja tad nije isao svjesno sa namjerom da popljuje klub ili navijace, iako mu je potez bio maksimalno glup. Markoviceve prijetnje i psovanje ne mogu se porediti sa tim... ali opet ne znam sta da mislim, u neku ruku kad skontam da se neko izvinjava i pokusava ostati ovdje kad mu svi putevi vode nazad licno bi mu oprostio. Samo sto ne znam koliko je iskren.

pazi, navijači jesu klub i klub jesu navijači, između to dvoje postoji znak jednakosti, samo sam rekao da su ta dva poteza najgori kojih se ja uopšte sjećam...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Ево и његове изaјве за Глас:

Нико ме није напао. Не бих волео да се од овог прави драма. Извинио сам се директно навијачима, извињавам се и комплетној спортској јавности за свој поступак. У афекту сам изговорио непримерене речи. Урадио сам то "вруће главе", незадовољан резултатом 0:0 иако смо били много бољи и заслужили победу. Свестан сам грешке, кајем се и прихватам казну коју ће ми клуб одредити. Надам се да ће се све ово брзо заборавити и да ћемо сви заједно у преосталим утакмицама изборити пласман у Европу - рекао је Марковић.

Колики год да је гад испао, у овим изјавама за медије употребио је јаке ријечи - свјестан сам грешке, прихватам казну, извињавам се и кајем се. А и то стајање поред терена док они тренирају, и што су га послали у гаћама у свлачионицу, на неки начин и он је тим понижен и изјавио је ово након тога. Можда је након оног гола у БН и ових ријечи и потеза ипак заслужио још једну шансу и да се покуша својим играма на терену опрати. хм, можда

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Ja bih da mu se sudbina odredi nakon sledece dvije utakmice ako pokida protiv zrinjskog i sarajeva treba mu pruziti priliku.. Samo se vratite par stranica unazad i vidite sta ste pisali o Cini Dujakovicu i njegovim potezima tako da sto se mene tice ne bih to gledao opet koliki god on bio Banjalucanin i Borcevac..

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 15:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Ama ljudi moji jeste vi svjesni DA NIJE BILO KAMERE ne BI SE NISTA ZNALO , bil se onda izvinjavao da ga nije kamera snimila onda bi cutio i nastavio se majmunisati ! Da je dao 5 golova protiv radnika i da je odlučio utakmicu protiv Mladosti NEMA OPROSTA !!! Da je u afektu rekao jednu dve rijeci marš ili slicno pa ajde moze se oprostiti , a on je pljuvao 15-20 sekundi i pored upozorenja Avduke nastavio je . NEMA GOVORA OPROSTA NEMA KUPI STVARI I ODLAZI !!!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2014, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka

AJracbo je napisao:
Ama ljudi moji jeste vi svjesni DA NIJE BILO KAMERE ne BI SE NISTA ZNALO , bil se onda izvinjavao da ga nije kamera snimila onda bi cutio i nastavio se majmunisati ! Da je dao 5 golova protiv radnika i da je odlučio utakmicu protiv Mladosti NEMA OPROSTA !!! Da je u afektu rekao jednu dve rijeci marš ili slicno pa ajde moze se oprostiti , a on je pljuvao 15-20 sekundi i pored upozorenja Avduke nastavio je . NEMA GOVORA OPROSTA NEMA KUPI STVARI I ODLAZI !!!

A sta cemo sa onima koje kamera nije snimila a bilo ih je.
Momak pogrijesio jeste i to uzasno ali nije ni prvi ni zadnji. Ovi stariji sjetice se samo Tonce Jakovljevica, pa mu je oprosteno, eto i Stojanu isto. A tek onaj napadac sa Pala koji se hvatao za .urac i pokazivao cijeloj tribini da mu popusi. Zaboravih kako se zvao cini mi se Zeljko ili tako nesto. Kako god treba smiriti tenzije, vidjecemo kakva ce biti kazna od strane sportskog direktora, sacekati malo da se strasti smire, a prije svega da nam ekipa otputuje u Mostar u normalnoj atmosferi.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3302, 3303, 3304, 3305, 3306, 3307, 3308 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]