banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3284, 3285, 3286, 3287, 3288, 3289, 3290 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 10 Mar 2014, 10:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Šest igraca ispod 21 godine, od toga 5 djeca Borca.To je pravac kojim se treba ici.Jovic je znao ko ce u ovom teskom momentu nakon 4 poraza "izgoriti" za borcev dres.Cast Handzicu, Dragicevicu, Jevticu ali ja bi uvijek prije stavio momke koji su igrali od svoje sedme godine za taj Borac i kad je bilo tesko i kad je bilo fino, svoju mladost podredili su Borcu.Ti momci su igrali po kojekakvim selima, od malih nogu nose se sa pritiskom Banjaluckih kvazi stucnjaka koji samo znaju pljuvati i kritikovati.Prateci forum godinama i slusajuci ljude oko sebe, jos uvijek se pitam do kada ce se ta djeca osporavati?Citav zivot je prica gura ga ovaj, gura ga onaj, itd...Zapita li se iko kako je tim momcima kad slusaju i citaju te price?Kako da imaju motiv kad ih svaka susa osporava i trazi neka "pojacanja" sa strane?Zbog cega neko misli da je jedan Jevtic koju usput ne kosta Borac manje od 5.000, KM bolji od jednog Runica koji je tu godinama?!
Mi smo cudan mentalitet, uvijek nam je tudje bolje.Zasto, zbog cega?
Da se mi ne lazemo, pojacanja treba dovesti, ali ciljano i planski.Nismo mi u mogucnosti orga izaciono a narocito finansijski da fulamo i bacamo pare na promasena pojacanja.
Od mene ce djeca Borca uvijek imati prednost, i znam sigurno kad oni igraju zajedno bez stranaca da pristup i zalaganje nece izostati.Pratim ih sve od kadeta i kad su god igrali zajedno, bili su kao jedan.Rezultat nikada nije izostao.

Aj' Borac!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ni oduzeti, ni dodati.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 14:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Nov 2013, 12:28
Evo ko hoce da vidi pregled iz Bijeljine, ima ovdje od 13:40 http://www.bhrt.ba/bht1-emisije/bht-sport/bht-sport-2/

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Предраговић: Издржали смо притисак након пораза на премијери

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 15:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
ako se bude igralo u nedjelju kao sto se ovdje navodi, trebala bi biti vise nego solidna posjeta

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Недјеља у 17, највјероватније је тај термин.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 15:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
КУНИЋ: ИЗГИНУЛИ СМО НА ТЕРЕНУ

http://www.fkborac.net/sajt/istaknuto/k ... 0/03/2014/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2014, 23:49 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
sinedf je napisao:
Šest igraca ispod 21 godine, od toga 5 djeca Borca.To je pravac kojim se treba ici.Jovic je znao ko ce u ovom teskom momentu nakon 4 poraza "izgoriti" za borcev dres.Cast Handzicu, Dragicevicu, Jevticu ali ja bi uvijek prije stavio momke koji su igrali od svoje sedme godine za taj Borac i kad je bilo tesko i kad je bilo fino, svoju mladost podredili su Borcu.Ti momci su igrali po kojekakvim selima, od malih nogu nose se sa pritiskom Banjaluckih kvazi stucnjaka koji samo znaju pljuvati i kritikovati.Prateci forum godinama i slusajuci ljude oko sebe, jos uvijek se pitam do kada ce se ta djeca osporavati?Citav zivot je prica gura ga ovaj, gura ga onaj, itd...Zapita li se iko kako je tim momcima kad slusaju i citaju te price?Kako da imaju motiv kad ih svaka susa osporava i trazi neka "pojacanja" sa strane?Zbog cega neko misli da je jedan Jevtic koju usput ne kosta Borac manje od 5.000, KM bolji od jednog Runica koji je tu godinama?!
Mi smo cudan mentalitet, uvijek nam je tudje bolje.Zasto, zbog cega?
Da se mi ne lazemo, pojacanja treba dovesti, ali ciljano i planski.Nismo mi u mogucnosti orga izaciono a narocito finansijski da fulamo i bacamo pare na promasena pojacanja.
Od mene ce djeca Borca uvijek imati prednost, i znam sigurno kad oni igraju zajedno bez stranaca da pristup i zalaganje nece izostati.Pratim ih sve od kadeta i kad su god igrali zajedno, bili su kao jedan.Rezultat nikada nije izostao.

Aj' Borac!

svaka cast
pravo u srz

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 09:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ozKbQQ1yaEE[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 09:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Ljudi,kakva je ovo utakmica reprezentacije RS sutra protiv Udinesea? :-? :-?

Ako je to neka prava utakmica,pa hajde,ali ako je to neka glupost protiv Udinese B ili juniora,onda je baš bezveze da nam tri igrača izgube čitavu sedmicu treniranja sa ekipom i zamaraju se putovanjem i igranjem...fedor i tako ne može igrati,ali grahovac i runa će igrati protiv Veleža :(

Skeptičan sam oko značaja te utakmice zato što evo u jednom Glasu današnjem nema ni slova o njoj...mogu misliti šta je to :(

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 10:00 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Bilo je u ponedjeljak u Glasu riječ o tome. Navodno će igrati prvi tim, Di Natale i ti igrači, ali aj znaj.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 10:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ok..ako je tako,to je onda i čast zaigrati protiv takvih igračina.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 10:03 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Apsolutno nepotrebna utakmica u ovom periodu.Predstoji nam serija vaznih utakmica a dogovara se prijateljska utakmica sa Udinese-om.
Kao prvo mogao je da se saceka bolji termin a kao drugo trebalo je dovesti prvu ekipu Udinesea na gradski stadion i priustiti ljudima malo zabave sa evropskom ekipom.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 10:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Ni je ne znam koji je to termin sad. Od kud kada su se reprezentacije okupljale prošle sedmice?
Zar stavro misliš da ovi mogu dovući Udineze ovamo?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 10:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ovo nije zvanicno okupljanje reprezentacije jer RS nema pravo igranja zvanicnih utakmica pod okvirom UEFA-e, tako da termin nije reprezentativni.
A sa obzirom da je ovo organizovano od strane jednog naseg poznatog menadzera, sve se moze, naravno ako se hoce...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 10:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ekstra prilika da im prodamo grahovca i runu za velike pare

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 10:52 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

subzero81 je napisao:
ekstra prilika da im prodamo grahovca i runu za velike pare

To bi bilo odlicno...
p.s. jesi sigurnan da je Runa pozvan?Meni se cini da sam vidio da je Dzajic pozvan a ne Runa?!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 11:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da,dzajić...a grahovac je bio u kampu udinesea još kao 16-godišnjak.....nemam neke podatke da ih je nešto impresionirao,za razliku od partizana gdje su mu nudili da ostane,i bio je dosta perspektivniji od jojića i brašanca,njegovo godište...a vidi jojića sad! :(....ako je vjerovati baji stojniću,on mu je rekao da je lud što sluša svoje managere i što nije ostao u pfc :(

ne znam..i po meni je ovo budalaština,a ako bude igrao di natale,evo svečano obećavam da ću se lansirati na mars :lol: :lol: ...garant neki udineseovi trećepozivci,ili još gore,neki bolidi na probi.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ubi me ako znam odakle sam runu iscupao. mozda od silen zelje da ga prodamo :) :)

salim se, dobar je runa

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2014, 11:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ma ja sam gore greškom napisao da je otputovao runa,umjesto djajić,pa sam te naveo na krivi trag 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3284, 3285, 3286, 3287, 3288, 3289, 3290 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]