banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 06:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3282, 3283, 3284, 3285, 3286, 3287, 3288 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Mar 2014, 19:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
protiv mladosti su, objektivno, mnogi podbacili...
sad tek dolazi do izrazaja jaka konkurencija medju stoperima, i nema zajebancije, ako neces brate dati 120% od sebe na terenu, ides na klupu, ima ko hoce... kamo srece da smo na svim pozicijama tako pokriveni :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 19:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Борац покорио Бијељину, враћен неопходан мир пред Вележ

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 20:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Avg 2010, 17:29
Najuspjesniji gost lige 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Bio je kratak prilog na RTRS-u. Sad razumijem zasto je kitopsina napisao da umalo nije umro. :D
Radnik fulao 2 zicera na samom kraju...
Dobar gol Kunica.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 21:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Fedor do crvenog kartona uopste nije bio los.
grujic je preorao teren danas.
desni bek naprijed jako dobar dok je defanziva losija.
avduka standardno na nivou....
uglavnom svima svaka cast,nismo briljirali da se ne lazemo,uzeli smo ih na fizickom planu i ipak smo individualno kvalitetniji od njih.
po meni,runic najlosiji danas,sve sam vise ubjedjenja da on stvarno nema kvalitet.upariti ovog "malog" trebinjca sa nekim iskusnijim stoperom (mozda dragicevic) bi bila dobitna kombinacija ubijedjen sam.

cestitke i treneru naravno

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 01:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Koliko razlicit pristup nasih igraca u samo 7 dana. Da su ovako usli u utakmicu prije 7 dana, nikakvih problema nebi bilo.
Grujic danas najbolji, mislim da se njegov dres nece moci oprati od blata. Fedor do iskljucenja takodje dobar. Ostaje enigma kako mi uvijek od rijesene utakmice dodjemo do infarkt zavrsnice, danas zamalo da prospemo sve u ta 2‚minuta. Jovic je stvarno mudonja, promjeniti 3 igraca samo u odbrani u odnosu na proslu utakmicu, ja licno nebih nikad. Danas smo izasli sa visokom postavom da sprijecimo njihova bunaranja, Djajic sasvim solidan, Runa imao malo nesigurnosti ali sve ukupno moze dobiti prolaz.
Jos ako mi neko kaze da je nas teren los, onda neznam kako kvalifikovati ovaj Bijeljinski.
Naravno lokalna publika se napalila na Velikana, ali ih Kunic i Markovic istusirase hladnom vodom.
Sve u svemu juce smo gledali neki drugi Borac, nego samo 7 dana ranije, rezultatsku krizu smo prekinuli, ja se nadam da je sve lose sad iza nas.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka

jos jednom hvala vam na izvjestajima... kao sto schlager rece, kao da sam bio na utakmici :)
znaci runic je ipak pokazivao malo nesigurnosti kao i uvijek.... vidjecemo, bas me zanima kakva ce biti postava za velez

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Сад са Вележом кући, имамо велику предност јер Вележ иде у Зеницу Челику у сриједу у Купу, па онда са нама на градском у суботу. Треба то искористити ал Вележ је одлична екипа, бубнуше Олимпика у гостима.
На руку нам иде и то што ћемо са сарајевом играти 3 дана након њиховог дербија са жељезничаром, мада се за ту утакмицу не бојим, важнији је приступ против Вележа.

Немамо згуснут распоред за разлику од конкурената а слиједе кључне утакмице.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Pomalo nesigurnosti su pokazivali svi, osim Grujića koji je odigrao skoro bez greške. Imao je i Đajić loših intervencija i Runić itd., ali sve u svemu nisu se konstantno međusobno uništavali kao na utakmici protiv Mladosti. Dragičević, Runić, Đajić, tu treba tražiti štopersku kombinaciju. Marković je uglavnom bio dobar, malo pregrub u prvom poluvremenu. Nakon trećeg faula je dobio žuti karton. U drugom poluvremenu igrao opreznije, ali bez velikih grešaka.
Šteta za Predragovića, igra puno opuštenije nego jesenas i sve to izgleda prilično dobro. Oba žuta kartona je dobio sprječavajući opasne kontre. Pogotovo ovaj drugi. Imamo napad i iz bloka pred Radnikovim golom neko izbija loptu na centar, igrač Radnika brzo istrčava, a kod nas, čini mi se, samo jedan igrač u odbrani. Predragović stiže povući za dres igrača Radnika i dobija drugi žuti.
Teren jako loš, što nam je pomoglo kod drugog gola, ali smo mogli primiti sličan gol u prvom poluvremenu. Avduka je intervenisao nosom i skrenuo loptu, koja je nezgodno odskočila par metara ispred njega, u korner.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 14:02 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Gruja je juce poginuo, svaka cast majstore, odigrao doktorski na zadnjem veznom...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 17:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
za utakmicu protiv mostaraca izvesti pocetni sastav kao protiv radnika, naravno izuzev Fedora i tako nagraditi momke za musku igru, s tim sto treba voditi racuna da se momci ne opuste, a to ce Jovic kroz treninge da razotkrije ako budu fatali krivine, sad je prilika da se stvori takva filozofija u sistemu da ispadne iz igre onaj igrac koji olako shvati obaveze prema velikanu, jer ga cega naspanovani igrac sa njegove pozicije sto se juce pokazalo kao efikasno sredstvo protiv zabusanata

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
gruji je zadnji vezni uvijek i bila najprirodnija pozicija...da se mene pita (srecom,ne pita me se :lol: :lol: ),ja bih grahovcu i njemu zamjenio pozicije..grahu naprijed,pa da vidimo kako je moguce da je vise golova dao za U21,za koji je odigrao 20-tak utakmica,nego za borac gdje je odigrao preko sto....i to ne bilo kome,svabama,spancima...

i slazem se sa vama,da treba nagradit ove junake iz bijeljine da budu starteri protiv veleza...samo nek sef smisli neku taktiku koga bi najbolje bilo umjesto fedora...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 18:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
Protiv Veleza ne igraju Fedor, Dzajic i Ziza, sve kartoni.
Po mom misljenju Grahu na poluspic, Gruju ostaviti sa Radulovicem na zanjeg veznog, umjesto Zize Handzica na krilo,
a umjesto Dzajica Dragicevic.Ostatak ekipe isti kao protov Radnika.

Ko god da bude igrao, ako bude pristup kao u drugom poluvremenu poslije iskljucenja Fedora, rezultat nece izostati...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Žuržinova na lijevo krilo.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka

kad djajic nakupi kartone, jel mu se to prenose i kartoni iz leotara?
gruja i jeste defanzivni vezni, ali ga je jovic cijelu sezonu stavljao ispred grahovca, vidjecemo hoce li im sada mozda zamjeniti mjesta :)
mislim da ce umjesto zizovica lijevo igrati zurzinov i on je ljevak, tako da ostaje otvoreno mjesto za st.dujakovica u prvoj postavi opet (ne vjerujem da cemo zaigrati sa dva napadaca, tako je i marinovic rekao)
pretostavljam da ce to biti nesto ovako:

Prikačeni fajlovi:
for4.jpg
for4.jpg [ 34 KiB | Pogledano 577 puta ]
Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 19:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
juce je i Zurzinov bio odlican, vidi se sta znace kompletne pripreme...

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 20:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:08
Olimpic uz Borac :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka

ova sezona je stvarno dosta izjednacena... osim zadnje 2-3 ekipe, sve ostale utakmice su dosta neizvjesne, svako svakog moze pobijediti, ili bar ovako iznenaditi u gostima

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 21:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
davorr3 je napisao:
kad djajic nakupi kartone, jel mu se to prenose i kartoni iz leotara?
gruja i jeste defanzivni vezni, ali ga je jovic cijelu sezonu stavljao ispred grahovca, vidjecemo hoce li im sada mozda zamjeniti mjesta :)
mislim da ce umjesto zizovica lijevo igrati zurzinov i on je ljevak, tako da ostaje otvoreno mjesto za st.dujakovica u prvoj postavi opet (ne vjerujem da cemo zaigrati sa dva napadaca, tako je i marinovic rekao)
pretostavljam da ce to biti nesto ovako:

Vjerujem da ce biti sve kako si naveo, osim na desnom krilu gdje ce po mom misljenju igrati Handzic umjesto Dujakovica.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2014, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Handzic ne moze igrati desno, on to nikad nije ni igrao, ne znam sta Jovic eksperimentise. Ili u spic ili lijevo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3282, 3283, 3284, 3285, 3286, 3287, 3288 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]