banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 10:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3281, 3282, 3283, 3284, 3285, 3286, 3287 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 08 Mar 2014, 16:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Bill nas je Jos ovdje. Napisace i oni svoje vidjenje. Cobra Borna. Malo srece.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 16:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
od kud sad da smo pobijedili sa 3-1......napisaste KRAJ a mi dali go poslije....:D ???

Koliko smo na kraju pobijedili????o bem ti zivot!

Poslednji put menjao Hirosima dana 08 Mar 2014, 17:06, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
savke-bl je napisao:
Китопсина, хвала ти ма јављању. Могу мислити како је било тамо уживо гледати, кад је нама овако било.

ma on me spasio,haha...nikad ovaj livescore nije brljao kao danas...jedan primjer 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
ne spomenu trecu izmjenu ko je usao?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Samo mladjariju gurati! Bravo Jovicu, bravo momci!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Neocekivano poslije vidjenog protiv Mladosti. Svaka cast!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:13 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Ajmo neki izvjestaj ko je dao golove ? sto je fedor dobio crveni ?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka

kunic i markovic, a fedor koliko sam upratio 2. zuti

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:21 
Stara kuka
Stara kuka

posto vec mlade igrace ne mozemo zadrzati da ne odu (a i treba zaraditi koju marku na njima), onda Jovica treba zadrzati sto duze u Borcu.
kad se sjetim prethodnih par trenera Borcevih koji su imali, ako ne i jaci tim na papiru od ovog, ovo sto Jovic radi je cudo, i svaka mu cast!!!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa da...i ja sam,kao jedino pozitivno nakon onog sokantnog poraza od obarske,naveo to sto niko ovdje nijednom rjecju nije trazio jovicevu smjenu,iako je to bio cetvrti uzastopni poraz!

svasta se nakon te utakmice baljezgalo po ovom forumu o radulovicu,grahovcu,cini dujakovicu,zizovicu,jevticu,ali niko ni slova protiv jovica sto me odusevilo!

nadam se da je konacno doslo vrijeme da i mi dobijemo svog sir alexa fergusona 8) ...ja pratim borac sto godina,ali ne pamtim da je neki trener prezivio 4 uzastopna poraza! :(

al moram priznat da me malo i strah da li sve ostale strukture u klubu razmisljaju kao mi....trebalo je danas imati veliku petlju i izvesti ovakav tim...jasno je pokazao onima koji su zaduzeni za transfere,kolikim "pojacanjima" smatra jevtica,dragicevica,handzica i kompaniju.. :( ...

al dobro...mozda su jos nespremni,neuigrani....rano je nakon dve utakmice davati neke ocjene,samo kazem da mu se divim za hrabrost!!

ja ni u snu ne bih smio izvest stoperski par djajic-runa :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 17:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
Kakve su bile novajlije ? handzic ili kako vec ?

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 18:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Sa ovom pobjedom smo prvi na gostujucoj tabeli!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 18:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sad me nije strah za sljedecu utakmicu protiv veleza, siguran sam da se mladost nece ponoviti, jer tu je Borceva MLADOST, koju ce ova danasnja pobjeda osokoliti, Jovicu Dragane, naklon do poda za hrabrost koju si pokazao, ocekivao sam 2-3 izmjene, ali ubaciti u vatru 6 malisana, e to niko nije mogao predvidjeti, sto je vjerovatno zbunilo i trenera domacih koji je dobio od svog skauta analizu nase prethodne utakmice u kojoj nije obuhvatio vise od pola ekipe, sjajno ali molim bez puno slavlja i od sutra poceti kovati plan kako oboriti mostarce na pleca

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ima još 7 dana, al moramo pobjediti Veleža kako znamo i umijemo.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 18:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ide nam na ruku i sto ce velez biti jako umoran....sve bacaju na kup u srijedu!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka

nema tu nekog puno slavlja, ni dizanja pojedinaca u oblake, jer svi su zamjenjivi,... ali rezultati su tu...
moje misljenje je (a i nekih puno starijih ljudi sa kojima popricam na stadionu, koji prate godinama Borac) da je Jovic najbolji trener kojeg je Borac ikad imao...
igraci naravno dodju i odu, i to je normalno, ali Jovica treba zadrzati sto duze u BL
ako je ikad bilo vrijeme da se sa nekim trenerom udje u neku ozbiljniju pricu na duze staze, onda je to sad!

eh jos kad bi olimpic uspio otkinuti koji bod sutra :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 18:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Dec 2012, 21:14
evo u povratku sam sa utakmice a posto je put dug imam vremena za malu analizu...
Kao prvo, teren katastrofa...drenaze ni u prici.Na pocetku lopta nije uopste mogla da odskace na sredini terena.A sami zakljucite kaka je teren bio u drugom poluvrijemenu kad su ga igraci "izrovali"...
Igracima svaka cast!prvo poluvrijeme je krenulo bojazljivo, sa malo straha zbog kiksa iz proslog kola...
Drugk poluvrijeme su krenuli agresivnije, ali po iskljucenju do tada dobrog Fedora poceli su igrati kao da im je poslednja utakmica u karijeri.Sa takvim pristupom ne trebamo se bojati nikoga!
sto se tice igraca, ukratko:
Avduka, miran, sta..bilan i pouzda kao i uvijek.Kod gola nije nista mogao.
Subic, dobar dosta pretrcao sve u svemu dobar.
Runa, pored Gruje i Kunica najbolji danas.Jedan kiks ali nije vredan spomena.Odlican!
Dzajic, poztvovan siguran, dobio rano zuti pa kasnije opreznije igrao ali je bio dobar.
Markovic poceo agresivno brzo zuti, poceo da iskazuje nervozu ali ga je Jovic smirio na poluvremenu.Igra dobra., ofanzivno dobar, defanzivno solidan bio.Kod gol, sut sa 25 metara nakon odbijene lopte koja je isla po zemlji i prosla ispod golmana.
Graha dobar, sredina tere a katastrofa tesko je bilo voditi loptu a kamol i nesto vise.
Gruja defitivno ivrac utakmice!Svuda ga je bilo sve zatvarao i pokrivao!Ostaviti ga na zadnjem veznom nista ofanziva.Jednostavno covjek je preorao teren!
Fedor a pocetku dobar, kao sto sam pomenuo teren los na sredini ali se odljcno nosio..Dva zuta, drugim zutim je sprijecio kontru Radnika i pitanje sta bi bilo da ne igrac prosao...
Zurzinov ddobar, dva odlicna suta na pocetju golman izvukao.Asistirao Kunicu kod prvog gola.
Ziza dobar, trcao, cuvao loptu, gradio...
Kunic odlican.Sve vrijeme je drzao 2 igraca na ledjima.U prvom poluvremenu nije dobio nijednu upotrebljivu loptu.U drugom prvo se odlicno zagradio po prijemu lopte u sesnaest okrenuo stopera i posljje suta lopta je ostala na stativi.Malo kasnije Zurzinov je prosao po lijevoj strani centrirao a Kunic nadskocio cuvara u trzajem glavom loptu poslao u suprota gornji ugao golmanovog gola.
Sto se tice izmjena, za vrijeme koje su proveli ns terenu dobro su se drzalj ali nisu imali zapazenije uloge.

Malo sam oduzio ali da sumiram.Odlicna igra Borca od momenta ksd su ostali sa 10 igraca.Tada su poceli jednostavno da grizu.Radnim je dao g posljje kornera na odbijenu loptu natrcao igrac radnika i nogom poslao loptu u donji desni ugao Avdukinog gola.U Poslednjoj minuti pad koncentracije i u malo da nam daju go ali sreca nas je pogledala.

Sve u svemu, u dobrom raspolozenju cekamo Velez...:-)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 18:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hvala za izvjestaj!

Ko da sam bio na utakmici 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka

hvala na iscrpnom izvjestaju, uzivanje je bilo citati ga :) :) izgleda niko nije podbacio, zato je pobjeda i morala doci
ovo se vec ponavlja da kad ostanemo sa igracem manje, Gruja se rastrci i bude najzapazeniji na terenu :)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2014, 19:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
izgleda niko nije podbacio

ne znam ko je ovaj kolega,al ko da sam ja pisao izvjestaj...meni su uvijek svi dobri! 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120154 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3281, 3282, 3283, 3284, 3285, 3286, 3287 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]