banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3273, 3274, 3275, 3276, 3277, 3278, 3279 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 04 Mar 2014, 08:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
jest Graha bio dobar, ali nije bilo tesko biti najbolji u rastimovanom orkestru, gdje Radulovic toliko komplikuje sa loptom da je to strasno, a njemu su se pridruzili i ostali, cinjenica je da ima dosta promjena u ekipi, ali nisu to neiskusni igraci da im treba pola godine da se uigraju, uostalom, negdje sam cuo izjavu, ne sjecam ciju, da su se novajlije dobro uklopile u sistem igre a u subotu od toga ne bi nista

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 08:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
to pisem vise kao opravdanje za ove stopere,jer prvi put su igrali za bodove,sa ostatkom tima...pripremne su sasvim nesto drugo..a zna se da je odbranu ubjedljivo najteze uigrati...

.za vezni red naravno,nema opravdanja,tu promjena nije ni bilo.

uglavnom,najvaznije mi je da ni nakon cervrtog uzastopnog poraza,nema nijednog glasa za smjenu jovica,i i to je prvi put otkad je foruma,i ovog i onog.

proigrace borac kad-tad,a samo ovako cemo napraviti neki kontinuitet koji je vazniji cak i od te jedne ili dvije evropske utakmice.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 08:34 
Veteran
Veteran

jos da dodam u vezi Grahe, mnogo cijenim njegove fudbalske i ljudske kvalitete, jer ga licno znam, ali me ponekad iznenadi zasto, kod prekida, ne dozvoli, recimo Zizi,da izvede udarac kad vidi da nema rezultata od tih njegovih ubacaja, ne kazem da to radi lose ali nema efekta, pogotovo kad su u pitanju slobodni udarci, u subotu ne dozvoljava Handzicu da izvede takav udarac jer je za ljevaka idealna pozicija, pusti malo i druge da probaju, ovo je dobronamjerna kritika koja mu moze samo pomoci da koriguje neke svoje postupke bar kad je u pitanju taj segment igre

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 08:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

nije lose ni ubacivao,ali i meni se cini da zizovic to radi bolje...tj,da smo vise gola dali nakon zizinih centarsuteva.

a za slobodnjeke ce nam se tesko bit naviknut poslije kajkuta i joce...oni kad su uzimali loptu,meni je to pola gola bilo....sad kad je slobodnjak za nas,meni kao da je korner ili aut :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 08:52 
Veteran
Veteran

tacno tako, kad spomenu Kajkuta prisjetih se utakmice u zenici, on tek dosao u celik, prvi slobodni udarac ka golu Borca, ja onako mahinalno rekoh drugaru pokraj sebe, bojim se da je Sale ne smjesti u gol, nisam to ni izgovorio erupcija na stadionu,to isto vazi i za Jocu, daj boze da se varam ali odlaskom Joce, slabiji smo dosta, ostaje da me novi napadaci demantuju

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 09:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
sjecam se prije par godina kad sam prvi put vidio zizovica na terenu, i podsmijehivanja i dobacivanja sa tribina... sve je to uglavnom bilo zbog izgleda, jer ne lici na nekog fubdalera onako kad ga covjek vidi. ali covjek zna igrati fudbal itekako, i jako je vazna karika u nasem napadu. i sa jocom je odlicno saradjivao i bio bitan faktor kod mnogih njegovih golova sa svojim pasovma i proigravanjima. jedino sto ga nesto nece gol bas, ali to i nije njegova primarna uloga. i protiv mladosti je odigrao dobro prvo poluvrijeme, u drugom se malo utopio u sivilo

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 10:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
GanDra je napisao:
davorr3 je napisao:
nako sto su se slegli utisci, odgledah snimak cijele utakmice
iznenadio me jevtic, kao da je imao tremu (vecu nego runic kad je tek pocinjao u prvoj postavi) a tako iskusan igrac. a s obzirom na jaku konkurenciju na njegovoj poziciji (djajic/runic), nadam se da ce to biti puno puno bolje ako misli ostati u prvoj postavi. pored njega je dragicevic izgledao duplo sigurniji.
slicno njemu, igra sinise dujakovica je bila, blago receno, katastrofalna (ne znam u kakvoj je kondiciji drasko zaric).

Хоћеш да кажеш да Жара треба да игра десног бека :roll:

Imamo Markovica na desnom beku, kakav da je za Dujakovica i ostale je izmislio fudbal, bar je igrao u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Хтједох баш да напишем, довели смо Марковића на ту позицију и очекујем га већ у Бијељини у првој постави. Зато ме зачудило зашто Давор ставља Жару на ту позицију кад већ имамо играча...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

marković nije imao pravo nastupa.valjda je stigao,ili valjda će stići ta ispisnica iz fss do vikenda.

inače,ako radnik dobije ova sva tri boda protiv željezničara za zelenim stolom,onda skoro da više i nemaju nekog takmičarskog motiva da grizu...al bez obzira,bolji smo i treba ići isključivo na pobjedu!

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Schlager je napisao:
marković nije imao pravo nastupa.valjda je stigao,ili valjda će stići ta ispisnica iz fss do vikenda.

inače,ako radnik dobije ova sva tri boda protiv željezničara za zelenim stolom,onda skoro da više i nemaju nekog takmičarskog motiva da grizu...al bez obzira,bolji smo i treba ići isključivo na pobjedu!

????????

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ramic valjda nije imao pravo nastupa; registrovali ga na frku i prevaru. Pa Radnik trazi sva tri boda.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
Ziza je protiv mladosti samo jednu ubacio iz slobodnjaka i ta jedna bila je opasnija od sve i jedne Grahovceve.

Schlager je napisao:

kako ce dobiti bodove, odnosno zasto :)

edit : odgovorio covjek.

nece to babo dopustiti

http://sportsport.ba/bh_fudbal/deset-igraca-celika-i-sarajeva-bez-boravisne-dozvole/126073

oduzimaj i ovima bodove

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ziza je protiv mladosti samo jednu ubacio iz slobodnjaka i ta jedna bila je opasnija od sve i jedne Grahovceve.

pogodio je i graha nekoga u trepavicu iz kornera u drugom poluvremenu,ali taj je opucao glavom pet metara iznad gola...zavoravio sam ko je bio.

al i dalje mislim da žiža to rafiniranije izvodi.

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
handzica

mislim

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
pinkara je napisao:
Izvini ali moram da odgovorim na ovo iako vjerujem da ti se nece svidjeti

Ubio si u pojam vise sa tom kuknjavom oko djece i placanja ulaza!
da se razumijemo,uvijek sam za to da ljudi sa djecom dolaze na utakmicu i ne placaju karte ali nisam za to da jedna osoba uvodi po 5,6,7 djece na jednu kartu.
igrom slucaja znam gdje vecina ljudi sjedi na zapadu i znam da su mjesta gdje vi sjedite jako dobra.nije korektno da neko ko je platio kartu sjedi na losijim mjestima.sam si rekao da roditelji dovedu tebi djecu i ostave ih tebi na cuvanje pa da dodju poslije po njih.zasto ti roditelji ne udju sa djecom na tribinu plate kartu i gledaju utakmicu?jel gradski stadion postao obdaniste?
kada sam ja bio klinac,moj otac je imao sezonsku kartu za borac,svoje numerisano mjesto.brata i mene je vodio skoro uvijek i rijetko kada se desavalo da nas dvojica sjedimo na stolicama(osim kada dolaze lose ekipe tipa olimpije).obicno smo mu sjedili u krilu njemu i njegovom drugaru koji isto isao gledati borac a sjedista su im bila jedno pored drugog da ne zauzimamo mjesto nekome.
da ponovim,uvijek sam za to da klinci koji sa roditeljima dolaze na utakmice (ili sa ujacima,stricevima) ne trebaju placati kartu,ali sam protiv toga da jedan covjek vodi copor djece koja ce zauzeti 10 stolica a jedna karta placena.za to je predvidjena sjeverna tribina i zavrsena prica.
sta je falilo da se u subotu ode i gleda utakmica na sjeveru?nije isti komoditet?ljudi moji,koliko para toliko muzike!
pitajte igrace koliko su ulaznica dobili za ovu utakmicu!
dosli smo u situaciju da kada nesto ne odgovara pojedincu da se dize velika frka i da zbog toga treba pobune dizati.

bili smo i mi ostali klinci, i mene je stari vodio na tekme, i jos dva moja drugara. Sjedili nismo mom starom u krilu, vec na stolicama na zapadu pored mog starog (iako vise tekme provedes stojeci i nervirajuci ljudi oko tebe koji sjede). Tu dvojicu mojih prijatelja nisu starci vodili jer ih nije zanimao Borac pa ni sport, takvi ljudi, mozda neki starci navijaju za druge klubove preko tv-a pa pune djecu glavu o tim klubovima preko tv-a. Ugavnom ti prijatelji i danas vole Borac...

prica ti nije u redu, da dodje jedan roditelj sa 100 djece na tribinu koja nije popunjena a i da jeste u interesu je FK Borac pa i grupe koja navija za Borac.
Sjeverna tribina sve ok, ali ta prica o sjevernoj mozda bi i imala smisla kada bi se popunili puni zapad i istok, a sto se glupost napravila pa pravila prvo sjeverna a ne juzna, jer je tribina iza gola prije svega navijacka tribina sa koje se ima los pogled na mec, sto navijacima ne smeta, ali smeta ljudima koji prije svega zele utakmicu pratiti...

glupa je uopste rasprava dok ne budemo imali pun stadion protiv obarske i slicnih ekipa.

Zna li neko kada se igra sa Radnikom, koji dan u koliko sati?

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
GanDra je napisao:
Хтједох баш да напишем, довели смо Марковића на ту позицију и очекујем га већ у Бијељини у првој постави. Зато ме зачудило зашто Давор ставља Жару на ту позицију кад већ имамо играча...

ovo sto schlager kaze, ne znam jel markovic ima pravo nastupa jos?
ali svejedno, i zaric bi bolje odigrao od dujakovica. ovo mu je bila ubjedljivo najgora utakmica u borcu

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Знам да није имао право наступа у првом колу, сад има и зато сам и написао да га већ од суботе очекујем у почетних 11. Мислим да ће то много боље да изгледа са њим на десном беку.

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 13:19 
Veteran
Veteran

radnik nije u pravu, mi dobijamo 3:0, birokratija zamjenila papire njih dvojice posto su braca blizanci i to jednojajcani :lol: ponovo smo kandidati za evropsku uniju, pardon za prodor u fudbalsku evropu

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 15:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://etrafika.net/banjaluka/vijesti/2 ... ove-varosi

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2014, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

:D

prolazim ovuda svaki dan..ovo je tačno onaj zid kod škole,gdje je godinama bila prodavnica mješovite robe,pa onda ona prodavnica BOSCH,a u kojoj već dugo nema ništa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3273, 3274, 3275, 3276, 3277, 3278, 3279 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]