banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 20:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3271, 3272, 3273, 3274, 3275, 3276, 3277 ... 6008  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 02 Mar 2014, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Meni nikad nece biti jasno zasto neuzvratimo istom mjerom. Ako vidis da su dosli da tuku, ako to sudija tolerisa pa majku mu vrati istom mjerom. A nasi su juce izgledali kao grupa baletana iz labudovog jezera naspram nekih drvosjeca. Ljudi su nas istukli na nasem terenu. Respekt.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
Joviceva izjava: „Moji igrači su očigledno potcjenili Mladost, iako smo ih upozoravali da se to ne smije desiti. Slabo smo otvorili utakmicu i kako je vrijeme odmicalo moji igrači su sve više griješili u namjeri da što prije dođu do dobrog rezultata. Na kraju smo izgubili i Mladost zaslužuje sve čestitke na zaslužena tri boda, mada bi nerješen rezultat bio realniji u odnosu na ono što se dešavalo na meču.“

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovic-po ... ost/125939

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 12:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
sutrasnji dan, predvidjen za odmor, iskoristiti da se obavi razgovor sa svim igracima a onda u kaljuzu iza sj.tribine, natjerati ih da popadaju od umora,od cega da odmaraju? opremu nema potrebe ni prati, jer su cistu razduzili,sramota je kako se odnose prema svetinji

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Dok borac trune,igraci ne izlaze iz krune..

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Видео: Борац - Младост 0:1

http://www.youtube.com/watch?v=LH-vv1zVnrA

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 15:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Sledece kolo imamo veliku sansu da se vratimo u igru, igraju Sarajevo - Olimpic , Zeljeznicar - Zrinjski dok Siroki gostuje Travniku koji mora pobjediti ako hoce opstanak

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka

Avduka za MONDO: Malo smo potcijenili Mladost: http://wap.mtel.ba/preview_story/253653/

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 18:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 08 Jan 2012, 21:55
avduka legenda kluba

Citiraj:
PAPE, DAJ KOJI MINUT

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Samo da kažem jednu o prodaji karata...
Dakle, juče do 16:30 nisu htjeli da besplatno puštaju djecu na stadion. Niko od obezbjeđenja i prodavača ulaznica nije znao da za djecu (u pratnji roditelja) i dalje vrijedi besplatan ulaz. Tek na intervenciju nas nekoliko Ilić je poslao čovjeka da siđe i objasni obezbjeđenju ono što su trebali da im objasne prije i bez intervencije sa strane. Strašno kakva je to smušenost. Siguran sam i da predsjednik Radne grupe dan prije utakmice nije znao šta mu je činiti. Vjerovatno nakon protesta je shvatio da se provalio sa svojom 'roditeljskom tribinom' i kao samo potvrdio da se ništa ne mijenja (izuzev toga da je sjeverna tribina slobodna za sve).

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka

malo su se izgleda svi uspavali :)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
I sta bi od postavljanja brojaca na ulaze?

I da moram pohvaliti da su ns istoku sa otvaranjem jos jednog ulaza napravili pravu stvar.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
kitopsina je napisao:
Dakle, juče do 16:30 nisu htjeli da besplatno puštaju djecu na stadion. Niko od obezbjeđenja i prodavača ulaznica nije znao da za djecu (u pratnji roditelja) i dalje vrijedi besplatan ulaz. Tek na intervenciju nas nekoliko Ilić je poslao čovjeka da siđe i objasni obezbjeđenju ono što su trebali da im objasne prije i bez intervencije sa strane. Strašno kakva je to smušenost. Siguran sam i da predsjednik Radne grupe dan prije utakmice nije znao šta mu je činiti. Vjerovatno nakon protesta je shvatio da se provalio sa svojom 'roditeljskom tribinom' i kao samo potvrdio da se ništa ne mijenja (izuzev toga da je sjeverna tribina slobodna za sve).

Izvini ali moram da odgovorim na ovo iako vjerujem da ti se nece svidjeti

Ubio si u pojam vise sa tom kuknjavom oko djece i placanja ulaza!
da se razumijemo,uvijek sam za to da ljudi sa djecom dolaze na utakmicu i ne placaju karte ali nisam za to da jedna osoba uvodi po 5,6,7 djece na jednu kartu.
igrom slucaja znam gdje vecina ljudi sjedi na zapadu i znam da su mjesta gdje vi sjedite jako dobra.nije korektno da neko ko je platio kartu sjedi na losijim mjestima.sam si rekao da roditelji dovedu tebi djecu i ostave ih tebi na cuvanje pa da dodju poslije po njih.zasto ti roditelji ne udju sa djecom na tribinu plate kartu i gledaju utakmicu?jel gradski stadion postao obdaniste?
kada sam ja bio klinac,moj otac je imao sezonsku kartu za borac,svoje numerisano mjesto.brata i mene je vodio skoro uvijek i rijetko kada se desavalo da nas dvojica sjedimo na stolicama(osim kada dolaze lose ekipe tipa olimpije).obicno smo mu sjedili u krilu njemu i njegovom drugaru koji isto isao gledati borac a sjedista su im bila jedno pored drugog da ne zauzimamo mjesto nekome.

da ponovim,uvijek sam za to da klinci koji sa roditeljima dolaze na utakmice (ili sa ujacima,stricevima) ne trebaju placati kartu,ali sam protiv toga da jedan covjek vodi copor djece koja ce zauzeti 10 stolica a jedna karta placena.za to je predvidjena sjeverna tribina i zavrsena prica.
sta je falilo da se u subotu ode i gleda utakmica na sjeveru?nije isti komoditet?ljudi moji,koliko para toliko muzike!
pitajte igrace koliko su ulaznica dobili za ovu utakmicu!
dosli smo u situaciju da kada nesto ne odgovara pojedincu da se dize velika frka i da zbog toga treba pobune dizati!

Nevezano za ovo gore navedeno-iskreno se nadam da ce se sportski direktor dozvati pameti prestati saplitati trenera,i da se pocne drzati svog dijela posla.ovo isto vazi i za vd direktora.
koliko ja znam odgovornost za eventualno neispunjenje zadatih ciljeva na kraju sezone treba da snosi citav sportski sektor,tako da umjesto da rovare jedni protiv drugih nakon prvog poraza,bilo bi im pametnije da se zbiju i izvuku se iz ove situacije u koju su dospjeli.
ne smije se vise ponoviti da direktori i sp direktori prezive visestruke smjene trenera.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
igrom slucaja znam gdje vecina ljudi sjedi na zapadu i znam da su mjesta gdje vi sjedite jako dobra.nije korektno da neko ko je platio kartu sjedi na losijim mjestima.sam si rekao da roditelji dovedu tebi djecu i ostave ih tebi na cuvanje pa da dodju poslije po njih.zasto ti roditelji ne udju sa djecom na tribinu plate kartu i gledaju utakmicu?jel gradski stadion postao obdaniste?

Ne znam baš da zauzimaju toliko mjesta, ali dobro. Objasnio sam zašto ti roditelji ne dovode djecu na utakmicu i zašto ih nikada neće ni dovoditi. Ali dobro, eto, neće više zauzimati nikome mjesto. Tako će biti bolje.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:16 
Veteran
Veteran

Karikiram!
Apsolutno je nebitan razlog zbog kojeg ih ne dovode.
Mozete ovo pogoditi koliko hoces,ljutiti i sta ja znam,ja sam samo iznio svoje misljenje

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Ovdje se raspravlja o komoditetu a na stadionu 1000 ljudi.
Da nije tragicno bilo bi smijesno.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pinkara je napisao:
Karikiram!
Apsolutno je nebitan razlog zbog kojeg ih ne dovode.
Mozete ovo pogoditi koliko hoces,ljutiti i sta ja znam,ja sam samo iznio svoje misljenje

U redu je. Ja samo mislim da je za klub kao Borac bitan taj razlog zašto ih ne dovode.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Nov 2013, 12:28
Sta imas pricati o zauzimanju mjesta kad tribina zjapi prazna... u VIP sektoru je bilo koje mjesto odlicno, a u njemu je bilo mjesta na pretek citave ove sezone.

Svaka cast bilo kome ko u ovakvoj situaciji dovodi ljude, a pogotovo djecu na Gradski, bez obzira zaradi li klub i marku od toga.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:21 
Veteran
Veteran

imam pricati.tribina nije zjapila prazna nemoj ti da pricas.
ja samo kazem, da sada kada postoji besplatna tribina da je treba iskoristiti

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

pinkara je napisao:
kitopsina je napisao:

Izvini ali moram da odgovorim na ovo iako vjerujem da ti se nece svidjeti

Ubio si u pojam vise sa tom kuknjavom oko djece i placanja ulaza!
da se razumijemo,uvijek sam za to da ljudi sa djecom dolaze na utakmicu i ne placaju karte ali nisam za to da jedna osoba uvodi po 5,6,7 djece na jednu kartu.
kada sam ja bio klinac,moj otac je imao sezonsku kartu za borac,svoje numerisano mjesto.brata i mene je vodio skoro uvijek i rijetko kada se desavalo da nas dvojica sjedimo na stolicama(osim kada dolaze lose ekipe tipa olimpije).obicno smo mu sjedili u krilu njemu i njegovom drugaru koji isto isao gledati borac a sjedista su im bila jedno pored drugog da ne zauzimamo mjesto nekome.

da ponovim,uvijek sam za to da klinci koji sa roditeljima dolaze na utakmice (ili sa ujacima,stricevima) ne trebaju placati kartu,ali sam protiv toga da jedan covjek vodi copor djece koja ce zauzeti 10 stolica a jedna karta placena.za to je predvidjena sjeverna tribina i zavrsena prica.
sta je falilo da se u subotu ode i gleda utakmica na sjeveru?nije isti komoditet?ljudi moji,koliko para toliko muzike!
pitajte igrace koliko su ulaznica dobili za ovu utakmicu!
dosli smo u situaciju da kada nesto ne odgovara pojedincu da se dize velika frka i da zbog toga treba pobune dizati!

Nevezano za ovo gore navedeno-iskreno se nadam da ce se sportski direktor dozvati pameti prestati saplitati trenera,i da se pocne drzati svog dijela posla.ovo isto vazi i za vd direktora.
koliko ja znam odgovornost za eventualno neispunjenje zadatih ciljeva na kraju sezone treba da snosi citav sportski sektor,tako da umjesto da rovare jedni protiv drugih nakon prvog poraza,bilo bi im pametnije da se zbiju i izvuku se iz ove situacije u koju su dospjeli.
ne smije se vise ponoviti da direktori i sp direktori prezive visestruke smjene trenera.

slazem se u potpunosti

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znate šta, pošto vas smaraju takve stvari i postoje već rješenja, ja se više uopšte neću angažovati u bilo kom pogledu. To isto važi i za akciju 'Banja Luka voli Borac'. Izvolite, izdvojite svoje vrijeme i živce pa radite dalje. Mada, izgleda da ne postiji potreba više. Pun mi je nos svega.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3271, 3272, 3273, 3274, 3275, 3276, 3277 ... 6008  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]