kitopsina je napisao:
Samo da kažem jednu o prodaji karata...
Dakle, juče do 16:30 nisu htjeli da besplatno puštaju djecu na stadion. Niko od obezbjeđenja i prodavača ulaznica nije znao da za djecu (u pratnji roditelja) i dalje vrijedi besplatan ulaz. Tek na intervenciju nas nekoliko Ilić je poslao čovjeka da siđe i objasni obezbjeđenju ono što su trebali da im objasne prije i bez intervencije sa strane. Strašno kakva je to smušenost. Siguran sam i da predsjednik Radne grupe dan prije utakmice nije znao šta mu je činiti. Vjerovatno nakon protesta je shvatio da se provalio sa svojom 'roditeljskom tribinom' i kao samo potvrdio da se ništa ne mijenja (izuzev toga da je sjeverna tribina slobodna za sve).
Izvini ali moram da odgovorim na ovo iako vjerujem da ti se nece svidjeti
Ubio si u pojam vise sa tom kuknjavom oko djece i placanja ulaza!
da se razumijemo,uvijek sam za to da ljudi sa djecom dolaze na utakmicu i ne placaju karte ali nisam za to da jedna osoba uvodi po 5,6,7 djece na jednu kartu.
igrom slucaja znam gdje vecina ljudi sjedi na zapadu i znam da su mjesta gdje vi sjedite jako dobra.nije korektno da neko ko je platio kartu sjedi na losijim mjestima.sam si rekao da roditelji dovedu tebi djecu i ostave ih tebi na cuvanje pa da dodju poslije po njih.zasto ti roditelji ne udju sa djecom na tribinu plate kartu i gledaju utakmicu?jel gradski stadion postao obdaniste?
kada sam ja bio klinac,moj otac je imao sezonsku kartu za borac,svoje numerisano mjesto.brata i mene je vodio skoro uvijek i rijetko kada se desavalo da nas dvojica sjedimo na stolicama(osim kada dolaze lose ekipe tipa olimpije).obicno smo mu sjedili u krilu njemu i njegovom drugaru koji isto isao gledati borac a sjedista su im bila jedno pored drugog da ne zauzimamo mjesto nekome.
da ponovim,uvijek sam za to da klinci koji sa roditeljima dolaze na utakmice (ili sa ujacima,stricevima) ne trebaju placati kartu,ali sam protiv toga da jedan covjek vodi copor djece koja ce zauzeti 10 stolica a jedna karta placena.za to je predvidjena sjeverna tribina i zavrsena prica.
sta je falilo da se u subotu ode i gleda utakmica na sjeveru?nije isti komoditet?ljudi moji,koliko para toliko muzike!
pitajte igrace koliko su ulaznica dobili za ovu utakmicu!
dosli smo u situaciju da kada nesto ne odgovara pojedincu da se dize velika frka i da zbog toga treba pobune dizati!
Nevezano za ovo gore navedeno-iskreno se nadam da ce se sportski direktor dozvati pameti prestati saplitati trenera,i da se pocne drzati svog dijela posla.ovo isto vazi i za vd direktora.
koliko ja znam odgovornost za eventualno neispunjenje zadatih ciljeva na kraju sezone treba da snosi citav sportski sektor,tako da umjesto da rovare jedni protiv drugih nakon prvog poraza,bilo bi im pametnije da se zbiju i izvuku se iz ove situacije u koju su dospjeli.
ne smije se vise ponoviti da direktori i sp direktori prezive visestruke smjene trenera.