banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 05:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3270, 3271, 3272, 3273, 3274, 3275, 3276 ... 6009  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 01 Mar 2014, 22:54 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
bratstvo i sloboda pobjede mladost v.o. a mi nemozemo pu sunce ti .....

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
jedna utakmica ne znaci nista... idemo dalje...
ne treba odmah pljuvati momke, i to nosioce nase igre, mislim na radulovica i grahovca...
4 nova igraca su u prvoj postavi, normalno da nisu jos uigrani (pogotovo sto je to tandem stopera i tandem napadaca), ocigledno to jos nije sjelo na svoje, ali sjest ce!

stefan dujakovic je dobio dosta sanse da se dokaze, i u prvom dijelu sezone, i drago mi je zbog toga jer je momak mlad, ali objektivno nije puno pokazao na terenu... svakako bih volio da i predragovic dobije puno vise sanse da pokaze sta zna, pa ako bude sve ok da polako zauzima grujino mjesto u prvoj postavi

bice to u bijeljini vec puno bolje siguran sam

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Možda i najveći kiks zadnjih godina koji će boliti do kraja sezone.

Al šta očekivati od ekipe kojoj krila igraju Grujić i Zizovic!? Od krila se traži brzina, prodornost, ubacaj...ova dva imaju samo poneki dobar pas i iskustvo. Morala se naći prava zamjena i za Djelmica a kasnije za Basaru.
Sina Dujakovic je davno pokazao da nema kvalitet za Borac, pa mali Kondić je pokazao više od njega u one 3-4 utakmice a otjeran je.
U odbrani komedija.
Danas nam se dosta stvari poklopilo i umjesto da napravimo veliki korak ka evropi, igrači prirede debakl. Sramota.

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 23:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Avg 2013, 16:56
I tako izgubi moj Borac od neke mladosti iz velike obarske , sudiju majmunu zelim sve najgore jebem li ga u usta ona skrbava kako ga nije sramota suditi , igraci Mladosti su najprgaviji govnari jebo li ih onaj u usta ko ih je naucio da se onako valjaju , za svaki kontakt pizdica u plavom dresu je svirala faul , da nas je zakidao jeste . .. . A sto se tice Borca : Radulovic do sad mu je ovo najgora partija ja ne mogu da vjerujem da covjek sve dobro odradi i onda olako preda loptu njima , Handzicu i ostalim sto se sepure po terenu porucujem da im teren nije pista , i da grb koji nose IMA VELIČINU , sve je samo nije pojačanje ,ostali su isto Bogu plakati , necemo mi daleko dogurati sa ovim timom , izgubi utakmicu ali izggubi je momacki

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2014, 23:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
Не знам како другачије да опишем ово 'дешавање' данас осим срамота. Срамота је да ми против обичних смећара и купусара не можемо створити ДВИЈЕ крштене шансе. Нападаче немамо. Ханџић је себи умислио да је нека играчина, мађионичар и да све може сам. Е па не иде. Кунић је остао на истом нивоу као и када је отишао од нас. Једини данас пролазну оцјену од мене добија Граха и Радуле за борбеност. Срамота је да један обични сеоски клуб надигра великана из Платонове и то у његовој кући. Људи су реално били конкретнији и бољи и можда су чак и заслужили 3 бода. Надам се да ће се наше даме сада ударити у главу и да ће од Бијељине ствари кренути како треба. Ово је убједљиво најгора партија Борца откако га ја пратим...

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 00:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
iskusniborcevac je napisao:
sve je to lijepo,sjajan rezultat,odlicna igra ali se bojim da momci ne polete,Jovic mora da ih ove sedmice malo prizemlji,jer ako to ne uradi bice teze doci do pobjede u subotu,naredni protivnik je jaci od slobode u to ne treba sumnjati

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
svaka cast, bio si u pravu...

podcijenjivanje protivnika je odigralo veliku ulogu

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 00:28 
Veteran
Veteran

nisam dosad sebe citirao, ali sam morao jer sam predvidio ovakav razvoj dogadjaja poslije one petarde u jajcu, ne pamtim kad se na euforican nacin kao sada najavljivao nastavak prvenstva u kojem su ucestvovali privremeni celnici kluba, izgleda da se u to kolo uhvatio i sam Jovic sto me malo iznenadilo, imajuci u vidu njegove dosadasnje umjerene i realne izjave, ponavljam, jedno su pripremne utakmice a drugo je kad se ide u kost i u borbu prsa u prsa, to je pokazala ova uzasna predstava nasih igraca pogotovo u prvih 45 min kad je bilo ocigledno da nasi u glavi nose ono lako cemo mi sa ovim seljanderima, koji nam ocitase lekciju kao malo koja ekipa unazad nekoliko godina, kad smo se malo pribrali u drugih 45 min. nije se moglo vise nista napraviti, slijedi analiza svega sto se izdesavalo sinoc na gradskom i ako ne izvucemo pouku iz ove bruke, odosmo svi u tri pm

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Poraz je stigao u loše vrijeme i zbog ove cjelokupne priče o stabilizaciji kluba. Druga pjesma bi se pjevala da smo dobili i tako ušli u narednu sedmicu kada se podnose ti izvještaji i ostalo. Ovako napetost će se osjetiti apsolutno na svakom koraku.
Evropa je miljama daleko ali treba se nekako pribrati i odigrati ostatak najbolje što možemo da se ne raspadnemo po svim šavovima i gledati malo dugoročnije.
Rekao je neko danas, da nam je pobjeda bilo kakva, ali i bukvalno je bilo tako, bilo kakva da je došla. Fali Joco, fali puno. Uf veliki šok!

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Trener je na potezu. Izadji nakratko iz Ilicevog dupeta, udari sakom o stol i poslozi ekipu.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 09:16 
Veteran
Veteran

na potezu je radna grupa koja mora kazniti sve i jednog aktera sinocne lakrdije, mogu se jedino iskupiti sa tri boda iz bijeljine

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 09:29 
Veteran
Veteran

od utakmice u prijedoru tj od sokantne izjave Jovica i zakljucno sa sinocnom blamazom, mi smo od mogucih 27 bodova osvojili samo 8, dvije pobjede i 2 nerijesena rezultata,nisam sujeveran ali kao da nas od tada prati zla kob

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kazni ce biti. Direktnih ili vjerovatnije uslovljenih rerzultatom i igrom u narednom kolu.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 09:49 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ma samo kazne, jedino to razumiju, ali samo me zanima iz kog razloga je RAdulović počeo da izmišlja fudbal...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
I sve ove najave "jaci smo nego jesenas" i slicne gluposti opasno dizu pritisak.
Mozda smo i mogli vjerovati u to dok nismo vidjeli neznalice na terenu, ali sada to ne piju ni ona djecica na tribinama. Znaci, ostanemo bez Joce, Djelmica i Raspudica i mi jaci... :lol:
U najmanju ruku trebali su davati umjerene izjave a ne ovako obmanjivati navijace.

Jos ne mogu da vjerujem da smo izgubili od onih kupusara.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 10:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
juce vezni red nije postojao.seljaci nas iznadimali ko konje i zasluzeno pobijedili.da nije bilo avduke mi bi u prvom poluvremenu gubili.stoperi jesu imali gresaka ali nije to toliko lose u odnosu na "dokazane" snage grahovac dujakovic radulovic. malo vremena da se uigraju i ok.
jovic veliki dio krivice snosi za poraz.
ako i u bijeljini ne pobjedimo protiv veleza 1000 ljudi na utakmici plafon.
samo po dzepu,kakve uslovne qrceve kazne vec na prvu razvezati i vozdra.
moze se ovo nadoknaditi jer su i ostali kiksali,samo ovo mora puno bolje.kontam jos malo da se uigraju i pa ce to liciti na nesto

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A i ono kmecanje na grubu igru Mladosti... Kod prvog povlacenja za dres bi Raspudic nekog zaledio laktom i stvar bi bila rjesena.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 10:37 
Bič božji
Bič božji

kitopsina je napisao:
A i ono kmecanje na grubu igru Mladosti... Kod prvog povlacenja za dres bi Raspudic nekog zaledio laktom i stvar bi bila rjesena.

normala, tako se to radi, jedan je boka lav...

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 10:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ocito je falio i u svlacionici da na poluvremenu pozavrce par usiju, kad vec trener nije vise u stanju.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2014, 11:50 
Bič božji
Bič božji

A Ćina Dujaković mislim da nema mjesta ni u BSK...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3270, 3271, 3272, 3273, 3274, 3275, 3276 ... 6009  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]