banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 21:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 367  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Nov 2015, 02:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Sep 2015, 23:41
bice bolje,samo opusteno...imamo strategiju i mlade i ambiciozne ljude koji igraju a bogami i ove koji vode klub...
sad ce opet ona stara prica,ocekujmo naslove kao i za vrijeme bivsih uprava i rukovodilaca:mladji pioniri napravili uspjeh..kadeti osvojili"nesto"..juniori u naletu,Borac ima svoju skolu i ne treba da brine za buducnost...dajemo sve svoje snage u Borcevu skolu itd itd...
bruka,ovo gledam i slusam dugo godina,vec poodavno...
opet cu ponoviti:unistili su "bruku" talentovane djece kako bivsi tako i sadasnji(ovi novi mozda jos i gore)...
jedno vrijeme nisam bio aktivan na ovom forumu jer sam po komentarima nekih ljudi na ovom forumu posumnjao i u svoje misljenje,al eto,opet imam potrebu da se javim i kazem:moramo se vratiti na nulu,poceti iz pocetka,gurati-al stvarno gurati klince iz Borca(a ne vuci par igraca po klupi samo radi novina i javnosti),cekati i imati strpljenja pet godina i imati u dvorani Borik u Borcevom dresu svoje igrace..jer nije vise pa ni odavno problem u pobjedama i porazima(dio sporta su i porazi i pobjede)
sve ostalo je kriminal i osudjenost na propast i gasenje tj.nestanak kluba..zaboravimo proslost i ime Borca,pocnimo ispocetka kao neki tek formirani klub(mislim na rad i natjecanje)...svi koji misle drugacije su u zabludi i dok se otrijezne bice kasno..ozbiljne drzave nestaju na ovom svijetu i gase se a kamoli jedan sportski kolektiv-a neki ljudi jos zive u proslosti da ne kazem u zabludi,neki zarad svojih interesa a neki iz neznanja-ozbiljan je posao danas imati i voditi veliki klub-kod nas je izgleda mnogo mnogo strucnjaka koji bez problema prihvataju se toga...taktika im je(u stvari nemaju je) politickog prepisa situacije u drzavi-samo blati i "laj"na prosle a sa nama ce biti prava buducnost..kad gledam sadasnje sportske "strucnjake"i izjave, kao da gledam neku politicku emisiju na tv-u..strasno,sve su iskopirali od politicara a najmanje rade i ponasaju se kao sportski radnici...
zao mi te Borce-jer te i dalje volim..

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2015, 12:16 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2013, 14:57
DVORŠEK: A ĐE SU TVOJA MUDA

-da kažeš upravi da ne pravi račun bez krčmara prije utakmice
-da nametneš igračima autoritet
-da posle 2 mjeseca uigraš bar nešto recimo deveterac
-da ne lupaš kako igramo odličnu odbranu na osnovu 23 golmanske odbrane
-da ti odbrana ne bude individualna nego kolektivna
-da im objasnis sta je gustina u odbrani
-da im kažeš da su NEFORMALNA GRUPA EGOISTA
-da se ne sakrivaš iza starih igrača i njima ulizuješ,a oni te najviše buše
-da na duboku odbranu i ti da igraš pivota bi trebao dobiti 15-20 lopti a Ratko Nikolić 120 lopti
-da se vraćaju u odbranu i sprečavaju polukontru
-da ne tražiš alibi mi smo stara ekipa ne možemo trčati
-da u napadu sve rade u mjestu
-da ne tražiš rješenje u dovođenju novih igrača,nisi za to doveden nego da ove koje imaš nešto naučiš
-da priznaš da nas je u napadu pobijedio jedan igrač i to visok metar i žilet,a da nas je jedan čovjek u odbrani strpao u mali džep
-da preuzmeš dio odgovornosti na sebe
-DA POBIJEDIŠ NEKOG
-da shvatiš da u Banja Luci ne pije vode ako si sa igračima na VI :lol: :lol: :lol:
-da zaradiš svoju platu od 2500 EUR
-da nam ne prodaješ maglu jer ovo je Banja Luka i ljudi znaju nešto o rukometu

https://youtu.be/6Py-bX9k0og

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2015, 13:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ajd bolan, sad je dvorsek kriv?
pusti to, kao da nije cinjenica da je triva koji ima 100 godina nosilac ove ekipe... da vujovica nema u odbrani ili da subi kad igra koristi svaku loptu da se ispucava.
jeste tragedija da nam igru osim tibora nose igraci od 35+ godina! ali sav ovaj sljam nije navukao dvorsek!!! ko ih je dovodio? zna li se?
te likove treba da prozivas a ne dvorseka!

ove stvari koje spominjes, uprava npr... to sta im je trebalo reci nije na njemu vec na branki kojeg je izgleda previse ponijelo pa se izgubio i igoru koji je poceo sezonu na mjestu trenera.

o elementarnim stvarima u rukometu (odbrani i sl) i njihovom nepoznavanju kod nasih igraca, to je trebalo davno da se radi kada su bili djeca a ne sad da dvorsek se bavi sa tim kada su u seniorskom pogonu!

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2015, 13:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

A cime bi se trebao Dvosek baviti za platu od 5000 maraka menadzerisanjem?
Ma ko ga jb
a sto se tice uprave tu su bivsi poluigraci koji su karijeru proveli na klupi ili na tribinama
i od njih nista pametno u spotskom smislu i ne ocekujem sem da to prepuste nekom ko se u to razumije

on bi da Borac dovede nove i naravno skuplje igrace i onda moze biti trener i moja baba
i sam je rekao da su ovo podjednake ekipe pa bujrum

Borac ce ove i proci nije to nemoguce ali
tek onda kad dođu jace ekipe treba jedinstvo u ekipi koje je sa ovim izjavama o mudima
ddefinitivno razje.ao i i stao na stranu jednih koji nista manje gliposti ne rade i posle toga ce doci do sukoba u svlacionici a on ce za Novu godinu naguliti kuci gu Zagreb i nece se ni vratiti

Vrh

PostPoslato: 22 Nov 2015, 14:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

plata od 5000 km meni licno i nije problem da se dadne treneru.

a i sam si rekao ko sve sjedi u foteljama, ali ja i dalje pitam sta dvorsek ima sa tim? ni ja mu ne bih dozvolio da dovede "novog" Baku i sl, a ako ima klince od 18-19 godina, neka ih dovodi.

ove invalide od igraca iz srbije lagano ispratit iz banjaluke pa polako. sta ima veze i ispast od holandjana?!

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2015, 12:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Problem je igra koje nema...
Pisao sam za proslu sezonu
Kod Radjenovica je odbrana na pocetku sezone bila veoma losa, ali kako je sezona odmicala bila je sve bolja.
Primjetan je bio napredak u timskoj odbrani koje u ovom timu nema. Odigralo se nekoliko kvalitetnih meceva u SEHA i da nije bilo prevelike pauze bez meceva mislim da bi ligu BIH osvojili jos lakse. Postojale su konture igre.

Niko ovdje ne trazi pobjede u seha ligi nad Vespremom i Zagrebom, ali zelimo da vidimo napredak u igri da znamo sta trener radi i sta da ocekujemo . Pa otkako smo izvukli Lajonse znalo se kako ce oni igrati a mi nismo uspjeli da vise od pet minuta umrtvimo igru i uvedemo ih u pozicioni napad. Nije tu sve do igraca ima i do trenera.
Takodje korisnik 1111 i ja smo na mecu komentarisali ... Sekaric je nekoliko puta istrcao kontru bio sam i nije dobio loptu, nije sve tako crno bijelo kad pravis podjele medju igracima. Poseban problem je jer su igraci ga vidjeli i nisu dali loptu znaci da medju njima ne stima...
Trener mora da ispravlja greske.
Na pocetku sam imao zaista poverenje u upravu verovao da su na pravom putu. Sad to vise ne ide jasno je da oni menjaju misljenje od utakmice do utakmice, nema se jasne vizije sta se zeli, koj igrace treba gurati
Taj Jankovic i Vujovic nisu cuda od igraca , imaju dosta mana ali na treneru je da to sakrije i izvuce maksimum iz njih. Mozda je htio da ih isprovocira da igraju bolje(mada mi ne lici na to)

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2015, 13:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Za podjele unutar tima nije kriv Dvorsek, i nek je rekao javno. Igraci trebaju da prestanu da se ponasaju kao babe, zakopaju ratne sjekire izmedju sebe i krenu igrati rukomet za sto su i placeni.

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2015, 13:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
Ma dajte ljudi, ono sto je Jankovic uradio na ovoj utakmici je blago receno bilo tragicno. Nemam zivaca za referate i eseje o utakmici trenutno, ako me uhvati voljni momenat ovih dana mozda i napisem koju, ali ono je bilo blago receno razocaravajuce. Pa mi smo se 3 sedmice spremali za njih i 3-2-1 odbranu ?! Alooo, 3 sedmicee i onda izadjemo kao da to prvi put vidimo i kao da su nas iznenadili. Ljudi igraju atipican rukomet, trebalo se privici, prilagoditi i poderati ih. Vratiti Sesica iz Prijedora pod hitno, od dosta ljudi sam cuo da igra prilicno dobro...valjda sad moze dobiti priliku...bar je brzi od Obrada, ne kazem da bi nesto napravio, ali vrijedi probati... Subara na kaljenje negdje ili na razgovor sa nekim strucnim osoba, jer ovo nije sjena onog momka od prosle godine...pa on nikog zivog ne moze proci, a zadnjih 10 minuta je bio na izdisaju blago receno...mozda sam pregrub, ali stvarno me razocarao - 2 proigravanja za nekih 50+ minuta koliko je igrao, a srednji bek je...o cemu mi pricamo?

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2015, 21:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Gdje je sad predsjednik kluba da se slika za medije
kao prvi covjek kluba trebao bi izaci sa svojim tj. zvanicnim klubskim stavom
međutim,čini mi se da i ovaj Upravni odbor kao i prosli je samo na papiru i imaju problem sa kvorumom
to uvijek u pocetku odgovara novopecenim klubskim direktorima da bi se afirmisali,
a posle kad se posla natovari hvataju se za glavu kako dalje
Ovo sad je klasicni dvojac bez kormilara
Brankovic~Dvorsek

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2015, 10:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Korisnik, ovdje ne govorimo o ucinku Jankovica
On je bio los i to niko ne brani, vec govorimo o tome da trener neke stvari treba da rijesi u svlacionicu a ne da izlazi pred novinare i pljuje SVOJE igrace
Moglo se to reci ljepse nisu ispunili ocekivanja, igrali mimo plana, bili neborbeni...
Sam si napisao igraju atipicno

I problem je selektivno pljuvanje

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2015, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Korisnik, ovdje ne govorimo o ucinku Jankovica
On je bio los i to niko ne brani, vec govorimo o tome da trener neke stvari treba da rijesi u svlacionicu a ne da izlazi pred novinare i pljuje SVOJE igrace
Moglo se to reci ljepse nisu ispunili ocekivanja, igrali mimo plana, bili neborbeni...
Sam si napisao igraju atipicno

I problem je selektivno pljuvanje

Sto se toga tice, apsolutno se slazem. Sto neko napisa, ne djeluje mi ovo kao nacin da ih motivise nego vise kao pljuvanje sto nikako nije dobro. Tu smo gdje smo, imamo sta imamo i od toga moramo napraviti najvise sto se moze.
Ali da su mogli bolje, mogli su, tu nema dileme po meni...
Ne znam stvarno na koji nacin mozemo proci dalje u Holandiji...sta to treba da se desi da bismo ih dobili...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2015, 10:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Da, ali Dvorsek je isto tako rekao da je pokusavao to da zavrsi u svlacionici od kako je dosao. Zbog toga mu ja ne zamjerim ovo javno prozivanje.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2015, 12:10 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja mu zamjeram jer je bilo jos jako losih igraca u oba pravca njih nije spomenuo jer NE SMIJE
takodje neke stvari u taktici mi nisu jasne.
Stavio je Obrada na 3 , nije pripremio nista za napad. LJudi igraju 3-2-1 non stop a mi nismo imali nijednu akciju da to razbijemo vec su na startu igraci djelovali kao da prvi put igraju protiv takve odbrane...

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2015, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Ja mu zamjeram jer je bilo jos jako losih igraca u oba pravca njih nije spomenuo jer NE SMIJE
takodje neke stvari u taktici mi nisu jasne.
Stavio je Obrada na 3 , nije pripremio nista za napad. LJudi igraju 3-2-1 non stop a mi nismo imali nijednu akciju da to razbijemo vec su na startu igraci djelovali kao da prvi put igraju protiv takve odbrane...

Ovo je ono sto je mene sokiralo, iako su me neki igraci uvjeravali prije utakmice da je sve spremno za tu odbranu. Nista ja tu spremno nisam vidio. Djelovali smo pogubljeno totalno...

Vrh

PostPoslato: 26 Nov 2015, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Прес-конференција пред OCI Lions (Видео)

http://borac-sport.com/index.php?option ... Itemid=113

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2015, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
http://mondo.ba/a616353/Sport/Ostali-sp ... emble.html

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2015, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
http://pressrs.ba/sport/ostali-sportovi ... 26-11-2015

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2015, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

https://livestream.com/LimburgLIONS

Bice valjda ovde stream...

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2015, 20:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Zna li ko rez?

Vrh

PostPoslato: 28 Nov 2015, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:30
Tommy Vercetti je napisao:
Zna li ko rez?

12:10 poluvrijeme za oci

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7334 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 315, 316, 317, 318, 319, 320, 321 ... 367  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]