banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 01:46 Danas je 02 Jul 2026, 01:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3035, 3036, 3037, 3038, 3039, 3040, 3041 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2013, 15:29
Starac,ja shvatam da je linija između ljubavi i mržnje jako tanka.....napiši mi samo šta su to sve oni dobili od Borca?Stan???Koji je svaki portir (ili čistačica)u socijalizmu mogao dobiti?
O Miloradu neću da pričam,jer ko je sve bio šef stručnog štaba i on je morao dobiti priliku za ovih 10-ak godina koliko se bavi trenerskim poslom...
Majka mu je dobila posao na stadionu,to je istina....ali kakva se mraka zapošljavala na Gradskom stadionu po kancelarijama i u upravi,kakve su primadone glumile menadžment i portparolke,ona je makar dolazila na posao i radila....ne baš tako fine i lake poslove.
Lažem?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
za pocetak dva puta je nemanja reanimiran u borcu tata mu je bio pomocni znaci na insistiranje tate je dolazio

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
MrkobradaS je napisao:
O Miloradu neću da pričam,jer ko je sve bio šef stručnog štaba i on je morao dobiti priliku za ovih 10-ak godina koliko se bavi trenerskim poslom...

Da nije ovo jedan od razloga sto je mali u SA?????

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:26 
Početnik
Početnik

Neću da vjerujem da to može biti istina.....
I usput da pitam....da nije neko možda vidio skoro Božura Matejića?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ne znam sta je za tebe skoro,ali sjedio sam sa njim citavu utakmicu zvezda-borac 2011 na marakani...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:31 
Početnik
Početnik

Iskreno,šta misliš je li imao u džepu više od dva eura?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa to ne znam,ulaz je bio besplatan :lol:

salim se,pricao je kako je tesko za posao,kako planira otvoriti neki kafic tamo u borci gdje zivi,kako na zvezdine utakmice na marakani ne dolazi nikad,vec samo ponekad na reprezentaciju i da je taj dan dosao samo zbog borca,za kojeg je naravno i navijao i radovao se sa nama kad je maleta dao gol.

kasnije su mi pricali da mnogo pije,ovo,ono,ali tad mi je djelovao sasvim normalno,kao nekad.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
MrkobradaS je napisao:
napiši mi samo šta su to sve oni dobili od Borca?Stan???Koji je svaki portir (ili čistačica)u socijalizmu mogao dobiti?
Majka mu je dobila posao na stadionu,to je istina....ali kakva se mraka zapošljavala na Gradskom stadionu po kancelarijama i u upravi,kakve su primadone glumile menadžment i portparolke,ona je makar dolazila na posao i radila....ne baš tako fine i lake poslove.
Lažem?

Prvo, nisu svi u socijalizmu dobijali stanove. Drugo, znam mnoge bivse nam igrace koji nisu dobili od Borca ama bas nista, a kamoli stan. Nije sporan stan. Kad vec pisemo o tome, mislim da je porodica Bilbija od Borca vise dobila nego sto je 'dala'. Milorad jeste igracka legenda ali mu to nije referenca za sefa struke. Ako mene sjecanje sluzi, rezultati ekipa koje je on vodio kao trener, mislim na mladje kategorije Borca, nisu bili bas sjani. Neka me neko ispravi ako grijesim.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:43 
Početnik
Početnik

Ja znam da nema prebijene špene...kad dođe u BL,ne ide mu se kući,jer ovde ga još pamte i časte ga ko koliko može...
A bio ekstra igrač,došao u armiju i ostao u Borcu....iz Borca u Logronjes i ugasio se......
Koliko je takvih što su bili igračine i propali ko žeton....? E oni su nam kraljevi i bogovi....u priči,oni su ljudine prva liga.
Je li tako?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne shvtam poentu pitanja...ko mi to nije ljudina?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Malo me smori ovo oko Bilbije, otisao i ko ga jbe. Licno, nikad ga nisam ni voli ali postovao kao igraca Borca. Daj da dobijemo Radnik, da podrzimo Kitopsinu akciju koliko mozemo i da se okrenemo nasem Borcu i pomognemo koliko mozemo. Da li vrijedi postaviti neku kutiju "Banjaluka voli Borac" gdje bi neko ostavio neki novac, jer znam da ljude mrzi otici do banke ?! Ja prvi imam neki kesh, hocu da uplatim al dok uhvatim slobodno vrijeme da odem do banke potrosim :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:53 
Početnik
Početnik

Ja igrače u Borcu dijelim na one prije i poslije rata.....i svi prije rata su bili fudbaleri,igrači,igračine.I tad stvarno nije bilo lako ni dohvatati lopte uz aut liniju...
Poslije rata njih par je bilo na tom nivou....

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

u pravu si baki...skoro sam siguran kad bi sve ove njegove dolaske u borac sabrali,da taj decko nije ni 50 utakmica ukupno odigrao za borac,a mi navalili ko mutavi :(

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Znam na sta ciljas ali postoje neke stvari koje se ne rade a evo i zasto. Hvala bogu zivimo u 21 vijeku pa za 1 min mozes da vidis dosta toga a to je, taj isti mali se do koliko juce kleo u Borac na drustvenim mrezama danas i ne spominje borac da je bar na fb napisao nesto tipa " izvinite morao sam" ili slicno ljudi bi to drugacije gledali garantujem. Ovako pretvorice se u glamockog playboy-a i sutra ce u avazu svasta izjavljivati od toga da ga mrzimo od kada igra za bih, pa pereko toga kako je dosao u veliki klub za koji je uvjek navijao pa na kraju kako mora tuziti borac za dugovanja.

Generalno mali se posrao na zivotno dijelo svoga oca, to treba da je njega sramota. Nema o nas sta da slusa i da ga interesuje sta mi baljezgamo ali treba da ga je sramota njegovog oca, treba sa tim zivjeti. Ja licno nebi mogao. I molim vas pustite malog smrada neka se slika po SA sa zvijezdama BiH a mi gledajmo kako cemo sa radnikom.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Danas se vraća ovih 100 klinaca sa Kosova što su boravili u našem gradu zadnjih dana :( Tačno bi im platio ulaznice za našu utakmicu da dodju da su ostali do nedelje, ko zna kad su bili u prilici uživo da prate neki sport.
Treba Arlovu neko reci da sl god planira i taj sadržaj.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2013, 00:00 
Početnik
Početnik

Poenta je da recimo 40 000 nije malo,pogotovo ne danas,da onoga dana kad se prestane sa loptanjem niko te više ne jebe ni 2%,i da recimo nema 23 god,da kojim slučajem ima 28,niko mu u BiH ne bi dao toliko novca....a s tim parama može pomoći sestri da završi fakultet ili da možda toj istoj majci možda pronađe bolji posao....

I znam da nisam najmjerodavniji da predlažem neke stvari,ali šta mislite da kupimo garnituru dresova za prvi tim(pravih dresova Adidas,Puma,Diadora)ovaj NAAI je više toliko dokurčio?

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2013, 00:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Zar mi nemamo neki ugovor i neku obavezu da koristimo ovaj NAAI? Mislim da bi bilo neozbiljno da klub velicine Borca kupuje garniture deresova i da ih nosamo a da za to ne dobijemo ni felera. Ali to ne samo moje misljenje :D

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2013, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ma kakva kupovina dresova.
Ova naša akcija je akcija promocije kluba medju mladjom populacijom prvenstveno a ne akcija finansiranja kluba!

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2013, 07:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
baki je napisao:
Malo me smori ovo oko Bilbije, otisao i ko ga jbe. Licno, nikad ga nisam ni voli ali postovao kao igraca Borca. Daj da dobijemo Radnik, da podrzimo Kitopsinu akciju koliko mozemo i da se okrenemo nasem Borcu i pomognemo koliko mozemo. Da li vrijedi postaviti neku kutiju "Banjaluka voli Borac" gdje bi neko ostavio neki novac, jer znam da ljude mrzi otici do banke ?! Ja prvi imam neki kesh, hocu da uplatim al dok uhvatim slobodno vrijeme da odem do banke potrosim :-?

Mene je lako naći na utakmici: na zapadu, vip, u vrhu slova B (Б), zadnji red. Većina me tamo poznaje. Pitati samo za akciju pomoći Borcu.
Osim toga možete da me kontaktirate preko pp. Dam vam moj telefonski broj, dogovorimo se i prije utakmice se nađemo kod stadiona.
Eto, za ove kojima se ne da ići do banke.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2013, 07:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 17:30
zaista ne treba vise trositi rijeci i pisati o maloj ,,zvijezdi", i ja sam ga gotivio, radovao se svakom njegovom golu i kad je igrao za Vosu a pogotovo u Velikanu,licno ga poznajem od njegove 12 god. ali vas molim da mu ne vrijedjate porodicu, Tamara je divna djevojka, ne idite toliko nisko, ponavljam ko zna zasto je ovo dobro,sta se sve napisalo o Nemanji kakav je, samo bi zatrovao odnose i unio razdor u ovu cudesnu ekipu koja zari i pali terenima gdje god se pojavi, okrenimo se sutrasnjoj utakmici i da na pauzu odemo sa 14 bodova, animirajmo ljude da nas sto vise bude sutra

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3035, 3036, 3037, 3038, 3039, 3040, 3041 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]