banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 01:47 Danas je 02 Jul 2026, 01:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3034, 3035, 3036, 3037, 3038, 3039, 3040 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Avg 2013, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 10:52
Kako je jadno kad pricas s nekim i on ti se kune u borac i govori kako je on borcevac kako nece u bilo koji klub u bih a kamoli u sarajevo i kako je jadno kad ti je borac dao sve u zivotu i kako je jadno kad pises na raznim drustvenim mrezama aj borac bravo momci pobjedili ste zeljeznicar kao da sam i ja igrao i kako je jadno da budes majmun i kurcis se svaku utakmicu i das 4 gola i svi ti aplaudiraju a ti majmun se nesto becis i mrstis al sve ti to prastaju jer si borcevac i nase dijete i kako je isto tako jadno KAD MASES BARJAKOM BORCA i ta slika obidje milion stranica na internetu.imas grafit u tvoju cast od svojih drugova! I onda uradis nesto toliko fuj i smrdljivo da se zgadis samom sebi a kamoli drugima.pokenjas se sebi usta uradis takvu glupost odbacis svoj grad u koji se vracas kad tad u kojem si odrastao a zbog cega? Zbog 40 hiljada maraka.ma da je milion pa i da shvatim a ti takvo djubre.jos mu ja kao cestitam pruzam ruku na golovima bravo majstore jebo me svako ako ga ne bi sad pljuno u po face one smrdljive jebem te usta prodana kod koga ti odes.slikas se sa dresom u cast srebrenice nosis majice divovi.ajoj ljudi moji sta uradi glupan od sebe on nije svjestan a tek ce biti svjestan u godinama koje dolaze.zelim mu lom noge i to otvoreni i da vise nikad fudbal ne zaigra u zivotu

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
tatamata je napisao:
Kako je jadno kad pricas s nekim i on ti se kune u borac i govori kako je on borcevac kako nece u bilo koji klub u bih a kamoli u sarajevo i kako je jadno kad ti je borac dao sve u zivotu i kako je jadno kad pises na raznim drustvenim mrezama aj borac bravo momci pobjedili ste zeljeznicar kao da sam i ja igrao i kako je jadno da budes majmun i kurcis se svaku utakmicu i das 4 gola i svi ti aplaudiraju a ti majmun se nesto becis i mrstis al sve ti to prastaju jer si borcevac i nase dijete i kako je isto tako jadno KAD MASES BARJAKOM BORCA i ta slika obidje milion stranica na internetu.imas grafit u tvoju cast od svojih drugova! I onda uradis nesto toliko fuj i smrdljivo da se zgadis samom sebi a kamoli drugima.pokenjas se sebi usta uradis takvu glupost odbacis svoj grad u koji se vracas kad tad u kojem si odrastao a zbog cega? Zbog 40 hiljada maraka.ma da je milion pa i da shvatim a ti takvo djubre.jos mu ja kao cestitam pruzam ruku na golovima bravo majstore jebo me svako ako ga ne bi sad pljuno u po face one smrdljive jebem te usta prodana kod koga ti odes.slikas se sa dresom u cast srebrenice nosis majice divovi.ajoj ljudi moji sta uradi glupan od sebe on nije svjestan a tek ce biti svjestan u godinama koje dolaze.zelim mu lom noge i to otvoreni i da vise nikad fudbal ne zaigra u zivotu

I sve to za pare koje danas plaća prosječan kasahstanski ili azerbejdžanski klub... Jadno...

Vrh

Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Avg 2013, 20:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-borcu- ... kom/112550

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2010, 10:02
ЗАДРЖАТИ ПРВО МЈЕСТО И НАКОН РАДНИКА

http://www.fkborac.net/sajt/press/zadr% ... 0/08/2013/

Slika

http://www.fkborac.net/sajt/

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 20:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/D ... 07238.html

Eto jedne dobre vijesti. Ni radniku zbog kartona ne igra Obradović.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 20:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
taj obradovic je prvo ubio golmana zelje a onda i dao go za 2 2 koliko sam upucen???

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 21:06 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
meni je ovo sa bilbijom ipak jedna tuzna ljudska prica :( ....osjecam neku moralnu obavezu da napisem par recenica o tom covjeku,cisto da se cuje i neka druga strana price...

milorad bilbija je bio VELIKI igrac...jako je mali broj igraca koji su borcu dali toliko sebe kao on..dosao je kao seljace,iz sanskog mosta u veliki grad kao dijete zeljno svega...vrlo brzo su ga gradski mangupi uzeli pod svoje....tih godina sam radio kao konobar u caffe baru kalvan u novoj varosi gdje im je zadnji dinar ostavljao na poker aparatima dok su ga oni tapsali po ramenima...i ne samo zadnji dinar,vec i godisnje plate unaprijed :( ....kasnije je njemu i jos par njih josip kuze na kartama uzimao zadnji fening u autobusu na putovanjima na gostovanja....ali,i pored toga sto je znao da dinar od plate nece vidjeti bar pola godine jer se zaduzio kod raznoraznih mangupa i polusvijeta,on je postavljao na utakmicama glavu gdje niko ne bi nogu...u jednom takvom postavljanju glave,milorad bilbija je umro na terenu! :(

da,bas klinicki mrtav bio na policama u trebinju kad ga je miralem slato spucao punom u glavu....na stadionu nije bilo hitne,mi zanijemili od bola,utakmica prekinuta,i samo zahvaljujuci prisebnosti zorana sorajica iz uprave leotara,koji ga je strpao u svoj privatni auto i odvezao u hitnu pomoc na reanimaciju,milorad je ostao ziv!!

negdje u to vrijeme dok je bio u dugovima do guse,rodio se i ovaj mali nemanja,pa je malo milorad i stao an loptu da mu obezbijedi bar za pampers i cokolino....

u nasoj najvecoj utakmici u istoriji,roberta prosineckog je strpao u mali dzep...spica i on su na preuzimanje cuvali piksija i prosineckog koji su tada bili medju pet najvecih evropskih zvijezda,kao danas ronaldo,messi,cavani,falkao...i dodje seljace iz sanskog mosta i sin od bege cvjecara iz banjaluckog drugoligasa i ucine da na toj utakmici piksi i prosinecki djeluju kao drugorazredni igraci.....cak je bio i interni dogovor u svlacionici da na svaku zvezdinu visoku loptu se svi nasi sklanjaju i pustaju bilbiji da ide na nju,iako je zvonko lipovac bio visi od njega,ali nije imao taj herc junacki i takav odraz....a i ko se ne sjeca tih slavnih vremena,valjad mu je bar malo drag onaj trofej koji nam je bilbija donio protiv rudara u zadnjoj minuti svojim golom u prvoj poslijeratnoj utakmici pred 25 000 ljudi....

ja sam potpuno svjestan da je vama ova prica dosadna,vjerovatno vas u ovakvim trenucima i nervira,zato je bolje da i ne komentarisete ovaj post,i u pravu ste da se treba okrenuti nasim herojima i utakmici protiv radnika.....

ipak,bilo bi jako ruzno da neko kao ja zna sve ove stvari i cuti kao pitchka,najlakse bi se i meni bilo uklopiti u mainstream i psovati miloradu majku,nazivati ga retardom,ali to onda ne bih bio ja....

mali sad vec ima 23 godine,punoljetan je vec 5 godina i sam odgovara za svoje postupke.....siguran sam da mu otac ovo ne bi uradio nikad,a ova prica sto je neko ovdje pominjao kako je u ratu prelazio u slogu iz trna je smijesna,u ratu ovdje nije bilo uslova za igranje nikakvih liga...sve se to desavalo mnogo kasnije,a milorad je 95% svoje karijere proveo u borcu,ostavljajuci i srce i dusu na terenu....jeste,dobio je taj stan u beogradskoj,ali dobilo ga je i jos bar 50 onih koji nisu borcu dali ni 1% koliko milorad bilbija,kao uostalom i nemanja bilbija ciji doprinos borcu je smijesan u poredjenju sa miloradovim....jedan je cak odigrao svega 20-tak utakmica za borac!

zavrsavam na ovu temu,a svako neka formira misljenje za sebe.ja neke stvari ne mogu zaboraviti bar dok sam ja ziv,a kasnije neka psuju familiju,vrijedjaju...nek rade sta hoce.

Poslednji put menjao Schlager dana 30 Avg 2013, 21:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 21:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

To je taj, u dobroj je formi na početku sezone.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 21:51 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2013, 15:29
Milorad Bilbija nije u ratu otišao iz Borca.Poslije sezone u Turskoj,igrao je malo za Kikindu i u vihoru rata se vratio da igra za Borac(a mogao je da bira klub u Srbiji).Iz Borca je otjeran 2000-e(čini mi se) i otišao je u Slobodu iz Novog Grada...za TRN je igrao,a uveliko je bio veteran.
Gledao sam kad za svoje pare kupuje gorivo da se stigne na utakmicu,igrao je i bez pola noge,sa slomljenom rukom,sa kopčama na glavi,...i još milion drugih stvari koje nikad ne dođu do ušiju i očiju onih koji Borac vide samo nedeljom popodne...a klub živi još 6 dana u sedmici.
Bio je pravi igrač i kapiten i sviđalo se nekom ili ne prava legenda kluba(Ušao u prvu ligu SFRJ,osvojio KUP SFRJ,bio dio ekipe koja je bila 4. u ligi,osvojio dva KUP-a RS...)
Razmislite malo prije nego napišete nešto....

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 21:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Schlaheru, dobar dio ljudi se na stadionu i na forumu bas zbog prezimena Bilbija suzdrzavalo da Nemanji i ranije kazu ono sto mu Milorad ocigledno nije. Ja ne znam prave razloge zbog kojih Nemanja nije u Borcu, pretpostavljam da je novac u pitanju. Osuditi ga bez da znamo prave razloge, nije fer. Bojim se da je u pitanju revansizam prema Borcu a iz svega toga Nemanja nece izaci kao pobjednik. Pljunuo je na mnoge svete stvari i to ce mu u buducnosti predstavljati ozbiljan teret.
Milorad Bilbija je igracka legenda naseg kluba. Pripada generaciji koja je Borcu donijela najvrijednije trofeje i kao takvog ga, mi koji volimo ovaj nas klub, moramo postovati. Nemanja, za kojeg pouzdano znam da je navijac Borca, mora da je imao debele razloge da potpise za klub koji pripadnike naseg naroda (i to zvanicno) naziva agresorom i genocidnim iako mnogi Srbi nose i nosili su dres Sarajeva. Namjerno pisem sve ovo o Miloradu jer, iako je Nemanja punoljetan, jasan je njegov uticaj na ovu pomalo revansisticku odluku.
Napad na majku i sestru je za svaku osudu.

Poslednji put menjao kod kuće i na strani dana 30 Avg 2013, 21:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 21:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ne pricamo mi o njemu, no o sinu mu, maximalno punoljetnom, i sposobnom da donosi odluke, i zivi sa istima, i posljedicama istih. Ni on, a jos manje zena mu i cerka, me ne zanimaju u ovoj prici. Al da mu je sin ispao olos - jeste, a i nisam nesto pretjerano siguran da se stari nesto mnogo protivio ovakvom potezu.

To sto si jedna od legendi kluba, sto si jako mnogo dao klubu, a dobrim dijelom i on tebi, ne daje ti kredit da danas sutra mozes da radis sta hoces, i na stetu, pa makar i indirektnu. Stvari ne funkcionisu na takav nacin. Ne mozes sa nekim biti najbolji drug, pa mu onda bubnuti noz u ledja, pa kao na egalu smo. Nece da moze.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

o nemanji bilbiji mnogo vise znate vi mladji nego ja,zato i ne pisem o njemu,mogu samo reci da cu ga izvizdati svaki put kad istrci ovdje...samo sam htio napisati onih par rijeci o miloradu,i da potpuno razumijem njegove danasnje suze na njegovom gradskom stadionu....kao sto rekoh,bar za mene jako tuzna ljudska prica

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja da znam da je on dosao i rekao :"Sine, ja mislim da je to los potez, i da ne treba to da radis, ali ti treba da odgovoras za sve svoje postupke, tvoj zivot i tvoja karijera je u pitanju, dobro razmisli, ja te necu sprecavati ni u kakvoj odluci", ja bih ga sutra posmatrao kao i do juce-prekjuce, kao legendu, i kao nekoga ko treba dozivotno da ima mjesto u klubu, ali nesto mi govori da to nije slucaj. Btw, daj boze da grijesim.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:09 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Treba ih prozivati, sve od reda, jer oni ipak zive od Borca, moraju podnijeti taj teret, a ako neznaju da se nose sa tim, o tome su morali ranije povesti racuna...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ako neko ima 23 godine i menadzera,a otac mu bira klub,onda tu nesto debelo ne stima ni antropoloski,bioloski ni mentalno...nikako...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
ako nisu bili svjesni posljedica,onda im je intelekt krajnje diskutabilan!iz tog razloga su trebali promisliti dva puta prije donosenja odluke.mali je morao da zna kroz sta ce mu porodica prolaziti.a taj isti nemanja svi dobro znamo je na VI sa rijecnikom,pavopisom i knjigom,tako da u kapacitet njegovog mozga imam i te kakve sumnje

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2013, 15:29
Ljudi moji,hoće li ikome biti lakše ako pljuje i proziva članove porodice?
Sve je ovo predimenzionirano....
Možda stvarno ne razumijem sav ovaj gnjev,ali neka mi objasni neko kakva je razlika između Raščićevog i Avdukićevog dolaska u Borac i odlaska nekog od igrača u Sarajevo,recimo?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
pa ti su prije dolaska bili prosjecni igraci , mediji nisu pratili pa tako ni javnost nije obracala paznju , a na bilbiji se sva kola lome , a on uopste nije otisao iz borca nego iz vojvodine ili kao slobodan igrac al otom potom

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
MrkobradaS je napisao:
Možda stvarno ne razumijem sav ovaj gnjev,ali neka mi objasni neko kakva je razlika između Raščićevog i Avdukićevog dolaska u Borac i odlaska nekog od igrača u Sarajevo,recimo?

kolega upravo o tome se piše zadnja 2 dana ovde. Šta su sve Bilbije dobile a kako su nam vratili i ti poredis Avduku sa Nemanjom. Ovde je nacionalno pitanje nevažno, pa otišao je i Vule dole prije mjesec - dva pa nije bilo tolike buke.
Momak je pljunuo na sve nas i okrenuo ledja klubu za 30-40 ooo.
Stariji Bilbija je legenda kluba, ali igračka. Sigurno je bilo i njegovog udjela u svemu ovome jer je Nemanja jako jako povezan sa ocem.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 23:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
Jebo li ga Vule, ako su mislili ovako se svetiti Borcu i ljudima koji su u Borcu a ne snositi posledice, grdno su se prevarili, a te prica da je mali punoljetan da mu menadzri klub biraju da babo nema veze sa tim ne pije vode,...
Schlageru sve to sto si pobrojo za Milorada stoji, upravo zbog toga ovoliko ogorcenje naroda, sin mu na prestavjanju nosi dres znas vec koji.....

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3034, 3035, 3036, 3037, 3038, 3039, 3040 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]