banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 02 Jul 2026, 00:24 Danas je 02 Jul 2026, 00:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3032, 3033, 3034, 3035, 3036, 3037, 3038 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 30 Avg 2013, 14:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
grozno je ovo što se radi...milorad je danas plakao na stadionu kad je vidio grafit kćerku i mamu slavicu nabijemo na k... glavicu....hvala Bogu,neko je kasnije prekrečio to.

nisam za to vrijeđanje porodice...nikako! :(

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 14:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2011, 09:54
Schlager je napisao:
grozno je ovo što se radi...milorad je danas plakao na stadionu kad je vidio grafit kćerku i mamu slavicu nabijemo na k... glavicu....hvala Bogu,neko je kasnije prekrečio to.

nisam za to vrijeđanje porodice...nikako! :(

nisam ni ja za bas takvo vrijedjanje,ali nismo svi isti i trebao je biti spreman na sve,pa i na to.....jedini izlaz ....hajde Milorade vrati se u Sanski Most,sad ce te zbog sina fino docekati....

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Не треба да се вријеђа породица, а он је заслужио и вјерујем да "једва чека" да дође у БЛ са својим новим клубом.

шта пар десетина хиљада урадише од момка...дивови. Сад бар неће моћи срати по ФБ и писати ћириличне пароле подршке клубу у којем је настао.
Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 14:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Pravi je on div. Defitivno treba izbjeci vrijedjanje zenskog dijela porodice, jer to je bas nisko i nepotrebno dok njega i starog treba prozivati na svakom cosku svaki dan. Sto se tice Divova, neka se on i glamocak sada sa njima slizu mislim da nama nisu potebni vise nikada. 8)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
Прес-конференција пред Радник (Фото/Видео)

http://adf.ly/UqiFi

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Људи, ја исто нисам за ово вријеђање мајке и сестре. Сестру му познајем, то је добра дјевојчица, и она уопште није то заслужила. Ни мајка, вјероватно...

Хајде да испаднемо достојанствени. Није проблем, извиждати га на стадиону, евентуално неки повик, али ја никако нисам за ово...И мене, као неког ко воли Борац, боли то што је отишао за парама, и што нас је оставио на цједилу кад нам је помоћ потребна, али преживјели смо ми и теже, ми смо Борац, и борићемо се!

А да је мали испао нефер, испао је... Ту нема дилеме...

Будимо господа какви смо увијек били у овој циркус лиги и држави. Ја вам кажем да ћемо добити Сарајево у БЛ, џаба им сва ова бањалучка колонија, ми смо опет јачи.

АЈ БОРАЦ! АЈ БАЊАЛУЧКИ!

Poslednji put menjao јан_де dana 30 Avg 2013, 15:01, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ja kad sam prije 10 godina pricao da koje god Borcevo dijete zaigra ikad za BIH, a pravoslavac je, treba da mu se dozivotno zabrani ulazak i na gradski, i u sam grad, i deportovati ga u neku africku zemlju, i zapaliti mu sve dokumente. Tad su svi vikali da sam jebeni nacionalista i primitivac, da je to njima posao, da od toga zive, da je odskocna daska u karijeri, da ce se bolje prodati, itd. Neke stvari se ne rade nikad, i ni po koju cijenu. Da sve ima svoju cijene, sad bi se svi zvali Amar, Irfan i Suljo.
Vi ste svi svrsavali i na Maletica i na Grujica, i na ostale pederikose koji su se prodali kao za neku karijeru, a karijere nidje ni s glave, barem ne te na koju su oni racunali i sl. Sto nije igrao Koroman za BiH? Zato sto je covjek imao kvalitet za bolju reprezentaciju, i to onu kojoj stvarno i pripada, a ne ta djubrad koja bi i islam primila, i onda drzala casove iz racionalnosti, pa ja sam sportista, pa ja sam tolerantan, pa rat je davno bio, pa u pitanju je karijera.
Kad se samo sjetim koliko su navaljivali na Kukica da zaigra za kosarkasu reprezentaciju BiH, 10 puta ga zvali, 10 puta im se zahvalio. Vidio covjek da reprezentaciji Srbije primirisati ne moze, ali mu nije padalo na pamet da igra za BiH, mirna Bosna, bio i ostao gospodin.
Ne moze me niko ubijediti da je to zaostala, huskacka prica, da ljudi nisu davali dvoje djece da im pogine, da bi isti oni koji kao pljescu Maleticu "kao", izadju sa tog istog stadiona,i poslije pola sata pricaju kako je RS genocidna i treba je ukinuti. Jebem i vas, i vase karijere, konji jedni samozivi.
Prosle, mozda pretprosle godine, stanem u jednom kaficu popricati sa jednim od tadasnjih, a i sadasnjih ljubimaca Vulturesa..Provlacila se tada prica kako ce ga mozda selektor zvati u reprezentaciju, MOZDA. Kad sam mu to spomenuo, samo se nasmijao, i rekao, moze zvati koliko hoce, ne pada mi na pamet. Da li je dobio poziv, ne znam, mislim da nije, ali i da jeste, siguran sam da bi bilo kao sto je i rekao.
Sve ovo sto je ovaj mali smrdo napravio, samo je logican slijed. Izdajnici su igrali za BiH, niko ih prozivao nikad nije, cak su docekivani i kao spasioci, u vise navrata. Vidio mali da se digne halabuka 2-3 dana, i nikom nista.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A sto place, neka place, o tom su trebali razmisljati ranije... Kasno se j.benom kajati...
Barj je dobro sto je otisao na Kosevo, a ne na termitnjak, jer ovi sa Koseva su za svoje komsije pravi gospodski klub...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2010, 19:18
ma decko je div.

fuj, treba mu zabraniti da hoda gradom, pizda mala izdajnicka

gade mi se ovakvi ljudi, i bolje sto je otisao, sad se makar vidi ko je ko.

jos jednom cu ponoviti, da ako ikako mozemo da uticemo na to da se u statutu kluba zabrani povratak ovim "borcevcima" za marku vise, ikad i na bilo koju funkciju, po mogucnosti ni na stadion da ne mogu uci

prodane duse mogu da ga puse

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Mar 2011, 17:05
MuskoBre je napisao:
Ja kad sam prije 10 godina pricao da koje god Borcevo dijete zaigra ikad za BIH, a pravoslavac je, treba da mu se dozivotno zabrani ulazak i na gradski, i u sam grad, i deportovati ga u neku africku zemlju, i zapaliti mu sve dokumente. Tad su svi vikali da sam jebeni nacionalista i primitivac, da je to njima posao, da od toga zive, da je odskocna daska u karijeri, da ce se bolje prodati, itd. Neke stvari se ne rade nikad, i ni po koju cijenu. Da sve ima svoju cijene, sad bi se svi zvali Amar, Irfan i Suljo.
Vi ste svi svrsavali i na Maletica i na Grujica, i na ostale pederikose koji su se prodali kao za neku karijeru, a karijere nidje ni s glave, barem ne te na koju su oni racunali i sl. Sto nije igrao Koroman za BiH? Zato sto je covjek imao kvalitet za bolju reprezentaciju, i to onu kojoj stvarno i pripada, a ne ta djubrad koja bi i islam primila, i onda drzala casove iz racionalnosti, pa ja sam sportista, pa ja sam tolerantan, pa rat je davno bio, pa u pitanju je karijera.
Kad se samo sjetim koliko su navaljivali na Kukica da zaigra za kosarkasu reprezentaciju BiH, 10 puta ga zvali, 10 puta im se zahvalio. Vidio covjek da reprezentaciji Srbije primirisati ne moze, ali mu nije padalo na pamet da igra za BiH, mirna Bosna, bio i ostao gospodin.
Ne moze me niko ubijediti da je to zaostala, huskacka prica, da ljudi nisu davali dvoje djece da im pogine, da bi isti oni koji kao pljescu Maleticu "kao", izadju sa tog istog stadiona,i poslije pola sata pricaju kako je RS genocidna i treba je ukinuti. Jebem i vas, i vase karijere, konji jedni samozivi.
Prosle, mozda pretprosle godine, stanem u jednom kaficu popricati sa jednim od tadasnjih, a i sadasnjih ljubimaca Vulturesa..Provlacila se tada prica kako ce ga mozda selektor zvati u reprezentaciju, MOZDA. Kad sam mu to spomenuo, samo se nasmijao, i rekao, moze zvati koliko hoce, ne pada mi na pamet. Da li je dobio poziv, ne znam, mislim da nije, ali i da jeste, siguran sam da bi bilo kao sto je i rekao.
Sve ovo sto je ovaj mali smrdo napravio, samo je logican slijed. Izdajnici su igrali za BiH, niko ih prozivao nikad nije, cak su docekivani i kao spasioci, u vise navrata. Vidio mali da se digne halabuka 2-3 dana, i nikom nista.

Citiraj:

Svaka na mjestu

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja ne znam ko je taj ljubimac koji je odbio da igra za bih....može i na pp...

poslije rata,samo jednom igraču se skandiralo ime i prezime na gradskom,a i on je igrao za bih....moguće da mi je nešto promaklo i da misliš na nekog desetog....

zato,ponavljam po stoti put,igrači mnogo drugačije razmišljaju nego mi navijači....

prvi ću izviždati nemanju ovdje u martu,ali dajte da mu ostavimo sestru i majku na miru,to ne liči na nas nimalo.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Citiraj:
Nemanja Bilbija like Александар ...........'s link.

Tako je bracooo bjezzz iz sirotinjeee pusti majmune

samo pisaj nemanja

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
svako drugacije misli.neko konta da treba samo malog pljuvati a neko da treba citavu porodicu.........iz svega ovoga,meni je drago sto je konacno ovaj grad odreagovao,nebitno sto su to grafiti,ali je odreagovao i nije dozvolio da se preko ovog predje samo tako.
a to sto bilbija place,neka place mami svojoj,o tome je trebao razmisljati kada je sinu dijelio savjete gdje da ode i igra,a ne sto ne vjerujem da ga mali bas sad nije htio poslusati a ranije ga je slusao bez pogovora!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:36 
Veteran
Veteran

a i taj aleksandar sto spominje sirotinju i ovaj smrdo sto to lajaka,sirotinja im na vrata zakucala!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 29 Mar 2011, 23:08
@muskobre: ko je ta riba na avataru?
bilbija neka ide gdje hoce i radi sta zeli, svakako mi se zgadio kada je nesto dobacivo navijacima.
on je za mene bitan kao lanjski snijeg. bilo bi dobro dovesti onog sarabu iz leotara ili comora iz slavije, odlicni igraci.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 15:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Nista se ja ne sekiram za dve do tri godine docice on na nasa vrata, mi onda moramo biti pametni.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 16:09 
Veteran
Veteran

nemamo mi razloga za nervozu osobo iz teherana.prvi smo na tabeli 95%ekipe su nasi klinci,tako da smo bas ono super.nismo mi ko neki da za neke polovnjake moramo davati neki veliki kes,mi i bez toga imamo rezultata,opeta za razliku od nekih,i na kraju sezone cemo vidjeti ko ce biti nervozan.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 16:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Најгоре што су ови из Сарајева почели контати да склапају неки дрим-тим и да ће понизити све у лиги. Нема шта, дрим-тим са Билбијом, Вулетом и сличнима... :oops:

Полако, драге Сарајлијице, ко високо лети....

На неки начин је и добро што нас је мука натјерала да бацимо ове клинце у ватру, за сада су показали да имају веће срце и већа муда него неке умишљене звјездице. И када резултати не буду врхунски, мени неће сметати. Они су лавови, и имају мој респект!!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 16:14 
Veteran
Veteran

niko ovdje nije napisao nista protiv muslimana,ne znam od kud ti to.................svi momci koji su igrali ovdje su bili prva liga,od avduke rascica,markica..........................nacionalisti,sta je lose u tome.
jedini koji place ovdje je od malog stari,a niko u BL nece suzu pustiti zbog tog malog vjeruj mi. i dobro je sto je otisao,sad smo bar nacisto kakav je.
samo vi dijelite kes,vidjecemo kada rezultati ne budu kao sto ste ocekivali ;) a mi i bez kesa ispred vas,stavise prvi na tabeli :D grohotom se smijem
pozdrav iz glavnog grada republike srpske

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 16:28 
Veteran
Veteran

ja od sramote ovakvu karikaturu od covjeka ne bi ni postavio :D
putuj igumane,ne pitaj za manastir

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3032, 3033, 3034, 3035, 3036, 3037, 3038 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]