banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 01 Jul 2026, 23:12 Danas je 01 Jul 2026, 23:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3030, 3031, 3032, 3033, 3034, 3035, 3036 ... 6078  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 29 Avg 2013, 20:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2010, 10:26
E sad ako se ne zahvale babi Bilbiji i nani Bilbiji i ne isprase ih kluba onda smo volovi na kvadrat, mislim da ne bi imalo smisla da se babo seta u dresu velikana po trebini za vrjeme utakmice, i da mi nana karte prodaje, to ne bi mogo da podnesem.....
I kad bolje razmislim neka je otisao, koga bi izbacili iz prvi 11 da je on dosao acu, gruju, jocu, ognjena, zizu, grahu, ma nije im ni do koljena smrad napireni.....

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 21:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Malo je jedan Bilbija da budemo skinuti sa prve pozicije :wink:
Ovih 11 lavova koji istrče svaki vikend može da slomi i Babu i Brku Malezijca,pokvarenog sudiju Čuića kao i našeg voljenog gradonačelnika.
Kao što neko već reče, igrači dolaze i odlaze a samo ostaju klub i mi na tribinama..

BORAC PROTIV SVIH !!!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 21:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mi svoj pravac imamo i znamo ga, sa ili bez Bilbije, on je svoje rekao, ne treba se tim previse baviti, treba dati podrsku nasim Lavovima i naravno, naci nacin i zahvaliti se preostalim clanovima porodice koja hljeb i dalje jede sa naseg Gradskog...
Aj Borac, aj Banjalucki...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 21:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
kao sto sinoc rece za mene najvece razocarenje
posto znam da citaju mnogi poruka Suputu je da eliminise ostatak porodice bilbija
a i sigurnije im je jer ima nas dosta ovde koji se nebi mogli suzdrzati da ih vidimo na zapadu

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 21:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Dakle utakmica u nedjelju u 19:00, ako se ne varam. Ne trebamo gledati u druge ekipe koje se pojacavaju ili ne. Borac je jedino vazan. Nadam se da ce nas vrijeme posluziti i da dodje sto veci broj ljudi da podrze ekipu koja je u nikad tezoj situaciji dosla do prvog mjesta. Aj' BORAC!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 22:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Slika

Јел са овом поруком иде у техеран ? :lol:

морао сам да напишем ово

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 22:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Jun 2010, 22:10
Surovo iskreni je napisao:
Ne vidim da prozivate one koji rekoše " Bilbija se ne može regostrovati".

prvo priznaj ko si a nije problem i njih prozvati koji clan obitelji

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 22:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2010, 20:01
Pozivam moderatore da malo rade svoj 'posao'. O igracima koji nisu igraci Borca i drugim klubovima nije primjereno pisati na temi FK Borac. Posebno mislim da ne dozvolimo padobrancima da nam sole pamet u prvom postu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 22:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Ne vidim da prozivate one koji rekoše " Bilbija se ne može regostrovati".

Milorad,Biljana,Tamara???

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 23:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
hehee kak oove sarajlije fino suknuse bilbiji a i nama u neku ruku.provalite sa kojim dresom se slikao na promociji u fks
http://www.avaz.ba/sport/fudbal/crni-dr ... srebrenicu

nema veze kad je glup pa ne konta da je on tamo statistika,predmet zajebancije i nista drugo.

milorade smece retardirano,da Bog da otkaz u borcu dobio

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
pa reci nam...
da se mene pita avduki bi digli spomenik negdje iza gola...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 23:29 
Veteran
Veteran

Nisam clan porodice Bilbija, ali mnogo znam.Avduka je ucijenio klub i uzeo 15 000 KM, a takodje je trazio procenat od iznosa koji treba dobiti klub ako se BH plasira.NIJE PROZIVAN. IMA JOS!

Kako neko moze da ucjeni klub zbog novca koji mu se duguje!?
ajde onda napisi ako si surovo iskren da je taj isti avduka oprostio skoro 10 000 klubu!
ako je i trazio procenat ja bi mu ga dao,sto da ne......
ti si vjerovatno drugar jednog od onih otjeranih iz borca pa sad pokusavas malo da talasas.
e pa retarde da ti kazem,niko se ovdje vise ne sjeca ni vuleta ni malete ni corica ni qrca palca!!!borac je prvi na tabeli,i svi ovi igraci koji su trenutno u klubu su heroji i nista ne moze da im se zamjeri i prigovori.
a avduka!taj covjek je pored boke temelj ove ekipe, i veci je borcevac i banjalucanin i od maletica vuleta(koji je u stvari glamocak) i tog malog smrde bilbije,i on sad da dodje i da ne znam sta da uradi niko mu nista ne bi rekao!
uz sve to,avdukic kada je odlazio u iran donio je borcu lijepu cifru na konto obestecenja za razliku od mnogih drugih umrlih borcevaca koji se sve do zadnje marke naplatili a nikada se dinar za obestecenje nije dobio za njih.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2013, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nisam clan porodice Bilbija, ali mnogo znam.Avduka je ucijenio klub i uzeo 15 000 KM, a takodje je trazio procenat od iznosa koji treba dobiti klub ako se BH plasira.NIJE PROZIVAN. IMA JOS!

Da je uzeo i 150.000, taj čovjek je zaslužio. Uz Boku, to je poslednji igrač koga bi iko trebao prozivati. Čovjek je zaslužio svaku marku od tog iznosa.

A što se tiče Bilbije, dovoljno je bilo pročitati par komentara tamo. Nije više zaslužio ni da se pomene na ovoj temi. Ima tema PL, kome je do njega, neka piše do mile volje.

Nama je nedelja bitna, i da se igrači postave kako treba. Da zapnu, i da ne shvate olako taj Radnik. Ako i ne bude 3 boda, nije smak svijeta. Ne idemo na titulu, ovo sve do sad je premija. Nek se stadion napuni koliko toliko, i da uzivamo u fudbalu tih 90 minuta.

Jedna vijest prođe neopaženo, a kitopsina je okačio gore. Koliko sam shvatio, grad će uplatiti novac koji je predviđen, da se funkcionisanje kluba nastavi koliko toliko normalno.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 00:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
:evil3:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 00:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Da na nekim od tih mjesta sjede određeni forumaši, vjerujem da bi klub dosta bolje funkcionisao. Međutim, ovde sve sitna boranija. Teško da se neko sa ove teme okoristio o Borac.

Utakmica je u nedelju, grad će valjda otpustiti slavinu malo, i to je ono najbitnije u ovom trenutku. Za sve ostalo, postoje druge teme.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 07:43 
Veteran
Veteran

BRISANJEM NECETE IZBRISATI ISTINU....!
DA LI SE TO NEKO U OVOME TEKSTU PREPOZNAO ILI ZELI SAKRITI ISTINU O NEKOME S KIM PIJE KAFU..!?!

alo pan troglodytes,ne odgovori ti meni na pitanje

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 07:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2013, 08:31
Meni samo smeta odnos Uprave i Jovića prema nama u vezi sa Bilbijom. Joviću kao treneru svaka čast, pravi čuda sa ovakvom ekipom i kad krenu loši rezultati (a krenuće), neću biti ljut na njega, nego na Upravu. Ali sjećam se da su upravo njegove izjave bile o tome kako je završen prelazni rok u BiH i da zato Bilbija ne može doći kod nas. Ne znam što mu je to trebalo.
Upravu sam napao nebrojeno puta zbog nedovođenja bar jednog napadača i siguran sam da će nam se to obiti o glavu u nekom trenutku i zaista mi nije jasno zašto nije doveden bilo ko na toj poziciji, ako se već nije uspjelo sa Bilbijom zbog plate ili ne znam čega, s Vidakovićem oko odštete (mada sad nema ni odštete pošto je slobodan igrač), moglo se okrenuti makar Prvoj ligi RS, pa tamo pokušati naći bar jednog napadača koji bi zadovoljio, a što je, siguran sam, moglo biti urađeno i džaba.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 07:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Surovi dobronamjeran savjet - Otvoriti padobran prije doskoka

Poslednji put menjao d.a. dana 30 Avg 2013, 07:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 07:51 
Veteran
Veteran

za upravu se slazem a sto se jovica tice,pretpostavljam da je samo prenio ono sto su mu ljudi koji su iznad njega rekli.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2013, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
Pitanje je da li je Bilbija u razgovoru sa našima otkrio sve detalje raskida sa Vojvodinom. U svakom slučaju, učinio je to, a da niko u klubu nije dobio nekakav nagovještaj da će ugovor biti raskinut (a i otac i mater su mu u klubu). Naravno, naša uprava je i pored toga ispala smiješna u ovom slučaju. Morali su bolje provjeriti stvar u svakom pogledu. Ali po svemu sudeći i da su imali više informacija oni se sa njim ne bi mogli dogovoriti jer on očito nikad nije ni ozbiljno razmišljao da dođe u Borac. Od samog dolaska je uglavnom izbjegavao ljude iz kluba. Odradio je tu trening ili dva, a onda su ga jedva mogli dobiti na telefon. Pretpostavke su bile da ima neku opciju u inostranstvu, a u stvari držao je naš klub na odstojanju da odradi ovo što je sad gotova stvar.

Vrh

[ 121550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3030, 3031, 3032, 3033, 3034, 3035, 3036 ... 6078  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]